23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17466 Itt már készülődik valami, egyenlőre a letöltés nem megy. (lehet csak áll hír)
http://mods2015.com/krone-big-x-650-cargo-beastpack-v3-0/ -
#17465 A modderek azért használják, mert némi aprópénzt kapnak a letöltések után, gondolom ezt megértitek.
A bannerban levő oldal segítségével, gyorsan le lehet tölteni bármit onnan, ja és reklám mentes -
#17464 Magyar mapokat 2015-höz próbáltatok már? Vannak említésre méltó alkotások, amik nincsenek tele hibával? -
#17463 Igaz, igaz a mondat helyesen úgy hangzik.
Gonosz Ördög még nem írt sikerült vagy nem neki. -
endy papp #17462 Nem a link olyan, hanem a letöltő oldal az uploaded.
De többször is letölthetsz innen csak várni kell 3 órát és csak utána enged megint,de ha a beírandót rosszul írod akkor is letöltésnek érzékeli és várhatsz megint
Mellesleg elég lassú is az innen való letöltés ,ha tehetem kerülöm. -
#17461 Ha becsukod a böngésződ és törlöd az ideiglenes tárolót akkor aszem működik a link, legalábbis CCleanerel futtatás után lehetett megint letölteni ez egy olyan letöltő link ami csak egyszer enged letölteni utána regelni vagy fizetni kellene.
-
TTSS #17460 Az link nem jó, ami abban a hozzászólásban alul van? A zip fájlt leszedtem, bent is van a játékban a pót. -
#17459 Üdv !
Valakinek ez a milk trailer megvan ?
Milk trailer
Mert a hivatalos oldalról nem lehet letölteni. -
Carl Davies #17458 Remek, akkor le is szedem. Kösz a segítséget :D -
#17457 Nem az a hú, de részletes mod, de az oldala felhajtódik mikor közeledik felé egy pót.
Itt a best off összeállítás látható http://prohardver.hu/tema/farming_simulator_2015/hsz_1093-1093.html -
Carl Davies #17456 És erre a futószalagra rá lehet borítani pótkocsiból? (Elvileg nem lehetne, de ki tudja hogy csinálták meg) -
#17455 Ha üres a tároló akkor csak (zöld) szecskát fogad el, ha megvan erjesztve (barna) és van hely akkor rá lehet borítani máshonnan hozottat is.
Vissza viszed és rakodóval áthordod :) vagy egy futószalag mod-al megoldod.
Az a kerekes mod a valóságban tömörítő kerék, a 3 méteres függesztett vetőgéppel plusz forgó boronával vető traktorok kereke mély barázdát hagy a laza szántóföldön és ez az adapter lenyomja, tömöríti a talajt középen is így a vetőgép egyenletesebb talajba tud vetni .
E nélkül akár az is előfordulhat. hogy közében már felülnek a csoroszlyák, a keréknyomban meg csak a földre potyog a mag a nagy szintkülönbség miatt. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol próbálják minél kevesebbszer mozgatni a talajt, pl közvetlenül szántásba vettnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.29. 15:44:07 -
zolcsika080104 #17454 ok rendben áttekinthetőbbre akartam írni.Viszont lassan ha ennyit, és ennyien írunk ide, az fs 2015 lesz az ideiév top játéka hozzászólások alapján.Ha nem lenne baj, lenne egy pár ötlet a játék megkönnyítése céljából. Lehetne heti rendszerességgel szervezni egy szavazást arról hogy melyik mapok,ill. modok a top 1 esek a héten.Sok fölös kört lehetne megspórolni ,hiszen modok de leginkább mapok 70 %-a hibás vagy ha nem, semmi extra .Így mindig a legtutibb legjobb mapokat tolhatnánk, és még keresgélni sem kellene mindig ,mindenkinek annyit.A csapat is többet itt lenne, a fórumnak is előny ha nagy a forgalom nem? -
#17453 Legközelebb kérlek töröld ki azt a sok üres sort a hozzászólásodból! -
Carl Davies #17452 Meg még egy olyan, hogy a biogáz erőműnél hogyan lehet pótkocsiról leönteni az anyagot? Akció van, én meg vittem a tehenektől, de nem tudom sehova leönteni ... -
Carl Davies #17451 Helló! Ez a szerkezet mire jó?
http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10172&title=fs2015 -
zolcsika080104 #17450 Üdv Mindenkinek elnézést hogy kétszer írok egymás után de ez más témájú ez kimondottan játékkal és nem a fórum design-al kapcsolatos.
