23835
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Hát még én is csak próbálgatom nekem sem nagyon megy, de itt van 3-rom részes leírás igaz régebbi kiadáshoz de a lényeg szerintem ugyan az.
    1-rész
    2-rész
    3-rész
  • zolcsika080104
    Tényleg nagyon jó van rengeteg beállítási lehetőség rajta elég lesz rájönni.Segítettek hogy lehet beállítani azt hogy a kombájnt hogy lehet üríttetni a pótkocsiba aztán meg ahogy kivettem magától elviszi egy beállított útvonalon.Nagyon sok a variáció nem megy egyedül.
  • ronso
    Ez baromi jo nagyon jol működik köszönöm szépen végre nem kell az aratogép mellett mennem mégegyszer köszi.
  • ronso
    Köszönöm kiprobálom.
  • fbandy72
    Courseplay - A Vezetősegéd. Ez nagyon jó de elég bonyolult is rájönni, én a térményhordásra használom. Egyszer be kell vele tanítani az utat utána magától hordja a terményt lebillenti meg amit kell. De lehet vele kombájnt is tud követni vagy elhordani a terményt, vagy permetezni és újjabban már rakodógépet is kezel.
    Link
  • ronso
    Nem tudtok olyan modot,hogy minden gépemre fel tudjak venni melóst mert ennyi mindent nem tudok egyszerre csinálni és nem minden gép müködik melóssal..
  • ronso
    Bocsi előbb kérdeztem mint láttam megvan.
  • ronso
    Sziasztok
    Letöltöttem egy mappot és becsomagolva ahogy kell betettem a mods mappába de inditásnál nem látom miért?
  • fbandy72
    Ki cseréltem 1-el régebbire a videó drivert de úgy még az Ls 2013-as sem jött be mert akkor a shader modell 3.0 hiányolta, így a legújabbal megy a 2013-as de a 2011-es ugyan azt csinálja.
  • fbandy72
    Trabant 601 Combi
  • tom4sy
    valaki tud ls13-ba trabantot?
  • AXmen
    VGA drivert kell cserélni.
  • fbandy72
    Képlink
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Sajnos csak így jön be most az Ls2011-es.
  • AXmen
    vol2..
    Jó visszatérni LS2013-hoz!

• fbandy72
    Feltelepítettem az Ls2011 et és elindúl be is töltődik de mikor bejön a kezdés gomb akkor utána szétcsúszva jön be, csak össze visszaságot látok pedig régebben ment. Mi lehet a baj? Az Ls2013 as megy.
  • gogabi79
    Nem lehet meg venni sajnos a rábát.
  • fbandy72
    Ki kellene próbálni Ls2011-es játékkal mert nemkem nincs feltelepítve csak a 3013-as.
    Rába link
  • AXmen
    Visszatértem!

ETS2 miatt abbahagytam a játékot, de tegnap rájöttem, hogy mennyire hiányzik, ezért úgy döntöttem visszatérek! :DD
    Nem tudtam eldönteni, vajon spoilerbe tegyem-e?

#15179 - LINK (Rába 280)
  • fbandy72
    Sziasztok!
    A Rába letöltő linkje kellene, megpróbálnám átrakni.
  • gogabi79

Sziasztok!Valaki ezt a rábát át tudná tenni 11 be?.Fontos lenne,de nem csak nekem!.
  • Dante del Umro
    Értem és köszönöm a választ.
    A 2013-as verziójú érdekel leginkább.
  • gogabi79
    Szia! A Fűnyíró még tesztelős,és hamarosan mehet piacra.Verzió a 2011 majd 2013
  • Dante del Umro
    Szia!

