23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6009 ifa van? -
#6006 ez lehet hogy az csak magasítva
vagy még ez -
#6005 Az ifa+a pót vip?Ha nem belinkelnéd? -
#6003 De azért lehetne életűbb mert így olyan mintha mű lenne -
#6002 Én valahogy a járgányokon nem igen szeretem a rozsdás dolgokat,és ezért festettem át -
#6001 jah de ne itt beszéljünk vegyél fel chatra vagy msn-re -
#6000 de legalább próbálkozik:):)nincs ezzel gond.... -
#5999 jah jah mert így elég gyatra :/ rá kéne dobni egykis koszt meg rozsdát és tökre olyan mint az igazi de még gabi kezdő ebben ez is nagy ugrás -
#5998 lehetne egy kicsit rozsdásab is:) -
#5997 jah.az ifa szerintem túl mű de nem rossz -
#5996 jó kis kombi ez csak ebbe a sárga színben nem igazán néz ki jónak...de kinek mi jön be....
köszi az ifát:) -
Letölt -
nono28 #5994 köszi -
#5993 Vissza tértem! -
Letöltése:
silos Ifa w50 ,skin by gogabi79 -
#5991 ez ni
-
rokshow #5990 Sziasztok! Valaki linkelne be nekem napraforgó mag linket!!!! Előre is köszi! Sziasztok!! -
xanderbor #5989 vitaminokkal is pertezenek a valosagban,nem csak a gyom ellen
-
zorba3333 #5988 Valóban máshogy értelmeztem a hsz-ed, sorry :)
Rákerestem több fórumon is a problémára, mert engem is kíváncsivá tett, miként lehet megoldani a terméshozam növelését, de mindenhol csak az általad is írt trágyázást, illetve a permetezést írják.
Bár utóbbinak a valóságban közvetlenül nem túl sok köze van a terméshozam növeléséhez, hiszen a kártevők, és a gyomok ellen használják.
-
#5987 miért nálad látszik valami mert nálam sajnos egy üres hsz van -
#5986 ez melyik map? -
-
-
nono28 #5983 Köszi -
#5982 köszi az infot de félreértetted a hsz-em
ezeket az alap dolgokat tudom ezekkel nincs is gond
nekem az kéne hogy egy 10x10es földről bigx1000+xdisc levágok 5000 egység füvet alapból de az a terület adjon 8000 egység füvet
mielőtt kérdeznéd trágyázva értendő
naszóval adott területen megtermő növény terméshozamát akarom megnövelni
és sajnos rosszul tudod
egyik krone bigx silózónak sincs tartálya mert kapásból a pótba nyomja
legalább is én nálam nincs
-
zorba3333 #5981 Időközben eszembe jutott még valami.
Amennyiben minden lehetőséget kipróbáltál, amit az #5980 hsz-ban leírtam, akkor érdemes kipróbálnod a Game Booster nevű ingyenes segédprogramot.
Ez a kis alkalmazás a géped teljesítményét optimalizálja a játékhoz.
Használata nagyon egyszerű, de ha mégsem jönne össze, akkor találsz bemutatóvideót is a hivatalos oldalon.
Itt érheted el a programot, illetve a bemutatót:
Game Booster 3.0
Helyesbítés az #5980 hsz-ban leírtakhoz:
Indításkor nem biztos, hogy az a map a hibás amin ép játszanál, hiszen azt írod, hogy be sem tölt a játék. Tehát ebben az esetben vélhetőleg valamelyik mod okolható a hibáért, ha eddig nem csinálta az általad tapasztalt hibákat.
Valószínű kompatibilitási hiba lesz, ha a géped teljesítményével minden ok.
-
zorba3333 #5980 Ez a hiba több okra is visszavezethető.
Az első lehetséges ok, az az, hogy a map amin játszol nem teljesen kompatibilis az LS2011-el, és ezért ad hibaüzenetet.
A másik lehetséges ok, hogy valamelyik mod okozza a galibát.
Ezt sajnos csak egyesével végigpróbálgatva derítheted ki, ha nem emlékszel rá, melyik mod volt az utolsó amit beraktál a szaggatás megjelenése előtt.
A harmadik lehetséges ok, hogy sajnos kevés a memória a gépedben, vagy az előírtnál alacsonyabb a procid teljesítménye.
