Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre viszont lehet, hogy tudom a megoldást.
4:40-töl
http://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c
4:40-töl
http://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c
A minap írtam hogy, egy-két dolgot én is megpiszkáltam már,egy adott mapon.
De ez még nem jelenti hogy, értek is hozzá,fõleg nem ahhoz amit kérdeztél.
Így sajna de nem tudom a válasz<#nemtudom>#nemtudom>,hülyeséget meg nem mondok,azt bárki tud.....
Mellesleg egy érdekességet azért mégis írok ami tény ,mert kipróbáltam.
Pl,ha egy fát,vagy többet is kitöröltem vizuálisan már nem láttam de azért még ott maradt és beleakadtam.
Ennél fogva gondolom még máshol is meg kell piszkálni ,hogy teljesem eltûnjön,gondolom igaz ez arra is amit kérdeztél.
De igazából ez már csak feltételezés részemrõl,mondom annyira nem értek hozzá....<#szomoru1>#szomoru1>
De ez még nem jelenti hogy, értek is hozzá,fõleg nem ahhoz amit kérdeztél.
Így sajna de nem tudom a válasz<#nemtudom>#nemtudom>,hülyeséget meg nem mondok,azt bárki tud.....
Mellesleg egy érdekességet azért mégis írok ami tény ,mert kipróbáltam.
Pl,ha egy fát,vagy többet is kitöröltem vizuálisan már nem láttam de azért még ott maradt és beleakadtam.
Ennél fogva gondolom még máshol is meg kell piszkálni ,hogy teljesem eltûnjön,gondolom igaz ez arra is amit kérdeztél.
De igazából ez már csak feltételezés részemrõl,mondom annyira nem értek hozzá....<#szomoru1>#szomoru1>
Igen, így már ok! <#awink>#awink>
Viszont még egy dolgot szeretnék kérdezni.Ha egy adott terület 4 féle texturája közül az egyiket ki szeretném cserélni, azt meg lehet oldani?
Pl. sziklát aszfaltra.Hiába töröltem ki az összes sziklát, még 1%-ot mutat mindíg.
Viszont még egy dolgot szeretnék kérdezni.Ha egy adott terület 4 féle texturája közül az egyiket ki szeretném cserélni, azt meg lehet oldani?
Pl. sziklát aszfaltra.Hiába töröltem ki az összes sziklát, még 1%-ot mutat mindíg.
Lényeg hogy rájöttél és megy rendesen.<#taps>#taps>
Mekkora hülye vagyok!El volt állítva a kamera!
néztem a neten 2 modot,1 a portálon a gép és gumikopást mutatja de nem engedi leszedni arról az oldalról meg ott van a seed and fertilizer storage de az sem jön le.tudna esetleg valaki adni nekem 1 linket ami mükszik?köszi
köszi.
esetleg MTZ vagy Zetor -t nem tudsz?
Köszi elõre is
esetleg MTZ vagy Zetor -t nem tudsz?
Köszi elõre is
A gépben van benne. Csak MR-es gépekkel mûködik az elkaparás, amiben a szántás mód (Ploughspec) mellett szerepel a fallingwheels.lua is beágyazva.
Ebben benne van:
http://www.ulozto.net/xPAE164M/mrraba300-sarga-zip?_fid=epps
Ebben benne van:
http://www.ulozto.net/xPAE164M/mrraba300-sarga-zip?_fid=epps
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
http://www.youtube.com/watch?v=tjY3zvdcqYQ
Ezt a linket légyszi nézzétek meg.az a traktor miatt van vagy a map miatt hogy elássa magát.
mert nekem is van mr gép a játékba meg map is de nem csinálja ezt.
az mr map/hungarikumv6/miért más mint a többi?
mert a gépeknál rájöttem hogy az adott sújt viszi csak el.de a map miben más?
köszi
Ezt a linket légyszi nézzétek meg.az a traktor miatt van vagy a map miatt hogy elássa magát.
mert nekem is van mr gép a játékba meg map is de nem csinálja ezt.
az mr map/hungarikumv6/miért más mint a többi?
mert a gépeknál rájöttem hogy az adott sújt viszi csak el.de a map miben más?
köszi
Hali fiuk.
