23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#15403 Jó reggelt!
Bocs az alábbi leírás a kombájnokra vonatkozik, a pótkocsikon az .xml-ben kell keresni <tipAnimations> vagy <animations>. ezen belül vannak start és stop bejegyzések szerintem azokon kell kisérletezni de azt még nem próbáltam. -
#15402 Sziasztok!
Gyorsabb leeresztést úgy tudod változtatni, hogy a pótkocsi xml-fájljában ezt kell keresni:Pl.
"<grainTankCapacity>18000</grainTankCapacity>
<grainTankUnloadingCapacity>3500</grainTankUnloadingCapacity>"
A 18000 a tartalma ezt növelve több fér bele 3500 pedig az ürítési sebesség ennyit ürít másodpercenként, ezt kevesebbre veszed, hogy mi a jó azt kisérletezgetéssel meglátod.
-
#15401 Mit kell átírni ahoz hogy egy pót lassabban ürítsen? -
#15400 Sziasztok!
Ki kell keresgélni a textúráit a mappból, azokat is bemásolni a másik mappba, utána ha jól tudom meg kell nyitni a mapp "i3d"-jét notepad++ vagy valamilyen szövegszerkesztővel és az elérési utakat átírni a textúrák új helyére. De még és is csak kisérletezgetek vele bele szoktam kavarodni:) -
#15399 Helló! Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell térképről objektumot exportálni úgy hogy a másik mapon legyen textúrája és ne csak fehér legyen? Köszönöm! -
#15398 Kipróbáltam a mosót, betettem de ki is vettem mert nagyon akad tőle a játék, viszont erős gépeken biztos jobb. -
#15397 Sziasztok!
A GE egy program nem kell az Fs mappájába tenni csak telepíteni. Először is itt egy leírás a GE-ről,LINK, ez a 4.1.7-hez van de ugyan az, utána Comanderrel kicsomagolod a mappot (pályát) amibe a mosót tenni akarod. Csinálsz benne egy új mappát átnevezed pl.:mosó, aztán kicsomagolod a letöltött mosót ebbe a mosó mappába. Most jön a GE, vagyis van a pálya fájljai között egy ".i3d" kiterjesztésű fájl, általában "map" vagy "map01" vagy "samplemodmap" a neve a lényeg hogy ez a legnagyobb ilyen fájl. Ezt menyitod a GE-vel várni kell egy kicsit kell neki idő a betöltéshez, utána ha már kitapasztaltad a kezelését az elején linkelt segédlet alapján. Felső sarokban "file" itt "Import" és beimportálod a mosóban lévő ".i3d" fájlt, ezután "edit" itt "Move to Camera" és már előtted is van a mosó már csak a helyére kell igazítani a nyilak segítségével. -
Laca54321 #15396 Idő közben le is szedtem a GE 5.0.1.-et és telepítettem is a fs mappájába, de itt el akadtam:( Kérhetek kis segítséget hogyan tudnám evvel be rakni a mosót a játékba?
Köszönöm -
Laca54321 #15395 Igen erre és köszönöm a segítségedet, de lehet hülye kérdés viszont fogalmam sincs mi az a GE. :) esetleg evvel kapcsolatban is lenne valami egyszerű megoldás? :)
Köszönöm. -
#15394 Sziasztok!
Ha erre a tipusra gondolsz:Link akkor ezt GE-vel kell beépíteni a mapba. -
Laca54321 #15393 Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy le töltöttem a waschanlage mosó modot, de nem találom a játék közben sehol. Mit kell vele csinálni?
Előre is ezer hálám:) -
AXmen #15392 PS teszt! :)
-
Lacsii #15391 Sziasztok! Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy letöltöttem egy kisbusz-modot(VW Samba) viszont a hangsémája elég gyatra. Egy másik mod hangfájljait tettem be az eredetik helyére, a .xml is megbütyköltem, a probléma csak az, hogy a jármű menethangja az eredetinél is és a mostaninál is szinte csak egy alapjárati hang, egy kicsivel "brümmög" csak jobban 40-nél :) Szóval ha valaki tudna valami orvoslatot erre a problémára annak megköszönném a segítségét! :) -
AXmen #15390 Titanium Add-on – DLC (Buy for $ 19.99) megjelenés Release date: 2. October 2013
-
rokshow #15389 Helló, köszi a segítséget megpróbálom, azt elfelejtettem hozzá tenni hogy nem az alap farmon játszok, hanem a MERAN farmon! Minden farmon elhelyezhetőek ezek a tárgyak????? Pirossal kiírja ahová nem lehet elhelyezni, de zöld célkereszt van amikor igen! De vmi oknál fogva nem lehet elhelyezni :( nem rakja le! :( -
vlv760 #15388 hali nyilakkal tudod vezetni a megfelelő irányba vinni ,W,A,S,D vel is lehet akár forgatni is vagy egérrel rámész a megjelenő irányú nyílra és arra megy az objektum ha meg van ahová teszed bal klikk egérrel és a helyén van.eladásnál ,eladásra katt, majd az eladandó objektumra. -
rokshow #15387 Valaki ezt a jd kombit átrakná 2013 ba??? modhoster.de/mods/john-deere-s690i-superrotor--2. Köszi -
rokshow #15386 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy.... az elhelyezhető tárgyakat hogyan tudom lerakni, elhelyezni a farmon???? Rámegyek h megveszem, megjelenik pl az üvegház és a nyilak, de nem tudom elhelyezni :( ! Mit kell megnyomni, mit kell csinálni? Előre is köszi, sziasztok -
gyuri35 #15385 Simán nem megy, próbáltam már Köszi szépen! -
xFreex #15384 Fel kell szántani. Most kapásból nem tudom, hogy elég a sima, vagy pedig az O billentyűs területnagyobbítós szántás kell. Először próbáld simán, ha nem szántja fel akkor nyomj egy O-t szántás közben. -
gyuri35 #15383 Sziasztok!
