23835
  • péistike
    ifa van?
  • dávid 001
    ez lehet hogy az csak magasítva
    vagy még ez
  • péistike
    Az ifa+a pót vip?Ha nem belinkelnéd?
  • dávid 001
    De azért lehetne életűbb mert így olyan mintha mű lenne
  • gogabi79
    Én valahogy a járgányokon nem igen szeretem a rozsdás dolgokat,és ezért festettem át
  • dávid 001
    jah de ne itt beszéljünk vegyél fel chatra vagy msn-re
  • gyurka666
    de legalább próbálkozik:):)nincs ezzel gond....
  • dávid 001
    jah jah mert így elég gyatra :/ rá kéne dobni egykis koszt meg rozsdát és tökre olyan mint az igazi de még gabi kezdő ebben ez is nagy ugrás
  • gyurka666
    lehetne egy kicsit rozsdásab is:)
  • dávid 001
    jah.az ifa szerintem túl mű de nem rossz
  • gyurka666
    jó kis kombi ez csak ebbe a sárga színben nem igazán néz ki jónak...de kinek mi jön be....
    köszi az ifát:)
  • dávid 001

Letölt
  • nono28
    köszi
  • dávid 001
    Vissza tértem!
  • gogabi79

Letöltése:
    silos Ifa w50 ,skin by gogabi79
  • allock #5991
    ez ni

• rokshow
    Sziasztok! Valaki linkelne be nekem napraforgó mag linket!!!! Előre is köszi! Sziasztok!!
  • xanderbor
    vitaminokkal is pertezenek a valosagban,nem csak a gyom ellen
  • zorba3333
    Valóban máshogy értelmeztem a hsz-ed, sorry :)
    Rákerestem több fórumon is a problémára, mert engem is kíváncsivá tett, miként lehet megoldani a terméshozam növelését, de mindenhol csak az általad is írt trágyázást, illetve a permetezést írják.

Bár utóbbinak a valóságban közvetlenül nem túl sok köze van a terméshozam növeléséhez, hiszen a kártevők, és a gyomok ellen használják.
  • gyurka666
    miért nálad látszik valami mert nálam sajnos egy üres hsz van
  • FrezeR
    ez melyik map?
  • gyurka666

• allock #5984

• nono28
    Köszi
  • boky84
    köszi az infot de félreértetted a hsz-em

ezeket az alap dolgokat tudom ezekkel nincs is gond

nekem az kéne hogy egy 10x10es földről bigx1000+xdisc levágok 5000 egység füvet alapból de az a terület adjon 8000 egység füvet

mielőtt kérdeznéd trágyázva értendő

naszóval adott területen megtermő növény terméshozamát akarom megnövelni

és sajnos rosszul tudod
    egyik krone bigx silózónak sincs tartálya mert kapásból a pótba nyomja
    legalább is én nálam nincs
  • zorba3333
    Időközben eszembe jutott még valami.
    Amennyiben minden lehetőséget kipróbáltál, amit az #5980 hsz-ban leírtam, akkor érdemes kipróbálnod a Game Booster nevű ingyenes segédprogramot.
    Ez a kis alkalmazás a géped teljesítményét optimalizálja a játékhoz.
    Használata nagyon egyszerű, de ha mégsem jönne össze, akkor találsz bemutatóvideót is a hivatalos oldalon.
    Itt érheted el a programot, illetve a bemutatót:
    Game Booster 3.0

Helyesbítés az #5980 hsz-ban leírtakhoz:

Indításkor nem biztos, hogy az a map a hibás amin ép játszanál, hiszen azt írod, hogy be sem tölt a játék. Tehát ebben az esetben vélhetőleg valamelyik mod okolható a hibáért, ha eddig nem csinálta az általad tapasztalt hibákat.
    Valószínű kompatibilitási hiba lesz, ha a géped teljesítményével minden ok.

• zorba3333
    Ez a hiba több okra is visszavezethető.

Az első lehetséges ok, az az, hogy a map amin játszol nem teljesen kompatibilis az LS2011-el, és ezért ad hibaüzenetet.

A másik lehetséges ok, hogy valamelyik mod okozza a galibát.
    Ezt sajnos csak egyesével végigpróbálgatva derítheted ki, ha nem emlékszel rá, melyik mod volt az utolsó amit beraktál a szaggatás megjelenése előtt.

A harmadik lehetséges ok, hogy sajnos kevés a memória a gépedben, vagy az előírtnál alacsonyabb a procid teljesítménye.