Nem tudna nekem valalki 1 olyan térképet belinkelni amin van mûtrágyadepó?vagyis hogy tudom géppel rakni a szórót.köszi.
/u.i.:ha dombos térkép lenne az lenne a legjobb.de a másik is jó ha van benne ez a depó.köszi
Nem tudna nekem valalki 1 olyan térképet belinkelni amin van mûtrágyadepó?vagyis hogy tudom géppel rakni a szórót.köszi.
/u.i.:ha dombos térkép lenne az lenne a legjobb.de a másik is jó ha van benne ez a depó.köszi
Ezeket egyiket sem nyitja meg:
http://www.modhoster.com/mods/hagensted-modified-2013
http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt-deluxe
http://www.modhoster.com/mods/herrenhausen
http://www.modhoster.com/mods/holzhausen-forst-und-landwirtschaft
De próbáltam még többet is.
Ezzel viszont mûködik és a játékban lévõ alap map-al is.
http://www.modhoster.com/mods/alpental-green-forest
http://www.modhoster.com/mods/hagensted-modified-2013
http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt-deluxe
http://www.modhoster.com/mods/herrenhausen
http://www.modhoster.com/mods/holzhausen-forst-und-landwirtschaft
De próbáltam még többet is.
Ezzel viszont mûködik és a játékban lévõ alap map-al is.
http://www.modhoster.com/mods/alpental-green-forest
Igazából ha azokat kipróbáltad és nem nyitja meg velük sem az adott mapot.
Akkor próbálj meg egy másik mapot hogy egyáltalán azt megnyitja é.
Idáig amit használok 5.5.1-et,mindig megnyitotta,amit szerettem volna,mind egy hogy map vagy objektum volt,így nincs ötletem hogy nálad mi okozhat problémát.
Írd le melyik map az írd be ide a linket és akkor én is letöltöm kipróbálom hogy mûködik é,nálam.
Akkor próbálj meg egy másik mapot hogy egyáltalán azt megnyitja é.
Idáig amit használok 5.5.1-et,mindig megnyitotta,amit szerettem volna,mind egy hogy map vagy objektum volt,így nincs ötletem hogy nálad mi okozhat problémát.
Írd le melyik map az írd be ide a linket és akkor én is letöltöm kipróbálom hogy mûködik é,nálam.
A szerkesztésrõl találtam rengeteget, meg leírást is.De konkrétan ezzel kapcsolatban sajnos semmit.Az a baj, hogy azt sem tudom biztosan, hogy miért nem látható.Gondolom valamilyen módon le vannak védve.
Milyen kulcsszavakkal keressek rá?
Egyébként 5.5.1, 5.5.2, 5.0.3 32/64bit, kipróbáltam mindegyikkel.
A szóban forgó map az 5.5.1 x64-el készült, azt megnéztem.
Milyen kulcsszavakkal keressek rá?
Egyébként 5.5.1, 5.5.2, 5.0.3 32/64bit, kipróbáltam mindegyikkel.
A szóban forgó map az 5.5.1 x64-el készült, azt megnéztem.
A neten több vidit is találsz róla,magyart is.
Mellesleg nem egyszerû feladat,legalább is nekem,de azért már volt hogy sikerrel belepiszkáltam ebbe abba.
Próbálj újabb verziót letölteni a GE-bõl talán azzal majd mûködni fog.
Én az 5.5.1-et használom.
Mellesleg nem egyszerû feladat,legalább is nekem,de azért már volt hogy sikerrel belepiszkáltam ebbe abba.
Próbálj újabb verziót letölteni a GE-bõl talán azzal majd mûködni fog.
Én az 5.5.1-et használom.
