23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17259 Ez a ModHoster a keresőjével egy katasztrófa.
http://lsmod2015.com/?s=krone+bigm
http://lsmod2015.com/?s=krone+prot -
#17258 Melyiket szedted le, kettő van, nálam mindkettő megy kisebb hibával, az egyik nem hajlandó rendsort csinálni, a másiknak meg hiányzik valami a xml-ből.
BigM 1
BigM 2
Ha nem válik be, jöhet a c terv
??? -
#17257 valaki esetleg tud egy Krone Big M500-at ami mukodik is? mert nekem amit modhosterrol leszedtem az nem akar mukodni.
meg valami ehhez hasonlo se lenne rossz :D
ty -
#17256 hogy lehet ezzel felvenni a kontenert? mert hiaba allok melle semmi, se Q betuvel semmivel ... -
endy papp #17255 Ha nem is pont ilyen amit alább linkeltem,de hasonló ahhoz amit te szeretnél.
Azzal mi a gond???
Max abban különbözik hogy van rajt daru és aprító,de nem muszáj használni.
Persze értem én hogy mit szeretnél ,de aszem még várnod kell mire valaki elő rukkol a neked megfelelővel...
-
#17254 Sziasztok Itt van olyan személy aki képes lenne arra hogy egy egész szerelvényt csináljon GIANTS Editor vagy más progival ?
Erről lenne szó...
Persze nem kell pont ilyen :D csak hasonló
Danke ! -
endy papp #17253 Ha már favágás és egyéb.
Fa apríték készítéshez az általam kipróbált összes közül az egyik legprofibb ilyen jellegű gép.
Úgy funkcióban mint működésben is kiválóan teljesített.
Akár megfog egyszerre 2-3db 8 méteres rönköt is és pik-pak bedarálja minden gond és probléma nélkül csak ajánlani tudom.
Fa aptíték készítő és szállító .
Hozzá egy vidi is jár...
-
endy papp #17252 Köszi ,tudom hogy vannak ezek, de ilyeneket le se töltök, ilyen kicsi póttal nem veszkődök.
Jobb szeretem a nagyobbakat,kamion után.
Az az igazság azért is részesítem előnybe a kamion utáni pótokat,az ets2-t nem nagyon használom itt meg együtt a farm és kamionozás.... -
#17251 Itt van egy nagyon aranyos kis faszállító
Tandemkipper
-
sly78 #17250 köszi ránézek. -
endy papp #17249 Igen specko fa szállítására és billencs,ami a lényeg ,ha kell megkeresem és odaadom,letöltheted,van kisebb billencs pót is,azokat ha össze akasztod sem rossz de ez jobb.
Honnan és mikor töltöttem le már nem tudom ,így linket sem tudok prezentálni.
Ha van kedved és időd ilyet keress.
fa szállító billencs pót
-
#17248 "Nos egy nagy billencs pótnál mert én azt használok az 1 méteresek szállítására."
Ez valamilyen speciális modolt pótkocsi, vagy sima gabonaszállítóval is lehet kuglifát szállítani? -
endy papp #17247 Hát ha eddig működött akkor jó volt mert abszolút nem akadt,de most ha nem kapcsolom ki akkor igen,sőt még akkor is picit.
Valamit kicsit elcsesztek az optimalizáción,vagy nem tudom,na mind egy mert azért jó és szép így is,legalább is elfogadható.
Ha idén nem is de előbb-utóbb még lesz hozzá javítás,biztos. -
endy papp #17246 Nos egy nagy billencs pótnál mert én azt használok az 1 méteresek szállítására.
Eddig kaptam 400-körül most olyan 50-60 nal kevesebbet,ezt tudom pontosan.
A hosszú fáknál pontosan nem tudom mert azt mostanában amúgy sem vágtam de próba kép párat leadtam ,hát nem sokat adott ,mint ha felét sem adta volna mint régebben de ,hülyeséget tényleg nem akarok írni mert ezt annyira pontosan nem teszteltem,mert most ilyeneket amúgy sem vágok.
De asszem ezek után hogy olcsóbb lett a hosszú szál fa,maradok a méteres kuglinál,míg meg nem unom -
#17245 Még nem adtam el azóta fát, hogy feltettem a patchet, de írják is, hogy most már kevesebbet ér, főleg egészben és gallyazatlanul.
"Trees are worth less, especially when selling entire, non-defoliaged trees"
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.11. 20:30:16 -
#17244 "A "Vsync" amit most raktak bele mint új funkciót ,nem szabad bekapcsolni,legalább is én kikapcsoltam ,mert vele játszhatatlan a játék. annyira akad tőle."
Én a patch leírásából úgy értelmeztem("Added option to disable Adaptive VSync"), hogy most tették kikapcsolhatóvá, vagyis eddig működött, ha akartad, ha nem. De én is úgy látom, hogy kikapcsolva jobban fut.
