23897
  • zorba3333
    Valóban máshogy értelmeztem a hsz-ed, sorry :)
    Rákerestem több fórumon is a problémára, mert engem is kíváncsivá tett, miként lehet megoldani a terméshozam növelését, de mindenhol csak az általad is írt trágyázást, illetve a permetezést írják.

Bár utóbbinak a valóságban közvetlenül nem túl sok köze van a terméshozam növeléséhez, hiszen a kártevők, és a gyomok ellen használják.
  • gyurka666
    miért nálad látszik valami mert nálam sajnos egy üres hsz van
  • FrezeR
    ez melyik map?
  • gyurka666

• allock #5984

• nono28
    Köszi
  • boky84
    köszi az infot de félreértetted a hsz-em

ezeket az alap dolgokat tudom ezekkel nincs is gond

nekem az kéne hogy egy 10x10es földről bigx1000+xdisc levágok 5000 egység füvet alapból de az a terület adjon 8000 egység füvet

mielőtt kérdeznéd trágyázva értendő

naszóval adott területen megtermő növény terméshozamát akarom megnövelni

és sajnos rosszul tudod
    egyik krone bigx silózónak sincs tartálya mert kapásból a pótba nyomja
    legalább is én nálam nincs
  • zorba3333
    Időközben eszembe jutott még valami.
    Amennyiben minden lehetőséget kipróbáltál, amit az #5980 hsz-ban leírtam, akkor érdemes kipróbálnod a Game Booster nevű ingyenes segédprogramot.
    Ez a kis alkalmazás a géped teljesítményét optimalizálja a játékhoz.
    Használata nagyon egyszerű, de ha mégsem jönne össze, akkor találsz bemutatóvideót is a hivatalos oldalon.
    Itt érheted el a programot, illetve a bemutatót:
    Game Booster 3.0

Helyesbítés az #5980 hsz-ban leírtakhoz:

Indításkor nem biztos, hogy az a map a hibás amin ép játszanál, hiszen azt írod, hogy be sem tölt a játék. Tehát ebben az esetben vélhetőleg valamelyik mod okolható a hibáért, ha eddig nem csinálta az általad tapasztalt hibákat.
    Valószínű kompatibilitási hiba lesz, ha a géped teljesítményével minden ok.

• zorba3333
    Ez a hiba több okra is visszavezethető.

Az első lehetséges ok, az az, hogy a map amin játszol nem teljesen kompatibilis az LS2011-el, és ezért ad hibaüzenetet.

A másik lehetséges ok, hogy valamelyik mod okozza a galibát.
    Ezt sajnos csak egyesével végigpróbálgatva derítheted ki, ha nem emlékszel rá, melyik mod volt az utolsó amit beraktál a szaggatás megjelenése előtt.

A harmadik lehetséges ok, hogy sajnos kevés a memória a gépedben, vagy az előírtnál alacsonyabb a procid teljesítménye.

Amennyiben a mod(ok) jók, és a géped teljesítménye alacsonyabb mint az elvárt, azon könnyen lehet segíteni különböző trükkökkel.
    Ilyen pl.: a forgalom kikapcsolása, aminek a menetét néhány sorral lejjebb az #5975 hozzászólásban elolvashatod.
    Továbbá segít még a növények mozgásának kikapcsolása is, illetve a logging módosítása, amit az általam írt #5939 hozzászólásban olvashatsz.

Amennyiben ezek kevésnek bizonyulnának ezen a linken találsz további megoldást.
    A 35. sorban lévő "letöltést" tölts le, majd olvasd el a letöltött .txt fájlt.
    Freddy által készített optimalizálási lehetőségek

Ebben minden olyan lehetőség benne van, amelyekkel orvosolni lehet az esetleges futásbeli hibákat.
    (Ezt a letölthető összeállítást Freddy készítette.)
  • gogabi79

Letöltése:
    przyczepki.zip
  • borzas95
    Sziasztok!
    Valaki megtudná nekem mondani hogy mért van az hogy csak egy fajta dolgot tudok vetni mert hiába nyomom meg a gombot nem vált át másra, és ha leteszem a vetőgépet és elindulok akkor utána már nem tudom irányítani a traktort és nem vett rendesen.
    Előre is köszönöm.
  • gogabi79

Letölthető:
    Benzines kanna by skin gogabi79
  • Zsolt7411
    Köszi már meg is van.
  • gogabi79
    Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Letöltöttem egy mapot és szeretném a forgalmat kikapcsolni mert a mezőn jönnek mennek az autók.Hogy kell a forgalmat kikapcsolni?
  • xanderbor
    KCK100 szecskazo uj skin es a mezogeppackhoz meretezve http://data.hu/get/4276589/KsK100.zip
  • gyurka666
    majdnem eltaláltad a Tsz map az jó csak én a 2-nek szavazok bizalmat:):)
  • xanderbor
    a KCK100 mindjart feltoltom a data.hura,de a fortschrittet nemoszthatom meg az a mezogep pack resze,mi megvasarolhato dvd
  • xanderbor
  • tamás98
    A géped megfelel az előírtaknak?
  • rokshow
    Az miért van hogy szaggat, megáll a kép stb, pedig átírtam amit át kellett igaz a növényeket nem mert azok még mozognak!!! Állítottam a felbontáson is de szaggat tovább!!! Valamint a játék indítása előtt kiír valami hibás,sérült fáljt :( és kidob a játékból :(!! Azt írja hibás CRC9 fájl!!! Ilyenkor mi a tehendő?????? Köszönöm :)
  • zorba3333
    Ahhoz, hogy több terményt (füvet) tudjál szállítani, meg kell változtatni a pótkocsid szállítási kapacitását.
    A gépek minden esetben csak annyi terményt / silót töltenek a pótkocsira, amennyi a pótkocsi kapacitása.

