23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #15536 Üdv...
Hát igen eléggé nagy a csend. -
#15535 Sziasztok!
De ki van halva a fórum:)
-
endy papp #15534 Működik mindegyik szállító.
Úgy ahogy írtad le is tudtam adni őket .
Még egyszer köszi a segítségeket -
endy papp #15533 Köszi a gyors segítséget és az infókat.
Gondolom szaporodnak mert már az egyik telepen 80 másikon 40 körül vannak.
Valószínű hogy ez volt a gond hogy nem megfelelő utánfutóval akartam szállítani leadni őket.
Remélem működni fog.
A trágyát szerencsére nem kell kihordanom mivel kint van mindegyiknek tároló,ott gyűlik.
Sajna csak a hétvégén tudom megpróbálni mivel addig nincs a gépem.
Még egyszer thx.
-
#15532 Találtam még EZT! -
#15531 Sziasztok!
Sertésszállító utánfutó.
Az oldalsó ajtóhoz kell odatolatni vele, azt hiszem 25 darab fér rá, de ha kevesebb van azt is le tudod adni. Szerintem leadni le lehet ha nincs 100% a termelés a lényeg hogy szaporodjonak. A kevert takarmányt és a szalmát bentre kell adni, a szalmából trágya lesz. Kintre kell szemes termény, cukorrépa, burgonya, és víz a tartályba. A trágyát meg trágyavillával kell kihordani bentről. -
endy papp #15530 Szia.
A sertésekkel kapcsolatban lenne még pár kérdés.
Ami nem egészen világos.
Az egyik az hogy milyen szállító utánfutóra gondoltál az elszállításukhoz.
Vagy elég a sima pót? és melyik jó a szállításhoz?
A másik fő kérdés az lenne,mikor tudom elszállítani őket(leadni)?
Már van sok belőlük,de még a termelékenységük nem érte el a 100%-ot,mivel nem tudtam olyan kaját adni nekik (kevert táp,siló)a többiből adtam de az kevés hozzá.
Még az elején vagyok a játéknak ezen a map-on,így nincsenek ezek,de majd később adok nekik ha lesz.
Gondolom emiatt nem tudom leadni elszállítani őket,míg nem termelnek max 100 %-ot?
Az is igaz 2 helyen vannak de az egyiken minden féle kaját nem tudok adni nekik, mert úgy van kialakítva az a sertés ól hogy oda bármilyen kaját nem enged leönteni,a farmon levőnél ilyen gond nincs.
Oda a leírtaknak megfelelően minden leönthető.
A PDA-n külön is vannak feltüntetve és külön is mutatja melyikben mennyi van mindenből.
Válaszaid előre is köszi.
-
#15529 köszi -
#15528 Sziasztok!
Ha még nem találtál róla valamilyen leírást ezekből a videókból ki lehet hámozni valamit.
Link1
Link2
Link3 -
#15527 Helló mindenkinek!
Tudna segíteni abban hogy hogyan tudok másik kereket rakni egy gépre? Nagyon megköszönném! -
endy papp #15526 Nagyon köszönöm a maximálisan pontos és mindenre kiterjedő válaszod.
Még olyanra is választ kaptam ami csak később jutott eszembe.
Még egyszer köszi.
Ha valakit esetleg érdekel egy jó map erről lenne szó.
Nekem eddig bejött,profi kivitelezés igényes munka.
OGF Bayern Map V2 -
#15525 Sziasztok!
Sertést nem kell venni, ahogy eteted őket annál jobban szaporodnak, azokat meg állatszállító utánfutóval el tudod vinni a leadóhelyre, mert gondolom van az is a térképen ha benne van a sertés mod, kell nekik cukorrépa, burgonya, szemes termény, víz, bentre pedig kevert takarmány és szalma a trágyának. -
endy papp #15524 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy használok egy Map-ot amiben van sertés-mod is .
Nos a sertést hogy tudom megvenni vagy hogy megy ennek a menete,csak etetni kell őket és lesznek???
A PDA-ban benne van, de 0 jelez,igaz nem is vettem mivel a megvásárolható állatok között nem szerepel.
Aki tud legyen szíves segítsen .
Előre is köszi -
#15523 Szerintem magyarul nem jelenik meg,egyik részét se csinálták meg magyarul azt hiszem. -
#15522 Az új deutz -
kjhun #15521 Új DLC jelent meg, bő egy hete.
Väderstad Trailers DLC -
endy papp #15520 Igen 28-án jövő héten jelenik meg, a steam-en már fenn van. -
#15519 Ez az Agrar Simulator új része vagy mi ez? -
endy papp #15518 Sziasztok
Tud valaki arról infót hogy a dobozos változata magyar nyelven is elérhető lesz M.O.-on,és mikor?
A steam-on már előrendelhető de ott Magyar honosítás nem szerepel.
Professional Farmer 2014 Collector's Edition-ról van szó. -
zolcsika080104 #15517 Lehet jobban járnál a courseplayyal a vezetősegéddel.mert az tutira nem okoskodik.csinálja amit kell .Minden embernek adottsága az hogyha segíteni próbál jobb ötlettel.Lehet nem találsz a kritériumaidnak megfelelő embert. -
Ben66 #15516 Sziasztok!
Egy embert keresek multihoz!
