Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi Zolcsika.
Bocsi de tegnap nem igazán voltam gépközelbe.
Mint a nevében is benne van "megvehetõ objektumok",mivel ebbe a mapba beleépítették ezt a funkciót emiatt kell-het.
Ha akarod használni.
Én speciel nem éltem a lehetõséggel az elején mikor felajánlotta,a játék a kezdéskor.Nyomtam egy "C" és akkor minden megvan.(de már ez a mód fenn volt a gépemen)
Mivel mondtam hogy teszteltem elõtte a mapot,nos nem kevés pénz kell mire mindent meg tudsz venni,kb 5-6 misi.
Az pedig nem kevés idõ mire öszze hozza az ember a 0-ról ,de ettõl függetlenül te használd ha szereted "sanyargatni" magad.<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont a következõ módot feltétlen töltsd le mert e nélkül nem mûködik a gyümölcskert beérés ,szüret stb...(tesztelve)
UPK
További jó farmozást.<#integet2>#integet2>
Bocsi de tegnap nem igazán voltam gépközelbe.
Mint a nevében is benne van "megvehetõ objektumok",mivel ebbe a mapba beleépítették ezt a funkciót emiatt kell-het.
Ha akarod használni.
Én speciel nem éltem a lehetõséggel az elején mikor felajánlotta,a játék a kezdéskor.Nyomtam egy "C" és akkor minden megvan.(de már ez a mód fenn volt a gépemen)
Mivel mondtam hogy teszteltem elõtte a mapot,nos nem kevés pénz kell mire mindent meg tudsz venni,kb 5-6 misi.
Az pedig nem kevés idõ mire öszze hozza az ember a 0-ról ,de ettõl függetlenül te használd ha szereted "sanyargatni" magad.<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont a következõ módot feltétlen töltsd le mert e nélkül nem mûködik a gyümölcskert beérés ,szüret stb...(tesztelve)
UPK
További jó farmozást.<#integet2>#integet2>
köszönöm ...
Innen letöltheted.
Map Buyable Object
Map Buyable Object
X universe Home, sweet home
Szia!
Endy állítólag a mapbuyableobject nélkül valami vagy valamik nem mûködnek ezen a mapon szerinted fontos?Mert a linken nem lehet letölteni mert törölték.
Endy állítólag a mapbuyableobject nélkül valami vagy valamik nem mûködnek ezen a mapon szerinted fontos?Mert a linken nem lehet letölteni mert törölték.
ENDY NAGYON KÖSZÖNÖM ANNYIRA RENDES VAGY TÉNYLEG HOGY ERRE NINCSENEK SZAVAK!!!!
Hi Zolcsika
A legutóbbi beszélgetésünkkor azt írtad szóljak ha lesz valami új map ami érdekes.
Nos itt van a triplefarm legújabb verziója .
Még sokoldalúbb összetettebb szerintem.
Ami +-ba van saját kavics,homok kitermelés.
Joghurt üzem ,ehhez kapcsolódóan 5 különbözõ gyümölcs termesztés.
No és persze a régiek is funkcionálnak.
Ja igen ha akarod megveheted az objektumokat is.
Új összesített tároló lerakó.stb stb.
Itt a link ahonnan le tudod tölteni.
Triplefarm V3.0
A felette lévõ pótot is töltsd le mert kelleni fog.
Remélem tetszeni fog.
Üdv.
A legutóbbi beszélgetésünkkor azt írtad szóljak ha lesz valami új map ami érdekes.
Nos itt van a triplefarm legújabb verziója .
Még sokoldalúbb összetettebb szerintem.
Ami +-ba van saját kavics,homok kitermelés.
Joghurt üzem ,ehhez kapcsolódóan 5 különbözõ gyümölcs termesztés.
No és persze a régiek is funkcionálnak.
Ja igen ha akarod megveheted az objektumokat is.
Új összesített tároló lerakó.stb stb.
Itt a link ahonnan le tudod tölteni.
Triplefarm V3.0
A felette lévõ pótot is töltsd le mert kelleni fog.
Remélem tetszeni fog.
Üdv.
