23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #15118 Feltettem bele a modsba bontatlanul,de nem lett magyar leírása semminek.Ki kell bontani? -
zolcsika080104 #15117 szinte azonnal nem figyeltem talán 1000 t -nél már látható is volt.A pda statisztika menüjében láthatod a mennyiségét a teheneknél. -
xt tárcsa #15116 SZIASZTOK ! Azt szeretném kérdezni ,hogy a farming simulator 2013-ba mennyi idő múlva jelenik meg a trágya a teheneknél ? -
zolcsika080104 #15115 jaa persze az előző már én is rátelepítetem még azon frissiben ok nagyon köszönjük! -
#15114 Benne van a nevében: Farming Classic DLC honosítása. -
#15113 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy mit kell hogy csináljak hogy legyen trágyám?
Üdv! -
Dunadan11 #15112 Tudna nekem ajánlani valaki egy mapot, amely rendesen működik? (trágya, siló lefedett fű)
Lehetőleg ne csak óriási földekből álljon :D -
zolcsika080104 #15111 Ez mit magyarít?Hisz maga az alapjáték magyar,csak azért kérdezem... -
#15110 Szuper köszönjük! :) -
#15109 Elkészítettem a Farming Classic honosítását. Innen letölthető:
FS 2013 Farming Classic DLC
Ha találtok hibát, jelezzétek. -
Dunadan11 #15108 Sziasztok
Mit kell tegyek hogy a "száraz" trágyát fel tudjam szedni a homlokrakodóval?
2-3 ezer liternél még nem lehet felszedni?
-
#15107 Meg a játék hivatalos oldalán is van pár mod, ha nem is sok, de kezdetnek éppen elég. És persze a nemrég kijött free DLC, azt is érdemes kipróbálni. -
vlv760 #15106 Hali nagyon sok oldalról lehet letölteni ,nem írhatom ide őket mert nem lehet . Amit már itt számtalanszor leírtak mások GOOGLE a barátod ,írd be hogy LS 2013 és már fel is dob néhányat amiken újabbakat fogsz találni! -
xt tárcsa #15105 SZIASZTOK ! Azt szeretném kérdezni honnan , milyen oldalról lehet letölteni gépeket könnyen a FARMING SIMULATOR 2013-BA ? -
zolcsika080104 #15104 Kipróbáltam ezt a módszert.és nagyon megtetszett,köszönöm,igazán hasznos tanácsot adtál!Akármilyen pótot meg tudok így tölteni és nem kell letöltéssel keresgéléssel geccsolni. -
AgrárMezőTsz #15103 Map 13-ban megállt a készítés alatt,így privát maradt -
endy papp #15102 Én is game paddal irányítom,a kezdettől mert így a legkényelmesebb.
Ami a homlokrakodót illeti, a kanalát leengedni -behúzni ,nyitni -zárni csak egérrel lehet ,de nekem teljesen jó így is.
Bal kézzel mozgatom a gépet jobbal meg az egérrel minden funkció működik a kanálon. -
atomantal22 #15101 Nem, én is ezzel nyomom
-
zolcsika080104 #15100 csak az a baj.hogy ez 2011 be való mod nem? -
atomantal22 #15099 Ja, 60000-es a puttonya és vehetsz fel rá dolgozót is,aztán ha tele van,áttöltöd egy teherautóba,aztán dolgozik is tovább.
-
atomantal22 #15098 Vagy próbáld ki EZT. Szerintem a legjobb :) -
zolcsika080104 #15097 na ez egész jól hangzik...köszönöm. -
#15096 A zöld Kroeger HKD 302-est lehet utánakötni, ami 21 köbméteres, nem túl nagy. Jobban jársz, ha a kombájnra munkást veszel fel és mellette haladsz egy nagy pótkocsival. Ha megtelik a pótkocsi, abbahagyja a vágást, de olyankor is felszámolja a bért, míg kiüríted a kocsit. -
Laca54321 #15095 Sziasztok!
Én tegnap kezdtem a játékot és xbox irányítóval játszom. Minden fasza is volt míg nem a homlokrakodót nem vettem, mert igaz, hogy a markolot tudom mozgatni, ha közben nyomom az LB-t és közben a jobb oldali joyal mozgatom, de billentyűzettel még a markolót ki tudom jobban nyujtani illetve tudom nyítni és zárni a száját markolónak. Tudtok ebben nekem segíteni?
