23848
  • Martinez01
    Ha jól tévedek egy pár oldallal viszább már kiveséztük a témát.
  • gyuri35
    Siasztok!Szép napot mindenkinek!A múlt héten kezdtem farmerkedni,az állatok/marha,birka/ takarmányozásáról van valahol egy leírás lépésről lépésre?Ezt sajna kifelejtették a játékbólElőre is köszi!
  • gogabi79

Elkészült ez a modom is és gondoltam itt is megosztom.
    Ls2011 modhoz:
    L60 pack
    Ls 2013 modhoz:
    Ifa L60 pack ls2013
  • Hunter of Deer
    hali tudnatok nekem ajanlani vmi jo mapot? olyan kellene ami aranylag kicsi de azert jo cuccok vannak rajta. pl regen az FS2011-ben a mezogep map is tetszett. thx
  • Lacsii
    Sziasztok! Azt szeretném megtudakolni valakitől, hogy a Samson Sg 23-as hígtrágya szórót(aki ismeri) melyik trakira tudom csatlakoztatni? Egy képen láttam a Claas Xerion-ra csatlakoztatva, de nekem nem jött össze :\ Aki tudna ez ügyben segíteni, az egy megfelelő mod linkjével kisegíthetne! Előre is köszönöm! :)
  • Martinez01
    Stílus...
  • fbandy72
    Már megvan a baj, egy mod volt a hibás a legutóbb letöltöttek közül, kitörölgettem őket és jó lett.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Tud nekem valaki segíteni abban, hogy valamiért nem indul el egy térkép sem csak az alap pálya. Ki akartam próbálni egy pár másik térképet de nem indulnak el azok sem amik eddig simán mentek, csak töltődik de egy óra alatt sem jön be. Már újra is telepítettem a játékot de most is csak az alap játék megy, a modok vagyis a gépek mennek csak a térképek nem.
  • Rinaldo
    Nem jelezte hogy van benne még takarmány de mikor azzal a homlokrakodóval amelyikkel lehet erjeszteni oda mentem mégis a markolójába került kis anyag.
  • zolcsika080104
    Hali!

akkor mi volt a baj?
  • Rinaldo
    Megoldódott, köszi :)
  • Rinaldo
    Azt írja, hogy Töltési szint 0 (0%), mégsem engedi
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Lehet maradt benne egy kicsi ami nem látszik, elég 1% is és az nem látható, állj bele és a bal felső sarokban kiírja mennyi a telítettség.
  • Rinaldo
    Sziasztok,
    miért nem tudom a silózott kukorica leönteni az erjesztőbe?
    Az erjesztő üres nincs semmi benne s mégsem engedi...
  • zetor16245
    sziasztok
    Nem tudjátok véletlen hogy ls 2013 ba a weimar t174 es re van körbála rakó szurony vagy kanál mert valahol láttam de mér nem emlékszem pontosan hogy hol válaszokért előre is köszi
  • Dodge Ram
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a pótkocsik közül melyik képes befogadni a hagymát és a répát?
    Ugyan akkor az áru befogadó képessége melyiknél a legnagyobb?
    (Ls2013 alap verzióhoz kellene)
    Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv.: Ria
  • kjhun
    Ezt, beírni az AdBlockba, hogy blokkolja, és nincs feketeség:

http://www5.picturepush.com/photo/a/7226698/img/OMSI/imsiszoveg.png

Vagy az oldal skriptjéből kiszedni.
  • Martinez01
    Bugos :D. Már dolgozok az újon :)
  • AXmen
    Mi van a design-el?
  • Martinez01
    Elég csak a hozzászólás dátumát nézni, utána magadtól is megkapod a választ :)
  • gera995
    Szia! :) A dinamikus talaj nem azt jelenti mint a 2013-ban ugye? Vagy itt is csak annyi hogy az épületeket bárhova elhelyezheted?
  • zolcsika080104
    enyhén furcsán értelmezik a játékot....coca cola agyuak
  • kalooria
    Ok. Köszi. :)
  • marko37
  • Triantafillo
    Az elrontott kevert tápot "abrak"-ként kezeli a játék, ami, ha jól emlékszem, annak felel meg, mintha silót adnál nekik, a lényeg, hogy azt is beöntheted a teheneknek.
    Egyébként mások is írták-kérdezték a helyes keverési arányt.
    Én személy szerint nem is nézem a "keverési-arány" ablakot a bal felső sarokban, hanem a legegyszerűbb módszert használom: a keverő kocsi, ha tele van az ugye 100%. Három féle anyagot töltesz, ezt elosztom a 100%-ra, és csak a töltöttséget kell nézni. Egyikből 33%, másikból is 33%, a harmadikbő 34%, és tele van a kocsi, keverési arány tökéletes. Egyszerűbb, mint fenn a csúszkákat lesni.
  • kalooria
    Üdv!

Ha eltévesztettem a keverési arányt a tehén-etetésnél, hova tudom tenni a rosszul kevert tápot?
    Van valami "ledobható hely", vagy öntsem be a tehenekhez, úgyis mindegy-alapon?

Köszi!
  • Robi546
    Helló!

Valaki tud nekem mondani egy jó,használható falusi mapot ? Előre is köszi,megint megjött a kedvem hozzá. :D
  • Petke77
    Nézd végig az eszközök listáját, van több fajta vetőgép az egyik biztos jó lesz!
  • kecsa kamionos
    Valaki meg tudja nekem mondani hogy lehet krumplit vetni fs 2013-ban
  • KDani97
    Nem jelennek meg az állatok h oldjam meg a problémát?
  • AXmen

• Martinez01
    Szerintem ezt egyéne válogatja, van aki a régi gépeket szereti (Zetor Crystal, MTZ, Fortshritt), van aki az újakat (John Deere, Fendt, Claas).
    Válogass kedved szerint a: www.lshungary.hu , www.modhoster.de , www.fsportal.hu weboldalakon :).
  • Queeg
    Sziasztok!
    Én nagyon kezdő vagyok ebbe az egész "műfajba".:D Annyi lenne a kérdésem, hogy melyik gépek a legjobbak?
  • gogabi79

Dutra Ue28
  • Triantafillo
    Azokat csak úgy tudod vetni, ha az adott map-ba telepítve vannak.
  • Gábor 1992
    Üdv mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Hogy tudok répát gyökeret meg paradicsomot ültetni?
  • vlv760
    hali! Eltünt az F1 ablakom, nem tudom vissza szerezni a legutóbb berakott dolgokat már kivettem ,P mint piac ,van kilépni kitudok akkor mi lehet vele? Köszi ha segítesz!
  • Martinez01
    Legközelebb a zöld [VIDEÓ BESZÚRÁSA] gombra kattintva betudod rakni a videót :).

• Robertoo21
    Sziasztok! csatlakoznék egy multi csoporthoz akik komolyan játszanak. Akiknél an hely kérem írjon pm-et. üdv.
  • KDani97
    Nem úgy gondoltam hanem h az első kerék szaggat.