Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R420
Elég ha 14 elmúltál és ha van érvényes személyid én is vettem át csomagot.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Akkor a postásbácsi berak a postaládába egy leveleet amin az van hogy csomagod jött,és akkor neked csak el kell menned vagy apáddal vagy anyáddal átvenni(Ha 18 éves elmúltál akkor mehetsz egyedül is,mert a személyigazolványszám is kell meg a név),és akkor hazamész szépen berakod a gépbe a cd-t feltelepíted és jáccol.

xmen0710
igen,a játékról beszélek!de ha nem vagyok otthon és pont akkor hozzák akkor mi van?vagy hol tudom átvenni?

allock
hol? mikor?
a játékról beszéltél, hogy ki viszi házhoz

nem arról ha nem vagy otthon mi lesz

#hhwnd

xmen0710
na látod ezt mondom neked!

allock
sehol, ha nincs otthon senki

#hhwnd

xmen0710
de figyu!általában a futár erre olyan 9-10óra fele jön és én akkor suliban vagyok!és akkor hol tudom felvenni?

allock
teljesen mindegy ki viszi, akkor fizetsz mikor kézhez kapod

#hhwnd

xmen0710
kösz!de ki kell választani a fizetés elõtt valamit vagy a fizetéskor?

Nekem a postás hozta
xmen0710
ha most megrendelem az eredeti játékot akkor a postás hozza vagy valamilyen futár?

Arra van de egy HSZ-ben kéne leírni,nem egymás után 3-ban!
Elõször szedd össze minden mondanivalód és csak utána írd le.

dávid 001
jolvan ha nem chat akkor a topik nem azért van hogy ha valaki nem tud valamit akkor más segít neki ha tudja?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Aszthiszem hogy egy moddal lehet vetni napraforgót vetni,de nembiztos.

Link érdekelne!
Valaki tud ajánlani vmi nagyon nagy kapacitású trágyaszórót?
Ja és az alap mapon kukoricán, repcén, füvön, árpán, búzán kívül nem lehet mást is vetni?
xmen0710
[url=]kephost

xmen0710
ok kösz!

allock
bármin lehet

#hhwnd

xmen0710
hali!a tsz map v3.11-en lehet multizni?

allock
dísz

#hhwnd

szia
Kaptem egy múzeális fûnyíró traktort.Nem nyirja a fûvet.
Csak dísznek van?
tamás98
EZ NEM CHAT!!!Hányszor kell még elmondani?Ha így folytatjátok ennek a fórumnak is az lesz a vége mint a többi résznek!!!

MAN TGA D20

Szia!
Felvettelek msn-re.

dávid 001
úgy else indul

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
ki próbálom hogy a mapot kicserélem mert eszt a modokhoz raktam lehet azért

dávid 001
van 5 db termelik is csak semeik gép nem gyüjti ösze

Sziasztok

Szeretnék csatlakozni egy olyan társasághoz akik komolyan szeretnek játszani ezzel a játékkal.
MSN cím [email protected]
Van-e tehened?
dávid 001
az a gondom akármien glpel próbálok trágyát rrakodni nem engedi meg próbáltam az összeset ez mért van?

VERESS 96
<#eljen><#nevetes1>

Az új gépeim! :D

VERESS 96
BUÉK! :)

xmen0710
B.U.É.K!

szabii98
Tescobetyár, a szervereteken változott valami a módokból vagy ugyanaz minden?

I met God. She's black

.B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.B.U.É.K.!!!

biliard10
B.Ú.é:k

dávid 001
B.U.É.K

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban,
és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!

Minden fórumozónak és családtagjainak boldog új évet kívánok!

Kovács Erix
Ebbe teljesen igazad van de hol van a ilyenkor regie??

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Sziasztok!
Ti milyen mapon mentek a multiplayerben?

dávid 001
valaki tudna linkelni egy napraforgó adaptert mer amiket kipróbáltam levágni levágja de nem gyújti

dávid 001
akkor van másik menü a játékhoz vagy nincs?

Robertoo21
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetõleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget elõre is köszönöm!!!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Sziasztok!

Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintû a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot
Multi mapokat tettem fel meg hozzá gépeket
szepi itt vagy??

Új map-ot raktál fel?Nálam attól volt ez.Uninstal,új map törlése estleg ha mentést is csináltál azt is töröl.(csak az eredeti térkép mentése maradjon)
A kérdésem a következõ lenne karrier módban mért nem tudom behozni esc el a menüt illet a p vel a boltot?
Endre
Valaki írja már ki a futó bannerbe, hogy modokat a mod mappába kell tenni, mert nem lesz vége ennek a kérdésnek. A fórum szinvonala a 4- 6 éves korosztály szintjén van jelenleg. Minden le lett már írva, a modokon kívül még más okos dolgok is csak görgetni kéne.