23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Petke77 #15158 Helló!
Ez teljesen normális, nálam is így van sőt még néhány kombájn is ezt csinálja! Az aratógépek auto módban 80%-nál (jeleznek-villognak) lehet üríteni,közben vagy utána a gyorsaság és hatékonyság érdekében folytatják az aratást. :) -
Triantafillo #15157 Sziasztok!
Arra tudja valaki a választ, hogy a Grimme Tectron 415 "automatán" (hired) miért csinálja azt, hogy miután megtelt és mellé állok egy pótkocsival, akkor csak 20-25%-ot ürít ki (75-80% még benne marad) és tovább akar menni.Ha meg kiveszem "automatából", olyankor pedig csak akkor ürít, ha "benne ülök". Amint átváltok másik gépre az ürítés leáll.
Minden (Grimme, pótkocsi stb.) "eredeti", tehát nem modokról van szó.
Másnál is van ilyen? -
izirajder83 #15156 Sziasztok.
A mai nap szerettem volna folytatni a mentett játékomat és meglepődve tapasztaltam hogy az összes járműven eltünt.Találkozott már valaki ilyennel? -
#15155 Van ám 4-es tempomat is, traktornál az 10 km/h. az 1-es az 15 -
#15154 Sziasztok!
Az ESLimiter nagyon jó én is azt használom mert menet közben lehet szabályozni, de ha nem azt akarod telepíteni akkor a gépeket is át lehet írni külön külön így valahogy:
Gép tejesítmény átírás:
Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:) -
zolcsika080104 #15153 Az 1 es gombbal kb 10 el megy 2 es 20 3 as 30 .Van még a modok között eslimiter ,keress rá valamelyik oldalon. -
kitt2000 #15152 valaki tudna segíteni?
A tractor sebességét hol kell állítani!
Egy kicsit túl gyorsan megy a munka eszközzel le kéne vinni a sebességet! -
zolcsika080104 #15151 a youtuben a dredbíró én vagyok szal tetszett -
AgrárMezőTsz #15150 -
zolcsika080104 #15149 a camstudio -t felraktam ,de a hangot nem veszi akárhogy állítom is be,nem tudom mi lehet az oka. -
#15148 Ide tettem föl egy térképet amit kicsit átalakítottam:Link -
#15147 Sziasztok! GIANTS Editor-al lehet pályát szerkeszteni, ki kell valahova csomagolni a map-ot utána az "i3d" file-t meg kell vele nyitni és lehet szerkeszteni de elég bonyolult, rá kell jönni mit hogy lehet. Kis segítség itt:Link
A fákkal annyi a tapasztalatom hogy ha kijelölöd akkor a tövét is ki kell jelölni mert akkor azt otthagyja és az láthatatlan ugyan úgy felekad rajta a gép. Már jártam úgy, azt hittem kitöröltem a fát de a traktor mégis fenn akadt -
#15146 Sziasztok
Ki lehet valahogy vágni a fákat ami a szántóföld sarkain van mert állandóan beleakad a gép?Köszi -
#15145 több mint valószínű hogy script hiba lehet az oka
sajnos nem tudok tippet adni hogy mi lehetne a megoldás -
roby2011 #15144 Helló mindenkinek!
Átraktam 13-ba egy trakit,meg is birom vásárolni,de ha beszállok,1 idő után megáll a kamera és semmire nem reagál a játék,ez mitől van és hogy tudom ezeket a problémákat elhárítani? -
Dracon #15143 sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy új növényeket honnan lehet leszedni, mert a normál modos oldalakon nem tudom van-e ilyen, és ha igen akkor hol keressek rá, néztem az "others"-nél, meg a packoknál de nem nagyon találtam. Ja és nekem letöltött verzióm van, de amerikai, szóval gallon van és mérföld, azt át lehet valahogy állítani európai mértékegységekre? -
zolcsika080104 #15142 ok köszönöm.... -
AgrárMezőTsz #15141 Hali
Fraps-al lehet
Camstudio stb -
zolcsika080104 #15140 Sziasztok!
Srácok a játékról menet közben videófelvételt hogy lehet csinálni? -
zolcsika080104 #15139 Nekem van 3 millió 520 ezer terrabyte merev lemi.meg 600 ezer terrabyte ram,és NXXXXXXXVidia entcore XLcore 130 ezer magos 16 dimenziós procival
XDÉs még ígyis szaggat!!!!!! -
atomantal22 #15138 megpróbálom, köszi -
#15137 Gondoltam ám
Nekem Sempron 2800+, 1.5 GB RAM, X1300-as kártya, és megy az 1.4 pach.
