Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ha igen ki tart tehenet?
3Ds MAX :)
más: tudja valaki a 2 zöld pót ikon a golfnál és a kempingben mire jó? van ott két fûhalom, rakodó semmit nem csinál vele egyik fejjel sem, ötlet?
ÉRdemes rányomni vagy bukom a mentésemet? meg a serialt 😊?
A tojásokat a faluban vagy a mezõgazdasági bolt forgó tojás
ikonjánál teheted pénzzé. Viszont én odamentem és nem történt semmi. 😊
Érdemes amúgy akamz modot feltenni, mert 2000 Euró csak és gyorsan lehet vele szállítani a cuccokat.
ha valakinek van kedve jöjjön: Endre's game
Köszönöm a választ.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Érdeklõdnék hogy tesómmal szeretnénk multizni,a szervert én megoldanám de neki nincs meg a game csak nekem eredetibe.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha én a serialomat odaadnám neki,hogy tudnánk multizni egymással akkor mi lenne a legrosszabb ami történne?Bannolnák a serialomat mint az SCS Software az ETS2-nél vagy semmi különösebb dolog nem történne és lehetne játszani.
A válaszokat elõre is köszönöm.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Lenne egy furcsa kérdésem.
Még nem játszottam ezzel a játékkal és a lenne a kérdésem, hogy ha az egyik haveromnak tele van modolva a játéka és én meg most egy alapot felrakok és csinálok szervert ( mert úgy tudom van multi, s gondolom a gépemen csinálok hostot) akkor õ feltudd csatlakozni hozzám a modok ellenében is vagy nem?
És fordítva? Tehát ha nekem van más modom bent mint neki ?
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
az elöbb szabadjátékot adtam, jöttek vagy 8-an, szétbaszták 10 perc alatt
FS-2013 hoz kéne!
Egy JD trakctora homlokrakodó szerkezetet kéne tenni úgy hogy ne keljen felvenni külön a gémet!(fixen)
(mert a boltnál a földbe van rakva nem lehet felvenni!)
Bármelyik JD megfelel ere a célra!
De ha lehet kérni akkor a JD-7530 P.ra kénne inkább!
Remélem tudtok segíteni!
(Méz.fólia házak,üvegházak)
Sajnos ezt a megérlelt cuccot nem lehet beletenni semelyik pótba, csak homlokrakodóval szállítható. A kisebbek 3000-et a nagy 10000-et tud vinni belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://data.hu/index.php?isl=1
Én azt a fájlt értem amitõl a játékbeli írások lesznek magyarok!
Annak örülnék, bár ennek is, de az elõzõnek picit jobban!
szerintem nem, szorosan a témához tartozik. nekem steamos van, így én nem tudok a magyar ügyben segíteni csak te.😊
nekem az angol is megteszi, de nagyon sokan örülnének.
az úgy gáz ha bemásolom ide mindet? kb 20 oldal.
ez tonnni angol változata, szinte szóról szóra stimmel
Csak nem tudom hogy tudom itt megosztani!?