Erről a mapról lenne szó van benne haltenyésztés Halas map
Szóval már ez megvan nekem az ezelőttije vagy 3 napja.A melléket videókon a halasmedence téglalap alakú és nyitott valamint a medence tenyésztőmedence épületére is ki van írva hogy halgazdaság.Nekem betöltés után a medence egy dróttal körbekerített kör alakú medence.Annak idején Fs 2013 ban Endy mutatott olyan mapokat ahol volt olyan mod hogy az ehhez hasonló objekteket meg lehetett venni.Itt is erről lenne szó, vagy valamit át kell írni?Valaki megnézné nekem ?Az etetés menne ,igaz halszállító nincs hozzá.Jó lenne kipróbálni ezt a haltenyésztésest is ,meg hátha más is kedvet kap hozzá two river mappal így együtt felváltva jó lenne gamelni.
Segítségetek előre is köszönöm...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.29. 14:33:32 -
zolcsika080104 #17449 Sziasztok!
nagyon tetszik az új kép én is köszönöm és Endynek is! -
endy papp #17448 Nagyon köszi mindenki nevében.
A többit meg, tudomásul vettem és megértettem. -
#17447 Remélem így már jobban tetszik :)
Egyébként ha észrevetted volna, néha törlődnek kommentek, és az esetek döntő többségében felnézek ide, hogy azért minden oké legyen :)
De mivel úgy vettem észre hála istennek, hogy normálisan segítetek egymásnak, és nekem nincs dolgom :) Remélem ez nem fog megváltozni a jövőben. :) Nem a lustaság miatt, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan a modikhoz rohangálni :/ -
#17446 Az a vicc, hogy magyarról németre lefordítja, mész-kalk, de visszafele nem megy neki, akkor lime lesz belőle. :D -
#17445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zolcsika080104 #17444 Üdv srácok!
Pár napja én is ezt tolom de a szalma a choppedstraw az mire jó a földön terítve?Az is trágya lesz vagy mi?
-
#17443 Köszönöm, bemásolgattam minden modot, amit ajánlott, az ajtónyitás és a szalma működik, a többihez még nem jutottam el. Hangulatos pálya, bár néha érezhetően lemegy az fps bizonyos kameranézetkben. A google fordítója és a játék is a kalk-ot "lime"-nek fordítja, gondolkoztam rajta, mi a búbánat lehet, én először homoknak néztem, de hát akkor az valószínűleg a mész. :D -
endy papp #17442 Kedves házigazda ha már erre tetszett tévedni...
Lehetne kérni hogy megváltoztasd a bannert mivel már egy ideje megjelent a játék (lassan 2015)és esetleg aki először téved ide,még azt hiheti itt meg megállt az idő.
Egy kép csere sem ártana, de már a várható megjelenés annyira nem aktuális.
Előre is tisztelettel köszönet mindenki nevében. -
#17441 Legközelebb mellőzd azt a csomó üres sort kérlek! -
#17440 Leírom a többi modot is hátha kell
Az animation map trigger az ajtók, kapuk nyitása-zárása.
A gülle-mist-kalk mod, hígtrágya, trágya, mész megjelenítése a földeken ill. a mésszel való "trágyázás" lehetősége.
A gründungermod zöldtrágyázást teszi lehetővé, beszántasz, kultizol pl. egy földterület búzát utána beveted mással, a bekultizott búza trágyaként funkciónál, nem kell permetezni vagy szerves trágyával kezelni. Magába a térképbe be van integrálva külön e célból a lucerna, semmi mást nem lehet vele csinálni, csak zöldtrágyaként használni. -
#17439 KÖszi, ez eddig világos volt, csak van egy olyan része is a fájlnak, hogy át kell írni sorokat a map.i3d-ben, de akkor gondolom az már a two rivers mapban meg van a készítő által csinálva. Talán arra gondol, amikor valaki a térkép nélkül akarja telepíteni ezt a modot,például egy alaptérképre. -
#17438 Kicsomagolod és a ZZZ_ChoppedStraw.zip-et berakod a mods mappába, amikor a kombi arat és a rendezett szórás ki van kapcsolva vágott szalma réteget hagy maga után a földön. -
#17437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cikit (és nem a cicit) arra értettem, hogy az a traki 2 családi ház árába kerül és "ennyi volt" persze meglehet javítani és azt sem tudjuk milyen állapotban volt azaz volt e javítva, de ilyen 40+ milliónál már elvárná az ember, hogy nem fordul be maga alá az eleje. ('13 év traktorának) -
#17436 A Two rivers térképhez hogyan kell istallálni a chopped straw modot? Maga a map elindul enélkül is, de mi ez egyáltalán és szükséges-e a futtatáshoz? Az elején még nem foglalkozom szalmával, így fogalmam sincs, hogy ennek hiányában mit fog csinálni a későbbiekben. -
endy papp #17435 Így hogy többet tudok róla ,most hogy írtál még több adatot biztos jó,és használható ,de én akkor is maradok a régi bevált módszernél,.
