Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
a tojásokat neked kell összeszedni a csirkék közül,aztán ha rámész a tojás ikonra nem ir semmit csak eladja és megkapod a pénzt

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Endre
létezik hogy a teheneknek a silót KANALANKÉNT kell elvinni a silózóból??
ha igen ki tart tehenet?

Blinkye
ááááááááá. Felborultam 😊 hogy lehet visszaállítani a verdát az útra? nekimentem egy másikkal, hogy visszaboruljon az meg beleakadt. 😞 LOL

3Ds MAX :)

Blinkye
<#vigyor2>

oda tudod kiönteni a lenyírt füvet, már ha összegyûjtöd, kapsz érte egy kevéske pénzt.
Endre
ezt meg se hallottuk<#lookaround>

más: tudja valaki a 2 zöld pót ikon a golfnál és a kempingben mire jó? van ott két fûhalom, rakodó semmit nem csinál vele egyik fejjel sem, ötlet?

Blinkye
Jaaa. Másik kérdés. Mikor betölt a játék akkor kiírja,hogy új frissítés elérhetõ.
ÉRdemes rányomni vagy bukom a mentésemet? meg a serialt 😊?

Blinkye
Bocsi.. megvan 😊
A tojásokat a faluban vagy a mezõgazdasági bolt forgó tojás
ikonjánál teheted pénzzé. Viszont én odamentem és nem történt semmi. 😊
Érdemes amúgy akamz modot feltenni, mert 2000 Euró csak és gyorsan lehet vele szállítani a cuccokat.

Blinkye
Eladni,hogy lehet a tojást? PDA-n nézegettem és eltûnt pedig volt vagy 120db már legalább.

Endre
nem kell csak a tojásokat kell megkeresned

Endre
Ha multit indítok hogy tudok nyelvet váltani, ha keresek sima ügy, de hostként angol marad sehol semmi választási lehetõséget nem látok és szerintem ez elrettenti a magyarokat<#wave>
ha valakinek van kedve jöjjön: Endre's game

A tyúkokat is etetni kell? Mert én nem látok ott semmi ilyen váju félét amibe bele lehetne rakni vagy csak be kell dobni valami füvet oda a tyúkudvarba?

Oké,nagyjából erre a válaszra számítottam mert akkor nem csak az SCS meg az EA csinálja ezt hanem akkor a Giants is.
Köszönöm a választ.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

3lm0
Jó esélyed van rá hogy bannolják a serialodat, mert mindenhol figyelik a dupla bejelentkezéseket. Így ugranak ki egybõl azok a serialok amik meg lettek osztva a nagyközönség részére és ezeket elég gyorsan le is tiltják.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Üdv

Érdeklõdnék hogy tesómmal szeretnénk multizni,a szervert én megoldanám de neki nincs meg a game csak nekem eredetibe.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha én a serialomat odaadnám neki,hogy tudnánk multizni egymással akkor mi lenne a legrosszabb ami történne?Bannolnák a serialomat mint az SCS Software az ETS2-nél vagy semmi különösebb dolog nem történne és lehetne játszani.

A válaszokat elõre is köszönöm.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Endre
STIMMELNIE KELL, DE KI IS ÍRJA CSATLAKOZÁSKOR, HOGY MELYIK MOD NINCS MEG ÉS FELAJÁNJA A LETÖLTÉST. HOPP A CAPS LOCK ÚGY MARADT😊

PDes
Sziasztok.

Lenne egy furcsa kérdésem.
Még nem játszottam ezzel a játékkal és a lenne a kérdésem, hogy ha az egyik haveromnak tele van modolva a játéka és én meg most egy alapot felrakok és csinálok szervert ( mert úgy tudom van multi, s gondolom a gépemen csinálok hostot) akkor õ feltudd csatlakozni hozzám a modok ellenében is vagy nem?
És fordítva? Tehát ha nekem van más modom bent mint neki ?

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Endre
Ja a játék neve<#vigyor4>
Endre's game

Endre
ha valakit érdekel elõvettem a 2001-et, megkerestem egy aránylag jó mentésem (minden gép, a jobbak és több, jut mindenkinek) és indítok egy játékot a continentálon 10 játékosra jelszó :1234
az elöbb szabadjátékot adtam, jöttek vagy 8-an, szétbaszták 10 perc alatt

Valaki tudna segíteni?

FS-2013 hoz kéne!