Szép fűnyíró, :) honnan lehet letölteni és melyik verzióhoz való.
  • gogabi79

Kicsit fűnyíroztam
  • tom4sy
    Köszi megvan! :)
  • fbandy72
    Sziasztok!
    A My Games\FarmingSimulator2013\savegame1 vagy 2-3 stb. amelyik játékállásban játszol,"careersavegame.xml" megnyitod jegyzettömbbel vagy notepad++ -al ezzel átláthatóbb, megkeresed az adott termény ( Pl.: (wheat)búza : 0.5021432 ) Nos ha ezt átírod, sokkal többet fognak fizetni a módosított terményért.
    Kb. így néz ki egy sor: <fillTypePrice fillType="sugarBeet" price="0.118000" previousHourPrice="0.115000" totalAmount="1364000.000000" /> A "price" az ár kilónként vagy egységenként.
  • tom4sy
    Sziasztok! A vetemények árait hogyan tudom megváltoztatni? Hogy többet érjenek eladásnál!??
  • zolcsika080104
    Heló!

nekem is ez a fajta körbálaszedő van.csak én nem innen szedtem le.De nagyon vagány.Érdekes az hogy a szénát a takarmánykeverő csak bálásan ismeri fel,a szénává szárított füvet ha betöltőkocsival szedem fel akkor csak sima fűnek látja.ez minek van?
  • ede007
    Szia!
    köszi a linket kipróbáltam és ez működik nálam is tökéletesen.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Nem tudom mi lehet a baj, nem biztos, hogy a bálaszedő a baj lehet a pálya(map) hibája is, próbáld ki másik pályán is. Én ezt a körbála szedőt használom nálam jól működik.Link
  • ede007
    Sziasztok
    segítséget kérnék, mit tegyek hogy javítani tudjam a körbála felszedőt, mert ürítéskor eltűnnek a bálák.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Szeretnék ajánlani egy mappot, aki kedveli az eredet térképen való játékot. Kisebb módosítások vannak Pl. Két siló a teheneknél és épületek, a juhokhoz közel is van gyapjúleadó, és komoly gép parkkal lehet kezdeni.
    Hagenstedt_by_apatimap_v1
  • tom4sy
    Valaki tud segíteni abban, hogyan lehet Giants Editorral állatot betenni?
  • Triantafillo
    A végét elírtam : nem speed2, hanem "speed" (2-es helyett idézőjel).
    Bocs.
  • Triantafillo
    Petke77, fbandy72

Köszönöm a válaszokat, de nálam csak ez az egyetlen gép csinálja, a többi betakarító nem - ezért volt számomra olyan furcsa.
    Zavart a dolog, mert ürítésnél ott szoktam hagyni a betakarítót, és más géppel szoktam dolgozni valami mást, aztán legközelebb akkor nézek rá, amikor újra megtelt és mellé kell állni.
    Végül is megoldottam a dolgot: a Grimme Maxtron 620-ból csináltam egy olyan változatot, - néhány szerkesztéssel - ami burgonyát takarít be.

tom4sy

Az adott gép xml fájljában van a "wheel" résznél, hogy melyik kerék mekkora szögben fordul, és milyen gyorsan.Általában az első két rész, ami"wheel rotSpeed-del kezdődik) a két kormányzott keréké. Ott kell változtatni az értékeken.
    PL: Deutz Agrotron X720-nál
    <wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30" ............
    <wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30"............
    A "speed2 a fordulási sebessé, a rotMax és rotMin a balra-jobbra fordulás szöge.
  • tom4sy
    Megtaláltam...door trigger.Másik kérdés. Valahol belelehet nyúlni a játékba, hogy a traktorokat normálisan lehessen kormányozni. Picit lassítani szeretnék rajta, mert mindig tulfordul. Lehetséges?
  • tom4sy
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxlSQ8kF6cg
  • tom4sy
    Sziasztok! 2011-eshez töltöttem le mapot (linkelni nem tudok, még nem enged). Modhoster-->fantasy 2 by tommy r
    Az volna a gondom, hogy nem tudom kinyitni a benne lévő kapukat, ajtókat ( nem tudok kimenni a traktorokkal). Mindent végignyomogattam de semmi. Van valakinek ötlete? Esetleg bill. kombinációval nyílik?
  • fbandy72
    Sziasztok! Ezt már én is figyeltem szerintem is a termelékenység miatt van így, megyek mellette a föld végéig ott kiürít teljesen utána megy tovább.