Előre is köszönöm.
Üdv. Laca -
zolcsika080104 #15094 Kérem segítsen valaki!A KRONE szecskavágó kombájn után milyen pót vagy betöltőkocsi akasztható?Mert nekem egyikkel sem akar összeakadni! -
zolcsika080104 #15093 KÖSSZ A FELTÖLTÉST NAGYON SZÉP.Ízig vérig eredeti minden hangja .Még le is fullad inditásnál nagyon zsir volt az egész.Ez a map hol elérhető?Van több száz .hadd ne nézzem minden oldalt végig... -
AgrárMezőTsz #15092 -
zolcsika080104 #15091 EZ úgy néz ki mintha csak csépelne de tartálya nincs.szerintem huzogni kell mellette egy pótot,de ha marhaságot mondok akkor ne hari.Ja meg valaki kérdezte hogy a növésben lévő füvet érdemes e műtrágyázni?erre én is kíváncsi vagyok valaki nézte már van e értelme? -
Sikerült átrakni DEEEE!!! nem tölt és kilépesnél kifagy a játék
de amugy egész jól müködik -
#15089 Uraim EZT át tudná valaki rakni a 13 ba -
#15088 A füvet érdemes trágyázni? Nagyobb lesz a terméshozam? -
#15087 Tessék: fél éve használom, hibátlan és kényelmes! -
Dunadan11 #15086 Igen, ez sajna igy van, én is kb 10 órát nyomtam a mapon, mire rájöttem hogy ilyen baja van. A korábbin az erjesztett füvet nem tudtam felszedni, most meg ez. :D
-
zolcsika080104 #15085 nekem sem üríti.pont ez a bajom nekem is.van vagy 30 féle fajta mod pótom.egyikbe sem jó... -
#15084 Nem tudja valaki, hogy az érett silót melyik pótkocsival lehet szállítani? Mert nekem nem szállítja, a kanalat a kocsi fölött nem hajlandó kiüríteni. -
zolcsika080104 #15083 Sajnos ez így van.kb 20 pályát töltöttem le eddig több helyről is.Ennek több mint a fele el sem indul.hibát észlel leáll.ami meg megy azok meg teles tele vannak buggal.Egy a sok közül:A pálya minden szép.szántom a földet eredeti ekével,nem mod nem buherált,az alapeke.Erre az eke kihagy sok helyen nem is szánt.De olyan helyen ahol már éppen le volt aratva a búza.Tehát nem a területet kellett engedélyezni,annyira amatőr nem vagyok.Tudom hogy a videokarim gyenge ezért nem fut pl az alpenchallenge pálya.De olyan gáz hogy hibás félkész pályákat is feltesznek. -
Dunadan11 #15082 Hihetetlen , azt hittem végre találtam egy tökéletes mapot, erre csak bejött a hiba.
Kellene hogy legyen trágyám, de nem látom sehol, ahol lennie kell, ott nem tudom a homlokrakodóval sem felszedni.
Gondolom azért, mert rossz az a pályaelem -
#15081 Előbb le kell rakodni "O" gombbal az épület előtt. Aztán egy járművel vagy betolod őket, vagy villával beviszed, de a legjobb egy tolólap, amivel csoportosan lehet őket betolni. De van olyan kocsi is, ami az épület belsejében is kirakodja, pl a farming classics csomagban. Az alap rakodókocsi túl nagy, nem fér be az ajtón. -
izirajder83 #15080 Az a baj hogy próbáltam ennél a "kis épület"-nél de nem vette át nekem.rátoltam az utánfutóval és semmi :(
-
#15079 El lehet adni az udvaron levő kis épületnél, ahol szalma van szétszórva a földön, bár nem ad túl sok pénzt darabjáért. Ha beviszed az épületbe, eltűnik és pénzt ad érte, miközben hallasz egy csengőhangot, mint a pénztárgép. Vagy felhasználható tehenek alá a szalmabála, de akkor kell egy bálaaprító is hozzá. A szénabála szintén eladható, vagy állatok takarmányozására jó, szintén bálaaprítóval, vagy pedig takarmánykeverővel a teheneknél. Ezeket a gépeket keresd a bolt kínálatában. De van szalmaerőmű is, ahol el lehet tüzelni a bálákat, de azt még nem próbáltam, a játék hivatalos oldalán fent van a mod.