A szállítási kapacitás növelését a következő képen teheted meg:
    "Először meg kell keresned a módosítani kívánt pótkocsi .xml fájlját. Ezt a mods mappában találod. Megnyitod a .zip fájlt, majd azt az .xml fájlt nyitod meg, amelyik neve megegyezik a .zip fájléval.
    Nyomsz egy CTRL+F-et, beírod hogy "capacity" és átírod a számot. Értelemszerűen a nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent."

Amennyiben több terményt vagy füvet szeretnél a gépeddel aratni / levágni, akkor a géped kapacitásán is változtatni kell.

(Ez persze gépfüggő, mert nem mindegyik silózó gép rendelkezik saját gyűjtőtartállyal.)
    Tudom, hogy a BigX rendelkezik gyűjtővel, ezt pusztán azért írom, ha netán másnak is szüksége volna az infóra, akkor tudja, hogy nem minden silózónál alkalmazható.
    (ilyen gépek pl.: a traktorral vontatott, nem önjáró egységek.)

A gépek tároló kapacitásának növelését így tudod elvégezni:
    A mods mappádban megkeresed amit át szeretnél írni.
    A .zip fájlon belül, keress egy .xml fájlt, aminek a neve ugyanaz mint a zip neve!
    pl.: "Lexion600.zip", akkor ami Neked ebből kell, az a "Lexion600.xml"
    Ezt a fájlt kell megnyitnod.
    Ilyet keress az állományban:
    grainTankCapacity 1200 grainTankCapacity
    A számot kell átírnod, amely bármekkora lehet.
  • tamás98
    Valaki?
  • xanderbor
    nekem ugytunik csuszkalnak a potok a traktorok utan,mintha jegen jarnal veluk,kettot mi kellet nekem ebbol packbol kijavitottam,ki kell csomagolni es az i3d ben a GE vel feljebb emelni a wheel right col2,minden egyes kereknel,es mar rendesen mukodik :) persze ha rakantisztasz erre a reszre GE ben akkor nem art a visibility bepipazni,aztan ujra kikapcsolni,hogy lasd mennyire huzod fel,lenyeg,hogy ne erintkezzen a talajjal a kerek aljaval.utanna az xml ben atkell irni a kerekek radiusat 0.52 re,mert a kicsit a levegoben porognek
  • xanderbor
    ebben a potkocsi packban nem vettetek eszre semmi furcsat? nemreg volt belinkelve ide HW_60_11_Pack_open_me.zip - 80.3 MByte
  • xanderbor
    en elobb letoltottem egy cseh oldalrol a kisfalu mapot,de abban nem az vetes talaj textura van amit en lattam itt hsz ek kozt gyurka 666 fotoin
  • tamás98
    Valaki nem akarna multizni?Csapatot akarok csinálni,és hétvégente multiznánk modokkal a ganyé map v2-ön.
  • tamás98
    Portálon biztos hogy nem lesz fent soha,mert ők adták ki,és csak annak adták oda aki támoagtta az oldalukat pár ezer forinttal.Amiután megkapta pár ember már fent is volt pár külföldi oldalon.Nekem is a haverom küldte át,de azt a linket már törölték,azért mondtam hogy feltöltöm neked valahova,ha kell a textúra.
    Rikcsoo:Tsz v2-őn játszik.
  • Rikcsoo
    Gyurka666
    Amin játszol map az a tzsmapv3?
    Vagy melyik map mert tetszetős:D
  • xanderbor
    hoppa a portalon nem is talalom :) csak kistanya map van
  • tamás98
    Ok.
  • xanderbor
    nem kell koszi,megoldom most mar
  • tamás98
    Kisfalu mapban van benne ez a textúra.
    A neten megtalálod,de ha gondolod akkor feltöltöm neked netre és elküldöm privátban.
  • xanderbor
    pontosabban az talaj textura kene,ahol pl,az ifa tolti a tragyaszorot
  • xanderbor
    hello,az 5705 hsz ben szereplo kepeken latott talaj texturat betudod linkelni,vagy mlyik map ez?
  • talloli
    Természetesen!
    www.tesco.hu
    Innen potom 2000 Ft-ért le tudod tölteni az eredetit, ami multizni is tud!

(van aki érti!)
  • boky84
    hy mindenki!

olyasmi után érdeklődnék tőletek hogy lehetséges e állítani a krone bigx 1000 fűvágáskor több füvet nyomjon a pótba mint amennyi az alap?
    silózási mennyiség megfelelő csak a füves részét kéne megbuherálni mert kegyetlen keveset nyom
    vagy esetleg növelni a növény termés hozamát

spec engem a fű érdekelne

ha valaki tudja a választ akkor ne fogja vissza magát

köszönöm
  • Caliph
    köszi,elég jól néz ki. ha kész lesz belinkeled? akár pmbe is. ty
  • marko37
    A googlét kérdezd az biztos tudja
  • kutizsolt
    hello mindenkinek
    valaki privátban küldene egy torrentet a játékról vagy egy linket??