Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endre
tonnni ha a tõled származó esetleg egy magyar változatból van, megoszthatnád a néppel

Endre
angolul beszélõk részére, most találtam:

http://guide4games.com/index.php/guide/2465-farming-simulator-2013-full-game-guide

teljes leírás mit, mire

Krszti1160
nem foglalkoztam még vele, szóval én nem tudom a menetét, talán más válaszolni fog 😊
A marhákhoz hasonlóan a megvásárolt bárányok
is automatikusan a legelõjükre kerülnek. A
bárányok a legfõbb gyapjúellátóid. Minél
több állatod van, és azok minél boldogabbak,
annál több gyapjút állítanak elõ. A birkalegelõ
egy betonlapján jelen- nek meg bizonyos
idõközönként a gyapjúval teli raklapok.
Homlokrakodó segítségével szállíthatod ezeket a
raklapokat a fonodánál megjelölt részre, ahol fel
is vásárolják õket.
Csirkék
Endre
szerintem semmit, a teheneket is csak etetni kell aztán jön a tej.
ha odajutok veszek párat és kipróbálom, mert a malomtól balra van egy hely ahol gyapjat vesznek, na de hogy hogy kerül le a birkáról fogalmam sincs.
mintha láttam volna egy gyapjú tároló házikót vagy mi a fenét az akol környékén. na ez egy értelmes válasz volt, nesze semmi fogd meg jól:

erre tud valaki valamit? #13405

Blinkye
Oks. Köszi a válaszokat. 😊 olvastam a fórumot csak már kifolyik a szemem. Hulla vagyok. .egyszerûbb volt kérdezni 😊 Köszi a gyors válaszokat mégegyszer. nézegettem a tutorialokat is.

3Ds MAX :)

Endre
multi pályát indít valaki?

Krszti1160
Szia. Hát én személy szerint ezt javaslom, azaz én így csinálom (vannak tõlem tapasztaltabbak, remélem õk is le írják a véleményüket <#hamm>)
Szóval, állatokat venni a farm shop-ban (vagy meg nyomod csak a "P" gombot) és az animals vagy jószágokhoz hajtod a felsõ nyilas izét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szántanod nem feltétlenül kell, elég ha csak kultiválod. (Trágya az csak akkor termelõdik ha van tehened, a birkáknál nem tudom mi a helyzet) Permetezni bírod, akkor lehet egy kicsit nagyobb termést elérni még 😊 kb ennyi, ha valami nem oké javítsatok ki 😄
Endre
a zöld a vetõgép, a zsákoknál tudod megtölteni
vásárolni a P gombbal tudsz, fenn görgesd mit szeretnél és látod mik vannak
igen nem árt permetezni, kell egy permetezõ és a kék tartálynál feltöltheted, de mindez ki van írva az elsõ ott jártadkor
ha vetettél és nincs több földed, hogy elfoglald magad 8-as gomb idõgyorsítás és 24 óra múlva lesz termés kb.
ja és nem árt lefelé görgetni a fórumban<#vigyor2>

Blinkye
Másik.. ha vetettem újra búzát pl.. Utána mit csináljak? földre nincs pénz még. kocsikázzak amíg nem nõ meg?

Blinkye
Hali. Lúzer kérdés. Most játszom elõszõr ilyen jellegû játékkal és még Budapesti is vagyok 😊
- Learattam nagynehezen a kezdõ földemen a búzát. Sikerült eladnom is valahol a város mögött.
- Fogalmam sincs,hogy hol tudok venni állatokat, magokat.
- Aratás után szántani kéne gondolom? utána vethetek is? aztán trágya?
(Azt sem tudom mi mire jó 😊) azt játszom,hogy felcsatolgatom a traktorra és akkor kiírja mia z. 😊

Krszti1160
az a kröger agroliner vagy milyen pót, azt tudod a silózó után csatlakoztatni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.agroinform.com/files/geppiac/5495/961360/big_0.jpg
a játékban a birkákat gondolom a gyapjúért lehet tartani, de hol kell megnyírni õket vagy ha nem a gyapjúért akkor mit kell csinálni velük?

3lm0
Sajnos ezidáig nincs olyan pót ami a silót szállítani tudná, sem alap, sem mod. Szóval marad a "kanalazgatás".

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Magyar nyelvi filekoat valaki megosztaná? Angliában élek itt elérhetetlen magyarul.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szívesen Zsanett
Martinez01
Köszönjük emese...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Krszti1160
a fene egye meg 😄 nem eljátszottam az idõt <#idiota> Magyar szövegel nagyon érdekes (bár is nekem <#pias>) úgy hogy neki láttam egy normál szintû játéknak semmi mód nélkül csak az alap dolgokkal kezdem, eddig le arattam a búzát, fel szántottam a földet ( körülötte a gyepet <#banplz>) holnap meg majd suli után kultiválom, meg ültetem 😄 jó éjt farmerek 😄 <#integet2>
Endre
hilfe! a silót melyik pót viszi? már vettem párat, de nem rakja bele a rakodógép. amire azt írja, hogy ezt is, abba sem, tipust adjatok

