23835
  • fbandy72
    Lacibacsi!
    Ezen az Orosz oldalon nézz szét, érdemes. Nem tudom ismered-e, Chrome-val nézd mert az angollal még el is boldogul az ember de az orosz az más pedig én még tanultam az iskolában mint kötelező nyelvet. Viszont az orosz moderek nagyon komolyak és a modok 50-60% tőlük jön csak feltöltögetik az összes oldalra. Az "SZK-4, SZK-6" az orosz és aszem NIVA-nak is nevezik, olyanok vannak itt:
    Link
  • fbandy72
    Sziasztok!
    De kihalt megint ez a fórum:)
    Teszek már ki egy jó mappot ami azoknak tetszhet akik az eredet térképet illetve annak kis módosításait szeretik, + az ilyen alap mapos térképek jól futnak gyengébb gépeken is.
    Brunzdorf v1.1
  • n0tr3adY
    Sziasztok!

Nemrég csatlakoztam én is a "farmerek világához" :)

Lenne pár triviális kérdésem, hátha valaki tud érdemben segíteni.

#1 : Bálarakodás.
    Mi a trükkje a körbála rakodásnak? Akárhogy is ügyeskedem, próbálkozom, a homlokrakodó csak félig tolja bele a villát a bálába, utána elkezdi tolni... Persze ebből következik : leesik a bála, repül-pattog a rakodó / pótkocsi, leesik a pótkocsiról.. Hadd ne ecseteljem :)

#2 : PC-Kormány.
    Annyira megtetszett a játék, hogy vettem hozzá egy Saitek R660GT kormányt. Igazából egy napnyi google után sem lettem okosabb, tekintve : ha single-pedal axisra állítom, folyamatosan megy előre. Ha külön-külön pedálra állítom (magát a szoftverét), akkor pedig tolat folyamatosan. Valami okosság az inputbindings-ben, vagy xpadderrel?

Köszönöm a tanácsokat!
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Dolgosfalvát szeretném "benépesíteni" a 70-es 80-as évek fordulójának gépeivel. Amit nagyon keresek, de eddig sehol sem találtam:

Lajta 32 vetőgép
    RÁBA 15 kistraktor, hozzávaló ekével és talajmaróval
    SZK-4 kombájn (nyitott fülkés, szalmagyűjtős)
    Herrieau AM6 cukorrépakombájn
    Herrieau cukorrépafelszedő
    "Gömbölyű" platós billencs ZIL
    6 fejes függesztett eke, amit régen a K-700-asok használtak (típusát nem ismerem sajnos)

Ha valaki tud ilyenekről, vagy el tudna készíteni ilyen mod-okat, nagyon hálás lennék.

Ha pedig ezeken túl bármit tudtok ajánlani a fenti időszakból, akkor az is jöhet.

KÖSZÖNÖM!
  • endy papp
    Köszi hasznos volt.
    Pár hete nekem is meggyűlt a bajom eggyel,alig tudtam megtalálni hol lehet letiltani.
    Az eszközök/kiegészítők között tudtam letiltani.....,de így legalább teljesen el lehet távolítani.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Az a link már nem jó nem tudom miért tegnap töltöttem fel, de feltettem máshová, az egy leírás arról hogyan kell kivenni a nem kívánatos keresőket és toolbar-kat a böngésző mélyéből.
    Link
  • Scany01
    sajnos már nem jó más leírás van hogy-hogyan kell beépíteni?
  • fbandy72
    Hát azt én is próbáltam de nem tudtam irányítani csak előre hátra, aztán felidegesített és kidobtam
  • lacibacsi
    Üdv!

A Kamov KA-26 készítőjének örök hála. Nagyon jól néz ki.

