23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #15376 amig én meg rájöttem hova kell önteni a malacnak a földi gyümölcsöt fordítás szerint. aszittem agytébolyt kapok.Volt az ól előtt egy betonba épített daráló vagy mi .Az mellé kell állni a burgonyapóttal és önteni.Gryzland map.A legeslegjobb map amit valaha próbáltam.Maradok ennél míg újabbakat ki nem találnak.A baromfiólak is inkább kis hétvégi faházak benne annyira igényes map.Nekem Dodge Ram társunk ajánlotta.ezer hála neki.Ha érdekel a map linkje lentebb megtalálod nekem az b verzió van meg rögtön az első.miután alink honlapjának keresőjébe beírod a Gryzland szót -
gyuri35 #15375 Köszi szépen!Én csak rendsoroltam -
#15374 Link -
#15373 Sziasztok!
A füvet előbb szénaforgatóval át kell forgatni hogy megszáradjon ha még nem tetted volna, a kockabálázóból pedig csak a harmadik vagy negyedik bála esik ki az elsők nem. -
gyuri35 #15372 Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy egyik bálázóm sem szedi fel a szénát amit levágok.Valami bug lehet vagy én bénázok valamit?Köszi! -
#15371 Helló. Elnézést de lenne 1 kérdésem :)
A játékba raktam be pár "Elhelyezhető tárgy"-at.
Ezeket nem tudom megvenni, rákattintok, hogy Vásárlás, megjelennek a nyilak, de a tárgy NEM JELENIK MEG.
Valami megoldás? Köszönöm a választ előre is :-) -
Ben66 #15370 Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy a 13hoz lesz valamikor JD 6620as traktor? előre is köszi a választ :) -
gyuri35 #15369 Köszönöm szépen a segítséget! -
zolcsika080104 #15368 én is gyerekek nagyon.Neked köszönhetem nekd meg bandynak hogy én kis tudtlan,van itt zab köles hagyma sárgarépa rozs malac .Istenem ha mindez a SWETE HOME mapon is meglenne az a mapp nagyon hangulatos világítótorony sok víz soksok szántóföld szép az is de ennek a grazylandnak az épületei is királyak. -
Dodge Ram #15367 Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
#15366 Ha van szalmád és szénád bálázva akkor azt bálavillával tudod bele rakni, ömlesztve csak a vályúba tudod beönteni de akkor nem kevert takarmánynak veszi. Vannak olyan mod-ok amin le lehet önteni a szalmát, szénát betárolni ott lehet rakodógéppel rakni a keverőgépbe. Alap játékban csak bálát tudsz bele rakni, szalma+széna+ a beérett silót felszedetni vele. -
gyuri35 #15365 Sziasztok!
Az önjáró takarmánykeverőt hogyan tudom feltölteni szalmával,takarmánnyal? -
#15364 A Youtube-n is vannak videós segítségek sok mindenhez, vizuálisan sokszor jobb.
Link -
zolcsika080104 #15363 kész a letöltés.Jaj de jó valami nagyon hosszúra számítottam ehelyett tök egyszerű.Unaloműzésnek modok egyenként ki .átvizsgál.ami nem olyan átír.Zsir.Annyi modom van mindennapra jut vagy 10 egy hónapig.Köszönöm így már egyszerűnek látszik az egész. -
zolcsika080104 #15362 megnézem még 1 szer -
#15361 A leírást le kell tölteni PDF dokumentum, meg lehet regisztrálni kell az ostermalo-agrarteam.hu -ra a letöltéshez. Van egy letöltés fül ott lehet letölteni. -
zolcsika080104 #15360 Azon a linken semmi nem jön be ha új fiókot akarok csinálni akkor meg csak egy fehér kép látszik.Annyi van ott hogy modok átrakása leírás.De a leírás sehol. -
zolcsika080104 #15359 Köszönöm ,nagyon .Remélem tényleg fejlesztik maj tovább ezt a szoftvert.hasonlóra ahogyan leírtam. -
#15358 Sziasztok!
zolcsika080104 igen ha egy gép vagy pót, szerszám nem fut nézd meg a modDesc.xml-jét a számot, azt átírod a neked megfelelőnek és akkor elég sok működik nem mindegyik mert a bonyolultabb gépeket nehezebb átrakni.
Itt egy részletesebb leírás regie-től tőle lehet sokat tanulni van sok mindenhez leírása, csak az a kérése ne töltsétek fel máshová.
Link -
zolcsika080104 #15357 AZ sem lenne rossz.De fbandy é is működik már .Nagyon aranyosak vagytok.Innentől kezdve már létom ebbema játékban ebből a játékból még sokkal többet ki lehetne hozni.Dinamikus talaj időjárás pl öntözni i kellene vagy ha esik akkor nem,valősághű évszsk váltás azaz valódi artaás vetés pihenés időpontok.Megjelenne egy pontos dátum arra hogy vetéstól számítva azon a földön mikor hanyadikán érik be a termés az időt nem pörgetni kéne hanem odaállítaniMax gondoskodni kellene a földeken tartályokkal öntözőberendezéssel hogy ne száradjon ki a növény ha átugorjuk az időt.Télen lehetne hegyekben munkát vállalni sípálíákon otthon meg a műhelyben szerszámokat karbantartani motor generálás stb.Inkább ebbe kellett volna ölni sokat a GTA 5 is jó de az erőszak kell nem a béke amiről az élet szól.Sz.tem egy igazi ütős játékot kehetne ebből csinálni -
Dodge Ram #15356 zolcsika080104
Nyergesre gondoltad az állatszállítót?