Ennek örülök.<#taps>#taps>
Tudod hogy csak is jókat ajánlok neked....<#eljen>#eljen>
Bármi kérdés van csak sikíts<#help>#help>
Tudod hogy csak is jókat ajánlok neked....<#eljen>#eljen>
Bármi kérdés van csak sikíts<#help>#help>
megvan mûködik szépen.A map tényleg élvezetes leköt.
Ha egy letöltött map-ot szeretnék átszerkeszteni a ge-vel, hogy tudom megoldani?
A scenegraph-ban ott vannak az elemek, de szürke a kép helye.
A scenegraph-ban ott vannak az elemek, de szürke a kép helye.
Itt egy másik kink az alfala cloverre.
Alfala clover Combine
Ez tuti mûkszik kipróbáltam.<#eljen>#eljen>
Alfala clover Combine
Ez tuti mûkszik kipróbáltam.<#eljen>#eljen>
hát akkor a fene sem érti, amit küldtél multi trailert az is 9- es<#lookaround>#lookaround> és mûxik
ezt én sem tudom nekem a 12 sokszor bejött amikor a 9 et nem látta mapoknál is
nem hinném mert a 9 es 2011 hez jó, de próbálgatni kell ígyis úgyis.
12-13 nem jött be, megnéztem a mûködõ pótok verziószámát és a 9 a nyerõ<#circling>#circling> átírva mindegyik megjelent a boltban.
Azért mert az úgy abban a formában nem jó.
Hogy mért ne kérdezd mert hosszan lehetne róla írogatni
Hogy mért ne kérdezd mert hosszan lehetne róla írogatni
Az a link nem jó NE görcsölj vele,mert azt a letöltést nálam sem látja ,gondolom valahonnan máshonnan szedtem le.
Ezekrõl nem én tehetek.<#rinya>#rinya>
Ha lesz idõ az este akkor keresek jobbat de ezt te is megteheted...
Most foci VB....<#taps>#taps>
Ezekrõl nem én tehetek.<#rinya>#rinya>
Ha lesz idõ az este akkor keresek jobbat de ezt te is megteheted...
Most foci VB....<#taps>#taps>
OK MERT AZ EGYIK krone szecskázó azt hittem kombine is szóval nem felszecskálta hanem a potba fûként tette bele.De a füvet sehova nem engedte leönteni még a silokba sem.
Igen kiírja, ha nem írja akkor gebasz van ,az nem lényeges hogy vizuálisan nem látod, van benne az a lényeg, hogy a % jelzõ mutassa és kiírja mi is van benne.
Ha én leírnám mennyi óra ...kodásom ment el hasonlókra mire megtaláltam a megfelelõ és ideális majd mindenre használható gépeket ,köztük a pótokat,dobnál egy hátast az biztos...<#nyes>#nyes>
Szerencsére a játékom dobozos nem steam-es,így pár pillanat és már tölti is be az adott mapot,max ha nagy terjedelmû a map, sok a gép akkor,sok a mód akkor is 1 perc max és már játszom is.<#eljen>#eljen>
Eddig a napraforgóval volt a legkisebb gondom,a játék során mind aratás mind pót oldalon.
Itt egy pát pót ennek tuti jónak kell lennie.
Multifruit trailer
Multifruit Trailer
Multifruit Trailer
Ha ezek sem jók akkor (az ön készülékében van a hiba<#fejvakaras>#fejvakaras>) én is ezeket használom.
Szerencsére a játékom dobozos nem steam-es,így pár pillanat és már tölti is be az adott mapot,max ha nagy terjedelmû a map, sok a gép akkor,sok a mód akkor is 1 perc max és már játszom is.<#eljen>#eljen>
Eddig a napraforgóval volt a legkisebb gondom,a játék során mind aratás mind pót oldalon.
Itt egy pát pót ennek tuti jónak kell lennie.
Multifruit trailer
Multifruit Trailer
Multifruit Trailer
Ha ezek sem jók akkor (az ön készülékében van a hiba<#fejvakaras>#fejvakaras>) én is ezeket használom.
ok KÖSZI megpróbálom magában a forstritt kombájnt.Neked a potban ki is írja hogy lucerna van benne?