Amennyiben a mod(ok) jók, és a géped teljesítménye alacsonyabb mint az elvárt, azon könnyen lehet segíteni különböző trükkökkel.
    Ilyen pl.: a forgalom kikapcsolása, aminek a menetét néhány sorral lejjebb az #5975 hozzászólásban elolvashatod.
    Továbbá segít még a növények mozgásának kikapcsolása is, illetve a logging módosítása, amit az általam írt #5939 hozzászólásban olvashatsz.

Amennyiben ezek kevésnek bizonyulnának ezen a linken találsz további megoldást.
    A 35. sorban lévő "letöltést" tölts le, majd olvasd el a letöltött .txt fájlt.
    Freddy által készített optimalizálási lehetőségek

Ebben minden olyan lehetőség benne van, amelyekkel orvosolni lehet az esetleges futásbeli hibákat.
    (Ezt a letölthető összeállítást Freddy készítette.)
  • gogabi79

Letöltése:
    przyczepki.zip
  • borzas95
    Sziasztok!
    Valaki megtudná nekem mondani hogy mért van az hogy csak egy fajta dolgot tudok vetni mert hiába nyomom meg a gombot nem vált át másra, és ha leteszem a vetőgépet és elindulok akkor utána már nem tudom irányítani a traktort és nem vett rendesen.
    Előre is köszönöm.
  • gogabi79

Letölthető:
    Benzines kanna by skin gogabi79
  • Zsolt7411
    Köszi már meg is van.
  • gogabi79
    Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Letöltöttem egy mapot és szeretném a forgalmat kikapcsolni mert a mezőn jönnek mennek az autók.Hogy kell a forgalmat kikapcsolni?
  • xanderbor
    KCK100 szecskazo uj skin es a mezogeppackhoz meretezve http://data.hu/get/4276589/KsK100.zip
  • gyurka666
    majdnem eltaláltad a Tsz map az jó csak én a 2-nek szavazok bizalmat:):)
  • xanderbor
    a KCK100 mindjart feltoltom a data.hura,de a fortschrittet nemoszthatom meg az a mezogep pack resze,mi megvasarolhato dvd
  • xanderbor
  • tamás98
    A géped megfelel az előírtaknak?
  • rokshow
    Az miért van hogy szaggat, megáll a kép stb, pedig átírtam amit át kellett igaz a növényeket nem mert azok még mozognak!!! Állítottam a felbontáson is de szaggat tovább!!! Valamint a játék indítása előtt kiír valami hibás,sérült fáljt :( és kidob a játékból :(!! Azt írja hibás CRC9 fájl!!! Ilyenkor mi a tehendő?????? Köszönöm :)
  • zorba3333
    Ahhoz, hogy több terményt (füvet) tudjál szállítani, meg kell változtatni a pótkocsid szállítási kapacitását.
    A gépek minden esetben csak annyi terményt / silót töltenek a pótkocsira, amennyi a pótkocsi kapacitása.

A szállítási kapacitás növelését a következő képen teheted meg:
    "Először meg kell keresned a módosítani kívánt pótkocsi .xml fájlját. Ezt a mods mappában találod. Megnyitod a .zip fájlt, majd azt az .xml fájlt nyitod meg, amelyik neve megegyezik a .zip fájléval.
    Nyomsz egy CTRL+F-et, beírod hogy "capacity" és átírod a számot. Értelemszerűen a nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent."

Amennyiben több terményt vagy füvet szeretnél a gépeddel aratni / levágni, akkor a géped kapacitásán is változtatni kell.

(Ez persze gépfüggő, mert nem mindegyik silózó gép rendelkezik saját gyűjtőtartállyal.)
    Tudom, hogy a BigX rendelkezik gyűjtővel, ezt pusztán azért írom, ha netán másnak is szüksége volna az infóra, akkor tudja, hogy nem minden silózónál alkalmazható.
    (ilyen gépek pl.: a traktorral vontatott, nem önjáró egységek.)

A gépek tároló kapacitásának növelését így tudod elvégezni:
    A mods mappádban megkeresed amit át szeretnél írni.
    A .zip fájlon belül, keress egy .xml fájlt, aminek a neve ugyanaz mint a zip neve!
    pl.: "Lexion600.zip", akkor ami Neked ebből kell, az a "Lexion600.xml"
    Ezt a fájlt kell megnyitnod.
    Ilyet keress az állományban:
    grainTankCapacity 1200 grainTankCapacity
    A számot kell átírnod, amely bármekkora lehet.