23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5886 És miez a + - JEL? mert sehol nem látom az eredményét-.-" -
#5885 ilyeneket birom :D milyen fajta map kell ?:D olan tanyasi vagy nagy üzem ?:D mert van több jellegű maps :D -
John Deere 6030 #5884 Valaki nem tud egy nagyon jo mapot már unom kis falu mapot. -
#5883 Lsportál főrumjáról linkeltem de te ezt tudod:)
Nah egye meg akkor a V.I.P gépjeit:) -
xanderbor #5882 mondjuk ez jobb belarus szerintem,raadasul sebvaltos,ezen az oldalon eleg jo mod ok vannak,de gondolom joparan ismerik mar :) http://www.modhoster.de/mods/mtz-belarus-9202--3 -
#5881 nem rosszból de nem tudod értelmezni a hsz-t? ő is ezt a kérdés teszi fel hogy vip gépek e de szerintem igen mert a másik fórumón láttam az egyik embernél aki a vip gépekről híres.... -
belarus sándor #5880 ezt az mtz, és a potot belinkeled majd? :) ha meg kérhetlek szépen!! :) -
xanderbor #5879 jah megvan ez a gond http://data.hu/ olvasd el -
xanderbor #5878 nemjo? fura,megprobalom meg egyszer akkor,lehet azert mert meg nem regiztem -
#5877 404 Not Found .nem jó a link,ezért töröltem -
#5876 Gondolom a traktor meg a pot is V.I.P igaz?
-
#5875 köszönöm szépen a segítséged -
xanderbor #5873 mar megcsinaltam,most toltom fel,az volt a gond,hogy valaki kiszedte,kitorolte a platomagasittot,ez altal hianyzott egy ID szam. a fenyszorokat is optimalizaltam,mert 200meterre voltak allitva,ez ugy zabalja az fps,na meg par dolgot a valosagnak megfelelore irtam az xml ben,pl az ifa dizel tankja nem 360liter,hanem csak 150,persze ennek megfeleloen,levettem a fogyasztast is,es mivel hogy mar van magasittoja a platonak,nem 46mazsa fer bele,hanem 58 is akar http://data.hu/get/4271533/IFAW50L.zip -
#5872 nah meg is van ugye ez a neve neki így töltöd le a fáljt volvo_F12_bakwagen_v1.zip -> és erre írd át volvoF12bankwagenv1 magyarán szólva a speciális jelet szed ki belőle és már is jó:) -
#5871 egy perc utána nézek mi lehet a gond nála... -
John Deere 6030 #5870 volvot nem teszi bele valamijér tutok segitenni? -
#5869 hát igen ha nincs más plató csere akkor jó munkát kívánok hozzá én neki sem álltam mert nem értek az ilyen dolgokhoz -
#5868 Tamás98!Ha nem tudsz viselkedni,be se gyere a fórumunkra!Miért nem tudsz normális lenni?mit játszod itt a szaros kis nagymenöt?.amig nem változtatsz magadon addig az üzijeid törlöm!.ez még csak az első lépéses büntetésed! -
John Deere 6030 #5867 Töltöm volvot.. xD -
xanderbor #5866 na hallod ez megdolgoztat rendesen,mostanaig probalok rajonni mi a hiba,mar darabokra bontottam az egesz ifa i3d jet,de az istene nem jovok ra,pedig nekem is jo lenne ez a gep,ha mas nem lessz ki cserelem a platot,de az eleg sok melo,mindent at kell irnom az osszes ID szamot -
belarus sándor #5865 sziasztok :) meg tudná mondani nekem valaki a Jánoshalma mapot mikor lehet letölteni?? :) -
Letöltése:
volvo_F12_bakwagen_v1.zip -
#5863 most jött le a maps:S szoval majd holnap rakom be -
#5862 kösz és akkor nemsokára benne lesz lehet holnap vagy után hozok képeketis róla:D -
kitt2000 #5861 Ezen van a K-farm v2 map ahonnan a videót betettem! -
kitt2000 #5860 map!
Innen szed le!
Ebbe van jó homok bánya mód!
Ilyenre gondoltam! -
#5859 jah nem rossz a data.hu csak azért jó regizni rá mert akkor tudod ellenőrizni hányan szedték le amit te feltöltöttél nah meg persze le is tudod tiltani a linket ha nem szeretnéd hogy mindenki letudja szedni azt ...én bevallom be vagyok regizve mivel a reg ingyenes..szóval azt teszel amit szeretnél.... -
xanderbor #5858 ok koszi,megnezem,jo ez a feltolto link,lehet en is ide rakom majd fel a cuccokat,regizni kell gondolom
-
#5857 köszi jónagy a maps de majd kiveszem belőle ami nekem kell :D -
#5856 Itt az Ifa
Innen meg a kfarmv2 tölthető le ha minden igaz 2011-be átrakva:) -
xanderbor #5855 jah a kerdesedre a valasz,azt hiszem ez lessz a hiba: <fillPlanes>
<fillPlane type="wheat">
<node index="19|4|0">
<key time="0" y="0.21" scale="1 0.1 1"/>
<key time="1" y="0.21" scale="1 1 1"/>
</node>
</fillPlane> a node index szam azt hiszem nem passzol,ami itt a bemasolt xml reszben 19,ezt kikell szamolnod az i3d fileban,hogy hanyadik sor,de lehet mas is a hiba,ilyesmit jobb latnom. kuld a letolto linket es megnezem az ifat mi abaja,kujavitva visszakuldom
-
#5854 hát meg lett anno osztva még innen szedtem le azt hiszem narancssárga volt az eredeti csak én átskineztem magamnak... de ha érdekel feldobom valahova csak mint írtam van vele egy kis gond... nem akar emelkedni a termény a platóba:S -
#5853 ha eszt a mapot belinkeled akkor ezz lesz benne és nem kell írogatnom -
Ben66 #5852 Nagyon király map -
xanderbor #5851 jo ez az ifa,honnet van? meretben is egyezik,mint latom -
#5850 Ezen a pályán van homok mods majd eszt akarom átírni 11-be -
kitt2000 #5849
Itt van még egy jó kis map készítői ötletek! -
rokshow #5848 Szia! Köszi szépen és sokat segítettél!!! még 1 x köszi! -
jah és egy kérdés az ifa amit anno narancssárgába lett megosztva annak hogy tudnám megcsinálni hogy a rá űritetett termény fel is emelkedjen? valaki tudna benne segíteni -
Ben66 #5846 Helló.
A hortobágymapon hol lehet eladni a lesilózott kukoricát???