23835
  • dimre
    Keresel egy olyan térképet amin neked szimpatikus a növényzet, és kiexportálod belőle.

• endy papp
    Ha a megfelelő modot használsz eke sem kell elég a kulti
  • traktorista
    Bárhol lehet új szántót csinálni, csak eke kell hozzá. Az ekének van egy olyan funkciója, hogy új területek létrehozása és akkor még a betont is felszántja. :D Talán még a szikla textúrát is leszedi, de ott már a domborzat miatt alkalmatlan a művelésre.
  • Sysfox
    Az erdő helyén?
  • Carl Davies
    Új szántót most is tudsz csinálni.
  • Sysfox
    Nem vagy valami üzleties gondolkodású.

Ha lenne egy ilyen "All in One Simulator", biztos, hogy nagyon jó lenne, de maximum a célközönségnek lehetne eladni, mondjuk max. 10.000 forintért. Ehelyett megcsinálják külön-külön őket, és darabját eladják 4-5000 forintért, amivel egyrészt kedvezőbb az ár (legalábbis gondolod te), másrészt pedig az is meg fogja venni, aki egyben megvette volna.

Én azzal is megelégednék, ha az FS17-ben lenne olyan:

1. betonos, földes utak (helyek) létrehozása
    2. építhető, lerakható épületek az alapjátékban, modok nélkül (modokkal jelenleg is van ilyen)
    3. némi földmunka lehetősége a mapokon

Miért lenne jó?

1. Sokszor kellene hely, ahol gépeket állomásozhatnék, a mapon nincs hely, de hülyén néz ki, ha a fűben állnak.
    2. Ugyanaz, mint az első esetben, kellene a gépeknek garázs, stb-stb.
    3. Miért nem tudok új szántókat kialakítani, pl. erdők helyett?
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.19. 10:48:18
  • n0tr3adY
    Üdv!
    Map szerkesztésben kérnék egy kis segítséget. GE-ben Terrain foliage paint mode-ban telepíthető fű és bokor modokat keresnék. Sajnos google nem a barátom.. Jópár napja legelek ezen a problémán, és nem jutok vele egyről a kettőre.
  • Carl Davies
    Ezzel annyi a gond, hogy ezekre van külön simulator. A másik, hogy ez már sok egy farming simulatorba.
  • kjhun
    Ha, eredeti a Win 7 PRO-hoz való kulcsod, akkor ha nincs PRO-t tartalmazó telepítőd, akkor leszedsz egy MSDN verziót, a szokásos helyekről. Ha, netán van ismerősöd, akinek van ott hozzáférése, leszedeted vele az ISO-t. Ha, nem eredeti, ott vannak a különféle hack-programok hozzá, az aktiváláshoz. Nézd, meg a telepítőlemezt biztosra, hogy nem-e tartalmazza. Home-ról PRO-ra elvileg tudsz frissíteni, de lehet, hogy jó pár játékot újra kell aktiválnod, ha mindent visszaraktál a helyére, a Windows.old mappából. (Berakod a lemezt Win alatt vagy DVD-ről bootolva, és elmész addig a telepítésben, amikor lehet választani, hogy mely verziók vannak rajta. Csak, le ne formázd a vinyót, véletlenül késsőbb. XD)

