Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jancsika1016 : Ha visszaolvasol, volt egy link ami egész szépen leírja, nekem simán sikerült azzal a leírással több FS11-es gépet áttenni.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Sajnos a map-ek kicsit lassabban jönnek, inkább csak az alap pálya átalakított verziói vannak.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
árpa jobb buli. érdekes még a kelési idõ, tök különbözõek
Angol verzióhoz csak az angol patch jó. Nem sok angol szöveg van a játékban, nem lehet probléma.
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
ott füvet kell nyírnod, a többinél egy emelõvillás járgánnyal kell raklapokat elvinned. a boltban a második villa kell rá.
Van valakinek bevált módszere a krumpliszedésre? Na azt mondjátok, hogy vegyek kombájnt, a traktorral akarom felszedni. Elöl a kapirga, mögötte a felszedõ gép, de olyan kicsi a felszedõ része, hogy egy csíkon többször kell végigmenni vele és még mindig van cucc a földben. Valami ötlet, módszer a találomra pásztázás helyett? Elõször azt hittem a fûszedés módszer, de itt nem látni hol van még.
Tudom már sokan kérdezték, hogy hogy lehet magyar nyelvre állítani. Én feltelepítettem, aztán a bal alsó sarokba ki is írta, hogy van magyar nyelv letöltöttem de nem tudja feltelepíteni.
Nagyon tetszene de nem tudok angolul és így nem tudok vele játszani.
Tudnátok segíteni?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ezt nem tudja valaki, hogy-hogyan lehet 2013-asra áttenni? 😊
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu