23897
  • Martinez01
    Szerintem ezt egyéne válogatja, van aki a régi gépeket szereti (Zetor Crystal, MTZ, Fortshritt), van aki az újakat (John Deere, Fendt, Claas).
    Válogass kedved szerint a: www.lshungary.hu , www.modhoster.de , www.fsportal.hu weboldalakon :).
  • Queeg
    Sziasztok!
    Én nagyon kezdő vagyok ebbe az egész "műfajba".:D Annyi lenne a kérdésem, hogy melyik gépek a legjobbak?
  • gogabi79

Dutra Ue28
  • Triantafillo
    Azokat csak úgy tudod vetni, ha az adott map-ba telepítve vannak.
  • Gábor 1992
    Üdv mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Hogy tudok répát gyökeret meg paradicsomot ültetni?
  • vlv760
    hali! Eltünt az F1 ablakom, nem tudom vissza szerezni a legutóbb berakott dolgokat már kivettem ,P mint piac ,van kilépni kitudok akkor mi lehet vele? Köszi ha segítesz!
  • Martinez01
    Legközelebb a zöld [VIDEÓ BESZÚRÁSA] gombra kattintva betudod rakni a videót :).

• Robertoo21
    Sziasztok! csatlakoznék egy multi csoporthoz akik komolyan játszanak. Akiknél an hely kérem írjon pm-et. üdv.
  • KDani97
    Nem úgy gondoltam hanem h az első kerék szaggat.
  • zolcsika080104
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0LwI4FFV2o

mit szóltok ehhez? Ilyen John Deere 723 prémium van a simoban is
  • fbandy72
    Szöllő alá ilyennel szoktak szántani.
  • fbandy72
    Itt egy cikk róla:Link
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Mert a valóságban is van mikor eléggé szaggat az eke, ha száraz a föld vagy ha csúszik meg kapar a gép néha kicsit keményet fog akkor megindul. Persze a nagy gépeken már nem annyira észrevehető, főleg mert már az új gépekben van kerék "Slip" ami beállítható %-ban és ha csúszik a kerék emel kicsit az ekén. Régen is volt ilyen csak akkor a traktorosnak kellet rángatni a hidraulika kart:)
  • KDani97
    Mitől lehet az h szántásnál a traktorok kerekei szagatottan mozognak?
  • zolcsika080104
    ja mármint pl ha 100 tehened van akkor is max ha 10 látszik.Le is fagnya a géped ha minden látszana!
  • ronso
    ha 30at veszel akkor is annyi látszik.
  • kitt2000
    Miért van az hogy ha veszek tehén,birka,csirkét akkor a 10 helyet csak 6 látszik a játékba!
    Erre van valamilyen megoldás!
  • gogabi79
  • ronso
    Sziasztok
    Valaki tud olyan modot ahol mindenhová felvehetek alkalmazottat mert a kukorica vágása csak ugy müködik ha a gép után potkocsit teszek ha én csinálom.
  • Dante del Umro
    Szia!

Ha a mod "modDesc.xml" fájlban megtalálod a következő sort
    <multiplayer supported="true"/>
    akkor multis.
  • rokshow
    Hellósztok! Valaki tudna nekem abba segíteni hogy honnan lehet megtudni h a módok multisak vagy sem???? Előre is köszönöm, sziasztok
  • rokshow
    Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Ma megérkezett az eredeti ls 13 a régit letöröltem felraktam az eredeti játékot, de viszont nem engedi aktíválni, pedig a kódot is beírom helyesen, de nem engedi aktíválni a játékot :( Ilyenkor mi a teendő???
  • chakon88
    ja azt még elfelejtettem hogy Farm Simulator 2011 :)
  • chakon88
    Sziasztok... Tudna valaki adni egy Linket egy használható multi map letöltéséhez ? Köszi
  • atomantal22
    jah, a régi bálákat traktorral is el tudod vinni
  • atomantal22
    Ugyan már,ezért van ez a fórum :)
    Szóval:
    1. a csirkéknek nem kell semmi,csak tojják a tojásokat.
    2. a birkáknak csak a levágott fű kell,amit vagy a kis fűnyíróval levágsz és az etetőjükbe bele öntöd,vagy nagy géppel levágod a füvet a felszedős pótkocsival felszeded,majd bele öntöd az etetőjükbe.
    3. a teheneknek adhatsz ugyanilyen füvet,silót,vagy az erjesztett siló+szénabála+szalmabála keveréket. Ez utóbbinál lesz 100%-os a tejtermelés, illetve szalmát kell alájuk szórni,hogy legyen trágya.