Két tartózkodási helyem van, tehát két számítógép két ip címmel és mindkettõre fel volt telepítve, de nem multiztam vele sosem, egy idõben meg pláne nem ment egyszerre a két géprõl. Bár lehet, hogy már ez sem számít legálisnak. Most elõállt az a helyzet, hogy az egyik gépemre fel tudtam újra rakni, de azon nem volt operációs rendszer csere. Én nem nem értek hozzá, de nyilván a játék felismerte az operációs rendszerbõl, hogy már fel volt telepítve korábban. Itt írta valaki, hogy mentésekbõl újra be lehet aktiválni a kiegészítõt, így most majd megpróbálom a másik gépre is feltenni a mentés mappa bemásolásával, hiszen abban tárolja a dlc-t is. Én a lemezt a media marktban vettem még pár éve, a számlát rég eldobtam, úgyhogy csak személyesen tudnám igazolni náluk, hogy tényleg van egy eredeti lemezem. Annyit meg nem ér az egész. 😄 Nosztalgiázni akartam kicsit és egyik géprõl a másikra szoktam mentéseket vinni és fordítva. Nyilván így fogyott el nekem a megengedett aktiválási lehetõség. Régen nem volt ilyen netes aktiválgatás a játékoknál, az eredeti lemez az eredeti lemez és kész, én ehhez szoktam hozzá. 😊
Akkor esetleges megoldásként javaslom keresd fel a magyar forgalmazót, ha jól tudom jelen esetben az 576kByte-ot az alábbi telefonszámon: 06-70/938-86-91(Hétköznap 8-16 között). Talán tudnak segíteni neked.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ez is logikus lehetõségnek tûnik, viszont ha lekapcsolták a szervert, akkor az koppanás azoknak, akik még vesznek ilyen játékot, hiszen az 576 most is árulja 990 forintért a platinum verziót. Ugyanakkor szerintem én elregisztráltam az 5 lehetõségemet és többet nem enged. Úgy tudom a titanium verziót is 5× lehet telepíteni, utána az aktiváló kód telítõdik.
Vagyis semmi értelme ezeket a dlc-ket dvd-n kiadni, hiszen az ember nem magát a játékot veszi meg, hanem egy bizonyos számú telepítést lehetõvé tevõ kódot vásárol meg. Csakhogy ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki újratelepít egy játékot. Ez a módszer a vásárlókkal való kicseszés is egyben. Ne csodálkozzanak, ha másol és torrentezik mindenki ilyen hozzáállással. Könyvet sem 5 olvasatra veszek a könyvesboltban.
Vagyis semmi értelme ezeket a dlc-ket dvd-n kiadni, hiszen az ember nem magát a játékot veszi meg, hanem egy bizonyos számú telepítést lehetõvé tevõ kódot vásárol meg. Csakhogy ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki újratelepít egy játékot. Ez a módszer a vásárlókkal való kicseszés is egyben. Ne csodálkozzanak, ha másol és torrentezik mindenki ilyen hozzáállással. Könyvet sem 5 olvasatra veszek a könyvesboltban.
Egyszerû, két lehetõség van.
1. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, karbantartják.
2. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, lekapcsolták, mert már nincs támogatás a régi verzióhoz.
1. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, karbantartják.
2. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, lekapcsolták, mert már nincs támogatás a régi verzióhoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
sajnos nem mûködik: "activation server connection failure. please try later" Ez az igazi szemétség.
a traktorista pálinkával müködik
A képen, a játék indítófájljának egy részlete látható.
Net nélkül megy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahhoz, hogy ne a neten aktiváld, crack kell. :S (Az, nem úgy van, hogy pikk-pakk átírod. Crackernek kéne ahhoz lenned.)
Net nélkül megy?
Nekem ez kínai, én még modolni sem szoktam a játékot. 😊 Ez valami konfigurációs fájl, amiben ha átírok sorokat, akkor a netes aktiválás kikerülhetõ? Mert a titanium dobozán direkt írja is, hogy csak nettel lehet aktiválni a dlc-t. Nekem kis vinyóm van, így gyakran úgy kell csinálnom, hogy ha másik játékot akarok kipróbálni, akkor törölnöm kell. A titaniummal meg könnyne pórul járhatok, azért lenne jó tudni egy telepítési módot.
Szöveg:
Sajnos, elég sok játéknál ez a jellemzõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos, elég sok játéknál ez a jellemzõ.