Hi Zolocsika.
Az könnyen elképzelhetõ hogy valamivel ütközik és azért nem látja a játék ilyen nálam többször is elõfordult.
Ha esetleg megtalálod más letöltõ oldalon akkor próbáld meg hátha az a fájl jobban mûködik.
De azt is megpróbálhatod végsõ esetben hogy kiszeded az összeset és úgy próbáld ki ........több ötletem nincs.
Nos ami a pótokat illeti sokszor van ugyan azzal a névvel és mégsem tudja azt amire kitalálták vagy nem is látja a játék.
Az én tapasztalatom (általában így szoktam majd mindig)hogy ha egyezõ a név akkor meghagyom mindkét fájlt,de ez sem törvényszerû mert ilyenkor is lehet ütközés.
Úgy is próbálhatod az ilyen esetben ha rákérdez, hogy kiveszed ami benne van ,majd ha mûködik, ha nagyon kell akkor vissza teheted ,mindegyiket.
Én még életemben semmilyen átírást nem kellet hogy eszközöljek.
Egyszerûen ha nem mûködik keresek egy másikat ,már ha van,vagy a fentebb említettekkel próbálkozom.
Nincs semmilyen újítás, szerintem az enyémben se.
Az könnyen elképzelhetõ hogy valamivel ütközik és azért nem látja a játék ilyen nálam többször is elõfordult.
Ha esetleg megtalálod más letöltõ oldalon akkor próbáld meg hátha az a fájl jobban mûködik.
De azt is megpróbálhatod végsõ esetben hogy kiszeded az összeset és úgy próbáld ki ........több ötletem nincs.
Nos ami a pótokat illeti sokszor van ugyan azzal a névvel és mégsem tudja azt amire kitalálták vagy nem is látja a játék.
Az én tapasztalatom (általában így szoktam majd mindig)hogy ha egyezõ a név akkor meghagyom mindkét fájlt,de ez sem törvényszerû mert ilyenkor is lehet ütközés.
Úgy is próbálhatod az ilyen esetben ha rákérdez, hogy kiveszed ami benne van ,majd ha mûködik, ha nagyon kell akkor vissza teheted ,mindegyiket.
Én még életemben semmilyen átírást nem kellet hogy eszközöljek.
Egyszerûen ha nem mûködik keresek egy másikat ,már ha van,vagy a fentebb említettekkel próbálkozom.
Nincs semmilyen újítás, szerintem az enyémben se.
köszi, megpróbálom. lehet, hogy pont ilyen tanácsot kerestem a mod oldalakon <#circling>#circling>
szia!
Azért ne add fel!
alább is pl a nekem ajánlott pótok mindegyike tudja a napraforgót.Adok egy tippet Multifruit potok mindegyike tudja.Tedd be a pot zipjét egx üres mappába,majd bontsd ki.Keresd és nyisd meg jegyzettömbbel a modesc.xml filet-Majd a felol található descversion számát írd át 12 re vagy 13 ra.és az így módosított xmlt emeld be a zipbe.Majd a zipet tedd a mods mapába szükség esetén ellenõrizheted is hogy átíródott e.
Azért ne add fel!
alább is pl a nekem ajánlott pótok mindegyike tudja a napraforgót.Adok egy tippet Multifruit potok mindegyike tudja.Tedd be a pot zipjét egx üres mappába,majd bontsd ki.Keresd és nyisd meg jegyzettömbbel a modesc.xml filet-Majd a felol található descversion számát írd át 12 re vagy 13 ra.és az így módosított xmlt emeld be a zipbe.Majd a zipet tedd a mods mapába szükség esetén ellenõrizheted is hogy átíródott e.
