23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17299 Courseplay-t (vezetősegéd) használsz ?
Innen letöltheted: Courseplay
(ha nem ismered, majd leírom) -
kjhun #17298 Megveszed. Ennyi. -
gabikamol01 #17297 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az fs 15 ha egy torrent oldlrol szedtem le és már megvan minden hozzá még az új 1.2 patsh is akkor hogyan tudom a multit megbűvölni? segitene valaki? -
#17296 2013ban kis csalással meg lehetett oldani,sztem itt is. csak átirtam a homlokrakodó kapacitását igy egy lapátba belefért az egész siló :) -
#17295 A biogáz üzem töltéséhez nincs valami egyszerűbb módszer, minthogy hárommillió-négyszázötvenhatezer-kilencszázhetvenhatszor fordulok a Liebherr rakodóval? -
#17294 Az xp-vel nekem is csak jó tapasztalataim voltak farming ügyben, de egyéb okok miatt le kellett cserélnem. Viszont xp alatt még olyan helyen sem fagyott ki, ahol most 7-es alatt rendszeresen, gondolok itt a motorfűrészelésre. Ahhoz képest, hogy 13 éves oprendszer, messze übereli a mai erőforrászabáló, csilivili szarságokat, amire az ember mégis kénytelen átállni, mert monopol helyzet van ilyen téren és úgy diktálnak, ahogy nekik jólesik. -
#17293 Én meg találtam egy permetező repülőt
???
csak le kéne modellezni.
-
fbalfonso #17292 Köszönöm a kimerítő választ!
Most lett meg a játék, úgy látszik, felesleges volt az aggódásom. Az 1.2 is tökéletesen működőképes, úgyhogy megyek is túrni a földet. -
endy papp #17291 Aki esetleg szeretne "versenyezni" szeret száguldozni 200-al annak itt egy tarki,ezzel lehet repeszteni.....
200Km/h traktorral......DDD. -
endy papp #17290 -
#17289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pf... jön az újabb konteó?
Egy játékfejlesztő céget, egy kiadót nem az érdekli, hogy milyen hardveren fut a program, hanem, hogy minél több darabot eladjon belőle. Gondolod, hogy szánt szándékkal kizárnak egy platformot, csak azért, hogy cseréld le a gépedet, vegyél újat? Ezzel ők kevesebb profitot termelnének, nem érdekük.
De ne felejtsük el... az XP-t 2001-ben adták ki, már egy 13 éves operációs rendszer! A kiadók és játékfejlesztők pedig csak a legritkább esetben szoktak visszafelé fejleszteni. Vagy más a véleményed? Haladunk a korral, a technika fejlődik, és senki sem fog fejleszteni egy őskövület operációs rendszerre, mint ahogy már DOS-ra sem fejlesztenek jó ideje. Ez van. -
kjhun #17288 100% hogy megy. Csak mese habbal, amit állítanak. Miért?? Hogy, lecseréld a Windowst és fejlesszél gépet, azért. Van a CODEX mellett egy másik cracker által kiadott crack is. Ő a lemezes verzióhoz való patchekhez írt cracket és probléma nélkül fut XP-n. Ha, netán nem csak ez lenne mögötte, hanem az úgynevezett "No text/subtitles error" jellegű hiba lenne a háttérben, amikor a szövegek helyén csak fehér foltokat látsz, az egyszerűen orvosolható. A Dokumentumokban lévő "MyGames\FarmingSimulator2015" mappában lévő "shader_cache" mappát töröld, utána jónak kell lennie. (Nem árt, ha az összes felhasználói fiók alatt megcsináljátok.)
zolcsika0804: Nálad, valószínűleg valamelyik mod lehet a ludas, a v1.2-vel lehet, hogy nem kompatibilis. A memóriától függetlenül be kell töltenie a játéknak az összes módot amit lát. Az FS13, P4 2.93Ghz, 768MB RAM-al is simán kezelt 10GB-nyi(!), közel 300 db módosítást.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.16. 21:26:47 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"gépem alkalmas e a 64 bites win 7 hez nem tudom mi a feltétele annak "
A gépedben lévő alkatrészeknek van-e win7-es támogatottsága, azaz illesztő program vagy más néven driver támogatottsága.
A ha van több winyód vagy azon az egyen van több partíció amik közül egyet szabaddá tudsz tenni akkor oda felnyomhatsz próba képen egy win7 64-et , hogy menne-e egyáltalán, érdemese e foglalkoznod vele.
Találtam egy ilyet is...
"Ha meg szeretné állapítani, hogy a Windows XP rendszerű számítógép képes-e a Windows 64 bites verziójának futtatására, tegye a következőket:
Kattintson a Start gombra.
Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép elemre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
Ha a Rendszer területen látható az „x64 Edition” felirat, akkor a processzor képes a Windows 64 bites verziójának futtatására.
Ha a Rendszer területen nem látható az „x64 Edition” felirat, a processzor akkor is képes lehet a Windows 64 bites verziójának futtatására. Hogy biztos választ kapjon, töltse le és futtassa az ingyenes Windows 7 Frissítési tanácsadót a Windows 7 Frissítési tanácsadó weboldaláról."
forrás
Amúgy meg izé
-
zolcsika080104 #17286 elég lenne egy link is nekem de sajna csak olyat találtam ami valami beta verzós pussz az nem tudom az én gépem alkalmas e a 64 bites win 7 hez nem tudom mi a feltétele annak -
endy papp #17285 Nem tudom mit sz..kodsz az xp-vel...ha a közelembe lennél már tetettem volna fel neked egy jó árasított win7-et,ezt hozná a Jézuska tőlem neked
De sajna a távolság.... -
#17284 Sziasztok ha valakit érdekel az LS2008 ingyen tölthető -
zolcsika080104 #17283 hellóka értem kérlek ha van valami új érdekes bármi az szóljatok ok?nem mindig vagyok élénk ma is rengeteget melóztam hátha magamhoz térek aztán átnézegetem azt a kb 7 modder oldalt amit érdemes szóval a patch meg az xp miatt nem fut nekem. -
rokshow #17282 Sziasztok! Valaki linkelne nekem Fs 13 hoz olyan tárcsát vagy kultivátort amelyikkel lehet területet növelni!!!!!!! Csak légyszi ezt ne kverneland visio 200, mert ezzel állandóan baj van!! Előre is köszönöm! -
endy papp #17281 Köszi Zolcsika.