Én ezt használom (M.A.N. TGX nyergesre): livestock trailer pack v 1.0, 200 db malacot képes szállítani.
-
zolcsika080104 #15355 nmagyon köszönöm .úgyérted a kocsi xml jét írjam át?a páyla az már fut a játékban. -
#15354 Sziasztok!
Akkor neked a 11, 12, 13-ra kellet átírni szerintem, nem minden modnál és pályánál működik mert van ahol "scripte" is kell alakítani de azt én sem tudom még. A sertéseket ezzel tudod elszállítani a leadóhelyre: Link -
zolcsika080104 #15353 Szia!
Állatszállító utánfutó kellene nekem adj már egy linket ahonnan leszedhetem,egész éjjel ezzel küszködtem sikertelenül. -
zolcsika080104 #15352 sikerült gyerekek a grazyland map 1.3b szépen fut. Van benne pig start a hentesnél akkor gondolom ebben is van sertéstartás eddig nagyon tetszik . -
zolcsika080104 #15351 ja és lényeg hogy 1.4.0.1 a verzió akor most melyik számra írjam át? -
zolcsika080104 #15350 nagyon is jól érthetően írtál.De az nem gond hoyg a játékom fs és nem ls? -
#15349 Sziasztok!
próbáld meg úgy, hogy a map könyvtárában van egy "modDesc.xml" szöveges fájl, nyisd meg valamilyen szövegszerkesztővel, lehet csak úgy tudod, hogy társítás és kijelölöd a szövegszerkesztőt. A legjobb a Notepad++, megkeresed ezt a sort: <modDesc descVersion="9"> itt átírod a "9"-est vagy a "4"-est "11" vagy "12"-re mented és felülírod az eredetit, és próba hátha így már látja a játék. Ja és az eredeti modDesc-ről biztonsági másolat hogy vissza tudd állítani az eredeti állapotot. Nekem is volt már olyan map ami az 1.4-es verzióra volt nekem meg csak 1.3-as van és nem látta a játék átírtam "9"-re és ment a "9" az 1.3, a "4"-es az a Ls2011-es, a "11"12"13" meg az újabbra frissített játékoké. A gépeknél is sokszor elég átírni a modDesc-et és mennek. Na ezt jól körbe magyaráztam:) -
zolcsika080104 #15348 ja és tényleg átgondolva sz.tem 10 vásárlóból majd aki pc re vesz sztem 8 nak tuningolni kell.Jó üzlet lenne a boltosnak is pc hez videokari.max 5 fajtát kellene beszereznie és minden alaplaphoz tudna adni egy fullos videokarit.de ne 50 000 rekért ugyan már . -
zolcsika080104 #15347 Kérlek akkor titeket adjatok nekem egy linket olyan mapról ami hagymás tünkölybúzás rozs, köles ,miegymás ,nagyon érdekes a leírás.De nekem az 1.4.0.1 patch van magáról a telepítő cd ről.Ahhozz kellene,mert amit dodge Ram társunk mondott a gryzland sajnos azt még csak nem is látja játék azok 1.3 a meg 1.3 b meg 1.3 asok .Pedig azon is nagyon sokféle növény van még .Jó lenne ha segítenétek. -
zolcsika080104 #15346 nagyon jó hatalmas -
#15345 Kis poén:) -
#15344 Ez meg egy multifruit pót mert nem csak learatni kell hanem elszállítani is a sima pótok nem igen viszik.
Pót
Pót -
#15343 Sziasztok!
Van sok olyan map amin vannak egyéb növények is, én most olyannal játszom amin vannak más növények is és van sertés tartás ami működik is etetni kell és állatszállító utánfutóval le is lehet adni őket. Plusz van rajta bárhová leönthető mód és állat itatás is.
A multifruit kombájn: Link -
Dodge Ram #15342 Gépről én nem tudom feltenni, de ezen az oldalon megtalálható: http://ls2013-mod.com/
Beírod, hogy grazyland a submit elé a keretbe és kiad egy párat. Nekem a játék az alap verzió, nem mertem nagyobb pontost letölteni csak kicsit. Hátha te jobban értesz hozzá mint én. -
zolcsika080104 #15341 nekem verzió 1.4 add már meg azt a mapot hol találom beteszem úgy többet látok lehet nekem valamelyik komábjn viszi .Rengeteg modom van ha sikerül én meg adok neked gépet -
Dodge Ram #15340 Leltem egy mappot a neve grazyland (1.0 verzió).
Ebbe vannak a növények, na meg a répa és hagyma is, de az előző növényeket nem tudom learatni a kiegészítő kombájnokkal amikkel játszom. az oldalak amiket nézegetek azok nem írják mikeket tud learatni egyes gép. -
zolcsika080104 #15339 olyan növények meg honnan vannak a játékban?ÁRPa búza kukorica repce burgyonya és cokoréppa van a játékban.a vetőgépekben sincs más.S elfogadóhelyek sincsenek csak ezek.Vagy valami map tudja ezt? -
Dodge Ram #15338 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Zab; köles; rozs; tönkölybúza; napraforgó milyen kombájn-nal lehet learatni?
linket is elfogadok ahonnan le lehet tölteni.
Előre is köszönöm. -
gyuri35 #15337 Köszi szépen,visszakeresek.