Amennyiben a mod(ok) jók, és a géped teljesítménye alacsonyabb mint az elvárt, azon könnyen lehet segíteni különböző trükkökkel.
Ilyen pl.: a forgalom kikapcsolása, aminek a menetét néhány sorral lejjebb az #5975 hozzászólásban elolvashatod.
Továbbá segít még a növények mozgásának kikapcsolása is, illetve a logging módosítása, amit az általam írt #5939 hozzászólásban olvashatsz.
Amennyiben ezek kevésnek bizonyulnának ezen a linken találsz további megoldást.
A 35. sorban lévő "letöltést" tölts le, majd olvasd el a letöltött .txt fájlt.
Freddy által készített optimalizálási lehetőségek
Ebben minden olyan lehetőség benne van, amelyekkel orvosolni lehet az esetleges futásbeli hibákat.
(Ezt a letölthető összeállítást Freddy készítette.)
-
Letöltése:
przyczepki.zip -
borzas95 #5978 Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy mért van az hogy csak egy fajta dolgot tudok vetni mert hiába nyomom meg a gombot nem vált át másra, és ha leteszem a vetőgépet és elindulok akkor utána már nem tudom irányítani a traktort és nem vett rendesen.
Előre is köszönöm. -
Letölthető:
Benzines kanna by skin gogabi79 -
Zsolt7411 #5976 Köszi már meg is van. -
#5975 Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra. -
Zsolt7411 #5974 Sziasztok
Letöltöttem egy mapot és szeretném a forgalmat kikapcsolni mert a mezőn jönnek mennek az autók.Hogy kell a forgalmat kikapcsolni? -
xanderbor #5973 KCK100 szecskazo uj skin es a mezogeppackhoz meretezve http://data.hu/get/4276589/KsK100.zip -
#5972 majdnem eltaláltad a Tsz map az jó csak én a 2-nek szavazok bizalmat:):) -
xanderbor #5971 a KCK100 mindjart feltoltom a data.hura,de a fortschrittet nemoszthatom meg az a mezogep pack resze,mi megvasarolhato dvd -
xanderbor #5970 -
#5969 A géped megfelel az előírtaknak? -
rokshow #5968 Az miért van hogy szaggat, megáll a kép stb, pedig átírtam amit át kellett igaz a növényeket nem mert azok még mozognak!!! Állítottam a felbontáson is de szaggat tovább!!! Valamint a játék indítása előtt kiír valami hibás,sérült fáljt :( és kidob a játékból :(!! Azt írja hibás CRC9 fájl!!! Ilyenkor mi a tehendő?????? Köszönöm :) -
zorba3333 #5967 Ahhoz, hogy több terményt (füvet) tudjál szállítani, meg kell változtatni a pótkocsid szállítási kapacitását.
A gépek minden esetben csak annyi terményt / silót töltenek a pótkocsira, amennyi a pótkocsi kapacitása.
A szállítási kapacitás növelését a következő képen teheted meg:
"Először meg kell keresned a módosítani kívánt pótkocsi .xml fájlját. Ezt a mods mappában találod. Megnyitod a .zip fájlt, majd azt az .xml fájlt nyitod meg, amelyik neve megegyezik a .zip fájléval.
Nyomsz egy CTRL+F-et, beírod hogy "capacity" és átírod a számot. Értelemszerűen a nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent."
Amennyiben több terményt vagy füvet szeretnél a gépeddel aratni / levágni, akkor a géped kapacitásán is változtatni kell.
(Ez persze gépfüggő, mert nem mindegyik silózó gép rendelkezik saját gyűjtőtartállyal.)
Tudom, hogy a BigX rendelkezik gyűjtővel, ezt pusztán azért írom, ha netán másnak is szüksége volna az infóra, akkor tudja, hogy nem minden silózónál alkalmazható.
(ilyen gépek pl.: a traktorral vontatott, nem önjáró egységek.)
A gépek tároló kapacitásának növelését így tudod elvégezni:
A mods mappádban megkeresed amit át szeretnél írni.
A .zip fájlon belül, keress egy .xml fájlt, aminek a neve ugyanaz mint a zip neve!
pl.: "Lexion600.zip", akkor ami Neked ebből kell, az a "Lexion600.xml"
Ezt a fájlt kell megnyitnod.
Ilyet keress az állományban:
grainTankCapacity 1200 grainTankCapacity
A számot kell átírnod, amely bármekkora lehet.