Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
akkor van másik menü a játékhoz vagy nincs?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Robertoo21
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetõleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget elõre is köszönöm!!!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Sziasztok!

Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintû a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot
Multi mapokat tettem fel meg hozzá gépeket
szepi itt vagy??

Új map-ot raktál fel?Nálam attól volt ez.Uninstal,új map törlése estleg ha mentést is csináltál azt is töröl.(csak az eredeti térkép mentése maradjon)
A kérdésem a következõ lenne karrier módban mért nem tudom behozni esc el a menüt illet a p vel a boltot?
Endre
Valaki írja már ki a futó bannerbe, hogy modokat a mod mappába kell tenni, mert nem lesz vége ennek a kérdésnek. A fórum szinvonala a 4- 6 éves korosztály szintjén van jelenleg. Minden le lett már írva, a modokon kívül még más okos dolgok is csak görgetni kéne.

tamás98
Nem.Nem az enyém.Én csak mondom nekik hogy mit ne csináljak stb.,mert ha így folytatjuk ezt a sok hülyeséget elõbb utóbb ez a fórum is úgy végzi mint az elõdjei.
Pár hét-hónap múlva bezárják ha így folytatják a kezdõk.

MAN TGA D20

Kovács Erix
Diiik<#idiota>
Mi van tiéd a forum hogy parancsolgatsz?<#taps><#zavart1>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

allock
mods mappába ahogy letöltöd csomagolva bemásolod

#hhwnd

Sziasztok!

Hogyan tudok új pályát betenni a game-be? Hová kell másolni, vagy mi az eljrás menete?
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Keeway
Csá más megoldás nincs hogy ne Lanon játszunk ha nem valami más módon

A kis ház azt jelöli, hogy LAN-ba vagytok.

Mi is LAN-ban játszunk, viszont nekünk 25.-e óta elkezdett laggolni a LAN is. Elképzelhetõ hogy a serverek nagyobb leterheltsége miatt laggol?

Keeway
Császtok nekem eddig ment a multi tesommal nyomattuk egy netrõl most pedig a belépésnél a multihoz egy ház jelenik meg és nem enged be minket az elmentett gameba de kezdtünk ujjat és abba sem segitsetek nagyon fontos lenne elõre is kössz csá

dávid 001
a játék hoz nincsen más menü?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Köszi !
tamás98
Megnyomod a "T" betût és bejön az ablak.

MAN TGA D20

Segítség ! Hogyan tudok válaszolni multiba a kollégáknak ?
dávid 001
hogy lehet 1 épületet beteni a pályára?

Menj le a 576-ba Plázához asszem 1990 ért van ott...Peugeot307 esel menj 😄Jampi xD

dávid 001
hogy lehet épületeket beteni a pályára hogy minden a helyén marad vagyis berakom mint egy traktort és elviszem a hejére és ot ki bontom mint egy triggerst

tamás98
Ezt a szöveget miért nem tudtad a képhez írni???
Nem lehetne minden szöveget 1HSZ-be leírni?
Már elmondták hogy ez NEM CHAT!

MAN TGA D20

dávid 001
na van ekkor a rakodó ami képes még 1 bála magaságra?

dávid 001

dávid 001
io21ges8yraig3ejuef.png

dávid 001
http://kepkezelo.com/images/io21ges8yraig3ejuef.png

tamás98
Mert rosszul csinálod.
A print screen gombbal a játékban fényképezd le utána töltsdd fel valamelyik képfeltöltõ oldalra(én a képkezelõ.hu-t ajánlom.),majd amit kiad linkeket abból azt válaszd ki amelyik elé URL van írva.Kattints rá majd itt beillesztés és kész is.Utána csak elkell küldened az üzenetet,vagy a képet.

MAN TGA D20

dávid 001
miért nem birok kéoeket felrakni

Sziasztok !

Az miért van,hogy az alap map-el tök jó elfut a játék,de akármelyik map-et leszedtem akkor néha jól fut,de ha elfordulok valami hegy felé,akkor totál leesik 2-3 fps-re ???
Sok a polygon valahol ? De a sima map-el miért megy tökéletesen ?
xmen0710
oks!de azért köszi

Keeway
Császtok kajak nekem is kellene a game valaki segitsen már aki miskolcon tud olyan boltot ahol ezt belehet szerezni elõre is kössz várom a segitségeket!

allock
farming simulator 2011

biztos elhordták

#hhwnd

bumburnyakkk
és hogy kérjem ezt a gamot
farming simulator2011?
Landwirtschafts simulator 2011?

bumburnyakkk
helló figyeljetek már aki miskolc közelében lakik hol tudom meg venni a gamot? Mert láttam a tesco újságba! És ma kimentem de nem nagyon láttam

allock
prnt screen gomb

#hhwnd

tamás98
Aszthiszem az F10-el,de nem biztos.

MAN TGA D20

dávid 001
hogyan lehet képet csinálni a játékban?

tamás98
Menj rajta végig minden úton és egyszer csak rájösz holkell...
Ha meg nem akkor sztem maradj az alap mapnál.

MAN TGA D20

allock
sajnos nem, még nem játszottam rajta

#hhwnd

xmen0710
allock te se tudod hol kell tankolni a multimap v7 en?

allock
olyan hó nem lesz

#hhwnd

dávid 001
mi a neved?

dávid 001
gyere fel

xmen0710
meg vagy nekem msn-en te!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

dávid 001
vegyél fel msn-re [email protected]

dávid 001
ép most olvasom van hó akkor is ha ne mod?😮

xmen0710
kösz!de látod nem foglalkoznak velünk!

dávid 001
de ahogy látod nekem is van 1 gondom

dávid 001
én ezen a mapon sose jártam de ott a google vagy néz videókat hátha