Feladtam a napraforgó termelést. Kombájn van ami learatja, kb 15 pótot töltöttem le egyiket sem látja a játék. Kivettem mindent a mod mappából csak az alapot és a pótot raktam be, akkor sem. Próbáltam alap és más mappokon is, semmi.Belemásztam egy jó pár xml fájlba, eredmény nélkül. 2 napom ment rá csak a napraforgó termelés láncára. (egy játékindítás kb. 10 perc, elöbb a steam szinkronizál, aztán indításkor a játék is) Az a baj, hogy NEM ÉRTEM mi a hiba és sehol nem találok magyarázatot vagy útmutatást erre a problémára. Nem értem a szisztémát sem. Egy map és a termelhetõ növények összehozása nem kis meló. Már nem fért bele betenni a megfelelõ gépeket, hogy lehessen is használni? Na eleget siránkoztam, játszom napraforgó nélkül.
hi Endy!
Nem látja a forstritt kombájnt moddescátírással is próbálkoztam.Lehet valami modommal ütközik.Ha a zipbeemelés során azt a kérdést teszi fel hogy lexcseréli a létezõt akkor is tegyem bele a potokat?Mert azok nekem már megvannak vagyis ugyanolyan nevûek csak nem tudom a tiedben valami újítás van e.
Nem látja a forstritt kombájnt moddescátírással is próbálkoztam.Lehet valami modommal ütközik.Ha a zipbeemelés során azt a kérdést teszi fel hogy lexcseréli a létezõt akkor is tegyem bele a potokat?Mert azok nekem már megvannak vagyis ugyanolyan nevûek csak nem tudom a tiedben valami újítás van e.
Pedig van még most hirtelen ezeket is találtam.
Sunflower combine.
Sunflower combine
Sonnenblumen combine
Remélem elég lesz.<#confused>#confused><#wink>#wink>
Sunflower combine.
Sunflower combine
Sonnenblumen combine
Remélem elég lesz.<#confused>#confused><#wink>#wink>
Nos arról nem tehettek.
De itt egy tuti link és ez simán tölthetõ is bármelyik.
Arra hogy arat is, nem tudok garanciát mivel nem én készítettem a módokat.
Sunflower combine.
De itt egy tuti link és ez simán tölthetõ is bármelyik.
Arra hogy arat is, nem tudok garanciát mivel nem én készítettem a módokat.
Sunflower combine.
vettem. közben én is kerestem, találtam egy asztalt, nem mûködött. aztán más oldalon ugyan ahhoz az asztalhoz írták, hogy kell a more realstic mod, letöltöttem betettem és onnan a kombájn pofára esett. na itt vesztettem el a fonalat. sok sok kombájnt megnéztem és mindenhol írnak reális füstrõl meg fordulatszámmérõrõl, de hogy mit arat arról egy szó sincs😊 az angol keresés eszembe sem jutott, mind német oldal amit láttam, a magyaron sincs felsorolás, hogy mire jó, inkább csak keresztlinkek. köszi még egyszer, a mai napom erre ment rá😊 a fenébe a pékkel, hogy ez is kell neki. ja még annyi, a link: Invalid or Deleted File. na keresgélek
Hi
Nem olyan bonyolult ez.....
Beírod a keresõbe hogy "farming simulator 2013 sunflower combine" és tucatszám dobálja ki õket.
Suflower combine
Szívesen segítek se míg ide beírtad hogy mi kellene addig már tölthetted is volna.
Én is így szoktam keresni ha kell valami.
Perzs oké ha valami különleges és nem mindennapi gondod van amit nem egyszerû orvosolni ,de ez nem az .
Amit pl Zolcsika kért azt már nem olyan egyszerû megtalálni,fõleg hogy nem is mindegyik mûködik,mivel azaok a növények eléggé egyediek a 2013-ban.
Ez nem kioktatás vvagy valami hasonló akart lenni csupán baráti jótanács,remélem nincs gond emiatt.
Nem olyan bonyolult ez.....
Beírod a keresõbe hogy "farming simulator 2013 sunflower combine" és tucatszám dobálja ki õket.
