23835
  • tamás98
    Valaki?
  • xanderbor
    nekem ugytunik csuszkalnak a potok a traktorok utan,mintha jegen jarnal veluk,kettot mi kellet nekem ebbol packbol kijavitottam,ki kell csomagolni es az i3d ben a GE vel feljebb emelni a wheel right col2,minden egyes kereknel,es mar rendesen mukodik :) persze ha rakantisztasz erre a reszre GE ben akkor nem art a visibility bepipazni,aztan ujra kikapcsolni,hogy lasd mennyire huzod fel,lenyeg,hogy ne erintkezzen a talajjal a kerek aljaval.utanna az xml ben atkell irni a kerekek radiusat 0.52 re,mert a kicsit a levegoben porognek
  • xanderbor
    ebben a potkocsi packban nem vettetek eszre semmi furcsat? nemreg volt belinkelve ide HW_60_11_Pack_open_me.zip - 80.3 MByte
  • xanderbor
    en elobb letoltottem egy cseh oldalrol a kisfalu mapot,de abban nem az vetes talaj textura van amit en lattam itt hsz ek kozt gyurka 666 fotoin
  • tamás98
    Valaki nem akarna multizni?Csapatot akarok csinálni,és hétvégente multiznánk modokkal a ganyé map v2-ön.
  • tamás98
    Portálon biztos hogy nem lesz fent soha,mert ők adták ki,és csak annak adták oda aki támoagtta az oldalukat pár ezer forinttal.Amiután megkapta pár ember már fent is volt pár külföldi oldalon.Nekem is a haverom küldte át,de azt a linket már törölték,azért mondtam hogy feltöltöm neked valahova,ha kell a textúra.
    Rikcsoo:Tsz v2-őn játszik.
  • Rikcsoo
    Gyurka666
    Amin játszol map az a tzsmapv3?
    Vagy melyik map mert tetszetős:D
  • xanderbor
    hoppa a portalon nem is talalom :) csak kistanya map van
  • tamás98
    Ok.
  • xanderbor
    nem kell koszi,megoldom most mar
  • tamás98
    Kisfalu mapban van benne ez a textúra.
    A neten megtalálod,de ha gondolod akkor feltöltöm neked netre és elküldöm privátban.
  • xanderbor
    pontosabban az talaj textura kene,ahol pl,az ifa tolti a tragyaszorot
  • xanderbor
    hello,az 5705 hsz ben szereplo kepeken latott talaj texturat betudod linkelni,vagy mlyik map ez?
  • talloli
    Természetesen!
    www.tesco.hu
    Innen potom 2000 Ft-ért le tudod tölteni az eredetit, ami multizni is tud!

(van aki érti!)
  • boky84
    hy mindenki!

olyasmi után érdeklődnék tőletek hogy lehetséges e állítani a krone bigx 1000 fűvágáskor több füvet nyomjon a pótba mint amennyi az alap?
    silózási mennyiség megfelelő csak a füves részét kéne megbuherálni mert kegyetlen keveset nyom
    vagy esetleg növelni a növény termés hozamát

spec engem a fű érdekelne

ha valaki tudja a választ akkor ne fogja vissza magát

köszönöm
  • Caliph
    köszi,elég jól néz ki. ha kész lesz belinkeled? akár pmbe is. ty
  • marko37
    A googlét kérdezd az biztos tudja
  • kutizsolt
    hello mindenkinek
    valaki privátban küldene egy torrentet a játékról vagy egy linket??
  • mtz 82 zts
    Azt hogy lehet megcsinálni hogy a kukorica sorokba legyen?
  • zorba3333
    Chris von Bone fórumozó társunk készített két kiváló oktatóvideót a CoursePlay használatáról.
    A videók itt a fórumon, és a You Tube-on is elérhetőek.
    Tessék: CoursePlay oktató videó Chris von Bone jóvoltából
  • xanderbor
    ok kosz mar toltom is :)
  • zorba3333
    Értem mire gondolsz, de erre sajnos nem tudok "gyógyírt":)
    Az általad említett mapokat nem ismerem, így nem tudom, hogy milyen sorokba rendezi a növényeket a program vetés után.

• Rikcsoo
    Szemléltetés képen:)
    "össze vissza kukorica"

"Rendezett kukoricasor és tarló"

• zorba3333
    Igen létezik.
    Itt letölthető: CoursePlay V2.3 Hun
  • Rikcsoo
    Hm..
    Nah szóval!
    1.
    A multimap v5,v7-en meg a többi lsportálos mapon sorba rendezett a kukorica nem úgy mint az alapmapon!
    Mert az alapmapon nem egyforma távolságra vannak 1helyt van 4-5 kukorica az lsportálos mapokon 1 helyt 1 kukorica van!érted?ezt akarom kérdezni tőled hogy kel ilyenre megcsinálni:D
    2.
    Mert ha összevissza vetek akkor lesz olyan"összevissza" vetés? ha egyenesen megyek vagy bekapcsolom az auto pilotot akkor rendezett lesz?én ilyenről még nem halottam..:D
  • xanderbor
    letezik magyar nyelvu course play?
  • Rikcsoo
    Fuhuu majdnem elis felejtettem..
    Azt hogyan kel megcsinálni hogy a traktor vagy akármi más "piszkolodjon"?
  • zorba3333
    Pontosan mit értesz azon, hogy "sorba legyen vetve, ne össze-vissza"?

Alapból minden növény rendezett sorokban van vetés után.
    Ez alól általában csak akkor van / lehet kivétel, ha egy olyan map-on játszol, amiben ez meg lett változtatva a készítője által.

Én személy szerint még nem találkoztam olyan pályával, amelyikben nem rendezett sorba lenne vetve a növény.