Balf... voltam és füvet vetettem az egyik földembehogyan tudnám eltüntetni?Köszi! -
zolcsika080104 #15382 Sziasztok!
Amikor a kultivátor elegyengetett szoktam vetés előtt trágyázni műtrágyaszóróval amíg nincs elegendő szerves.Ilyenkor látszik hogy a talaj színe sötétebb lesz.Maj amikor a növény kikel éppen hogy kikel máris rámegyek permetezővel megszórom hogy több legyen a termés.De ilyenkor a talaj már sehol nem sötétebb.eszerint a játékban elegendő 1 szer vetés előtt vagy után?Valamint a trágyázásnak jobb lene úgy működnie hogy bele kell szántani és szántás után lenne feketébb a föld.De ez csak részletkérdés.Kétszer kell vetés előtt és után vagy elég egyszer ez a lényegi kérdésem.Várom a segítségeteket.... -
zolcsika080104 #15381 ja meg egy kicsit várj mert minden új játék kezdésénél o át ír ki később eltelik pár perc már mutatja az aktuálisat. -
zolcsika080104 #15380 akkor még vegyél tyukot 3 4 nél nekem is azt írta ki.30 nál már nem fogja kiiírni neked sem azt.Próbáld ki -
Dodge Ram #15379 megnéztem az etetőt de nem fogad be semmit kiírja hogy 6 napig elegendő az étel de a termelékenysége az 0%-on van.
Sok sikert az állattartáshoz. -
zolcsika080104 #15378 Van a kis faházuk előtt kettő db külön kis fa etető.Egyikbe vizet,másikba búzát önts.így megnő az alap 100 %-ről ,110 % ra a termelés.Jelenleg 200 tyúkom van.De sz tem itt, mivel nem kell a tojásokat keresgélni, az sem lesz baj ha 1000 van.Tehén lesz vagy 500, birka is vagy 1000.Csak győzzem nekik a kaját hordani. -
Dodge Ram #15377 zolcsika080104 nagyon szívesen! Őrülök hogy tetszik a map amit én is használok.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a tyúkoknál, hogyan növeljem a termelés hozamát, hogy legyen tójás. -
zolcsika080104 #15376 amig én meg rájöttem hova kell önteni a malacnak a földi gyümölcsöt fordítás szerint. aszittem agytébolyt kapok.Volt az ól előtt egy betonba épített daráló vagy mi .Az mellé kell állni a burgonyapóttal és önteni.Gryzland map.A legeslegjobb map amit valaha próbáltam.Maradok ennél míg újabbakat ki nem találnak.A baromfiólak is inkább kis hétvégi faházak benne annyira igényes map.Nekem Dodge Ram társunk ajánlotta.ezer hála neki.Ha érdekel a map linkje lentebb megtalálod nekem az b verzió van meg rögtön az első.miután alink honlapjának keresőjébe beírod a Gryzland szót -
gyuri35 #15375 Köszi szépen!Én csak rendsoroltam -
#15374 Link -
#15373 Sziasztok!
A füvet előbb szénaforgatóval át kell forgatni hogy megszáradjon ha még nem tetted volna, a kockabálázóból pedig csak a harmadik vagy negyedik bála esik ki az elsők nem. -
gyuri35 #15372 Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy egyik bálázóm sem szedi fel a szénát amit levágok.Valami bug lehet vagy én bénázok valamit?Köszi! -
#15371 Helló. Elnézést de lenne 1 kérdésem :)
A játékba raktam be pár "Elhelyezhető tárgy"-at.
Ezeket nem tudom megvenni, rákattintok, hogy Vásárlás, megjelennek a nyilak, de a tárgy NEM JELENIK MEG.
Valami megoldás? Köszönöm a választ előre is :-) -
Ben66 #15370 Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy a 13hoz lesz valamikor JD 6620as traktor? előre is köszi a választ :) -
gyuri35 #15369 Köszönöm szépen a segítséget! -
zolcsika080104 #15368 én is gyerekek nagyon.Neked köszönhetem nekd meg bandynak hogy én kis tudtlan,van itt zab köles hagyma sárgarépa rozs malac .Istenem ha mindez a SWETE HOME mapon is meglenne az a mapp nagyon hangulatos világítótorony sok víz soksok szántóföld szép az is de ennek a grazylandnak az épületei is királyak. -
Dodge Ram #15367 Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
#15366 Ha van szalmád és szénád bálázva akkor azt bálavillával tudod bele rakni, ömlesztve csak a vályúba tudod beönteni de akkor nem kevert takarmánynak veszi. Vannak olyan mod-ok amin le lehet önteni a szalmát, szénát betárolni ott lehet rakodógéppel rakni a keverőgépbe. Alap játékban csak bálát tudsz bele rakni, szalma+széna+ a beérett silót felszedetni vele. -
gyuri35 #15365 Sziasztok!
Az önjáró takarmánykeverőt hogyan tudom feltölteni szalmával,takarmánnyal? -
#15364 A Youtube-n is vannak videós segítségek sok mindenhez, vizuálisan sokszor jobb.
Link