23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#15483 Sziasztok!
Egyszerűen a letöltött térkép úgy ahogy van (zip)-ként bemásolod a játék dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods mappájába és kész. A lényeg az hogy nem kell kicsomagolni és ZIP legyen ne RAR ha az utóbbi akkor ki kell mert azon belül van a zip. -
#15482 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2013-as 1.1.1.0-ás verzióba hogy lehet térképet betenni? Köszi, ha valaki válaszol! Üdv. -
gottiszabo #15481 Magyar nyelvű a játék, magyar patch-el! Hiába... valami mégsem jó mert nincs írás... -
kjhun #15480 Fel se tudná telepíteni, mivel kiírná, hogy, a játék xyz nyelvű verziója nem található. -
xFreex #15479 Nem mindegy, hogy melyik változathoz melyik patchet rakod fel. Szerintem a magyar változatú játékhoz az angol patchet telepítetted. -
1nagyur #15478 Sziasztok !!
Lenne egy problémám Eddig tudtam Múltiba játszani, de mióta újra raktam a játékot egyszerüen nem csatlakozik szerverhez, ki irja hogy csatlakozás várj de pár perc mulva ki irja hogy nem sikerült csatlakozni a szervezhez :( A játék eredeti a Patch 2 tettem fel,az aktiválás is sikerült mikor beirom de a szervezhez nem csatlakozik, Mi lehet a gond ??? Köszönöm a válaszokat -
gottiszabo #15477 A videó alatt van 1 link szerintem az lenne. Úgy látom valami pack. -
Ben66 #15476 Sziasztok.
http://www.youtube.com/watch?v=TKGjBZf2zco a videóban szereplő bálafogóhoz valaki tudna adni egy linket? Előre is köszönöm! -
gottiszabo #15475 Üdv mindenkinek!
Oly problémám van ha felrakom a 2.0-s patch-t akkor mind a menüben, mind játék közben a PDA-ban, sem sehol nincsennek számok, adatok, írás.
Ahogy belépek a játékba semmi írás nincs, pl: Többjátékos mód, Beállítások, se semmi.
Mi lehet a megoldás? -
#15474 Az úgy működik, hogy általában felrakják valahova kompletten az a packot (ha egy összeszokott csapathoz-teamhez csatlakozol). Más megoldás erre az alapgépekkel való multizás, vagy összevadászgatod. -
ToMM23 #15473 Sziasztok! Ha modos szerverre szeretnék felcsatlakozni, akkor le kell vadászni hozzá a modokat? Azt hittem letölti szépen a játék Nekem. De ez igy annyira nem buli hogy sokszor 15+ modot kell összekukázni mindenhonnan.. -
vlv760 #15472 Hali azt nem tudom mi okozza de az egér görgővel lehet "leszállni" a földre görgesd és nyomd le ,nekünk segített..
-
Ben66 #15471 Szia. Ha érdekel multi,akkor írj nekem https://www.facebook.com/bence.nagy.712 :D -
Devilstudio2013 #15470 -
#15469 Itt olcsóbb. -
ToMM23 #15468 A "csúnya" verzió megvan minden DLC-kkel, tetszik és fut is nagyon szépen a gépen. Igen tudom hogy eredeti kell a multihoz,(szerinted miért tervezem a megvételét? )Steamen 25euro a Titanium Edition. Azaz Dlc-k meg alapgame egyben. Másutt nem nagyon láttam így.. -
kjhun #15467 Ha, nem játszottál még vele, akkor próbáld ki ismerősnél eredetit vagy a csúnya verziót, hogy tetszik-e, futna-e a gépeden, ha az utóbbit próbálnád. A DLC-k is kikerültek. A multi csak eredetivel megy.
Hát, a lemezessel jobban jársz szerintem, mivel a tört esetén is, úgy az eredetinél is kóddal aktiválod be a játékot, és ehhez nem kell net. Míg, a Steam-es, mindenképp netet is igénnyel aktiváláskor, ha jól sejtem. Multi esetén így meg úgy is kell a net. A DLC-k is elvileg ugyanúgy offline is aktiválhatók a kapott kóddal, mint az alapjáték, míg a Steam-esnél valószínűleg nem. -
ToMM23 #15466 Sziasztok! Megéri megvenni akár a sima,vagy a TITANIUM Edition-t ? Úgy értem, van-e aktív magyar brigád akikkel lehet értelmesen dolgozni együtt :) Nem a másik fellökdösése és akadályozása megy.. Illetve multihoz lényegtelen hogy dobozos vagy steames-em van? -
xFreex #15465 Lehet hogy jó lett volna közölni, hogy milyen módokat használsz. Tudod nem sokan vagyunk telepaták.