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.19. 00:10:00
  • zolcsika080104
    Az is kell amúgy és home prémiumhoz mert nincs hozzá kóóócsom.De professionálkulcsom van oda meg lemezem nincs. tudtok kettőből valamelyikben segíteni,mert nekem már ez erőmön felüli-a játék az 1.1 el aktiválódott nagyon köszönöm nektek
  • ximix #17329
    Rengeteg potenciál van ebben a játékban, amolyan sim city szintre fellehetne hozni, annyi különbséggel, hogy itt tényleg te építenéd fel az egész régiót.
    Lehetne benne kőbánya (fúrógépek,robbantás, fejtőgép, zúzó osztályzó) és ebből út építés ( aszfaltkeverő, terítő, úthenger, és sima kőterítő kövesúthoz) lehetne betonüzem (épületek alapjaihoz , betonplaccokhoz) lehetne épület elem gyár ( lakóházak, gazdasági épületek) lehetne ipar ......
    Konkrétan majdnem az összes szimulátor játékot egybe gyúrni.
  • Carl Davies
    Ja XD akkor én nem is szóltam, az windows aktiválás lett volna :D Kicsit benéztem XD
  • zolcsika080104
    nagyon köszönöm remélem jó lesz
  • traktorista
    http://mods2015.com/farming-simulator-2015-update-1-1/
    Itt még megtalálod az 1.1-es patchet. Mondjuk az elég ciki, hogy az 1.2-est nem engedi feltenni a kód beírása nélkül, hiszen ezeknek visszafele is kompatibilisnek kell lenni és a játék honlapján sincs már fent, pedig csak a patch garantálná az aktiválást. Hülye helyzet.
  • ximix #17325
    Cukkolás képen a Tescoban volt dec. 11-14 között 3992Ft-ért.
    Én, ha emlékeim nem csalnak ugyanitt 4990Ft-ért vettem korábban.
  • zolcsika080104
    na az az 1.1 patch most jó lenne nekem valaki feltenné ide? 1.2 vel nem igazán ment nekem előbb 1 1 kellene
  • traktorista
    Engem ez a veszély nem fenyeget, nekem tökmagos processzorom van. Pont a farmingról írták a másik fórumon, hogy milyen rosszul használja a magokat, nincs optimális eloszlás a terhelésben. Persze akad is rendesen, ott is, ahol nem kéne.
    Valamelyik nagy kiadó felkarolhatná ezt a játékot, seggbebillentenék ezt az amatőr svájci bandát és kapna annyi pénzt a fejlesztés, mint a GTA vagy a Battlefield, nah akkor lenne igazi farmingozás. :D
  • zolcsika080104
    a farming nem akar
  • akyyy
    udv. szerintetek elképzelhető hogy most akciós lesz a játék steamen? máshol milyen árakon lehet hozzájutni?
  • ximix #17320
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez egy cseles dolog aki ennyire ragaszkodik az XP -hez, elég neki a mindennapokban az lehet jobban jár egy XBOX-al.
    Az XP-t mind hardveresen mind szoftveresen egyre több dolog nem támogatja, a játék fejlesztők korlátokba, akadályokba ütköznének , a jelenkori technológia elhaladt mellette, nem kompatibilis vele.
    Plusz egy kis adalék az XP-s kemény magnak link
  • traktorista
    Ha a farming aktiválására gondolsz, akkor az 1.1-es patchet még a termékkulcs beírása előtt fel kell tenni, mert sokaknál vacakolt, ezért is adták ki hamar a patchet.
  • Carl Davies
    Várjunk csak, neked a windows nem akar aktiválódni, vagy a farming? XD
  • Caliph
    valami jó road train féle nyerges pótkocsit tudnátok ajánlani?
    továbbá egy nagy kapacitású átrakót amit silózóhoz lehet kapcsolni,hogy ne kelljen folyton kísérgetni :)
    thx
  • traktorista
    Nem az Ip-t nézik, hanem, hogy az adott regisztrációs kulccsal ne jelentkezz be egyszerre két helyről. Ha több tartózkodási helyed is van, és több gépről jelentkezel be az sem gond, csak ne egy időben.
    Olyanról hallottam már, hogy valakit így tiltottak le a multizásról több órára, de nem tudom a pontos büntetési tételeket. Én nem igazán multizom, egyszer próbáltam, de akadt, mint a nyavaja, el is ment tőle a kedvem.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.18. 19:33:41
  • zolcsika080104
    köszönöm más is próbált segíteni de a patchelés csak a termékkulcs beírása sikeres beírása után lehetséges végigcsinálom amit írtál bár nem tűnik valami egyszerűnek
  • mgyuszi72
    Szia!
    Frissíteni kell a játékot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.sadgames.hu/index.php/mezogazdasag/farming-simulator-15-frissitesek

Remélem segítettem...
  • dimre
    Nem ma készült írás, de mindent tartalmaz ami kell.
    Courseplay magyar leirás

Találtam egy viszonylag jó videót is hozzá, igaz németül hablatyol, de legalább látszik a folyamat.