Próbáld meg a graf. driverekkel szórakozni. Frissítsd, ha legfrisebb van, akkor egyel régebbit próbálj. -
atomantal22 #15136 arra hát,csak balfaszkodom itt :P -
#15135 Gondolom 8Gb-ra gondolt, nekem az első gépem 486-os volt abba volt 4Mb memória és kemény 210Mb merevlemez, egy harmad CD. -
#15134 Az enyém dual core 3Ghz proci 1.25G memória és csak 256Mhz a videó kártya, de szolidan megy. Az 14-es nincs fenn. -
#15133 A 8MB RAM az kevés neki. legalább 1GB kell neki -
atomantal22 #15132 hmmm, i7-em van 8MB RAM, 1Gigás karival...
-
#15131 Sziasztok! Szerintem azért mert az 1.4 patch-el sok minden felmegy aminek nagyobb gépigény kell együttesen. Az 1.3-as nélkül is gyorsabban megy, mondjuk akinek erőműve van az nem veszi észre. -
atomantal22 #15130 Azt mondja meg nekem valaki légyszíves,hogy miért van az,hogy ha felteszem az 1.4 patch-et,akkor akadozik a játék???
Eredeti a játék és csak ettől a patch-től akadozik. -
#15129 Találtam egy nagyon jó dolgot itt:Link
A neve:Alignment Helper v 1 [MP]
Ez egy lézer ami segít hogy egyenesen menj pl. kombályn vagy silózó de bármivel működik.
Bekapcsolni a Jobb Ctrl + jobb egér, ki ugyan az.
A szélessége pedig Jobb Ctrl + egér görgő.
Ha nem munkással dolgozol nagyon jó.
-
#15128 Sziasztok! Laca54321 ezen az oldalon találsz sokat Link
A füvet is be lehet szántani,az ekénél van olyan gomb általában az "O" ami a "terület engedélyezése" így az utakat is össze lehet szántani. Viszont nem lehet munkást felvenni akkor nem megy neked kell kézzel. De vigyázni kell vele mert ha a szélén az eredeti fűre ér az eke akkor az is eltűnik, érdemes inkább kis ekével a széleknél, hogy pontosabban tudd irányítani. -
Laca54321 #15127 Sziasztok!
Tudnátok küldeni pár linket ahonnan jól müködő magyar mappot tudok le szedni? - már, ha van ilyen:) -
illetve annyi lenne még a kérdésem, hogy ha füvet vetek valahova akkor azt már nem tudom ki ekézni sem, mert próbáltam, de nálam már örökre fű nő ott. :)
Köszönöm. -
#15126 Már épp kérdezni akartam, hogy lehet szerkeszteni a mapot, hogy ne legyenek bizonyos dolgok olyan messze. Ez megoldotta a problémát. Köszi. -
#15125 Örülök hogy neked is tetszik, multiban sajnos nem tudom kipróbálni a kiszámíthatatlan időbeosztásom miatt -
#15124 Sziasztok, kipróbáltam Ezt a mapot amit Faterx alyánlott és tényleg nagyon jó. -
#15123 A játék borítóján ez áll: "Az ültetvényeid ezentúl a valóságnak megfelelően gyarapodnak és nem megfelelő művelés, vagy rossz időjárás esetén akár tönkre is mehetnek."
Ti tapasztaltatok ilyet, hogy jégeső, vagy eső miatt tönkrement a termés? Nekem csak akkor, ha lejár az idő és elfonnyad.
-
AgrárMezőTsz #15122 Többi kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
AgrárMezőTsz #15121
-
zolcsika080104 #15120 No ha valakinek felvetődik még ez a kérdés,az előző problémát a takarmánykeverő kocsi oldja meg.A 15119-es sz. hozzászólásomban kérdeztem.A féleresz neve pedig ideiglenes tároló!Hátha segített valakinek... -
zolcsika080104 #15119 Valaki találkozott már olyannal ahová 3 rekeszes féleresz alá külön füvet szalmát,azt is takarmányszállítóval begyűjtve ,szénát meg a takarmánykeverővel fogad el.Így lesz egymás mellett 3 kupac a féleresz alatt.De semmi nem történik,arra gondoltam hogy a r kupac amikor összeér majd történik valami de fogalmam sincs mi van mert semmi.Egy Mod pályában van ez természetesen.a leírását le is fordítottam,ott is azt említi hogí takarmánykeverő de hogy hogy az nincs leírva.Már kifogytam az ötletekből.