Köszönöm, net nélkül nem is próbáltam, de akkor ez lesz a következõ próbálkozás. Mentésem sajnos nem volt "A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a keresõ kidobja az ilyen jellegû szövegeket." Milyen szövegre gondolsz? A 2013-as még nem volt annyiszor installálva, ezért annál még nem jelentkezhetett a probléma. Titanium verzióm van. Viszont ezzel az offline módon való aktiválással elúszik a multiplayer lehetõség? Kicsit felháborított most ez a dolog, hogy megveszem eredetiben és mégis szívóskodnak. Olvastam angol nylevû kommenteket fórumokon, ott is hasonló a probléma, lehet vele fordulni a giantshoz állítólag, de számlával kell igazolni a vásárlást(!), már rég kidobtam 😄. Nem tudom mostanában mnden játékra jellemzõ e ez a gyakorlat, viszont a szememben ezzel most sokat estek, így vegyek eredetit. Majd szépen krekkelni fogom.
Offline nem engedi aktiválni? (Kihúzod a netet elõtte.) A 2013-ast is lehet, feltéve, ha Retail verziód van, nem valamilyen digitális terjesztõtõl származó kiadás. A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a keresõ kidobja az ilyen jellegû szövegeket. (TotalCmd, F3 a "FarmingSimulator2013.exe" fájlon és F7 a kereséshez.) Teljes mentés nincs a játék-mentésekrõl? (A *.dat fájl(oka)t is beleértve.) Elvileg, a mentések visszamásolásával is beaktiválhatod a kiegészítõt.
A játék korlátozott számú letörlést és telepítést enged csak? Két különbözõ gépre is fel volt téve más IP címekkel, de egy idõben sosem játszottam vele a két géprõl. Multival nem is próbálkoztam. Nekem az alapjátékot most még föltelepítette, de a platinum tartalmat már nem akarja(FS2011) Eredeti lemezem van, most akkor ez ennyit ért? Dobhatom el és vehetek másikat? A játék dobozán nem írja, hogy internet kapcsolat lenne hozzá szükséges, a 2013 titaniumnál viszont ez kikötés. Akartam egy kicsit nosztalgiázni, de most ezen feldühödtem.
Újra akartam játszani az fs2011-el, de nem telepíti a platinum tartalmat, pedig eredeti lemezem van. Beírom a második kulcsot és azt írja ki, hogy "online activation limit exceeded".
Nah, ezis megvolt. <#nevetes1>#nevetes1> Vélemény?
hello
lenne egy kérdésem
mér nem tudok mapot beleteni egyiketse inditja el amit beletetem
lenne egy kérdésem
mér nem tudok mapot beleteni egyiketse inditja el amit beletetem
azaz visszatettem a menüset és most is jó tehát a gazos volt a gazfickó!<#gun>#gun>
Na látod megy ez neked<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ha tippelnem kellene én a gaz modra tenném a voksot,mert azt most nemrég tetted be.<#violent>#violent>
Ha tippelnem kellene én a gaz modra tenném a voksot,mert azt most nemrég tetted be.<#violent>#violent>
Na megvan vagy az AAAA InGameMenüenhance mod okozza vagy az a multisplayer zip ami a gazt csinálja tuti hogy valamelyik a kettõ közül
Na igen, amin van a képen az még nem garancia hogy használható és mûködik is.
Vagy tudja vagy nem ,de ez rögtön kiderül ha a súgónál írja hogy melyik gombbal lehet használni.
Vagy tudja vagy nem ,de ez rögtön kiderül ha a súgónál írja hogy melyik gombbal lehet használni.
Sajnálom hogy nem tudod használni.<#rinya>#rinya>
Természetesen szólok ha jön valami,ez nem is kérdés....<#wave>#wave>
Még annyit azért leírnék segítség kép,de szerintem ezt te is tudod.
Én az utóbbi idõben mindig elõször mentek (fõleg ha addig soha nem használt módot próbálok ki) majd megveszem és kipróbálom,hogy jó é.
Sokat egyszerre nem érdemes venni mert akkor nehezebb rájönni melyik is a ludas.
Még annyit hogy, volt valamelyik mapnál ilyen eltûnésem és akkor jól átfésültem szelektáltam az összeset ,igaz nagyon munkás de megéri,hosszú távon.
Kisebb-nagyobb részletekben pakolgattam vissza a modokat,pedig mint írtam nekem is van benne nem kevés.
Így ki tudtam szûrni melyik akad össze a játékkal és tüntet el mindent.
Talán érdemes lenne tenned egy próbát ,ha már ennyire megtetszett a "longcasley"és szeretnéd használni.
