23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17426 Ezt a bérmelóst ne is említsd! Arra jó, hogy jól felidegesítse az embert, mert se aratni, se szántani, se vetni nem tud normálisan, ha elakad, akkor meghal, nem korrigál, hanem tolja neki ezerrel az istenbarma. Folyamatosan korrigálnom kell a munkáját, mert ha éppen nem négyzet alakú a föld, az már megoldhatatlan probléma a számára. -
#17425 :) azután a kombájn után lehet, de ezután (na jó bármelyik után lehet csak a érdekek és a pénz találkozzanak)
https://www.youtube.com/watch?v=anqGtsl29R0
Amúgy nem véletlenül volt régen, hogy az iparos legények elmentek "világot látni", Mo. kis ország néha nem árt kint is nézelődni.
https://www.youtube.com/results?search_query=combine+and+baler -
#17424 Nem veszem személyeskedésnek
Tényleg a kedvenc kiegészítőm, nagyon rég használom, és hibái ellenére (amiket FrezeR irt) nélkülözhetetlen számomra.
A realitásról, ha nem lenne bérmelós, hogy végeznél egy olyan folyamatot amihez legalább "két pár kéz" kell ?
Ha berakod a courseplayt, első alkalommal rákérdez két dologra, a földterületek érzékelésére, és arra, hogy hajlandó vagy-e fizetni a munkásnak bért. Ugyanaz mintha bérmelóst használnál, annyi a különbség ez intelligensebb, összetett folyamatokat is végigcsinál, akár a való életben. Az autotractor, vagy az autocombine is egyfajta tovább fejlesztett változata az alap bérmelósnak, tapasztalatból írom egyik sem tökéletes, a Two Rivers térképen sokszor elvérzik mindegyik. A legtöbb esetben a földek szélénél levő fákban akadnak el, egy kicsit szenvednek majd leállnak, és van itt egy apró, de számomra értékes eltérés a courseplay és a többi program között, a courseplay szöveges értesítést küld, hogy baj van (bal alsó sarokban a térkép fölött), az akadályoztatás piros alapon jelenik meg (vannak árnyalatok, melyek jelzik a mértékét, halványtól az élénk pirosig), ezen felül a program megpróbálja megoldani a helyzetet, pl. tolat, irányt változtat.
Vannak információs szövegek, kék ill. zöld alapon, lentebb a képeken látszik is.
A bérmelós "kussban" van, ha te egy kombájnban ülsz és aratsz (ami jó sokáig tart), de előtte egy traktorost beállítottál vetni másik földre aki elakadt, de neked fogalmad sincs róla, mert nem szól, amikor végzel és rájössz hideg zuhanyként ér a dolog.
Realitás, lentebb egy képen (lopakodó csomag) a kombájn után csatolt bálázó, ez sem épp valóságos de nagyon jól megcsinálták, viszont a bálázó zsineg kifogy belőle, amit időnként pótolni kell. -
#17423 Általában igen, ha mod készítője mást nem ír (pl: töltsd le ezt és ezt hozzá vagy "entpacken" azaz csomagold ki, mert több darab tömörített mappa is van )
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.28. 16:34:39 -
#17422 A térképhez nem tudom volt e leírás, de vannak lehelyezhető milk trigger-ek Marhu mester a fő gyártó . (jobb alul)
Azóta már kijött a v.4 ha jól látom. -
#17421 Új mapot hogyan kell a játékba illeszteni? Maradnia kell zipben és a mods mappába kerüljön? -
#17420 Egy kérdésem lenne. Hogy a tejes tartálykocsit feltöltöttem.
El is vittem a tejiparhoz,de sehol nem láttam lerakásra való utaló jelet,pedig kétszer is jól körbejártam az épületet.
WESTBRIDGE_NEW_DESIGN v3 játszom. Vagy már van valahol letölthető leadás jelző kiegészitő ?.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.28. 15:47:41 -
#17419 Nézegettem a placeable modok között, hát ez jó :)
http://lsmod2015.com/blitzer/
-
#17418 Már régóta kerestem egy olyan mod-ot, amivel tetőt lehet a gépek felé szerkeszteni, és végre megtaláltam. A győztes: EasyHalls!