Egy JD trakctora homlokrakodó szerkezetet kéne tenni úgy hogy ne keljen felvenni külön a gémet!(fixen)
(mert a boltnál a földbe van rakva nem lehet felvenni!)

Bármelyik JD megfelel ere a célra!
De ha lehet kérni akkor a JD-7530 P.ra kénne inkább!

Remélem tudtok segíteni!

3lm0
Valamelyik scriptje, rosszul van megírva és a játék nem tudja értelmezni ezért nem fogadja el. Sajnos sok esetben elég ha csak egy betû nem stimmel és nem mûködik, ha ismersz olyat, vagy értesz hozzá, nézz bele, van hogy fél perc alatt megvan a hiba.

Blinkye
Az miért van,hogy letöltöttem vagy 7 modot és csak 3 van a játékban? kamaz,quad meg kamionos trailer mûködik, kraz meg ilyenek nem 😞

Krszti1160
van olyan is, hogy amikor a kocka sima bálát csinálsz 2-3 bálát elõször nem látsz, mivel még a prés nem ment annyit, hogy kidobjon neked bálát 😊
Blinkye

Sajnos hurcolnod kell 😊 legalább is nem tudok olyan opciót ahol gyorsan lehet eladni...

Sziasztok! Bálázás közben miért van az hogy nem látom a kész bálákat?Nem jelennek meg
Blinkye
Hali. Gyors kérdés. A búzát, árpát..stb el lehet adni gyorsan is valahogy? Vagy csak úgy ha traktorral elhurcibálom ide oda?

3lm0
Termelnek, méghozzá óránként. A méhekhez, napelemhez, szélerõmûhöz semmi különös nem kell, de az üvegházakhoz kénytelen leszel vizet és szilárd trágyát vinni mert különben csak áll üresen.

mondjuk erre én is kíváncsi vagyok 😊

Endre
na errõl van szó, én ezt akartam pótba pakolni, de nem ürült a rakodó kanala.
köszi

Amit lehet még épületet venni azok termelnek valamit vagy csak dísz?
(Méz.fólia házak,üvegházak)

Krszti1160
nem éjn irtam, hanem ez volt a telepítõ mapban 😄
3lm0
Nos a kérdés a silóról szólt. Amit te írtál az Agroliner az chaff-ot tud szállítani. A siló amit pl a BGA-ban megérlel az ember és utána vagy bekeveri a teheneknek, vagy eladja jó pénzért egybõl a BGA-ban.
Sajnos ezt a megérlelt cuccot nem lehet beletenni semelyik pótba, csak homlokrakodóval szállítható. A kisebbek 3000-et a nagy 10000-et tud vinni belõle.

Endre
gyors volt<#circling>

Köszi

Köszönjük!
Krszti1160
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide esetleg feltudjátok tölteni?
http://data.hu/index.php?isl=1
Blinkye
2.88 mega.

Blinkye
megkeresem. Nekem is magyar van.

Ez teljesen magyar verzió. Ha pontosan megmondjátok mit hogy csináljak, csinálom.
Pl én is!
Én azt a fájlt értem amitõl a játékbeli írások lesznek magyarok!
Annak örülnék, bár ennek is, de az elõzõnek picit jobban!
Endre
igen ezt most olvastam egy másik fórumon, a magyar játékban van ez a fájl.
szerintem nem, szorosan a témához tartozik. nekem steamos van, így én nem tudok a magyar ügyben segíteni csak te.😊
nekem az angol is megteszi, de nagyon sokan örülnének.

A magyar fájlok külön nincsennek benne?
Skype nincs. Nem oldalról származik, hanem megvettem feltelepítettem és a Program Files / Farming Simulator ba tette be ezt a PDF filet abba le van írva sok minden.
az úgy gáz ha bemásolom ide mindet? kb 20 oldal.
Endre
esetleg azt az oldalt beírhatnád ahonnan származik

Endre
skypod van?

Endre
As with cows, any sheep you buy automatically get transferred to their pasture. Sheep are your main wool supplier. The more animals you have and the happier they are, the more wool gets produced. There is a concrete slab at the sheep pasture where a pallet of wool appears in regular intervals. You can use a front loader to pick up and transport these pallets to the marked area at the spinnery where they get sold

ez tonnni angol változata, szinte szóról szóra stimmel

Igen, abból származik. Szívesen megosztom, egy pdf file.
Csak nem tudom hogy tudom itt megosztani!?
Köszi a válaszokat... igen Tonni azt díjaznánk 😊