Majd csinálok magyar videót, amit találtam azok nagyon régiek.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.12.18. 15:16:27
  • Carl Davies
    https://www.youtube.com/watch?v=GtRmzpVP_1A

Ugyan így csináld, és jónak kell lennie. (ugyan azokat válaszd ki ...)
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Sikerült vennem egy jó erős gépet Papp endy barátunkkal már ezt beszéltük.szóval telepítettem ezt az átok Win 7 home prémiumot de a sim 15 licsencekód beütése után azt írja ki nincs profil hozzáférés.Most mit tegyek?Segítsetek már légyszi!
  • Sysfox
    Lejtőn elmegy oldalra, és nem lehet vele egyenesen menni. Ez egy egyenes haladás, nem fordulok.
  • endy papp
    Mert mi a gond ezzel???
  • endy papp
    A garat kapacitása annyi amennyi ,nem változtattam meg,de nem is akarom,valami realitás legyen már.
    A nagy kapacitású keverő kocsit már nem találom honnan is töltöttem le ,így feltöltöttem ide, innen töltheted ha kell.
    Keverő kocsi.
    A conveyorral oda állsz a garat fölé ,ezután ahhoz nem kell nyúlni soha, mellé állsz a keverő kocsival majd mindig amennyit enged a garat utána töltesz,hamar ki lehet üríteni egy silót.
  • Sysfox
    Nálatok is ilyen a szénaforgatás? Mert így valami katasztrófa, de nem találtam szénaforgató mod-ot eddig.

• Sysfox
    Nem ismerem, de már hallottam róla.

Érdekelne a leírásod. :)
    Köszi.
  • Sysfox
    Ja, köszi, ezt láttam már valahol, csak nem tudtam, hogy mi a neve.

És mi a nagy kapacitású keverőgép? Én egy 10.000-es univerzális vödörrel pakolom, de ezzel is kínszenvedés. És mit csinálsz azzal, hogy a garat kapacitása csak 20.000?
  • endy papp
    Igen van .
    Én a szállító szalagot használom(conveyor) néven keresed.
    Majd van egy nagy kapacitású (48000Liter)keverő gépem ami felszipkázza sec perc alatt,majd oda álok a conveyor mellé kirakodás és ennyi .
    De a conveyorra pótkocsiról is leöntheted a szilázst.amit előtte felraktál.
    Azért használom a keverő gépet mert így a legegyszerűbb és gyorsabb.
    Addig nem is biogázoztam míg ezek a modok nem jöttek ki.
    Kinek van idegzete annyit rakosgatni.
    Mellesleg a 13-nál rakosgattam néha de ott 25000 volt a kanál kapacitása,4 kanál után várni kellett,míg fogy.
    De volt olyan map ahol nem volt betöltési limit így csak döntöttem a 200000 literes póttal a garatba
  • kjhun
    És, mi van akkor ha játék közben lehal a net, és másik IP-t kapsz? Ezt, kezelik korrekten legalább?
  • traktorista
    A multit sehogy nem tudod megbűvölni. Ha valaki virágbolti verzióval játszik, akkor sajnos le kell mondania a multiról. A multi szerverek még azt is büntetik, ha eredeti verzióval jelentkezel be egy időben két helyről.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Azt tudja valaki hogyan lehet egy kis plussz hangot adni az irányjelzőnek?
  • gabikamol01
    köszönöm a kimeritő választ!!!