Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetõleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget elõre is köszönöm!!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintû a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot
Pár hét-hónap múlva bezárják ha így folytatják a kezdõk.
MAN TGA D20
Mi van tiéd a forum hogy parancsolgatsz?<#taps>#taps><#zavart1>#zavart1>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Hogyan tudok új pályát betenni a game-be? Hová kell másolni, vagy mi az eljrás menete?
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Mi is LAN-ban játszunk, viszont nekünk 25.-e óta elkezdett laggolni a LAN is. Elképzelhetõ hogy a serverek nagyobb leterheltsége miatt laggol?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nem lehetne minden szöveget 1HSZ-be leírni?
Már elmondták hogy ez NEM CHAT!
MAN TGA D20
A print screen gombbal a játékban fényképezd le utána töltsdd fel valamelyik képfeltöltõ oldalra(én a képkezelõ.hu-t ajánlom.),majd amit kiad linkeket abból azt válaszd ki amelyik elé URL van írva.Kattints rá majd itt beillesztés és kész is.Utána csak elkell küldened az üzenetet,vagy a képet.
MAN TGA D20
Az miért van,hogy az alap map-el tök jó elfut a játék,de akármelyik map-et leszedtem akkor néha jól fut,de ha elfordulok valami hegy felé,akkor totál leesik 2-3 fps-re ???
Sok a polygon valahol ? De a sima map-el miért megy tökéletesen ?
Ha meg nem akkor sztem maradj az alap mapnál.
MAN TGA D20