Suflower combine
Szívesen segítek se míg ide beírtad hogy mi kellene addig már tölthetted is volna.
Én is így szoktam keresni ha kell valami.
Perzs oké ha valami különleges és nem mindennapi gondod van amit nem egyszerû orvosolni ,de ez nem az .
Amit pl Zolcsika kért azt már nem olyan egyszerû megtalálni,fõleg hogy nem is mindegyik mûködik,mivel azaok a növények eléggé egyediek a 2013-ban.
Ez nem kioktatás vvagy valami hasonló akart lenni csupán baráti jótanács,remélem nincs gond emiatt.
köszi.közben keresgéltem én is és semmi vagyi new holland 9060 de rar volt és nem mûködött.Nagyon köszönöm !<#worship>#worship><#wave>#wave>
Hi Zolcsika.
Nos nem egyszerû megtalálni,fõleg hogy nincs nagy választék,alfala és clover aratóból,ami még mûködik is,a 2013-nál.
Ezt használd még ha picit gagyinak is tûnik de jó kis gép és olcsó made in DDR.<#eljen>#eljen>
Alfala-Clover kaszáló.
Menni kell mellette a megfelelõ póttal.
Ennek a pótnak annyi a szépség hibája ,hogy vizuálisan nem látod benne a terményeket de a játék %-osan mutatni fogja és ez a lényeg.
Alfala clover pót és Energiaweide pót és arató
Azért így írtam mert szerintem holnap azért írtál volna hogy mivel arasd az energiaweidét....<#szomoru1>#szomoru1><#wink>#wink>
Ja és rettentõ jól fizet ez a (alfala,clover)két termény....<#taps>#taps>
Ha még van kérdés csak sikíts...
Nos nem egyszerû megtalálni,fõleg hogy nincs nagy választék,alfala és clover aratóból,ami még mûködik is,a 2013-nál.
Ezt használd még ha picit gagyinak is tûnik de jó kis gép és olcsó made in DDR.<#eljen>#eljen>
Alfala-Clover kaszáló.
Menni kell mellette a megfelelõ póttal.
Ennek a pótnak annyi a szépség hibája ,hogy vizuálisan nem látod benne a terményeket de a játék %-osan mutatni fogja és ez a lényeg.
Alfala clover pót és Energiaweide pót és arató
Azért így írtam mert szerintem holnap azért írtál volna hogy mivel arasd az energiaweidét....<#szomoru1>#szomoru1><#wink>#wink>
Ja és rettentõ jól fizet ez a (alfala,clover)két termény....<#taps>#taps>
Ha még van kérdés csak sikíts...
hali! napraforgót mivel arattok? találtam egy Jhon Deer pakkot, de nem jelennek meg a gépek a boltban. tipp? kicsomiztam persze, két gépettartalmaz a pakk.
Hi Endy!
Nagyon szépen mûködik azóta a pda.A lucernával van egy kis gondom.nem tudom hogy kell betakarítani.Lefordítottam de nem sokat értettem meg belõle .Ha van rá idõd segítesz benne?Rámentem fûnyíróval de felszedni semmi nem szedi fel.A lóherét meg még nem is próbáltam.Egyre jobb ez a farm dolog fõleg így hogyy mindíg kitalálnak valami újat.
Segítséged elõre is köszönöm.
Zolcsi...
Nagyon szépen mûködik azóta a pda.A lucernával van egy kis gondom.nem tudom hogy kell betakarítani.Lefordítottam de nem sokat értettem meg belõle .Ha van rá idõd segítesz benne?Rámentem fûnyíróval de felszedni semmi nem szedi fel.A lóherét meg még nem is próbáltam.Egyre jobb ez a farm dolog fõleg így hogyy mindíg kitalálnak valami újat.
Segítséged elõre is köszönöm.
Zolcsi...
nagyon köszönöm neked olyan rendes vagy !Most jöttem melóból azért csak most reagáltam.Gyorsan kipróbálom õket.
