Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké hogy átforgatom de akkor se megy
traktorista
Itt is úgy pattognak a bálák, mint a 2011-ben? Még nem jutottam el a bálázásig. Ott katasztrófa volt a bálákat szállítani, lepotyogtak a kocsiról. Csak az önrakodó bálázó ért valamit.

a traktorista pálinkával müködik

Elöbb át kell forgatni.
hali a levágott füvet hogy lehet bebálázni ?
Köszi Dani a segítséget!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy az mind1-e hogy a birkáknak a levágott füvet adom enni vagy azt kiszárítom és a szénát adom nekik enni?
Sziasztok!

gabec198 Szerintem a kockabála elõnyösebb, mint a kõrbála. Egyrészt kisebb és jobban tárolható, másrészt géppel össze lehet szedni. A kõrbálát villával elég nehéz felpakolni, és sokkal nagyobb is. Ebben a játékban ezt a kõrbálás dolgot szerintem nagyon elrontották. A villa beleragad a bálába, hozzáragad a bálaszállítóhoz,felborítja, stb. Ezért a kockabálát ajánlom.
Hali! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik szalma bálát érdemesebb készíteni. Vagy melyik bálának mi az elõnye és hátránya?!
Köszi elõre is
Sziasztok.
Hol tudnám átírni a kultit,hogy olyan legyen min az eke?
gogabi79
Max csak 4.000 ft,és nem valami nagy szám a 2013 seria!.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

A magyar verzióhoz a magyar patch.

http://patchelj.hu/patch/Farming_Simulator_2013_1.3_patch

talloli
A demo letölthetõ a feljebb megtalálható linkrõl. Ha megtetszik a játék, el kell sétálni megvenni! Nem olyan drága! Ha belegondol az ember, hogy mennyi órát öltek bele a készítõk és mennyi óra élényt nyújt neked ez a játék, igazán lehet rá ennyit szánni!

levágom a füvet azon átmegyek a szárítóval aztán azt adom nekik és megeszik meg a termelékenység is 100%-os a birkáknál, csak elfogy kilépés után a kaja.
gwyon és milyen frissítés oldotta meg a problémád ha tudnál segíteni megköszönném😄
Nálam is volt ilyen gond, hogy kaja kilépés után elfogyott. A frissítés megoldotta a problémát!
füvet vagy grass kell adni nekik csak!
Szénát nem lehet adni nekik!

Az lenne a kérdésem, hogy adok a birkáknak enni szénát, kiírja hogy 6napig elegendõ nekik a kaja. Mentem a játékot aztán kilépek és mikor újra belépek már azt írja hogy nincs kaja nekik a vályúban és ennyi idõ alatt tuti hogy nem eszik meg.
Szerintetek mivan ilyenkor?
Sziasztok!
Multihoz keresek egy játékost.
Feltételek:
-legyen meg az Ls 2013.
-normálisan tudj játszani.
-ne okoskodj.

jelentkezés: írj üzenetet.

Üdv Bence! 😊
mazsola89
Próbáljátok ki egy kis földön: Szántás, Borona, Trágya, Vetés, Mûtrágya Permetezés és Aratás figyeld meg h mennyi a termés utána csak szántást végezz meg vetést meg permetezést és megláthatod h ugyan annyi lesz a termés 😄 Jahh és a permetezés, mûtrágyázás, trágyázások ugyan az az eredményt hozzák 😉

Kedvenc képem:

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Szerintetek melyik trágyázás a leghatékonyabb?
Én most jelenleg a mûtrágyát használom, mert az a leggyorsabb.
gogabi79
Ls 2011 hez manitou mlt 730 lsu

gogabi79

Trágyázás: én a folyékonytrágyát tartálykocsival szórtam szét, akkor amikor már zöldelt a vetés. A repcénél három vetésnél 6400-6700 termett. Trágyázást követõen 1326-13300 között volt a termés. Szóval jól megdobja.
tomi151996
helló valaki tudna nekem linkelni egy Volkswagen transportert utánfutóval az ls 2013-ban

Szia Fikus!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Igen van 15 tehenem és igazad van ott is van trágya.
Szia!
Amit te fel szeretnél markolni az nem trágya hanem fûkupac,és azt nem lehet felszedni,a lekaszált füvet ráborítod és pénzt kapsz érte.Trágyát a teheneknél találsz amennyiben vannak teheneid és eteted is õket.
Sziasztok! Légyszi válaszoljatok ha tudtok! A kérdésem az lenne hogy hol lehet állítani hogy egyes gépekre milyen pótot lehessen felakasztani ? A másik kérdésem hogy hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen szántani ?