Természetesen szólok ha jön valami,ez nem is kérdés....<#wave>#wave>
Még annyit azért leírnék segítség kép,de szerintem ezt te is tudod.
Én az utóbbi idõben mindig elõször mentek (fõleg ha addig soha nem használt módot próbálok ki) majd megveszem és kipróbálom,hogy jó é.
Sokat egyszerre nem érdemes venni mert akkor nehezebb rájönni melyik is a ludas.
Még annyit hogy, volt valamelyik mapnál ilyen eltûnésem és akkor jól átfésültem szelektáltam az összeset ,igaz nagyon munkás de megéri,hosszú távon.
Kisebb-nagyobb részletekben pakolgattam vissza a modokat,pedig mint írtam nekem is van benne nem kevés.
Így ki tudtam szûrni melyik akad össze a játékkal és tüntet el mindent.
Talán érdemes lenne tenned egy próbát ,ha már ennyire megtetszett a "longcasley"és szeretnéd használni.
Köszönöm, de akkor ezek szerint az alap pótkocsikra nem lehet. A bolt kínálatában a képen ponyvával szerepel néhány, pl. a 61 köbméteres forgózsámolyos és egy zöld 21 köbméteres. Gondoltam van valamilyen gomb, amivel aktiválódik.
Szia!
szóval sajna a longcastle nekem felejtõs.Ha majd találsz ehhez hasonlót amiben van sör kenyér meg eper ilyesmi akkor kérlek szólj nekem ok?
szóval sajna a longcastle nekem felejtõs.Ha majd találsz ehhez hasonlót amiben van sör kenyér meg eper ilyesmi akkor kérlek szólj nekem ok?
Sajnos a longcastle mapot nem tudom játszani csak akkor marad meg a mentés rendesen ha minden modot kiszedek.Több száz mod közöl sosem találom meg melyik zavarja
igen a tryplen nekem nem volt ilyen sõt még egyiken sem...
Na igen ez is ismerõs.
Mert ilyenkor már tök mind 1 hogy benne vannak é a módok,vagy melyik van benn,akkor is eltünteti,(tapasztalat)
Azért is írtam hogy ,egy jóval korábbi mentést tegyél vissza .
Még azt is megpróbálhatod hogy vissza teszed a triplemapot ezt addig kiveszed,és annál is jelentkezik é,habár a minap nekem mind kettõ benn volt mikor longcasleyt teszteltem és mindegyik ment rendesen.
Mert ilyenkor már tök mind 1 hogy benne vannak é a módok,vagy melyik van benn,akkor is eltünteti,(tapasztalat)
Azért is írtam hogy ,egy jóval korábbi mentést tegyél vissza .
Még azt is megpróbálhatod hogy vissza teszed a triplemapot ezt addig kiveszed,és annál is jelentkezik é,habár a minap nekem mind kettõ benn volt mikor longcasleyt teszteltem és mindegyik ment rendesen.
Itt valami más van mert minden modot kiszedtem és akkor sem jó.A longcastely map
A LEGÚJABB VAN BENNE ÉS CSAK AZ AZ EGY EGYSZERRE CSAK EGY.mOST AZT PRÓBÁLOM KI MI VAN HA MINDEN MODOT KISZEDEK.CSAK A MAP MARAD AKKOR VISSZA TUDJA HOZNI vagy nem .Jaj már megint nagybetûvel írtam.
Hi Zolcsika.
Ismerõs a probléma,nálam is volt nem egyszer.
Mint írtam is korábban nálam valamelyik traki vagy kombájn okozta leginkább.
Nos a kérdés mennyivel korábbi mentést tettél vissza,mert volt olyan hogy fél nappal korábbit (vagy csak az elõzõ napi segített)kellet vissza másolnom, csak úgy és ez segített,igaz elveszett pár óra munka de sajna nem tudtam mit csinálni.
Még annyit ,jól nézd át a módokat,mert volt olyan is hogy azt hittem hogy pl:egy adott traki okozza ezt és kiderült hogy egy másik is bekavart.
Jobbat nem tudok kitalálni.
Ez sajna olyan hogy csak te tudod kiszûrni,így látatlanban csak találgatni tudok ,de nálam mindig ezek okozták és ha leírtak szerint jártam el megszûnt a probléma.
Gondolom csak a Trilemap van benne,vagy a másik az új is most azt nyomatod?
Na mind 1 én már csak mindig azt rakom be amit épp használok,de errõl is esett szó korábban.