Legyen játéktapasztalata,ne okoskodjon,csinálja rendesen a kiadott munkát!! Modokat Team Vieweren vagy Skyepon keresztül átküldjük neki. Fontos!!!! 1.0.03as Titanium Edition legyen!!!!!!
Jelentkezni itt: https://www.facebook.com/bence.nagy.712?ref=tn_tnmn -
Mozes #15515 Szuper, köszi a visszajelzést :) megveszem akkor -
#15514 Sziasztok!
Nekem az ovis keresztfiam is oda van érte, a traktorokat vezetgeti igaz kormánnyal. -
Mozes #15513 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mivel nem ismerem egyáltalán a játékot és nem akarok senkit megbántani a féltételezéssel és lekicsinyíteni a játékot, de mennyire tud ezzel a játékkal egy kisgyerek játszani?! Természetesen nem a komoly mély játékra gondolok, csak mondjuk traktort vezetgetni kormánnyal, stb....
Köszönöm, -
zolcsika080104 #15512 Sziasztok!
Remek videó leesett az állam.Értelemszerűen két gőzgép kellett a föld két szélén.Először azt gondoltam a gőzmonstrum után kötik az ekét.Aztán lepődtem meg.Hát igen ha nem lenne olaj akkor fa vagy szén még mindig van.Ráadásul a csörlő óriási erőt kibír lehetett vele haladni.az eke szélessége sem egy kicsi eke.Le a kalappal a Németek előtt hogy ezt így kivitelezni tudták a mai elkényelmesedett világban. -
#15511 Sziasztok!
Ezt érdemes végignézni igaz nem rövid videó, így szántottak régen gőzgéppel.
http://youtu.be/TkEukI6H9cA -
#15510 Mert ez a játék szimuláció, vagyis valamennyire megpróbálták a valóságot szimulálni több-kevesebb sikerrel.
Így tudod kikapcsolni:
1. Az adott térkép map.i3d fájlját megnyitni egy szerkesztőben, mondjuk notepad++
2. Megkeresed benne a "FoliageSubLayer name" sorokat és ezen belül : growthNumStates
3. Minden növényhez lesz egy pl.: wheat, grass, rape, barley, maize, dryGrass, potato, sugarBeet sunflower stb.
4. Így néz ki a találat zölddel kiemelve a notepad++-ban growthNumStates="8"
7. A 8 -at át kell írni 7 re, elmenteni, visszacsomagolni. A Burgonya és a cukorrépa az csak 4 vagy 6 de az nem olyan hamar romlik meg.
-
xt tárcsa #15509 ÜDV . Azt szeretném kérdezni miért fonnyadnak el a növények ?
-
#15508 LAN-on csak routeren keresztül tudod összekötni hálózatba úgy látja egymást a két gép nálam is négy gép van összekötve hálózatba de a játékot még nem próbáltam lehet-e úgy játszani. (egyedül játszom:)) -
#15507 claasLexion780 -
#15506 Az nekem se mind látszik de nem jöttem még rá melyik mod rakta be régebben látszottak az ico-nok már kerestem de még nem találtam melyik az.
Az aratásnál se mindegy milyen kombájn és milyen adapter, meg kell nyitni a gép ".xml" fájlját és ott fel vannak sorolva miket tud aratni,persze angolul vagy németül. Ott be is lehet tenni növényeket.
Én ezt használom, van keréknyom és bentről a fülkéből kölömböző tolató és egyéb kamerák (búza, árpa, kukorica, repce, napraforgó, zab, rozs, köles, tönkölybúza) -
#15505 Sziasztok!
A golfpálya környékén meg úgy tudom máshol is vannak zöld fű kupacok, ha mellé állsz akkor ugyan úgy mint bármelyik pótkocsi a "Q"-van ürít és pénzt ad érte. De a juhoknak is lehet vele kaszálni a vályúba önteni, a zöld fű elég a juhoknak azzal 100%-on termelnek. -
xt tárcsa #15504 ÜDV . Azt szeretném kérdezni hogy a farming simulátor 2013-ba az AMAZONE Profihopper-be hogyan lehet üríteni a fügyűjtőt , hova ? -
gyuri35 #15503 Sziasztok!Az miért van hogy nem látszanak a multifruit ikonok a játékban?Elvetni el tudom, de learatni még csak a napraforgót sikerült,pedig a megfelelő géppel 'megyek rá'.2.0 patch fent van,valamilyen beállítási hiba lehet?Bármelyik map-on játszom mindnél ilyen -
#15502 Sziasztok!
Úgy tudom nincs külön magyarítás csak direkt magyar verzió. -
avus #15501 Sziasztok! Magyarítás létezik ehez a játékhoz? -
zolcsika080104 #15500 Köszönöm.Letöltöttem és én is felfrissítettem 2.0 ra ha jól látom akkor az előre látható akciók ideje mindennél egyszerre van.akkor a menü háttérképe más sokkal szebb,meg tényleg nem rossz. -
kecsa kamionos #15499 Boccs, hogy zavarok de olyan kérdésem lenne hogy a barátommal lanon összekössük a gépeket de nem látja egymást a 2gép!? Mi lenne a baja? Elöre is köszi a választ! -
#15498 Bocs a per jelek lemaradtak:
C:/Documents and Settings/xy/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods -
#15497 C:Documents and SettingsxyDokumentumokMy GamesFarmingSimulator2013mods
Ide bemásolod a letöltött mappot, nem csomagolod ki hanem ZIP- ként ahogy letöltötted.