23835
  • zolcsika080104
    sziasztok !

Olvasgatom én is a szerkesztővel én is variáltam.A biztonsági mentés arra kell gondolom hogy a változtatott elrontása esetén megm,aradjon az eredeti.Nekem a John Deere gurul hátrafelé kétszer is mielőtt elindul.
  • joceruza
    Köszi,de egyik link sem jó...
  • fbandy72
    Mégegyszer a link mert valamiért nem jelenik meg pedig Data.hu -s
    Ez google Drive:Link
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Meg nyitod a gép mappáját, van benne egy ".xml" file társítod Notepad++ szerkesztőhöz és keresel benne olyat hogy "torque" nyomaték vagy "forwardGearRatio" előre áttétel tippem szerint ezek értékeit kell tizedenként változtatni és kisérletezni. De linkelek egy képet amin a kiemelt részen belül kell keresgélni vagyis a lefordítani a szavakat mi mit változtat. Link
    Azért a Notepad++ mert az szépen mint a képen is látszik elkülöníti a dolgokat és átlátható, ja és előtte az ".xml"-ről biztonsági mentés.
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Szükségem lenne egy olyan ember segítségére aki konyít a gépek sebességének beállításában. Valahogy rá kellene vennem a Fendt 724-et hogy dombnak felfele ne kelljen 3 mp az elinduláshoz mert "néha" igen idegesítő a dolog.Előre és hátramenetben is gurul hátrafele.
    Előre is nagyon köszönöm!
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Nem tudom szerintem ezzel sem.
  • LeWyTy
    Ezzel lehet törtel multizni?
  • kitt2000
    Lenne olyan mod ami a megvett tehén,birka,tyúk annyi jelenik meg amennyit megveszek nem csak 8db ami látható hanem 20 db?
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ez szerintem egy külön játék nem csak patch az LS13-hoz.
    Leírás(googleval fordítasd)
    Demó
    Itt meg is vásárolható
  • kjhun
    Sziasztok

Újabb patch várható még a játékhoz?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Farm.Machines.Championships.2013-at látta már valaki, így vagy úgy? Mi a véleménye róla? Gép/hely-igénye nagyobb, mint az FS2013-nak, úgy hírlik.
  • Lacsii
    Köszönöm szépen! :)
  • zolcsika080104
    köszi megpróbálom
  • fbandy72
    Legjobb a Notepad++ mert az szépen sorba rendezve mutatja, de a sima jegyzettömbel is megnyílik de mindeggyikkel csak úgy, hogy jobb egérgomb és társítás.
  • zolcsika080104
    a microsoft office word nem nyitja meg.Milyen szövegszerkesztőd van?Ami meg is tudja nyitni?
  • zolcsika080104
    köszönöm a válaszokat hát egyedül sose jöttem volna rá.
  • fbandy72
    Az árverések szerintem ugyanebben az xml-ben "<auction auctionFieldNumber="32" auctionStartDay="7" auctionStartHour="9" auctionDuration="13" isRunning="false" isValid="true" />" valamelyik szám módosításával de ezt ki kell kisérletezgetni.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\savegame1-en belül van egy "economy.xml" ezt szövegszerkesztővel megnyitni, ezen belül olyan sorokat kell keresni, hogy: <field number="1" ownedByPlayer="false" /> ebből annyi ilyen sor van amennyi föld a "false"-t kell átírni "true"-ra, ekkor tied a földterület. A savegame1 mappa természetesen az amelyikell játszol.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Nekem meg egy olyan segítség kellene.hogy hogyan és melyik filokat kell átírni a mapon ahhoz hogy a földterületek megvásárolhatóak legyenek.mert van egy mod map ahol alapból minden föld megvan.Ill az árverések gyakorisága hol módosítható?
  • marko37
    Akár kettőt is teso
    1:csendes völgy
    2:Briggs Farm
  • zolcsika080104
    Hát nem tudom .vannak mapokról videók feltéve ajánlónak ilyen mod oldalakon.Németul beszél alatta aki bemutatja a letölteni kívánt mapo Youtubere van feltéve.Nekik bakker olyan gyorsan simán megy ami nekem nem hogy nacsak.Biztos hogy a mienkhez képest erőművük van.Jobban állnak Ők anyagilag sztem.Példa.herestem egyszerű olysó videokarit.a neten.Sorban olyanok vannak ami százezernél kezdődik és az csak a graf kártya.
  • Lacsii
    Sziasztok! Nem tudna nekem valaki ajánlani egy viszonylag kis map-ot amin a Farming Classic mod-ad kényelmesen el tudok játszani? (néhány föld, kis távolságok, egy két leadási hely, biogáz üzem nélkül,tehenek) előre is köszönöm a segítséget!
  • atomantal22
    NVidia 525M-es kártyám van i7-es procival. Ennek azért elég kéne hogy legyen :)
  • zolcsika080104
    Elsősorban a videokártya erőssége határozza meg azt hogy mennyire szaggat avagy sem.Az enyim is gyenge.amelyik pályán sok a fa ill. sok egyszerre a megjelenítendő kép,főleg ha sok eszközöm is van egyszerre akkor kezd el nagyon szaggatni.Auto Lw -re azaz a leggyengébbre kell állítani a játékban a grafikus beállításokat.Plussz a feleslegessé vált eszközöket jobb eladni.ezek az apróságok sokat javítanak a helyzeten,
  • atomantal22
    Egyetértek traktoristával,nekem is akadozik,szarakodik az 1.4 patch felrakása után. Kár érte. :(
  • traktorista
    Mostanában visszatértem az LS2011-hez. Össze akartam hasonlítani, hogy mennyire fut simán 2013-hoz képest, nem sokkal, de jobban fut és valahogy szívesebben játszom vele, annak ellenére, hogy grafikailag szegényesebb. A traktorok féktávja hosszabb, valahogy élvezetesebb vezetni őket. A 2013 a patch feltelepítése óta elég nyögvenyelősen megy, de anélkül meg nem akarok vele játszani, mert nincs többek között változó időjárás sem benne alapban.
  • ede007
    Sziasztok vonófej csatlakoztatásában kérnék segítséget mert sehova nem tudom felakasztani.
  • marko37