Esetleg másold ki őket a mod mappából és utána egyesével tedd őket vissza és közben nézd meg, hogy a játékban jelentkezik e a probléma. Amelyik után "lebegsz" az lesz a bűnös. Tudom, időigényes, de biztos megoldás. -
#15464 Helló mindenkinek! Abban tudna valaki segíteni hogy melyik mod miatt van(ha egyáltlán az okozza) hogyha kiszállok a járműből, akkor fent lebegek a térkép felett. Menni tudok,visszaülni is de a talajon nem tudok járni. Előre is köszönöm! -
#15463 Sziasztok!
lehet az is hogy nem megfelelő GE-t használsz (4.1.7. vagy 5.0.1. vagy 5.0.3.) mert nem mindegy hogy Ls11 vagy Ls13-as map.
Vagy esetleg ha Total commander-ből nyitod akkor kicsomagolja de mégsem tölti be úgy a GE hanem egy mappába ki kell csomagolni rendesen és úgy nyitni a GE-vel, a módosítás után meg vissza kell csomagolni ZIP-ként.
-
tom4sy #15462 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy GiantsEditorba nem tudok mapot betölteni (can\'t load resource....) majd a működése leáll!! Valami ötlet? Mit lehet csinálni vele?
Üdv. -
#15461 vágtázzon az idő -
#15460 Sziasztok!
Egy német videon láttam, hogy fel lehet gyorsítani az időt (valamelyik gombbal) 160000 -szeresre (!)
Melyik mód kell hozzá? Honnan tudom letölteni? -
gyuri35 #15459 Köszi szépen,közben megtaláltam őket de a vetőgépnél az alap ikonok kívül csak 2 multifruit ikon látszik,ezenkívül egyedül a napraforgót tudtam betakarítani a többire hiába mentem rá az aratógéppel nem vett fel semmit pedig a termények kinőttek és be is értek -
Dodge Ram #15458 Sziasztok!
valaki nem tud egy multifuit Claas lexion 770-es kombájnt?
Előre is köszönöm a választ. -
#15457 Sziasztok!
A tyúkok a sertésól melletti kis udvarban ha minden igaz, a vetőgép is benne van a csomagban a "lemken24QZ" -
AgrárMezőTsz #15456 Depó elé kiöntött silót lehet betúrni a silórakásra -
Lacsii #15455 Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet a trágya mennyiségét megváltoztatni a mentésben? A farmSilo címszó alatt akárhogy is próbálkoztam nem tudtam megváltoztatni a mennyiséget, sőt az nem is a tehénfarmra vonatkozó tároló adatait változtatja meg :\ Előre is köszi a segítséget! -
gyuri35 #15454 Szia!
Csak két kérdés.A tyúkok hová tojnak?Multifruit vetőgépet nem találtam,az hol van,vagy hogyan lehet ilyeneket vetni? -
#15453 Sziasztok!
Én nem használok tolólapot, hanem nagy gép, orr súly, plusz kerülök rajta mindig egyet-kettőt a megrakott póttal, ürítés után megint vissza fordulok, keresztül megyek rajta akkor látom milyen tömör és ha kell kerülök még egyet és takarás:) -
#15452 Valaki meg tudná mondani, hogy mi haszna van ezeknek a tolólapoknak?
Se nem tolja a silót, se nem tömöríti jobban!
Van-e valami eredményes, gyors eljárás/gép a siló tömörítéséhez?
Köszönöm a segítséget! -
Petyaarc #15451 Hello!
Mikor játszanál, és mi a farmod neve?
Néha magam is próbálok multizni, de ritka nagyon egy jó játék.. :S -
norbika 27414 #15450 Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abba hogy hogyan lehet kereket cserélni? -
#15449 Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv! -
#15448 Sziasztok!
Elvileg vissza lehet tenni 2011-be.
A "modDesc.xml"-ben a <modDesc descVersion="9"> -ban a "9"-et írd át "4"-re.
A "vehicleShader.xml"-ben pedig a <CustomShader version="2" classRequirement=""> a "2"-est "1.0"-ra.
Jegyzettömbbel vagy notepad++-al nyisd meg az xml-eket, aztán mentsd el csomagold vissza a Zip-et és elvileg jó:)Én nem tudom kipróbálni mert nincs fenn a 2011-es. -
#15447 A másik kérdésem az lenne, hogy a BGA telep, miért nem jelenik meg a játékban, hiszen a dobozon lévő leírás szerint a DLC 2 -nek tartalmaznia kellene és rendesen van feltelepítve! Köszönöm! Üdv. -
#15446 Sziasztok
A 2011-es kiadással játszom és régebben volt kiegészítőként egy bálázó, aminek a típusa " Krone Big Pack 1290" És hozzá lehetett kapcsolni még a bálafelszedőt is és egy lépésben két munkát lehetett megcsinálni! Nos ezt már nem találom sehol a neten, csak a 2013 változatot, de az nem jó a régi verzióba! Tudnátok segíteni, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy működjön!Köszönöm, ha valaki segít! -
#15445 Ez is jó
map 2 -
#15444 Várható volt