Nagy előnye, hogy a füvet eltünteti a földről, ahová leteszed, mert azt utáltam, amikor a nagy fűben kellett állomásoztatni a gépeket.
Link -
#17417 Olyanoknak is jó talán akik már mondhatni kijátszották az alapjáték adta lehetőségeket és szeretnének még kihívást a játékban pl csinálnak egy mondhatni teljesen önműködő gazdaságot amolyan "modell vasút" szerűen.
De persze van aki maga szeret mindent csinálni. -
#17416 Mondjuk a valóságban sem egy ember vezeti a kombájnt és a traktort :) Itt pl én aratok, a traktornak meg beállítom az útvonalat, és szépen hordja alólam a magot haza a tárolóba. Szerintem ez nem rugaszkodik el nagyon az igazi munkáktól:) Én használom elég régen és nem szoktam vele sokat pepecselni. Annyi a baj vele, hogy a kijelölt útvonalon sokszor mondjuk beleakad valamibe, ha túl nagy körben fordul, vagy szembe jön egy másik traktor. Ott korrigálni kell kicsit. Meg ha pl van több földem és gyorsítani akarom a munkát és van 2 kombájnom az egyikkel én megyek a másik mellé pedig beállítok ugyan úgy egy traktort, hogy hordja alóla a szemet. Ezekre jó szerintem ez a rendszer, de persze mindenki maga dönti el, hogy használni akarja e vagy sem. -
zolcsika080104 #17415 akkor zsiráj király örülök -
#17414 Ls13-ban volt olyan kulti ami véglegesen füvet "nyírt" nem csinált földet a legelőből, én is azzal kultiztam körbe a földjeimet és az útszélét vagy ahova a gépparkot állítottam kicsivel pofásabban nézet ki, mint a "gaztengerben" ácsorogtak volna, amúgy rendes kultiként működött csak pluszban tudta ezt is.
Szerintem ahhoz a maphoz készülhetett amelyiknek gazosodtak a földjei, ha jól emlékszem. -
tothg80 #17413 Köszönöm a driver frissítés megoldotta
-
tothg80 #17412 Amd Phenom IIx4 965 3,6ghz, 4gb ram vin7 video kari :ati radeon hd5700 1gb bár a drivert azt frissíteni kell már is utána nézek! -
zolcsika080104 #17411 ez furi Szia!
Írd már le milyen a géped ram proci neve alaplapé videokari neve mennyi a ramod és frissitve van e a videokari illesztője.És milyen az op rendszered.Mert szerintem ha minden klaffol ilyen nem fordulhat elő -
tothg80 #17410 Sziasztok!
Az ünnepekre megszereztem a farming15-öt a problémám az hogy ha állatokat veszek akkor nem jelennek meg. sem a tyúkok a tyúkól körül sem a tehenek a tehenes jelnél a karámban, sem a birkák a birkajelnél a karámban. módok nem nagyon vannak felrakva csak az 1.2-es patch, illetve egy dlc pack de anélkül is ez a jelenség. már ujra is raktam. tudna valaki ebben segíteni???
Előre is köszönöm -
zolcsika080104 #17409 Még annyit erről van ott az FTP annyi sejtelmem van róla hogy a rendszer erősségével stabilitásával kapcsolatos videokari ram ilyesmi.Szóval láttam minnél nagyobb az FTP szám menet közben annál jobb.Valamint láttam ott f8 nál olyat hogy max Ram 3000 mb pedig nekem 4 giga ram van és Win 7 tehát A 4 giga ramot most ki tudom használni vagy nem?renszerbeállításoknál azt írja max teljesítménye van állítva nem a win állítja és látja is az elérhető 4 gigát -
#17408 Én sem használnám. Többet között az általad leírtak miatt is akarom törölni a Mix Stationt... Bár nem törlöm, csak nem használom. -
endy papp #17407 Nem mondom hogy nem jó dolog ,persze annak aki használja.
Előre bocsátom nem akadékoskodni szeretnék csak leírnám én hogy látom ezt a....
Én már a 13-nál sem használtam ,itt sem fogom.
Az ok egyszerű,akkor mit is csinálok én?
Oké hogy ezt is be kell állítani,elméletileg egyszer,ami azért annyira nem egyszerű ahogy elnéztem,van vele tökölődés rendesen.
Nos itt kezdődnek az első gondok.