Esetleg normál helyzetben, akkor lehet girbe-gurba sorokba vetni, ha manuálisan játszol, és netán elbambulsz vezetés közben :), vagyis nem "felvett munkás" csinálja a melót.

Nem minden gép alkalmas az automata
    ("munkással történő munkavégzés") üzemmódra.
    Amelyik gép tudja, ott a "V" betűvel tudod aktiválni.

Másik eshetőség, hogy beállítod a járművedet az un. Course Play üzemmódra.
    Ekkor is automatikusan fog dolgozni a gép, követve az általad megadott útvonalat.
    Ebben az esetben olyan lesz a sor, amilyenre az útvonalat beállítottad.
  • Rikcsoo
    Magyon rendes vagy!
    Hát nekem azok a float3-ak alapból 0,0,0 vannak..:)
    A másikat azt átírtam false-ra.
    Nah és abba tudnál segíteni hogy azt hogyan kel megcsinálni hogy a növények sorba legyenek vetve?tehát ne össze vissza..
  • zorba3333
    Mindössze annyit tudok róla, hogy egy segédalkalmazás a játékon belül.
    Mivel a játék optimalizálása nem sikerült tökéletesen, ezért szaggathat kisebb teljesítményű gépeken (annak ellenére, hogy a minimum rendszerkövetelményeknek megfelel), nagyobb terjedelmű, vagy "sok" mod használata esetén.

Ennek kiküszöbölésére több lehetőség is adott a programon belül.
    Ilyen pl:
    Forgalom kikapcsolása, növények mozgásának kikapcsolása, berakott mod-ok számának csökkentése.....és végül a logging megváltoztatása.

Már LS 2009 kapcsán is ajánlották az LS portálon a guruk ennek az opciónak a megváltoztatását amennyiben szaggatna a játék.
    Ez a lehetőség az LS 2011 esetében is fenn áll.

(Természetesen, mint minden program, vagy játék esetében, így itt is igaz, hogy bármely érték, vagy változó átírása előtt, érdemes biztonsági mentést készíteni az átszerkeszteni kívánt fájlról.)
  • xanderbor
    ezt a logging dolog amugy mire van? ezt nem szoktam kikapcsolni
  • zorba3333
    Növények mozgásának kikapcsolása:

Nyisd meg a ...data\maps\shaders nevű mappát, majd nyisd meg a grassFoliageShader.xml-t

Keresd meg ezt:
    "float3 direction = float3(1,0,0)*0.1"
    és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1

Miután kész vagy, nyisd meg ezt a fájlt is:
    wheatFoliageShader.xml
    Tedd ugyan azt, mint az előbbiekben.
    Keresd meg ezt:
    "float3 direction = float3(1,0,0)*0.1"
    és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1

Ha szaggatás miatt szeretnéd kikapcsolni a növények mozgását, és esetleg ez kevés lenne, akkor itt van egy további megoldás a problémára:

A háttérben futó logging kikapcsolása:
    (Amennyibe szaggatna a játék a növények mozgásának kikapcsolása után is)
    - Disable logging -

A ...Documents\My Games\FarmingSimulator2011 mappában a game.xml-t nyisd meg, és írd át ezt:
    <logging>
    <file enable="true" filename="log.txt" />
    <console enable="true" />
    </logging>

erre:

<logging>
    <file enable="false" filename="log.txt" />
    <console enable="true" />
    </logging.

Így már nagy valószínűséggel nem fog szaggatni a játék :)
  • Rikcsoo
    ahan:D
    Még azt megmondanád hogy a fák meg a növények mozgását hogyan tudom kiveni?
    Régen tudtam fel elfelejtettem annyit tudok most hogy ugyanúgy megkel nyitni jegyzettömbel a mapi3-jét és ott valahogy megkel keresni és a tru-t átkel írni false ra csak nemtom pontosan a nevét hogy holvan..:/
  • xanderbor
    azzal, hogy megnoveled a fu vagy barmely mas noveny novekedesi idejet,nincs koze a jatek lassusagahoz
  • Rikcsoo
    Van itt olyan ember aki tud ac3d-ből i3d-be konvertálni meg ingamélni?
    Ha van legyen szíves jelentkezzen mert van 1 MAN kamionom meg 1 potkocsi hozzá plusz 1 mázsaházam:)
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Rikcsoo
    Na megnéztem!
    Fasza minden de még multiba nem néztem!
    Szóval köszönöm szépen!
  • Rikcsoo
    Attól hogy megnövelem a növekedési idejét a fűnek attól lassabb lesz a gamé?vagyis jobban szívja a gépet?
  • xanderbor
    a lenyeg az hogy 24 fps ala ne nagyon csokkenjen,hasznalj fps merot,fraps programot pl.erre a celra. azert 24,mert az emberi szem 24 kepkocka per szecundum alatt mar szaggatasnak erzekeli es nem folyamatos a jatek vagy akar a video film.ugye;j arra,hogy ez ala ne csokkenjen akkor sem ha aratsz es porol a kombajn vagoasztala,ha meg csokkenest veszel eszre az fps ben akkor,vedd lejjebb a grafikai beallitast,elsimittas anizotropikus szures
    stb
  • Rikcsoo
    Köszönöm szépen!:)
  • xanderbor
    barmennyi modot berakhatsz a MOD mappadba,ez nem csokkenti az fps ed pl,de ,hogy mennyi modolt gepet raksz be mar ajatekban is pl,na ez mar szamittogep fuggo lehet,processor fuggo inkabb,ha pl egy 4 magos procid van,mi egyenkent 3Ghz az mar jo,birni fog akar 10 et is :)