Remélem azért valahogy sikerül megoldanod a problémát.
Ismerõs a probléma,nálam is volt nem egyszer.
Mint írtam is korábban nálam valamelyik traki vagy kombájn okozta leginkább.
Nos a kérdés mennyivel korábbi mentést tettél vissza,mert volt olyan hogy fél nappal korábbit (vagy csak az elõzõ napi segített)kellet vissza másolnom, csak úgy és ez segített,igaz elveszett pár óra munka de sajna nem tudtam mit csinálni.
Még annyit ,jól nézd át a módokat,mert volt olyan is hogy azt hittem hogy pl:egy adott traki okozza ezt és kiderült hogy egy másik is bekavart.
Jobbat nem tudok kitalálni.
Ez sajna olyan hogy csak te tudod kiszûrni,így látatlanban csak találgatni tudok ,de nálam mindig ezek okozták és ha leírtak szerint jártam el megszûnt a probléma.
Gondolom csak a Trilemap van benne,vagy a másik az új is most azt nyomatod?
Na mind 1 én már csak mindig azt rakom be amit épp használok,de errõl is esett szó korábban.
Remélem azért valahogy sikerül megoldanod a problémát.
Szia!Pajti!
Kivettem az olyan modot ami új volt csak régi van benne,de ha kilépek a játékbõl majd újra töltöm akkor a gépek mindig eltûnnek.és a régebbi és mûködõ mentési filet is hiába teszem bele akkoris eltûnik minden gép minden állat az álattok ellõl az étel ital minden.
Kivettem az olyan modot ami új volt csak régi van benne,de ha kilépek a játékbõl majd újra töltöm akkor a gépek mindig eltûnnek.és a régebbi és mûködõ mentési filet is hiába teszem bele akkoris eltûnik minden gép minden állat az álattok ellõl az étel ital minden.
Igen vannak olyan pótok, aminél 1 gombnyomásra felrakja.
Ezeket a zöldeket töltsd le ,most így hirtelen ezeket találtam.
Ponyvás pótok.
Ezeket a zöldeket töltsd le ,most így hirtelen ezeket találtam.
Ponyvás pótok.
Az a baj ezekkel a mapokal hogy sok benük a fölös scrip ami viszont több objectet igényel és ez vezet szagatásra na meg a +felesleges mod is amit kér. Na én ezért csinálok saját mapot és csak kevés multis részt teszekbe hogy azért ne folytsam le a gépet.
Oké, igazad van!
A GE-t valóban félre értettem, mert így a Giants Editort rövidítik.
Nem tudtam, hogy konkrét illetõrõl beszélsz, vedd úgy, hogy nem is szóltam.
Bocs!
A GE-t valóban félre értettem, mert így a Giants Editort rövidítik.
Nem tudtam, hogy konkrét illetõrõl beszélsz, vedd úgy, hogy nem is szóltam.
Bocs!
Bocs de szerintem akinek írtam nem úgy értette ahogy te,azaz félre.<#wink>#wink>
A "GE" a KÉSZÍTÕRE értettem,ha megnézed ezeket a mapokat akkor megláthatod.
Nem a Giants Editorról beszélek.
Persze abban igazad van hogy nincs megfelelõen optimalizálva,de ezt eddig is tudtam-tuk.
Igen 3 moncsim van de nekem különösebb gondom nincs a megjelenítéssel.
Az meg hogy a "hozzá értõk között mit és hogy szokás jelölni szerintem,jelen esetben totál mid1.<#integet2>#integet2>
A "GE" a KÉSZÍTÕRE értettem,ha megnézed ezeket a mapokat akkor megláthatod.
Nem a Giants Editorról beszélek.
Persze abban igazad van hogy nincs megfelelõen optimalizálva,de ezt eddig is tudtam-tuk.
Igen 3 moncsim van de nekem különösebb gondom nincs a megjelenítéssel.
Az meg hogy a "hozzá értõk között mit és hogy szokás jelölni szerintem,jelen esetben totál mid1.<#integet2>#integet2>
Ha meg 3 monitorról beszélsz, azt nem így szokás jelölni, legalább is nem a hozzáértõk között.
Mellesleg pont ez a játék az, ami a sz@r motorja miatt, nem is támogatja a 3 monitort( legalább is nem úgy, ahogy az a 3 monitor miatt szükséges lenne), mert ez nem csak a videó kártyán múlik, legalább is a normális megjelenés.