"Magad uram ha szolgád nincs"
Még a 2013,nál volt olyan hogy annyi munkást vettem fel hogy már nem engedett a játék többet,még az alap mapon,ha jól emlékszem,20 valamennyi volt a limit.
Nos azokat is eligazgattam egyedül segítség nélkül.
Sőt tovább megyek egy mod mapon volt hogy még több is dolgozott egyszerre.
De nem ez a lényeg,mindig úgy ültettem és próbáltam a betakarítást is úgy ütemezni hogy egy közepesen nagy mapon,ahol 40 körüli föld volt kisebb nagyobb ,meg tudjam oldani mindenféle kapkodás és egyéb gond nélkül.
Közbe a tehenek disznók marhákra is mindig jusson időm sőt tovább megyek még mellette a gyümölcsöket is leszedtem ,mellette hatalmas narancs ültetvényre is jutott idő.
Kenyér sör gyár,üvegházak,stb ,stb...
Pár kép hogy azért itt volt mit tenni,de minden ment gond nélkül,és még élveztem a munkát.
Suedhemmern map 2013
Suedhemmernmap 2013
Suedhemmernmap 2103
Nos én szeretem ha magam felügyelem a munka folyamatokat és lehetőleg mindenhol ott vagyok.....
Igazából ez a sokféle állítgatás beállítás mindenféle ikonnal való pepecselés nem jön be.
De kinek a pap kinek a papné ,nekem az utóbbi....
-
Carl Davies #17434 Ez nem a Hungexpon volt? Ismerős ez a lány :D -
#17433 A cikis második részénél látszik, hogy az első futómű totálba kiszakadt. Kár érte, szép darab volt
De mindezek ellenére (2:30 a legjobb)
-
#17432 Ha jól tudom a fizikai objekteket érzékeli pl. nem megy neki a fának, vagy egy előtte levő járműnek.
Próbáld ki, elé állsz egy másik trakival, akkor megáll, szóval leparkol, ez akkor szívás ha teszem azt trágyát szór, mert akkor az összes kakit egy helyben szórja ki. -
#17431 Ezeket a modokat pont nem írja, hogy szükséges lenne, de van egy olyan, hogy chopped straw, aprított szalma és annál van valami bonyolult leírás map.i3d átírására. Na ezt nem értem, hogy micsoda. vagy hogy kell e egyáltalán. -
#17430 Igen azt én is észre vettem, hogy némelyik föld végét be kell szegnem, mert a fákra felcsavarodik a kiberparaszt.
Amúgy az AutoTractor-ban van olyan lehetőség , ha jól látom, hogy a földön belül forduljon vagy kívül + van ott valami fa ikon majd megnézem mi is akar lenni.
más-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van ez a "hegyezős" vágóasztal ami szerintem nem rossz a kombájnnak nem kell a sok szalmával bíbelődnie, valaki szerint meg a szalma kel a csépléshez passz
https://www.youtube.com/watch?v=vKxYG9g0fQs
Hmm azért ez ciki.
https://www.youtube.com/watch?v=mgzlvFrlApc
-
#17429 Köszönöm a segítséget ! -
#17428 LINKEK :
Disznó
Wassermod
wassermod-nál van még egy olyan 4 images katt oda is,mert képes illusztrálásal mutatja hogyan kell beilleszteni.
Milk trailer
Milk tanker
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.28. 18:03:54 -
#17427 Nekem még egy teljesen szűz farmingom van modok nélkül, de most kedvet kaptam a salzburgi maphoz, elnézést az amatőr kérdésekért. A leírása szerint kell hozzá még 3 mod. Ha azokat is beillesztem a megfelelő helyekre, akkor már működőképes a map a mindenféle extrákkal? Mert sok olyan dolog szerepel a leírásában, ami az alapjátékban nincs, pl disznók, tejhordás, wassermod, stb.