Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zöld
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
3Ds MAX :)
ekével földeket szánthatsz össze az o gomb segítségével.
Olyan valaki segítségét szeretném kérni, aki ért a gépek játékba rakásához (ha jól tudom ingame a neve).
Szeretnék készíteni egy hw 60.11-es pótkocsit, amelyiknek gombnyomásra változna a platója.
Mert nekem úgy lenne életszerû, hogy trágya szállításhoz nem lenne fent az oldalmagasító, viszont a gabona szállításához fent lennének a fém oldalak meg egy sor deszka magasító is, viszont legyen neki egy silós magasítója is. Azért szeretném ezt, mert pl. kis gazdaságban általában csak 1 db pótkocsi van és azt használják mindenre, nincs mindenféle szállításra más és más pótkocsi. Kerestem már a neten több fajta hw pótkocsit, de valahogy egyiket sem találtam megfelelõnek, ráadásul olyat meg még nem találtam, amelyiknek változtatható a platója.
A modellezés úgy gondolom menne nekem, hiszen már készítettem néhány részletes objektumot.
Segítséget elõre is köszönöm!

ez az aprító nem hagy nyugodni
igazad van, az embernek bassza a csõrét a sok újdonság, de ha már megvan akkor már nem annyira érdekes😊
Az aprító azért jó mert így egyszerûbben tudod hordani a dolgokat és nagyobb mennyiségben (elvileg). Bebálázod a szénát vagy a szalmát, odahordod és utána csak le kell darálni, nem kell odamászni a foresterrel.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Most játszom elõször ilyen játékkal de nagyon tetszik a 2013.
Leírná valaki a lépéseket a földmûveléshez, hogy mi után mit kell, illetve a bálákat hol lehet értékesíteni?
üdv.
Multit nem tudok indítani sajnos, lévén hogy nem hivatalos játékom volt. Kipróbáltam, játszottam vele egy darabig, majd töröltem. Ha úgy adódik, megveszem és akkor lehet róla szó. De egyenlõre sem pénzem, sem idõm nincs rá, így csak segítgetek amiben tudok.
nem akarsz egy multit indítani valamikor, hogy körülnézhessünk, mit hova?<#circling>#circling>
A ledarált füvet hol lehet hasznosítani?
A trágya a silózó mellett van?(a marhák melletti silózó)
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A kicsi fûnyíró is elég viszonylag sok (15-20) tehén esetén is, mert nem esznek olyan sokat.
Kiönteni valamelyik vályúnál tudod csak. Elvileg mindegy melyikbe öntöd, ráadásul a kicsivel nem is kell rátolatni, csak odaállni mellé és felajánlja az opciót.
Többféle etetõanyag van a játékban, mind különbözõ hatékonyságú.
Fû, szalma, siló és végül a komplex táp. A fû pl 35%-os hatékonyságú.
Ha megvetted õket akkor a 35-ös föld mellett fogod megtalálni õket, a térképen a farmodtól lefele és kicsit jobbra.
Tökéletes realitást ne várj, ez a játék egyébként sem arról híres. Ha az lenne akkor azt hiszem minden második ember aki játszik vele abbahagyná, mert folyamatosan tönkretenné a gépeit. Én kimondottan szeretek például "repkedni" velük és ez ha a játék reális lenne elég merész és költséges hobbynak bizonyulna.<#wink>#wink>
Nektek is csak annyi kukorica terem, mint búza? A szemes kukoricára gondolok, nem a silóra.
Az árpa és a repce kb még elfogadható arányban terem a búzához képest, de a kukoricából 1,5-2x-es kellene hogy teremjen.
A búza elõtt a tarlót kultivátorozom (Horst tiger), vetés, mûtrágya permetezés, aratás. A kukoricánál ugyanez, de kultivátor elõtt megszántottam.
Meg az is érdekes, hogy a játékban 1000 liter (1m3) gabona = 1000 kg (1t), ami enyhén szólva furcsa... <#rolleyes>#rolleyes>
Siló készítése
Repce aratása után milyen lépéseket kell alkalmazni? Én úgy szoktam mûtrágya, szántás, talajmegmunkálás, vetés permet és aratás. ez így jó vagy nem?
Most próbáûltam ki a burgonyázást. KMiért nem lehet egyik burgonyás gépet sem elküldeni autómatán? Munkaerõvel értem. csak szántás és vetés megy a burgonyánál. többit nem engedi csak ha én magam csinálom.
estleg valaki multizni FS - 2011 en?
Egy gépért az összeset visszavinni a helyére, inkább küzdök vagy eladom és megveszem újból.
Amikor játékállást választasz, lehetõséged nyílik arra is, hogy az adott
játékállás jármûveit visszaállítsd. Használd ezt a lehetõséget, ha egy
traktorod beragadt valahova, vagy belesüllyedt a folyóba. Ugyanakkor
óvatosan élj ezzel a lehetõséggel, ugyanis a játékállás minden jármûvét
és szerszámát visszaállítja.
Talán ez segít...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Endre : Létezik, ezért ildomos a teheneknek szánt silót a mellettük lévõ tárolóban megérlelni, különben járkálhatsz oda-vissza kanalanként.