Kipróbáltam.
Nekem ez a fülkés nem jött be ,pont a fülke nézet miatt.
A fülke maga szép és jól nézni,de a belőle való nézet(kamera) nem jól van elhelyezve ,és emiatt pont hogy nem látni ki rendesen,a másikhoz (fülke nélküli) képest.
Ha megnézed olyan mint ha az ülés háttámláján ülne(nagyon magasan) a fülkében + nem is a helyén ,kicsit eltolva balra.
Így a való életben sem tudnának vele rendesen dolgozni.....
Én maradok a fülke nélkülinél,igaz hogy ez jobban néz ki ,de nekem a funkcionalitás számít ,hogy lássam mit is csinálok ép.
-
zolcsika080104 #17280 Sziasztok szia Endy!
Letöltöttem ma ezt ez ugyanaz mint a videón amit feltettél ennek van fülkéje is nem tudom az általad linkeltnek van e
szal itt lesz ha érdekel valakit
Endy videóján levő fadaráló fülkével -
#17279 nekem vet / permetez tovább csak sztem akkor tobb lovet von le a meloert. -
#17278 Nálam megáll ha kifogy a mag, vagy a nafta, én az "autotractor", "autocombine" modot használom a térkép miatt.
Jó lenne ha figyelmeztetne, mint a "courseplay", ha valami fogyóban van. -
#17277 A patch után a gépi munkásoknál már fogy a mag a vetőből, ha meg elfogy, akkor vet mag nélkül is. Az üzemanyagra is vonatkozik ez a fogyás? Mert ha elfogy és át akarom venni a munkát, akkor a gép ott marad állva a mezőn. -
endy papp #17276 A tyúkól melletti kis házikónál. -
vlv760 #17275 Üdv ! Alap mapokon hol lehet bálát leadni? Köszi -
vlv760 #17274 Halihó! Krone vagy Claas cargo packot "bunkeres" silózót keresnék 15 verziót .Köszi -
Lack #17273 Nincs értelme. -
#17272 Köszi. -
kerzsakov #17271 Köszönöm a segítséget sikerült megoldani most működik. -
#17270 van ertelme atforgatni a levagott fuvet ha nem balazok? mert ha nincs akkor csak szedem ossze es megsporolok 1 fazist. -
endy papp #17269 Parancsolj remélem megfelel,ha kevés össze tudsz akasztani többet is belőle.
Drabolt fa szállító pót. -
endy papp #17268 Akkor már működik?
De mondom "N" bill kar kitolás-behúzás "M" bill emelés -engedés.
Működnie kell. -
endy papp #17267 Nekem a 13-nál volt hasonló de nem multiban SP-ben.
A kontroller érzékenységét-holtér tettem feljebb 20%-ra (ez a max)és megszűnt,hogy billnél mi a helyzet nem tudom.
Egy próbát megér. -
kerzsakov #17266 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban hogy multiban miért van az hogy automatikusan forog a kamera+ automatikusan megy a gép magától úgy hogy nem is nyomok semmit?
-
zolcsika080104 #17265 szia nekem fut az xp én betölt és el is indul ha alig van mod benne.de az yp a 32 bites max miatt nem kezel 2 giga ramnál többet és sok moddal már be sem tölt1.1 verziónál nincs gondom -
#17264 kozben neztem rola videot hogyan is kell :)
most epp a biogaznal mokuskodom a szilazs eladassal :D 2 futoszalag +1 billencs segitsegevel :) -
fbalfonso #17263 Van valakinek tapasztalata arról, hogy a dobozos, lokalizált verzió (pl. a CD Galaxisos) és az 1.2-es patch megy-e XP-n? Ugyanis nagyon fennhangon hirdeti a Galaxis, hogy nem... Az tuti, hogy a "nemhivatalos" változat (CODEX) megy nálam is hiba nélkül, csak épp szeretném, hogy egy eredeti, trükközésmentes (net lehúz, Steam off stb...) játékom legyen, az XP-t viszont egyelőre nem szeretném lecserélni. A válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2014.12.14. 09:45:58 -
#17262 nekem ezzel a 2 billlel a darut mozgatja -
#17261 Tud valaki valami nagy pótot amibe bele lehet darabolni a fát? (Nem daráltra és faszállítósra gondolok) -
endy papp #17260 Hi.
Nem olyan bonyolult mint elsőre látszik.
Jó nekem is kellet 5 perc mire rájöttem és sikerült de ennyi nem több.
Az "N"billel kitolod a karokat,az "M" billel billented őket,ha jó helyen állsz akkor írja hogy felcsatolhatod.
Majd ugyan így vissza húzod a karokat és a másik billel vissza billented.
A kirakodás egyszerűbb,ott csak a kirakodás billel kirakodsz a megfelelő helyen.
Az anya kocsi konténer kirakodásakor nem árt ha kitámasztod a lábakat mert a súly miatt elbillenhet.
Röviden ennyi ,remélem sikerülni fog.