A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"

Szép estét mindenkinek!

Pár napja kezdtem én is ezt a szuper kis játékot.
A játék tesztelése alatt egy kérdés merûlt fel: A kicsi homlokrakodós Deutz-al miért nem lehet a trágyacsomóból markolni ?
Kell esetleg más tartozék a markoláshoz vagy ezzel a géppel nem is lehet trágyát markoni?
Íme egy kép a géprõl amikor próbálnám felmarkolni:

A kérdésemre a választ elõre is köszönöm!

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

megtaláltam....köszi😊
hát nekem nincs ilyen mappa. Lehet, hogy azért, mert nem a C-re raktam a játékot, hanem másik meghajtóra? Vagy talán azért, mert tört a játék?
Hi! Nem a játék könyvtárában van a mod mappa hanem a dokumentum mappában
csinál magának egyet a játék. Nekem úgy van: dokumentumok mappa, my games mappa, farming simulator 2013 mappa. Ott már megtalálod! 😊
Segítsen valaki abban, hogy ha letöltök egy modot, akkor azt hogy kell betenni a játékba? Például, letöltöttem egy kamiont. Zip fájl, kicsomagoltam, de hova kell másolni? Nekem nincs mod könyvtár a játékban.
Köszi
zolika217336
Sziasztok !
Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja elõkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztõprogramjait de nem kellett frissíteni õket... Valaki tudna segíteni ??

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

fû,grass

Sziasztok!
A bárányoknak mit kell adni enni?
Aratgattam! <#vigyor5>

Szép képek lettek? <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

sale of manure and slurry Mod

Ilyen módon szeretném betenni
eszt:

foragestorage_V_1_1

valki ebbe tud segíteni!

valaki tudna segíteni?

Two Rivers

Ebe a térkébe szeretnék rakni a tehenészethez és a hofba egy objektumot
elhelyezni!

egy ilyet!
foragestorage_V_1_1

foragestorage_V_1_1

vagy valaki eszt a modot úgy megcsinálni mint a méhészet berakni!

Sziasztok, nekem olyan segítség kellene, hogy a multiplayer-ben nem látcanak a modok azt hogyan lehet meg csinálni, hogy lásam õket?
Elõre is köszönöm a segítséget.

A takarmány, mármint a kevert táp 1 bála szalma , 2 bála széna és a maradék siló. Én megvettem a kis keverõt, de nem jött be. A naggyal <önjáró> keverem a tápot. A silózást meg mindenkinek ajánlom, mert sok pénz van benne a biogáz üzemnél. Az üzem körüli 3 földet megvettem, és dõl a lé.
mi a takarmany mibol tudom elo allitani
Butaságot mondtam, a trágyázás oktatása az elõzõ játékban volt.
Viszont akkor mondanám, hogy arányoktól függetlenül "tápot" akkor kapunk amikor a keverõkocsinál a jobb oldali jelzés nem bordó, hanem világos.
Segítsetek!

Az miért lehet hogy a játék nem áll rá rendesen a monitorra?

A trágyázást úgy a legjobb végrehajtani ahogyan az oktatórészben van.
Hát, ment utána is... 😊
Köszi a tippeket wervos!

Azért gondoltam, hogy trágyázni kultizás elõtt kell, mert akkor a kultivátor összeforgatja a földel. Ha viszont olyan vetõgépet használok ami kultivál is, akkor gondolom elõtte kell. Vagy akkor is utána?
1. Trágyázni, kultizás után kell.Takarmányozás pedig amikor a teheneknek adod a füvet,silót, szénát, szalmát.
2. A füvet, vagy chaffot(aprított kukorícát) borítod a silozóhelyre, majd letaposod, trakival utána betakarod.Majd megérik és lehet pakolni a biogáz üzem fogadóhelyre.
3. Kultizás,után jöhet a vetés. Amelyik vetõgép tud kultizni, akkor értelemszerûen kimaradhat az elõzõ fázis 😊
Öntözni meg nem kell, illetve az üvegházaknak kell a víz.
Trágyázás mint amint írtam, kultizás után jön.
Jó játékot! 😊
Wervos
sziasztok lécci valaki segitsen hogyan tudom az uj letöltöt mappokat berakni mert sehogy se sikerül kérem valaki irja le részletesen válaszotokat elöre is köszönöm
Még egy kérdés ami lemaradt. 😊

A földeket lehet valahogy öntözni, vagy kell egyáltalán? Mert valahol olvastam ezt.