23835
  • chakon88
    ja azt még elfelejtettem hogy Farm Simulator 2011 :)
  • chakon88
    Sziasztok... Tudna valaki adni egy Linket egy használható multi map letöltéséhez ? Köszi
  • atomantal22
    jah, a régi bálákat traktorral is el tudod vinni
  • atomantal22
    Ugyan már,ezért van ez a fórum :)
    Szóval:
    1. a csirkéknek nem kell semmi,csak tojják a tojásokat.
    2. a birkáknak csak a levágott fű kell,amit vagy a kis fűnyíróval levágsz és az etetőjükbe bele öntöd,vagy nagy géppel levágod a füvet a felszedős pótkocsival felszeded,majd bele öntöd az etetőjükbe.
    3. a teheneknek adhatsz ugyanilyen füvet,silót,vagy az erjesztett siló+szénabála+szalmabála keveréket. Ez utóbbinál lesz 100%-os a tejtermelés, illetve szalmát kell alájuk szórni,hogy legyen trágya.

Sok sikert!
  • kalooria
    áááá!

Tényleg, a gyári bálázóval készült bálákkal nincs gond.. :D
    Köszi! Erre nem is gondoltam. :)
    Már csak azt nem tudom, mihez kezdjek a régebbi bálákkal. Az állatokkal még nem foglalkoztam, azt se tudom, hogy álljak neki, milyen gépek kellenek hozzá... Hiába, városi srác vagyok. :)
    Egy utolsó kérdés: A csirkéknek nem kell táp vagy víz az alapfarmon?
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Elég rég foglalkoztam ár a játékkal, de most látom, hogy kijött egy DLC. Egész pofásnak tűnik csak azt nem tudom, hogy az a bála csomagoló gép mire jó? Mármint oké becsomagolja a bálát, de azzal utána mit tudok csinálni siló lesz belőle és lehet állatoknak adni vagy van valami extrája? Egyébként létezik olyan pack amiben benne van az alap játék és a DLC is, mert így külön elég borsos ára van.
  • atomantal22
    a gyári bálázóval csináltad a bálákat?
  • kalooria
    Kérlek nézd el nekem tudatlanságom, és próbálj meg segíteni.
    Itt egy kép, arról a "sárga izéről":
    http://kephost.hu/share-25B8_51CC2A98.html

Ez pl. a bálakészítőnél működik, itt nem.
    És íme egy videó, hogy mi is a gondom:
    http://www.youtube.com/watch?v=1Y0ObJMtzTA&feature=youtu.be
  • atomantal22
    Tényleg nem értesz hozzá... :)
    Mihez szeretnéd csatlakoztatni?
  • kalooria
    Sziasztok!
    Elakadtam a játékban.
    Vettem egy Arcusin auto stack v 1.0 -et, és nem tudom működésre bírni. Azt hiszem, a kardántengelyt (vagy mit, nem értek hozzá) nem csatlakoztatja rá, nincs rá gomb.

Köszönöm előre is a segítséget.
  • Martinez01
    Tessék megvenni eredetiben!
  • erik320
    mostmár minden rendben,megoldódott a problémám,sikerült a driver program hibáját megoldani,és nagyon szépen köszönöm a segítségeteket :)
  • kjhun
    Amit #15213 -nál írtál, olyan hibaüzit aligha dobhat ki a játék, ilyen szöveg nincs benne, az indító exe-ben. A CCC az nem feltétlenül kell hozzá, hacsak nem akarod a kártyát is konfigurálni/húzni, és a többi. Visual C++ 2005-2010-ig fent van mind? A Win 7, meg tartalmazza a .NET keretrendszert 3.5.1-ig, legalábbis elvileg. Amúgy meg .NET 2.0 kell a Catalysthoz. Rendszergazdaként telepítetted? Melyiket tetted fel?
  • erik320
    most felinstaláltam,csak nem akarja megnyitni a drivert pedig a nyilvános oldaláról szedtem le,fel van instalálva a driverje,és mikor elinditom a játékot,még mindig azt kéri.
  • kjhun
    A Vistás drivert rakd fel, Vista SP1/2 kompatibilitási módban. Vinnie kell. Vagy az XP-set, ha nem jön össze, XP SP3 kompatibilitási móddal. Win 7-es driver nincs.
  • erik320
    csak az a baj hogy windows 7-es van fent,vagy viszi az is ami xp-re van?
  • kjhun
    Ezek jók lesznek?