Mellesleg pont ez a játék az, ami a sz@r motorja miatt, nem is támogatja a 3 monitort( legalább is nem úgy, ahogy az a 3 monitor miatt szükséges lenne), mert ez nem csak a videó kártyán múlik, legalább is a normális megjelenés.
A map nem a GE miatt szaggat!
Szerinted a készítõk mit használnak? Õk is ezt a GE-t (Giants Editor).
A szaggatás oka elsõglegesen a játék motorja, ill. annak optimalizálatlansága. Egy erõs gépen is beszaggat, ha túl sok az objektum van egy mapon, arról már nem is beszálve, hogy a fények még inkább rátesznek erre (pl.: sok lámpa van a mapon, ha pedig dinamikus fényekbõl van sok - vagyis a lámpáknak van "fényudvara" - akkor meg elindítani is alig lehet). Ez is a játék motorjának a hibája.
Azért ez az 5700x1080 - as felbontás elég érdekes! <#confused>#confused> Se nem 16:10, se nem 16:9 - akkor mi? Baromi keskeny monitorod lehet.
Szerinted a készítõk mit használnak? Õk is ezt a GE-t (Giants Editor).
A szaggatás oka elsõglegesen a játék motorja, ill. annak optimalizálatlansága. Egy erõs gépen is beszaggat, ha túl sok az objektum van egy mapon, arról már nem is beszálve, hogy a fények még inkább rátesznek erre (pl.: sok lámpa van a mapon, ha pedig dinamikus fényekbõl van sok - vagyis a lámpáknak van "fényudvara" - akkor meg elindítani is alig lehet). Ez is a játék motorjának a hibája.
Azért ez az 5700x1080 - as felbontás elég érdekes! <#confused>#confused> Se nem 16:10, se nem 16:9 - akkor mi? Baromi keskeny monitorod lehet.
ja köszi.
De ha már ekkora munka van vele akkor nem is érdekel,no meg nem is értek ezekhez a mókolásokhoz.
Mellesleg a gazt az életben is utálom ,így jobb ha nem kell itt is veszõdnöm vele.<#zavart2>#zavart2>
De ha már ekkora munka van vele akkor nem is érdekel,no meg nem is értek ezekhez a mókolásokhoz.
Mellesleg a gazt az életben is utálom ,így jobb ha nem kell itt is veszõdnöm vele.<#zavart2>#zavart2>
Sajna ezeknek a "GE" által készített mapoknak mind ez a hátránya eléggé tudnak néha szaggatni.
Gondolom a sok "fix" objektum miatt is.
Nálam azért használható igaz nem tökéletes ,de a minap mikor teszt kép több gép is benne volt ment .
Igaz az én vidi kártyán és konfigom-al azért eléggé érdekes is lenne ,habár ugye nálam 5700x1080-as felbontásba fut .
Ami a gép-ek eltûnését illeti ,.
Sokszor volt már nálam is ,mindig valamelyik kombájn ,vagy traki okozta ,próbáld meg kiszûrni melyik és megoldódik.
Rakj vissza korábbi mentést úgy talán könnyebben rájösz melyik okozza a galibát.
Gondolom a sok "fix" objektum miatt is.
Nálam azért használható igaz nem tökéletes ,de a minap mikor teszt kép több gép is benne volt ment .
Igaz az én vidi kártyán és konfigom-al azért eléggé érdekes is lenne ,habár ugye nálam 5700x1080-as felbontásba fut .
Ami a gép-ek eltûnését illeti ,.
Sokszor volt már nálam is ,mindig valamelyik kombájn ,vagy traki okozta ,próbáld meg kiszûrni melyik és megoldódik.
Rakj vissza korábbi mentést úgy talán könnyebben rájösz melyik okozza a galibát.
Ha nem akarsz sokat kínlódni ebben a mapban aszem benne van mert én is aszt hitem hogy csak berakom és akkor pont azon játszotam és vetésnél elõ jött
(a map neve: Erlenberg)
(a map neve: Erlenberg)
Abban a zipben van 2 féle mod 1. amit a mapba kel rakni és bele írni mint a növényt a 2. maga a mod mûködését bisztosító fájl.
van szõlõs map pl a landwirdschaft vagy a fruechteparadies map .Akkor azt a gaz modot nem tudod konkrétan hova kell tenni mert ez egy kötegelt zip volt beletettem a mods mappába mint a többit.Azt hittem csak ennyi