Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy ez nem ide tartozik ezért bocsi.
Fölraktam a 2.1 es patchet és meghülyült a játék.
Nekem Logitech G25 ös kormányom van és most azt csinálja hogy belépek multiba és elkezd menni az ember hátrafelé magától.Valakinek nincs még ien kormánya? Nálatok nincs ien?Valaki nem tud valami megoldást?
ÜDv.Totoo
Valaki nem akarna egy jót multizni?
Csinálok egy szervert Continental Europe szerveren
Jelszó:nincs
Modok:nincsenek
Minden embert szeretettel várok aki akar egy jó csapatban jáccani!
MAN TGA D20
zip fájlokat, és asszem kicsomagolt mappákat is elfogad!
a térképeket is ide kell tenni!
elõre is köszi
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Continental Europaba indiottam már a kezdetektõl egy szervert, Monster Farm néven, dolgoz gazdák jelentkezését várom, van anyagi háttér a farmon, sok munka gyümölcse, gép park is modernizált, minden embernek van külön traktora, munka gépe, változatos munkák. Egyénire szabot munkák! Nincs parancsolás, közös döntés alapján dolgozunk!
Holnap 16:30 as kezdéssel indul a szerver, várom jelentkezõket, olyanok jöjjenek akik mindig tudnak jönni, mert ha megvannak az emberek lekodolom a szerot!
MOd-ok egyelõre nincsenek
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
No Where Else v2)
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
egyedül a modokakt kell beszerezned amik a szerveren futnak ahová épp fel akarsz csatlakozni
#hhwnd
e-mail címem: [email protected]
Köszönöm elõre!
amiket leszedtél azt pedig a
c\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods mappába tedd bele, legyen az traktor vagy térkép mindent oda kell!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
nem kell semmi xpadder hozzá
beállításokban berakod simán csak arra kell figyelni külön van a gyalogosnak meg a gépeknek is kezelõ felület
#hhwnd
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudom beállítani a kormányomat az Ls 2011-hez mert próbáltam xpadder-el mint az ls 09 nél de nem megy semmi sem😞 Amúgy logitech driving force gt kormányom van. Légyszives segitsetek! Elõre is köszönöm!!!
Ha új játékot kezdesz akkor tudod kiválasztani melyiken akarsz menni.
MAN TGA D20
Ha felteszek egy új mapot (térképet),akkor az felülírja az eredetit,vagy tudok köztük váltogatni?Kösz a vállaszt.
MAN TGA D20
I met God. She's black