Nos nem egyszerû nekem sem megtalálni õket,de ha jó helyen keresgélsz és elég kitartó vagy akkor sikerülhet....
ZZZ_addmultifruit
ZZZ_multiMowing
PDAfix
ZZZ_greenFertilizer
Így hirtelen ennyit találtam ,de valahol az éterben biztos megtalálod a többit is de ,nem biztos hogy mind kelleni fog.
"ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel" ez biztos nem mert ez egy maphoz volt.
Az "AAA" jelûnél sem mindegy melyiket használod mert van amelyik nem mûködik rendesen.
Az az igazság ez az egész eléggé idõigényes ,mire minden mûködik,de van úgy hogy 1 mód is bekavar rendesen mire rájön az ember ,hol is van a kutya elásva.
Remélem valamelyest sikerült segítenem ,ha mégse akkor sajnálom,de kitartás...<#wink>#wink>
ZZZ_addmultifruit
ZZZ_multiMowing
PDAfix
ZZZ_greenFertilizer
Így hirtelen ennyit találtam ,de valahol az éterben biztos megtalálod a többit is de ,nem biztos hogy mind kelleni fog.
"ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel" ez biztos nem mert ez egy maphoz volt.
Az "AAA" jelûnél sem mindegy melyiket használod mert van amelyik nem mûködik rendesen.
Az az igazság ez az egész eléggé idõigényes ,mire minden mûködik,de van úgy hogy 1 mód is bekavar rendesen mire rájön az ember ,hol is van a kutya elásva.
Remélem valamelyest sikerült segítenem ,ha mégse akkor sajnálom,de kitartás...<#wink>#wink>
ezek közül megvan az AAAkezdetû a többi egy sem valami linket tudnál adni egy órája keresem eredménytelenül ezeket a scripteket
Azt hogy pontosan neked mi kell nem tudom de leírom nekem mik vannak ,talán segít ha ezeket te is letöltöd hozzá<#nemtudom>#nemtudom>
PDAExtensionForageStorage
PDAfix
ZZZ_addMultiFruit
ZZZ_grenFertilizer
ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel
ZZZ_multiFruitModule_Standad
zzz_multiMowing
ZZZ_PDAfix
AAA01_InGameMenuEnhancement
PDAExtensionForageStorage
PDAfix
ZZZ_addMultiFruit
ZZZ_grenFertilizer
ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel
ZZZ_multiFruitModule_Standad
zzz_multiMowing
ZZZ_PDAfix
AAA01_InGameMenuEnhancement
akkor tulajdonképpen nekem csak PDA fix meg PDA multimap link kellene mert amit találtam az az oldal hibás.Nagyon kössz a segítséget!
Bocs de ez most jutott eszembe.
A triplemapot vedd ki míg ezzel játszol (meg úgy általában ne legyen benne egyik se,mert az is okozhat gondot a pda-nál.
A mentéseknél úgy is megvan ,így ha vissza teszed menni fog az is.
Na meg a módoknál is nézz körül mert simán ütheti egyik a másikat ami ilyen anomáliákat okozhat.
Jobb ötleteim nincsenek.
Még annyit ...pl.most hogy szanáltam egy csomó felesleges és nem használt módot,minden forst map elindul és mûködik és a mentéseim se tünteti el.
Túl som mód is okozhat gondot néha.<#integet2>#integet2>
A triplemapot vedd ki míg ezzel játszol (meg úgy általában ne legyen benne egyik se,mert az is okozhat gondot a pda-nál.
A mentéseknél úgy is megvan ,így ha vissza teszed menni fog az is.
Na meg a módoknál is nézz körül mert simán ütheti egyik a másikat ami ilyen anomáliákat okozhat.
Jobb ötleteim nincsenek.
Még annyit ...pl.most hogy szanáltam egy csomó felesleges és nem használt módot,minden forst map elindul és mûködik és a mentéseim se tünteti el.
Túl som mód is okozhat gondot néha.<#integet2>#integet2>