Endre
fogy az csak lassan, majd észreveszed

miért van az hogy nem fogy a benzin se a vetõgépbõl a magok??
Endre
ada mész egy bankautomatához és 200000 ig jó vagy a banknál. a földeken van egy forgó ikon ott r betû és megveheted

sziasztok, hogy tudok földet venni, és bankhitelt felvenni?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

ha valaki füvet akarna vetni ne tegye mert az összes meg müveletlen terület ami zöld azt lehet kaszálni
Endre
ha azt látod, hogy golf club vagy camp ott füvet kell nyírnod a többinél egy emelõvillás géppel kell raklapon lévõ cuccot elvinned valahová. a térképen egy zöld kör jelzi mindkettõnél a célt. szerintem a játéktér megismerése is a cél meg még pénzt is kapsz érte. ja és a kölcsönöd vedd fel az elején, szükség lesz rá, majd visszaadod.

köszi ezek hasznos tanácsok voltak... annyit még el tudsz mondani hogy idõközönként mik azok a bejövõ hívások és mit kell csinálni ha elfogadom mert nekem angol nyelvû 😛

Endre
ahogy én kezdtem: elõször is eladtam a 4 fity-fity traktort (semmire sem jók), de nem a P gombbal, hanem oda kell vinni a bolthoz ott van egy sárgán elkerített rész, oda beállsz és 20%-al többet kapsz minden eladandó cuccért. aztán idõgyorsítással néztem az árfolyamot és kiürítettem a tárolókat. megvettem a szomszéd kis földet (persze learattam közben a búzát és eladtam az alapföldrõl). összeszántottam és mielõtt bármit csináltam volna kicseréltem a boronát egy 6 méteresre és a vetõgépet egy boronáló fajtára. boronálni csak a búza és árpa után kell, mert a vetõgép boronája nem bír a szalmával (persze ez késõbb a bálázóval megoldódik) kb ennyi aztán a fantáziád<#vigyor2>

Endre
elõször is szántsd össze a két táblát, az ekénél nyomj egy o-t és nem áll meg a földhatárnál. aztán nézd az árfolyamot és szerintem vess mind a háromból, de nem kell eladni azonnal csak ha emelkedik az ára. ha szerencséd van még akcióznak is a felvevõhelyek és a mindenkori árnál 1.6-3.0 szorzóval vesznek cuccot. óránként 00 kor változik az árfolyam, a PDA- án az árfolyamnál nyomj 9-est és kijön ki akciózik és meddig

Sziasztok kérnék egy kis segítséget a letöltõt módokat hogyan tudom meg csinálni hogy lássam a multiplayerben a farming simulator 2013- ban
értem köszönöm nektek már csak azt kell eldöntenem hogy miután a 2 kis táblán elvetettem mit csináljak, mert pénz az kevés van...

Endre
így van, a krumpli sokkal tovább nõ, viszont sokkal többet terem

Endre
120 as gyorsítás és kb 24 óra a vetéstõl számítva. de ezzel vigyázz (a gyorsítással), mert ha vetés közben variálsz nem egyszerre fog kikelni az azonos földbe azonos idõben vetett mag, tehát vetés, permetezés közben mindig egy idõn legyen a játék ne változtass közben. aratásnál nem számít.

3lm0
Valós idõben nehéz megmondani, de van olyan növény ami 2 játékbeli nap alatt érik be az egész táblán. Ez ha 120x-os szorzónál 1mp/játékperccel számolok akkor az 48 perc valós idõ.

de 60x szorzón is? vagy real time-on? melyik beállításon kb mennyi valós idõ alatt érik be a növény?

árvereznek 1 földet 😄 1000 dolláros licitlépcsõvel... 😄 úgy néz ki én veszem meg... 😄 pirosan villogó földet árverezik! 😄

Endre
az órát nézd, kb 1 nap mire aratható

viszont most nekem lenne olyan kérdésem hogy miért nem akarnak nõni a növények? elvetettem és 60X-os gyorsaságon van de csak kihajtottak és ennyi, onnan sehova.

Kösz szépen a segítséget! Üdv!

Mindegyik föld közepén van 1 forgó kis embléma oda kell menned és nyomsz 1 R-gombot vagy entert és kiírja mekkora a földterület és mennyibe kerül, és ott meg tudod venni ha van pénzed

Hali! Én annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudok földet venni, mert akármelyik földre megyek nem engedi mûvelni? Vagy mivel be vannak számozva a PDA-n a földek, csak sorrendbe lehet mûvelni, vagy hogy van? Megköszönném a segítséget!

Én visszafizettem a hitelt... Utána is vonja szerintem a fenntartási költség lesz az...

Endre
Esetleg a kölcsönre a kamat?

Endre
Ez melyik termény?

3lm0
Gépek fenntartási költségét 5 percenként vonja (játékbeli idõ szerint) szóval sehogy sem jön össze a másodpercenkénti vonás, mert még 120x-os idõben is kb 1-2 mp 1 játékbeli perc.

egyszerû mire von... 😄 gépeknek van fenntartási költsége.... 😄 vetni aratni érdemes, valós idõben játszani.... 😊

Multihoz keresek játékosokat, lehetõleg 14 év fölött. Én fõleg hétköznap késõ délután, este érek rá játszani pár órát. Jelentkezni emailben lehet: [email protected]

ha nem vágod le idõben, akkor "elfonnyad"

NEM telt meg
Nem vettem fel munkást, ez már akkor is így volt ahogy elkezdtem a játékot. Új játékot kezdtem és utána rögtön másodpercenként kb 1 centet vont le folyamatosan és arra nem tudtam rájönni hogy mire, és hogyan lehet megállítani