Csak egy gondom van: nem tudom irányítani. Van valami leírás a géphez? Nagyon megköszönném.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Egy kis érdekesség, nem teljesen ide való, de szerintem sokan jártak már úgy, hogy egy program telepítésével felment egy nem kívánatos toolbar vagy kereső amit lehetetlen eltüntetni.
    Itt egy kis segítség:LINK
  • gyuri35
    Sziasztok!
    Klassz kis videó lett!A win8-ról csak annyit szép meg gyors, de azt hogy jó nemigazán mondható el róla.Így tegnap este visszaraktam a 7-t,nemsokára ismét nekiveselkedem a szerkesztésnek.Köszi a segítséget!
  • fbandy72
    Az alap mapot csak úgy tudod módosítani ha kimented a videó alapján egy külön könyvtárba.
  • fbandy72
    Igen lehet a Win8 is baja, én nem használtam még Win8-at de azt hallottam róla nem nagyon kompatibilis sok mindennel.
    Csináltam egy magyar videót a kezdésről a külföldi alapján.
    Videó
  • endy papp
    Szia.
    Én majd az összeset innen szedtem,jó map-ok is vannak itt,nem érdemes szenvedni sertés móddal és egyébbel az újaknál már elég sokba van,sőt hízó marha, multifruit növények stb....
    LS2013.com
    De itt is érdemes körül nézni .
    fsportál.hu
  • gyuri35
    Szia!Map-okra gondolsz?TESSÉK
  • ekepista
    sziasztok tudnátok nekem olyan oldalt mondani ahol, módok vannak afarming simulator 2013 hoz
  • gyuri35
    Szia!
    Köszi szépn,de az alap map-ot szerettem volna módosítani mint ahogyan EBBEN a videóban mutatja a srác,de nálam a betöltés közben állandóan összeomlik a z editor.A win 8 lehet a ludas?
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ki kell csomagolni egy mappába, ha zip-ben van, vagy ha újabb map akkor a Giants Editor 5.0.3-as verzió kell neki.
  • gyuri35
    Sehogy nem tudom betöltetni a map-ot állandóan leáll az editor
  • fbandy72
    Itt fenn van a leírása, de nem sokáig a napokban bezár az oldal azt írják.
    Leírás
  • Scany01
    Sziasztok
    Valaki tudna segíteni a washable-ban?
  • gyuri35
    Ezer hálás köszönet!
  • fbandy72
    Jut eszembe ha beépíted akkor a szerves trágya tárolóját külön ki kell jelölni és megkeresni a föld alatt és felhúzni mert az valamiért nincs egy szinten az óllal.
  • fbandy72
    Bocs az egyik link nem jó lett.
    Giants Editor 4.1.7 tutorial
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Innen tudod letölteni a sertés módot:Schweinemast
    Az alap mappba nem tudsz beletenni csak úgy ha kezdesz egy újat amihez az eredetit importálod és szerkesztés után mented.
    Itt egy videó az importálásról, nagyon jó, igaz nem magyar de én is ebből tanultam meg: Kezdés
    Ebből a leírásból meg megtanulhatod használni a Giants Editort, igaz ez még a 4.1.7-es verzióhoz van de a lényeg ugyan az: G.E. Tutorial
    A letöltött sertés módban szintén van leírás kettő is igaz az se magyar de ki lehet hámozni belőle valamit,(még szerencse vannak benne képek):)
  • gyuri35
    Sziasztok!Boldog új évet mindenkinek!Csak annyit szeretnék kérdezni,alapmapba hogyan tudnék disznóólat disznókkal berakni?Előre is köszönöm!
  • fbandy72
    Üdv!
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
    Egy pár adat a traktorokról gépekről akit esetleg érdekelnek a gépek eredeti tulajdonságai:)
    LINK
    LINK
  • endy papp
    Üdv...
    Hát igen eléggé nagy a csend.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    De ki van halva a fórum:)
  • endy papp
    Működik mindegyik szállító.
    Úgy ahogy írtad le is tudtam adni őket .
    Még egyszer köszi a segítségeket
  • endy papp
    Köszi a gyors segítséget és az infókat.
    Gondolom szaporodnak mert már az egyik telepen 80 másikon 40 körül vannak.
    Valószínű hogy ez volt a gond hogy nem megfelelő utánfutóval akartam szállítani leadni őket.
    Remélem működni fog.
    A trágyát szerencsére nem kell kihordanom mivel kint van mindegyiknek tároló,ott gyűlik.
    Sajna csak a hétvégén tudom megpróbálni mivel addig nincs a gépem.
    Még egyszer thx.
  • fbandy72
    Találtam még EZT!
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Sertésszállító utánfutó.
    Az oldalsó ajtóhoz kell odatolatni vele, azt hiszem 25 darab fér rá, de ha kevesebb van azt is le tudod adni. Szerintem leadni le lehet ha nincs 100% a termelés a lényeg hogy szaporodjonak. A kevert takarmányt és a szalmát bentre kell adni, a szalmából trágya lesz. Kintre kell szemes termény, cukorrépa, burgonya, és víz a tartályba. A trágyát meg trágyavillával kell kihordani bentről.
  • endy papp
    Szia.
    A sertésekkel kapcsolatban lenne még pár kérdés.
    Ami nem egészen világos.
    Az egyik az hogy milyen szállító utánfutóra gondoltál az elszállításukhoz.
    Vagy elég a sima pót? és melyik jó a szállításhoz?
    A másik fő kérdés az lenne,mikor tudom elszállítani őket(leadni)?
    Már van sok belőlük,de még a termelékenységük nem érte el a 100%-ot,mivel nem tudtam olyan kaját adni nekik (kevert táp,siló)a többiből adtam de az kevés hozzá.
    Még az elején vagyok a játéknak ezen a map-on,így nincsenek ezek,de majd később adok nekik ha lesz.
    Gondolom emiatt nem tudom leadni elszállítani őket,míg nem termelnek max 100 %-ot?
    Az is igaz 2 helyen vannak de az egyiken minden féle kaját nem tudok adni nekik, mert úgy van kialakítva az a sertés ól hogy oda bármilyen kaját nem enged leönteni,a farmon levőnél ilyen gond nincs.
    Oda a leírtaknak megfelelően minden leönthető.
    A PDA-n külön is vannak feltüntetve és külön is mutatja melyikben mennyi van mindenből.
    Válaszaid előre is köszi.
  • joceruza
    köszi
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ha még nem találtál róla valamilyen leírást ezekből a videókból ki lehet hámozni valamit.
    Link1
    Link2
    Link3
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Tudna segíteni abban hogy hogyan tudok másik kereket rakni egy gépre? Nagyon megköszönném!
  • endy papp
    Nagyon köszönöm a maximálisan pontos és mindenre kiterjedő válaszod.
    Még olyanra is választ kaptam ami csak később jutott eszembe.
    Még egyszer köszi.
    Ha valakit esetleg érdekel egy jó map erről lenne szó.
    Nekem eddig bejött,profi kivitelezés igényes munka.
    OGF Bayern Map V2
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Sertést nem kell venni, ahogy eteted őket annál jobban szaporodnak, azokat meg állatszállító utánfutóval el tudod vinni a leadóhelyre, mert gondolom van az is a térképen ha benne van a sertés mod, kell nekik cukorrépa, burgonya, szemes termény, víz, bentre pedig kevert takarmány és szalma a trágyának.
  • endy papp
    Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem hogy használok egy Map-ot amiben van sertés-mod is .
    Nos a sertést hogy tudom megvenni vagy hogy megy ennek a menete,csak etetni kell őket és lesznek???
    A PDA-ban benne van, de 0 jelez,igaz nem is vettem mivel a megvásárolható állatok között nem szerepel.
    Aki tud legyen szíves segítsen .
    Előre is köszi