-
jocking #17243 Már ha 64 bites az oprendszer, mert így hiába rak bele 2-nél többet, a 32 bites így a 2 giga rammal meg a 2 gigás vga-val maxra van húzva, többet nem bír kezelni. -
jocking #17242 Az mit takar, hogy kevesebbet kapsz a fáért? Mennyivel kevesebbet? -
#17241 Ez egy dekorációs elem, amit a Giant Editor-ral lehet térképekre berakni. -
#17240 A 2 gigát emeld minimum 4 re de ha tudsz rakj bele 8 at -
#17239 Probálta már valaki a raklap módot ? Mert nekem a kiegészitő megsem jelenik a kiválasztásnál,se rar-ban,se kicsomagolva.
Erről van szó
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.11. 19:15:41 -
endy papp #17238 Mivel közeleg a Karácsony,gondolom jól jöhet.
Innen is tölthető.
Christmas v 1.0 -
endy papp #17237 Lesz olyan aki ennyiért ezt meg is veszi.....
Alig került többe maga a játék,a tescoban... anno.
Ezek vagy legalább is hasonló modok vannak és csak le kell tölteni.
De gondolom azért biztos lesz aki megveszi..... -
#17236 Eljutott a tudatomig, hogy a menüben is ki lehet kapcsolni a térképet. -
zolcsika080104 #17235 Azt hiszem tudom mi lesz a baj le is írom hátha más is van így vele mint én.Szóval a frissítéssel kapcsolatos.Mindegy mit csinálok vagyis melyik modokkal próbálgatom egy bizonyos felső határig ha bepakolok modot még betölt.Aztán ha ezt a határt túllépem és még pakolok bele ,akkor bad allocation hibaüzenettel hajít ki.Ez rossz elosztást jelent.Jelen esetben kevés az erő neki.Sokszor kiírta már a gépem azt a hibaüzenetet is az asztalon ,hogy a virtuális memoria minimuma túl kicsi ,ezért a windows megnöveli a lapozófájlok méretét.Esetemben tehát a megoldás itt van.Erősebb gép kell hozzá .A procim AMD Athlon dual core 2.6 GHZ memória 2 GB RAM DDR2.A videocarim az jó vagyis elég szerintem NVIDIA GFORCE GT 630 2 giga memoriával
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.11. 13:57:57 -
kjhun #17234 Új ITRunner DLC
Contains the following equipment: ITRunner 26.33 HD hooklift trailer, Skip, Bale Container, Wood Container, Slurry Container, Grain Container, Chaff Container and Manure Container.
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Turkish, Polish, Czech, Hungarian, Russian, Romanian, Japanese, Chinese, Korean.
This DLC is compatible with the Windows version of Farming Simulator 15.
Ma jelent meg. -
zolcsika080104 #17233 akkor nem értem nekem a bent lévő modokkal be sem tölt egyszerűen kiírja azt a hibaüzit hogy bad allocation -
endy papp #17232 Tegnap nem hagyott nyugodni milyen is lehet az 1.2 javítás,így feltettem.
Még nem tudtam minden oldaláról tesztelni de eddig pozitívak a tapasztalatok.
Jó egyet kivéve hogy eddig nem akadozott a játék többször is,mint most.
A "Vsync" amit most raktak bele mint új funkciót ,nem szabad bekapcsolni,legalább is én kikapcsoltam ,mert vele játszhatatlan a játék. annyira akad tőle.
Holott szerintem épp az lenne a feladata hogy az fps ingadozásokat normalizálja vagyis állandó fps-t biztosítson.
Nos az akadozásokat én úgy javítottam,(már amennyire lehetett)hogy a szűrőt és az élsimítást lejjebb vettem ,így már minimális lett az akadás,de aj játék nem lett észrevehetően csúnyább.
Szerintem a grafika is szebb lett,.
.Ami a favágást illeti egyértelműen jobb lett, kivágtam 30 fát és egyik sem volt bugos ott ahol előtte minden 4-5. az volt.
Igaz mikor újból beléptem egy másik területen, az első amit kézi fűrésszel kivágtam bugzot.
A daruval is jobb és könnyebb dolgozni , a Scorpio is jobban teljesít,valahogy a fák is másképp dőlnek,legalább is én ezt tapasztaltam.
A pénz amit kapunk a fákért valóban kevesebb lett,de talán így életszerűbb.
A tönk gyalu is hatékonyabban és gyorsabban dolgozik.
Össze foglalva a favágás miatt is már érdemes feltenni a javítást.
A betöltés nem lett lassabb ,mint ahogy valaki írta.
Sőt a mod mapokat hamarabb betölti.
A gépek lassulása is most jó lett ,habár nem tudom hogy a modnak köszönhető é,de azt írták ezt is javították.
Most olyan hogy 60-al döngetek a trakival póttal,majd a gáz elengedés után azt hittem meg sem áll majdnem felgurult az emelkedőn.....