10.2-es WDM driver XP 32/64bit 10.2-es Catalyst XP 32/64bit (Full csomag)

10.2-es WDM driver Vista 32/64bit 10.2-es Catalyst Vista 32/64 bit (Full csomag)

Régebbi 9.3.1-es Catalyst XP 32/64 bit (Full csomag)

Elvileg ezek vannak. Nekem az X300-ashoz, a 9.3.1-es van fent, és megy vele a játék, pedig az SM3.0-át nem tudja a videókártya.
  • ilcsikz
    Helosztok.Lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy hol lehet beállitani azt hogy mikor,hol és mennyiért legyen akcioba egy növény felvásárlása.Ha valaki tudna segitenni megköszönném.
  • ronso
    Pont ezaz,hogy régebbit tegyél fel...
  • beatrix0425
    Sziasztok,
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Farm Machines Championships 2013-hoz nem tudna valaki küldeni egy 100%-os mentést vagy valamilyen kódot, hogy végtelen legyen az idő? Elkezdtem vele játszani de a 3.szintnél megakadtam és nagyon tetszene ha nem lenne ennyire nehéz.
    Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni.
  • erik320
    ha tudsz újabb drivert akkor linkelj eggyet,előre is megköszönném,ja és 32-bit-es ATI radeon x1550 :)
  • erik320
    ATI radeon x1550,multkor ugyan ez a probléma volt,letöltöttem a driverjét és jó volt
  • ronso
    Milyen kártyád van mert nem biztos,hogy a legujabb driver kell rá..
  • ronso
    net
  • ronso
    A net keretrendszer frissitsd le és lehet megjavul
    http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=30653
  • erik320
    Sziasztok,most lett újratelepítve a windows(7-es) a gépemen,feltettem a videókártya driverjét,mert ezt kéri a játék,és mikor el akarom inditani a drivert,akkor ezt irja hogy The features in the ATI Catalyst Control Center Basic View do not support the currently active grapich processor.Előre is köszönöm a segítségeteket. És bocsánat a hosszú kommentért.
  • AXmen
    Ugyan.. bármikor :DD
  • hekus2013
    Köszönöm
  • AXmen
    TSZ map v2

• AXmen
    Fortschritt E516B

Modell: Tornado
    LS2011: Bauer Hoorst, Sven777b
    LS2013: Edwart (me)

DOWNLOAD!
  • hekus2013
    Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani valami jó MAP-ot a Farming Simulator 2013-hoz.
  • joceruza
    Nekem is fent van a manual ignition, ezért is vettem ki miden olyan gépből amiben bent volt. Ífy csak a moddal indul minden. A modnál "y" (azaz "z")és a "num del" gomb indít. A Fendt-nél pedig megintcsak gond van mert a kézifék az "y" gomb ami a "z". Tehát nem tudom a Fendt-nél bezúzni a kéziféket mert akkor leáll a motor. Ezt akarom megoldani valahogyan.
  • fbandy72
    Az csak akkor keveredik ha Manual indítás mod is fenn van mert azzal indul, illetve az "I"-vel csak angol billentyüre van azért "Z". Nekem is van olyan gép asszem JD aminél a Numpad enter a kézifék és egyben indítás, de akkor is csak annyi hogy rá kell nyomnom a "Z"-re is.
  • joceruza
    És akkor mi van ha pár járműnél a kézifék a "space" és ennél pedig a "z" gomb?
  • fbandy72
    Elég sokat lehet vele kisérletezni mire olyan lesz amilye akarsz, a kéziféket lehet azért nem változtatja mert magában a jétékban is a irányítás beállításoknál is át kell állítani.
  • joceruza
    Elég sok mindenen variáltam és nem tökéletes,de százszor jobb mint volt. Most is visszagurul kicsit,de ennyi kell neki. VISZONT! Miéert nem sikerül a kéziféket másik gombra átrakni? A moddesc-ben átírtam de nem változott meg. Miért van?
  • fbandy72
    Azért írtam hogy csak tizedenként vagy még kevesebbet pl.:17.008
  • fbandy72
    Igen ha vissza akarod állítani eredetire akkor csak visszamásolod a file-t, az egyik hátragurulás lehet valós szimuláció is mert ha vezettél már ilyen gépet az is ha kiveszed parkírból vagy felengeded a féket induláskor meg gurulhat, az hogy kétszer azt nem tudom miért de ott kell keresgélni valami "brakeForce" vagy ilyesmi, a brake a hátra dolgok.
  • joceruza
    A link most jó,de annyi minden van amin lehet variálni hogy csak na. Már prógálgattam eddig is,de csak rosszabb lett. Volt olyan is hogy indult mint a rakéta. Valami olyasmi kellene mint a "gyári" traktoroknál.
  • fbandy72
    Itt egy másik Link
    Nem tudom itt melyik megosztót fogadja a képfeltöltés.hu linket sem engedte.