Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
a játékról beszéltél, hogy ki viszi házhoz
nem arról ha nem vagy otthon mi lesz
#hhwnd
Elõször szedd össze minden mondanivalód és csak utána írd le.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Valaki tud ajánlani vmi nagyon nagy kapacitású trágyaszórót?
Ja és az alap mapon kukoricán, repcén, füvön, árpán, búzán kívül nem lehet mást is vetni?
Kaptem egy múzeális fûnyíró traktort.Nem nyirja a fûvet.
Csak dísznek van?
MAN TGA D20
Felvettelek msn-re.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Szeretnék csatlakozni egy olyan társasághoz akik komolyan szeretnek játszani ezzel a játékkal.
MSN cím [email protected]

I met God. She's black
és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!
Minden fórumozónak és családtagjainak boldog új évet kívánok!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Ti milyen mapon mentek a multiplayerben?
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetõleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget elõre is köszönöm!!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintû a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot