Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi161996
Helló tudtok ajánlani egy jó mapot multizáshoz (kicsit falusi legyen és sok földel és nagy farmmal hogy a gépek elférjenek)!! ? 😮 Válaszokat elõre is köszönöm 😄

Sziasztok !

Én a historihoz vettem egy graf kártyát azután nem szagatott de játszhatatlan nem fordul a kamera nem látod mit csinálsz stb rengeteg telis tele hibával.
traktorista
Ez a dinamikus talaj ugyan megvan az agrar simulatorban, és tényleg nagyon jó, ahogy elakad néha a gép, megnyeklik, szenved, ez teszi igazán élvezetessé a játékot. Nekem megvan az agrar simuator historical farming, de egyszerûen játszhatatlan a szaggatása miatt. Erõsebb gépen is próbáltam, ott is reménytelen, pedig nagyon eredeti az elgondolás. És valóban, jó lenne még, ha sérülnének a gépek, ha már szimulátor. Akkor lenne csak igazán kihívás, javítások pénzért történnének. Azért mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi fog kijönni õsszel.

a traktorista pálinkával müködik

egy átgondolt gazdaság és vmi cél a játékban, nekem ennyi elég lenne 😊
mret most annyi hogy veszel új földet és kész... egy idõ után megvan a gép park amit akartál és ennyi volt a játék... 😊
Ja Ja láttam ,de ott az egész játék arra épül vagyis arról szól....
Attól még hogy ebben is akkora sárdagasztás lenne még nem lenne akkora durranás,mert egy farmszimnek nem csak arról kell szólnia,persze nem lenne rossz helyenként ilyennel találkozni a földeken de hát.....
Ha, már a grafika szóba került. Nézzétek meg a SpinTires-t. Olyan sárdagasztás más játékban aligha van. Ha, az FS15 is ilyen lenne, vinnék mint a cukrot.
Nagyon jók amiket írsz,de sajna ahogy írtad is álom, álom édes álom marad a számunkra.<#miaz>
Lehetne errõl írni oldalakat, amik apró dolgok nagyon sokat dobnának a játék hangulatán, de soha nem fog megvalósulni,vagy talán egyszer mégis de akkor már az unokáim fognak vele játszani......<#nyes>
Caliph
utakra simán berakhatnák a beton opciót,ha elég pénz van lebetonozhatod,ahhoz se kell max 2-3 gépet berakni

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
nem,nem fogja...már ezt is átverésnek éreztem az elõzõ után...grafikán kívül semmi elõrehaladás nem volt.
dinamikus talaj,idõjárás kell.
örülnél ha az idõjárás kicsit befolyásolná a terméstátlagot,mondjuk esõ elmossa,jég elveri stb(kikapcsolható opcióként simán jó lenne)
fejleszthetõ farm se lenne rosz,bõviteni a garázst,nagyobb tárolókapacitás,mosó,üzemanyag depó pont mint az agrar 2011ben.
jó lenne kicsit dögönyözni a sárban,elakadni,másik géppel kihúzni stb.
dinamikus talaj miatt romlanának a dûlõutak,ezeket javitani ,egyengetni kéne különben szenvedés lenne rajta menni. ja meg valami büntetés kéne ha az ember nem az utakon megy hanem 50al teli trailerrel a mezõn keresztül😄
tudom ,menjek vissza még álmodni,ezekbõl úgyse lesz semmi😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Na igen ez a mostanában készülõjátékok többségére igaz ,hogy erõs gép kell hozzá.
A talajon kívül én még egy dinamikus idõjárást is szívesen látnék ,de ugye az is enné a gépet rendesen.
Hát igen a gépek fizikáján is lenne mit javítani.
De szerintem ezeket hiába is várjuk,nem nagy látok esélyt arra hogy változtassák.
Persze ehhez is kellene nem kis programozói tudás ,hogy megfelelõen mûködjön,mint a gépek és az idõjárás talaj....
De én igazából nem kérnék sokat ,csak annyit mint ami triple mapban benne van,plusz több állatot és növényt.
Ez a favágós dolog is biztos jó lesz ha megfelelõ küldetéssel és eladással párosul.
Tartok tõle ugyan arra az a grafikai motorra írják mint az elõdöt csak kicsit felturbózzák.
Gondolom így a legolcsóbb kihozni nekik és nem kell annyit fejleszteni.
Úgy is megveszi a nép, így is.....<#shakehead>
traktorista
Belekerült egy fakombájn, meg erõsítenek a grafikán, hogy a gyengébb gépeken még véletlenül se fusson. Az igazán nagy áttörést az hozná, ha 3D-s talajt kapna végre és jó lenne a traktorok felfüggesztését is tökéletesíteni, hogy ne keltsék papírdoboz benyomását. Ez nem gépigény kérdése lenne, hanem programozói tudás, amiben sajnos sosem jártak az élen. Szerintem én maradok a 2013-nál.

a traktorista pálinkával müködik

Endre
Nagyon kedvesek vagytok, köszi.

Szia.
Bocs de tegnap nem voltam,gépközelben.
Nos egynek szerintem ez is megteszi számodra.
Sok mindent arat.
Multi combájn Répa,Hagyma stb...
Speciel én ezt használom ebben a mapban a standart növényeken kívül mindent learat.
Arató paradicsom hagyma uborka S.répa,stb...
Endre
Köszönöm a segítséged.

dimre
FSM vagy más team-ek háza-táján nézz körül.
Nálam ez mindig mûködik:
Megatron

X universe Home, sweet home

Endre
azt gondoltam mivel a vetõgép tudja tudják õk is

Endre
répát, hagymát stb. mivel lehet aratni, burgonya-cukorrépa gép nem jó rá.

Köszi az infót.
Annyira nem sürgõs,nem fog elszaladni,no meg a boltokból sem fogják elkapkodni a megjelenés után.<#wink>
Kivárom a novembert,míg megjelenik,a dobozos verzió.
dimre
Lehet foglalózni (letöltõs verzió), magyar nyelv lesz benne.
Elõrendelés

X universe Home, sweet home

Utána olvasgattam a face-n,már amennyi infó van róla,nem kell nagy extrákra számítani,semmilyen téren,de biztos érdekes lesz az elején,majd aztán a modderek úgy is megoldják a többit,a 13-at is csak az tartja életben a mai napig.
Ha minden igaz október 30.jön,remélem magyarul is kihozzák.
Persze ettõl függetlenül kivi leszek hogy a grafikán és egyéb dologban mennyit fejlesztettek ,a vidi alapján ütõsnek tûnik de majd kiderül.....
Toljad nyugodtan.....<#wink>
Endre
Azért még csesztetlek😊

Örülök neki<#taps>
Endre
Köszönöm, MÜXIK!!!!!😊

Caliph
<#eljen>

Endre
nagyon köszönöm, most pacsa, aztán próbálom😊

Bocs az egyiket rosszul másoltam ez az.Tripla Map Pót.
Szia.
Nos a megoldás nagyon egyszerû.....<#wink>
Ezt a mapot töltsd le,utána csomagold ki egy külön mappába és az ebben található összes zip,fájlt bemásolod a játék mod mappájába.(ezek mind,vagy majdnem,mind hasznos gépek eszközök)ha valamelyik késõbb nem kell kidobod<#szomoru2>.
Ezekben nagy kapacitású pótokat is (olcsók)találsz,multifruit.
Én is ezeket használom.
Ja benne van maga a map is ha esetleg használni akarod,de azt nem muszáj bele tenni,könnyen megtalálod mivel az a legnagyobb kb.mennyiség.
Map-Gépek-Eszközök

Ha nem lenne elég itt még van.
Multi Trailer.

Innen tölthetsz le mixert.
Beton Mixer
Ezek a trélerek direkt ehhez a maphoz készültek,ha esetleg nem lenne meg még.TripleMaphoz pót.
Még mindig pót.
Tripke Map Pótok.
Remélem elég lesz.....<#vigyor2>
Bármi kérdés van csak sikíts <#phone>
Jó farmozást.<#wave>
Endre
Az xml fáljt végignézve ezt látom:
Fruits: Wheat, Barley, Rape, Maize, Chaff, Grass, Potatoes, Sugarbeet, Manure, Windrows,
Silage and Forage

ill:
um Transport von Weizen, Gerste, Raps, Körnermais, Silage, Gras, Kartoffeln, Mist, Zuckerrüben, Häckselgut, Schwaden und Kraftfutte

még utalást sem látok homokra, kavicsra, ma én ezt nem értem😊

Endre
Nem hatotta meg😞

Szia!

A zipjében a modesc.xml filet írd át 12 re a descversion 9 es számát
Endre
Letöltöttem a Krampe BBS 900 CE pótot, betettem zip-ként a mod mappába, semmi, kicsomiztam, semmi, nem jelenik meg a megvehetõ gépek között😞
A betonmixert meg a trélert meg nem is találom a neten😊

Endre
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, próbálgatom😊

Bocsi... köszi de már találtam<#eljen>
Szia.
Ezt a mixer dolgot nem is próbáltam,igaz nincs is mixerem<#rinya>
Tudsz küldeni egy linket ahonnan le tudok egyet tölteni szívesen kipróbálnám,ne kelljen végig nyálazni mindent.
Elõre is köszi.<#integet2>
Szia.
Nos ahogy az elõttem szóló leírta valahogy úgy kell.
Nálam a num pad billekkel irányítom a markolót,minden mûveletet ezekkel mûködik.
Pótnak használhatod bármelyiket ami jó kavics homokra.
Elviszed a betongyárba,ledöntöd a megfelelõ helyre,de a betonüzemnél van egy víz tároló is abba is kell víz különben nem lesz beton.
Ha közel mész ahhoz a kijelzõszerûséghez amin zöld lápa kell hogy világítson ha minden benne van a tárolókban,akkor meglátod mibõl mennyi van a tárolóban és a kész betonból,mennyi van.
Ez minden ilyen kijelzõre igaz bármelyik üzemben,legyen az alma kert,vagy mix station.
A beton szállító trélert mindenképp kell mert, akkor kapsz az építkezésen érte pénzt ha leadod.
Remélem tudtam segíteni,ha kérdés van csak írj.<#wave>

jutiput
Szia!
A markolót a " Num Lock" és a " Fel- Le -Jobbra -Balra" gombokkal tudod irányítani, próbálgasd csak! Én a " Krampe BBS 900 CE " típusú pótkocsit használom és az többek között befogadja a homokot és a kavicsot ill.földet! Ha ezzel álsz a markoló alá, akkor simán kell mûködnie a rakodásnak. Ha megtörtént a berakodás , el kell vinni a nem messze lévõ beton gyárba, ahol, ha mixerrel mész akkor folyékony betont kapsz, ha pedig trélerrel mész, akkor beton paneleket kapsz egy idõ után és azt kell vinni az építkezéshez és csak ott kapod meg a pénzt az egész mûveletért! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.<#integet2>

Endre
Nem tudom használni a markolót és a homok, kavics tároló sem ad semmit, mi a teendõ? Próbáltam minden nehézségi szinten, sehol semmi😞

Endre
Köszi a segítséged, jó a map, azt hiszem egy darabig elleszek vele, mire kitapasztalom mit-hova, de ez benne a kihívás ha már mindent tudok akkor már csak csinálni kell na innen már annyira érdekes😊

Hi.
Pár hasznos tanács.
Minden módot ami zip azt zip-ként másold be a mod mappába.
De vannak olyan módok amelyek rar-ok azokat ki kell csomagolni,csak zipként mûködnek.
Plusz még vannak olyan letölthetõ módok amik igaz hogy zip-ek de mégis ki kell csomagolni és úgy beilleszteni mert esetleg több elemet is tartalmaznak és csak így látja õket a játék(pl az "unzip"-et vagy zip-pak)mindig érdemes megnézni mert lehet csak kicsomagolás után mûkszik.
Bármi kérdésed van a map-al kapcsolatban vagy úgy általában ha tudok szívesen segítek.
Mint már korábban írtam is lejjebb van egykét bug benne ,tegnap ráment pár órám mire tudtam "kezelni".
______Zolcsika ez neked is szól.....
Lényeg ha veszel objektumokat a TYÚKKETRECET NE vedd meg,sajna elõjön a láthatatlan fal ,már minden verziót próbáltam de ez van.
A joghurtot ne vidd be a sörgyár melletti nagy lerakóba(tárolóba)NEM fogod tudni kihozni onnan, mert a készítõ elfelejtette átírni a kiadónál az almát joghurtra,így bukta, ha oda beviszed átmeneti tárolásra.
A sertés-marha telepen van két nagy tartály a bála lerakó mellett,az is bugos mert közbe eltünteti az összes pénzed (1 eurót hagy csak<#falbav>)
Még teszt alatt van hogy pontosan milyen formában ,de aszem az eddigi tapasztalat alapján nem mindegy melyik oldalról állsz be alá kiadni a silót.
Bocs hogy picit hosszú lett de gondoltam ti már ne töltsetek felesleges idõt a saját magatok szívatásával,a készítõk bugos mapja miatt.
De ettõl függetlenül nagyon bejövõs ez a map is ahogy az elõdjei is.<#eljen>
Endre
Megtaláltam, én kicsomagoltam nem kellett volna most csak a zippet raktam be és mûkszik.