Ha egy adott területen ,következő vetésnél másik terményt termesztek,akkor már gondolom nem működik.
Átállítani manuálisan új vetőmagra a vetőgépet,esetleg újabb típusú kombájnt oda állítani ,azt is betanítani,netán másik pót kell,és lehetne sorolni.
Azon a mapon ahol nem nem szabályosak a földek (lásd B:H: alap map),nagyon sokszor be kell segíteni a vetőnek kultinak,kombájnnak,permetezőnek,műtrágyaszórónak,stb,stb,mivel nem fordul meg, úgy érzékeli vége a földnek.
A burgonya aratót tudjuk hogy lehet kiüríteni.
Nos ezek után már annyit kellet manuálisan újra beállítani.átállítani,nem biztos hogy "nyertem vele annyit amennyi + vesződség és egyéb van ezzel a" mindent megcsinálok helyetted,de erős kompromisszumokkal".
Biztos van jó oldala és hasznos is ,de engem még nem tudott arról meggyőzni hogy használjam.
Persze ezzel senkit nem szeretnék lebeszélni ,akinek tetszik használja.
Korábban te is írtad szereted a valóság közeli gazdálkodást vagy valami hasonlóra törekedsz,
Szerintem ez a "segítség"totál szembe megy ezzel az elképzeléssel.
Természetesen nem mondom hogy amiket én használok módokat mind úgymond "valóságos" vannak eltúlzottak is köztük,de talán azért mivel megszeretnék könnyíteni a munkám, de akkor még mindent magam csinálok.
Nem hol mi előre beprogramozott droidok,az előre megírt útvonalon....
Én is veszek fel munkást ,nyilván ,mivel nem tudnám ezt a sok földet egyedül kézben tartani de ennyi.
Nos egy szónak is száz a vége ,engem nem tud rá venni ez a mod hogy használjam.
Ettől függetlenül biztos aki vesződik a beállításokkal és újra átállításokkal ,újra és újra az általam (problémák)leírtak miatt,annak biztos jó dolog.
Bocsi hogy neked írtam,a választ semmi személyes nincs benne csupán a véleményem fejtetem ki ezzel kapcsolatban,az én szemszögemből,mivel látom hogy te nagyon preferálod,de nincs ezzel semmi gond csak én más aspektusból közelítettem meg.
Elismerem azt is ha az egész általam leírtakat rosszul látom,akkor bocsi mindenkitől... -
zolcsika080104 #17406 nagyon köszönöm kipróbálom.... -
??IMD??? #17405 Sziasztok.
Gondolom ezt csak a 1.2 frissítés után lehet használni. -
#17404 Amire leírtam megjelent a hivatalos verzió, nem kell átnevezni.
(Tud magyarul, fordítás Chris von Bone)
Letöltés: CoursePlay
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.12.28. 03:52:12 -
#17403 Ahol a mods mappa van, ott találod a game.xml -t benne ezt a bejegyzést keresd, alapból false van a controls között, átirod true -ra.
<development>
<controls>true</controls>
</development>
Azért óvatosan használd, beléptél a játékba megnyomod a sima "0" bill. akkor előjön, ha még egyszer rányomsz egy kettős kereszt jelenik meg legalján (ilyenkor ne írogass) , ha még egyszer megnyomod akkor eltűnik az ablak.
Az F2 az FPS-t jelenítheted meg, az F4 átvált térhálós megjelenítésre, az F5 először a tárgyak fizikáját nézheted meg, másodszor a világítást, harmadszor eltűnik, az F8 a programban futó adatokat böngészheted, sokszor kell nyomkodni mire a végére érsz és eltűnik. -
zolcsika080104 #17402 szia!
Ezt a load modot vagy mi ez hogyan kell használni?valamiféle mod ellenőrző vagy mi ez? -
#17401 Így nem jó
Így már látja a játék
-
#17400 Füvet csak kiszántani lehet ekével, (vagy modolt kultivátorral) de akkor az is termőföld lesz.
-
#17399 Courseplay
Ha letöltötted, csomagold ki, figyelj a kicsomagolásra, (duplán van becsomagolva) válaszd a kibontás ide opciót, ezután átnevezed mert a kötőjelet nem szereti és nem fogadja el a játék, végezetül újra csomagold be zip-be.