Minden eddigi mod ami benne volt a játékban az továbbra is működik gond nélkül,pedig van vagy 3 giga benne.
Egyenlőre ennyire volt időm,majd még ha valami érdemlegeset tapasztalok írok.
Bocs ha hosszú lett ,de gondoltam lesz akinek segít plusz infóval gazdagodni..
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.11. 08:42:56 -
#17231 itt nem ugy van mint a 2013-ban asszem ott feldobta egybol hogy elvallalod e vagy sem, itt oda kell menni a hirdeto tablahoz es ott latod milyen kuldik vannak. a mapon is egy tabla ikonja van. -
hekus2014 #17230 Sziasztok hogyan kell küldetést el vállalni, mert be van állítva, hogy 2 perc adjon, de nem ad semmit? -
zolcsika080104 #17229 köszi azt hiszem még próbáltam is bármi érdekeset találok szólok. -
endy papp #17228 Hi
Igen azon .
Van egy multi map, ahogy elnéztem 13-as konvert lehet mert van sör kenyér, több féle növény,elég tetszetős ,habár eléggé sík terep sehol egy domb.
Igazából azért is nem szóltam miatta mert egyenlőre a sör és a kenyér ahogy elnéztem nem is működik ,plusz a termények aratásához szállításához is kellenének multi eszközök de ezek hiányában egyenlőre felejtős.
A fák is bugosak már az a kevés ami van benne
A minap jött hozzá egy frissítés de azt meg nem is látta a játék.....
Ha esetleg érdekel ez az.
Multi map -
zolcsika080104 #17227 Csá megint !
Gondolom még mindig az eredeti mapon tolod mint én is .Mindennap próbálok ki valami újat de eddig mind felejtős -
endy papp #17226 Hi Zolcsika
Ez a lassulás dolgot már a modderek megoldották,nálam már nem lassult olyan gyorsan de ha fékeztem elég jól megállt.
A koszolódás meg eddig is jó volt,max sűrűbben mostam,vagy nem.
Nem tudom a fák bugjait javították é,mert nem olvastam a javítás lista leírásba.pedig az fontos lenne.
Na mind egy még várok pár véleményt attól aki feltette, a javítást és látta értelmét mert jobb lett a játék tőle.
Addig jó lesz az 1.1 is
Szerintem már idén nem hiszem hogy lesz újabb pach. -
kjhun #17225 Hát, nem tökéletes ez az update. Sikerült egy újabb bugot becsempészniük a játékba. Az 1.0 és 1.1-es verziónak semmi megjelenítési gondja sincs. Az FS13 v2.0 óta van egy ehhez hasonló hiba a játékban, amit azóta se sikerült kijavítaniuk. Láttam FS15-ről is ugyanolyan képet. (Nincs szöveg. Lásd itt.) Nem, a VGA a ludas vagy a driver, hanem a programozók szúrtak el valamit. Mindegy, hogy Radeon X600-as karival laposon (ismerősnél), bezzeg az asztali X300-as karinál nem jött elő nálam, vagy HD77xx kártyával nem olyan régi konfigon is jelentkezett ez a probléma, ami a linkelt képen látható. (Másnál.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.10. 12:27:16 -
zolcsika080104 #17224 Szia Endykém barátom!
Nem is tudom olyan nagy észrevehető előnyét nem tapasztaltam a javításnak .Nekem kifejezetten tetszik ha a gázpedál felengedése után lassul a gép ilyenek .Észrevehető változás csak az állítható koszolódás, dehát azis jó úgy ahogy van .Visszafrissítettem az 1.1 re tükörsimán fut 1-2 perc alatt betölt . -
endy papp #17223 Akkor ennek tudatában elgondolkodtató hogy telepítsem a javítást???
Ezek szerint többet ront mint javít..ha csak a modokra gondolok,nekem van benne 3 giga is....
Ahogy végig olvastam a a listát,nem tudom ezek után a negatív tapasztalatok után feltegyem é az 1.2 pach-t -
#17222 Én még nem modoltam a játékot, de bizonyos beállítások elcsesződtek, viszont a patch előtti mentés legalább elindult. Csak mintha többször akadna meg a játék.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.09. 23:33:16 -
zolcsika080104 #17221 nekem az a gondom a javítással, hogy a bentlévő másfél giga moddal el sem indul, anélkül is csak akkor ha új karriert kezdek.Valamelyik mod miatt lehet de, honnan tudjam melyik lehet az -
#17220 Favágást még nem próbáltam, de azt írja, hogy a favágás most már megbízhatóbb:"Cuttings trees works more reliably"
Valamint javítottak a fadarálón is, bár azt sem próbáltam még ki.
Én még nagyon hiányolok belőle egy több fokozatból álló fanövekedési sort, ez így nagyon gagyi 4 fokozattal.