Sok sikert!
  • kalooria
    áááá!

Tényleg, a gyári bálázóval készült bálákkal nincs gond.. :D
    Köszi! Erre nem is gondoltam. :)
    Már csak azt nem tudom, mihez kezdjek a régebbi bálákkal. Az állatokkal még nem foglalkoztam, azt se tudom, hogy álljak neki, milyen gépek kellenek hozzá... Hiába, városi srác vagyok. :)
    Egy utolsó kérdés: A csirkéknek nem kell táp vagy víz az alapfarmon?
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Elég rég foglalkoztam ár a játékkal, de most látom, hogy kijött egy DLC. Egész pofásnak tűnik csak azt nem tudom, hogy az a bála csomagoló gép mire jó? Mármint oké becsomagolja a bálát, de azzal utána mit tudok csinálni siló lesz belőle és lehet állatoknak adni vagy van valami extrája? Egyébként létezik olyan pack amiben benne van az alap játék és a DLC is, mert így külön elég borsos ára van.
  • atomantal22
    a gyári bálázóval csináltad a bálákat?
  • kalooria
    Kérlek nézd el nekem tudatlanságom, és próbálj meg segíteni.
    Itt egy kép, arról a "sárga izéről":
    http://kephost.hu/share-25B8_51CC2A98.html

Ez pl. a bálakészítőnél működik, itt nem.
    És íme egy videó, hogy mi is a gondom:
    http://www.youtube.com/watch?v=1Y0ObJMtzTA&feature=youtu.be
  • atomantal22
    Tényleg nem értesz hozzá... :)
    Mihez szeretnéd csatlakoztatni?
  • kalooria
    Sziasztok!
    Elakadtam a játékban.
    Vettem egy Arcusin auto stack v 1.0 -et, és nem tudom működésre bírni. Azt hiszem, a kardántengelyt (vagy mit, nem értek hozzá) nem csatlakoztatja rá, nincs rá gomb.

Köszönöm előre is a segítséget.
  • Martinez01
    Tessék megvenni eredetiben!
  • erik320
    mostmár minden rendben,megoldódott a problémám,sikerült a driver program hibáját megoldani,és nagyon szépen köszönöm a segítségeteket :)
  • kjhun
    Amit #15213 -nál írtál, olyan hibaüzit aligha dobhat ki a játék, ilyen szöveg nincs benne, az indító exe-ben. A CCC az nem feltétlenül kell hozzá, hacsak nem akarod a kártyát is konfigurálni/húzni, és a többi. Visual C++ 2005-2010-ig fent van mind? A Win 7, meg tartalmazza a .NET keretrendszert 3.5.1-ig, legalábbis elvileg. Amúgy meg .NET 2.0 kell a Catalysthoz. Rendszergazdaként telepítetted? Melyiket tetted fel?
  • erik320
    most felinstaláltam,csak nem akarja megnyitni a drivert pedig a nyilvános oldaláról szedtem le,fel van instalálva a driverje,és mikor elinditom a játékot,még mindig azt kéri.
  • kjhun
    A Vistás drivert rakd fel, Vista SP1/2 kompatibilitási módban. Vinnie kell. Vagy az XP-set, ha nem jön össze, XP SP3 kompatibilitási móddal. Win 7-es driver nincs.
  • erik320
    csak az a baj hogy windows 7-es van fent,vagy viszi az is ami xp-re van?
  • kjhun
    Ezek jók lesznek?

10.2-es WDM driver XP 32/64bit 10.2-es Catalyst XP 32/64bit (Full csomag)

10.2-es WDM driver Vista 32/64bit 10.2-es Catalyst Vista 32/64 bit (Full csomag)

Régebbi 9.3.1-es Catalyst XP 32/64 bit (Full csomag)

Elvileg ezek vannak. Nekem az X300-ashoz, a 9.3.1-es van fent, és megy vele a játék, pedig az SM3.0-át nem tudja a videókártya.
  • ilcsikz
    Helosztok.Lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy hol lehet beállitani azt hogy mikor,hol és mennyiért legyen akcioba egy növény felvásárlása.Ha valaki tudna segitenni megköszönném.