Eredeti: courseplay-master átnevezve pl: courseplay_master
A magyar nyelv benne van >courseplay-master>translations>translation_hu
A fent linkelt oldalt érdemes hetente megnézni, mivel béta verziós a program sűrűn javítgatják, fejlesztik.
Leírást lejjebb tekerve találsz, videókat a YouTube-on még ha angol vagy egyéb nyelven is. -
Dodge Ram #17398 Sziasztok.
Valaki tudna adni egy linket olyan kultivátorhoz ami eltünteti a füvet a földek mellől!? (vagy melyik honlapon, milyen néven lelek)
A válaszotokat előre is köszönöm. -
Carl Davies #17397 Ez a magyar Courseplay hol található meg? -
#17396 Új, lengyel bivaly traktor
???
-
zolcsika080104 #17395 Csá elmondanám jelenleg mégis a two mapnál maradtam valahogy ezt tetszik a legjobban .A többiekkel várok amíg a több új növényre lesznek felszerelések is.Tök muris volt az Endy féle tüzijátékkal tettem tele a Two map hegytetejét -
#17394 Elvégzi helyetted a melót.
Mindenre, szállítás, földmunkák, aratás, stb.
Megvettem a lopakodó csomagot
-
#17393 Ez különben mire való? -
#17392 Courseplay Segédlet FS 2013
CoursePlay Manual -
zolcsika080104 #17391 Szia!
én kb tavasz óta ismerem nekem fs 2013 ban ugyanaz volt mint most szóval vidit nem tudok de le tudomírni neked szóval inditsd el a kombájnt arasson lehet munkást felvenni sőt én ezt szoktam addig szemeld ki a pótot azaz szerelvényt ami vel akarsz üríteni.a földön ahol álssz célszerű a kombájn mellet középtájon indítani a szerelvénnyel.Éppen a szerelvényben vagy a kombájn arat vagy tele van tök mindegy.kat egér jobb föl feljött a courseplay válaszd ki azt a modot hogy kombájn ürítés és leadás .aztán utvonal rögzítés kezdete katt rá menj a kombájnhoz kézzel és ürítsd ki vidd el ahova önteni akarsz tedd meg a potot ürítsd oda majd vissza nem messze ahozz annál a pontnál ahol kezdtél áljj meg.Majd útvonal rögzítés vége katt rá.Ha ez meg van adhadsz nevet is az útvonalnak az enterrel fogadtasd el.Indíts az útvonalat .A kombájnban állítsd a kombájn az útvonalhoz ahhoz a szerelvényhez amivel megtetted a kívánt útvonalat.a szerelvényben ülve pedig a szerelvényt állítsd az ürítendő kombájnodhoz.Vannak még beállítások pl én mindent a legpontosabbra állítok kombájnhoz megy 80 !% nál ürít 100 nál stb ezt neked kell kitapasztalnodAnnyira egyszerű az egész én tök egyedül jöttem rá mindenre benne .Kérlek ha elakadsz szólj -
#17390 valaki tudna nekem linkelni egy olyan videot a courseplayrol amiben ilyen beallitasok vannak?
az lenne a lenyeg hogy a nyergessel allok 1 ponton majd atrako kocsival amikor telerakom induljon el es uritsen a farmon, es utana jojjon vissza es varjon amig megint tele nem lesz. az elso opciot hasznalom a courseplaynel kezdohelyre egy varakozasi pontot teszek majd megyek a lerakora ott szinten varakozasi pont majd vissza a kiindulo helyre es stop. nah most mikro megtalik a pot akkor elindul kemeny 2 km/h sebeseggel amikor az van beallitva hogy a felvetel sebesseggel menjen szal nem ertem mi van. sry ha gaz dolgot kerdek de sose hasznaltam meg ezt a modot :) -
#17389 Ez még egy készülő mod, a trágyázástól több fű lesz, ugyanúgy mint a többi nővény esetében. -
zolcsika080104 #17388 hát ez nagyon nagy bármit meg lehet csinálni ebben a játékban.Egyébként a zipeket vagyis modokat mind a gianst editorral készítik vagy hogyan? -
endy papp #17387 Pár kép az előbbihez.
Tüzijáték
Tüzijáték
Tüzijáték