Endre
Hali! Segítséget kérnék. Eddig nem használtam modokat, most itt olvasgatva gusztust kaptam és letöltöttem a TripleFarmingV3.1-et. Hova tegyem? Én betettem a my games mod mappába, de a játékban nem jelenik meg a lehetõség a váltásra.

Szia.
Nos ez maptól függ.
Van ahol igazából ,majdhogy semmi....
De pl.az alább említett mapban(TripleFarmingV3)van beton üzem és oda kell alapanyagnak.
De találkoztam olyannal is ahol, építkezéshez ,útépítéshez kellett valamelyik és így felépült egy adott út, híd,vagy netán gát...
Szeretném megkérdezni hogy kavicsnak,homoknak,földnek milyen szerepe van a farming simulator 2013-ban mit lehget vele kezdeni mi a lényege?
Dolgozni kell tovább õket? mit kell csinálni velük?
ok rendben köszi mindent!
Hi.
Bocs hogy csak most de eddig meló volt.
Hagyjad azt ,már máshol is fenn van, itt az új link innen töltsd le.
TripleFarmingV3.1
Ha belekezdesz a mapba,akkor azt válaszd hogy,"B" vagyis te veszed meg az összes objektumot.
Tudom nem ezt javasoltam<#falbav> ,de sajna belefutottam egy nagy BUG-ba így muszáj így kezdeni.
Mert ha nem kell megvenned mindent és megkapod az objektumokat még a legelején("C" választás)akkor a tyúkól mellett LÁTHATATLAN falba ütközöl és a mellette levõ termény kiadó silókhoz sem tudsz bemenni ott is ez a láthatatlan fal van.
Szerencsére csak pár óra karriert vesztettem mert még idõbe észrevettem ezt a bugot.
Azért is figyelmeztetlek ne hogy te is pórul járj vele.<#gun>
Jó farmozást.
Üdv.
Szia!

Ebbõl csak egy part 1 zip jött le .ha ez megvan mit kell csinálni?Mert a winrar ban megnézni sem tudom mi van benne mert hiányzik neki a part 2.
Ryder159
nem tudjátok honnan lehet venni olcsó, nem steames cd-key-t?

Hi Zolcsika.
Nos kijött egy update erre a mapra.
Ha gondolod töltsd le, az eddigi karrier nem veszik el .
Itt a lista mit javít:
Ist gerade am hochladen.... Die v3.1
Ca. ne halbe Stunde und dann kommt drauf an, wie lange MH braucht zum Freischalten.

Änderungen:
- Lidl Gebäude am Boden
- Das "InGameMenuEnhancement" Script habe ich rausgenommen. Wer will kann es runterladen und in seinen ModsOrdner machen. Die nächste Map wird sehr viele Früchte haben und da wird dieses Script von nöten sein.
- Im Zentrallager wurden Äpfel entfernt und durch Joghurt ersetzt.
- Im Z-Lager wurde ein Schild angebracht, dass man leichter sieht wo die Produktionsprodukte wieder abgeholt werden können.
- Die ViewDistance von den Früchten und auch den FoliageBäumen wurde ziemlich verringert.

Die Map hat den gleichen Namen (TripleFarmingV3.zip). Einfach neu mit alt ersetzten. Spielstand kann übernommen werden.

Noch ein kleiner Hinweis. Sollte wer im Z-Lager Äpfel gelagert haben, erst abholen, verkaufen und dann die Map mit der neuen ersetzen.

Innen gyorsan le tudod szedni,az elsõ linket töltsd le ,ezt"UploadFile.eu"
De gondolom majd késõbb a többi helyen is fenn lesz.
Triplemap V3.1