Három különböző pót abból 2 jól töltött a harmadik túl hamar.
    A válaszod tökéletes volt köszönet érte <fillScale value="?" /> ezen kellet állítani 5ös volt az érték 1 re kellet visszavennem most tökéletes.
    Ennyi lett a diferencia a a két pót között/minimális eltérés/
  • Triantafillo
    Ez most 3 különböző pót, vagy ugyanabból vettél 3 darabot?
    Ha igen, akkor passz...
    Ha viszont különbözőek, akkor annak a pótnak kell az .xml fájlja.
    Megnyitod, és keresel olyan sort, hogy:
    <fillScale value="?" /> - a kérdőjel helyén áll egy szám, azt vedd lejjebb, hogy mennyire, azt ki kell kísérletezni. Ugyanakkora távon menj végig az egyik póttal, nézd meg mennyit vesz fel, majd menj végig azzal amit szerkesztettél, ha többet vesz fel, vedd lejjebb a számot.
  • gogabi79
    Sziasztok!Egy kérdésem lenne!Ls 2011 rába elejére,hogy lehet akasztási pontot (trailerAttacher_point )mert hátul ugyebár van.Hátha tudna valaki ebben segiteni!
  • fbandy72
    Ha mind a három pót egyforma kapacitású akkor nem tudom mi a baj.
  • marko37
    Nem többet szeretnék bele rakni hanem azt elérni hogy ne 50 méter megtétele után teljen meg a pót .
  • fbandy72

Megnyitod a ZIP-jét mondjuk Total Commanderrel belemész.
    Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a pótnak, nyisd azt meg F4-el, vagy csomagold ki és rendeld hozzá a World Pad-hoz vagy jegyzettömbhöz.
    Megkeresed azt hogy "capacity" kell melette lennie egy alap értéknek. Na ezt írd át nagyobbra tetszés szerint, mentsd el, indítsd újra a játékot.
  • marko37

Sziasztok kérnék 1 kis segítséget a középső pot túl hamar telik meg mit kell átírni hogy lasabban teljen meg.
  • zolcsika080104
    Én is szintén!
  • ronso
    Köszönöm a válaszokat.
  • fbandy72
    Itt nézz szét, itt van sok objektum.
    Link
    Link
  • fbandy72
    Ha megnyílik a beállításainál rá kell kattintani a konzol előhozása jobb egérrel és átvált azt hiszem Ctrl+Del. Ha a Courseplay-t kérdezted.
  • ronso
    Nem lehet valahogy átvariálni a progit,hogy ne a jobb egérgombra lehessen használni mert igy nem tudom irányitani a targoncát..
  • ronso
    Nem tudja valaki honnan lehetne térképre helyezhető silót letölteni? Nem találok.
  • zolcsika080104
    nagyon köszi éppen játszom.bergland mapon nagyon vadregényes még a hegyen .hegyeken rendesen szerpentinek vannak.meg jó nagy mindenféle szabálytalan alakú földek,nagyon valósághű map.