23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Carl Davies #17506 Ha nem jelenít meg egy modot, akkor az lehet attól, hogy nem megfelelő update van fent?
A Claas Lexion 780 pack-ot szerettem volna, de nem jártam sikerrel :S -
#17505 B.Ú.É.K! -
TTSS #17504 A tejes pótot hol keresed? Az egyéb dolgok közt kellene lennie, illetve ximix által írt típusoknál is fellelhető a Marshall alatt. Ha belelesel a modDesc.xml fájlba (bármely módnál), akkor ha az ott leírt típus és kategória alatt nem találod, akkor baj van a moddal (ahogy endy is írja). Egyébként rossz helyen kerested. A tejesnél ez a rész ugye így néz ki:
<brand>Marshall</brand>
<category>misc</category>
-
#17503 Néha én is találkozok olyannal.
Alapból a P betűnél van négy lehetőség az alapgépek fajtánkén majd név szerint, és van ugyan ez a módokra is.
Azt vettem észre, hogy némelyik mód vagy itt (név) vagy a ott (fajtáknál) nem szerepel ezért mind a két lehetőséget végig szoktam nyálazni, mert előfordul, hogy csak az egyik felsorolásban szerepel.
-
endy papp #17502 Mivel a játék használatban ,meg van nyitva,így egyértelműen nem lehet módosítani,beletenni és kivenni dolgokat törölni.
Amelyik módot meg nem jeleníti meg nem kell vele foglalkozni,van helyette ép elég.
Nálam is előfordul hogy nem látja a játék. -
#17501 Helló ximix !
Most olvastam vissza pár sort, és igen sikerült letölteni a marhu milk trailert uploaded.net-ről. Erről lehet többször is letölteni,csak kisebb időközönként engedi. De viszont a játékban nem jeleníti meg a kiválasztásban.
**************************************************************************************************************************************************
Valaki tudja hogy lehet e a játékban olyat tenni,hogyha letöltök egy kieget és beleteszem,és hogy ne keljen mindig kilépni a játékból,nincs valami megoldás arra, hogy kilépés nélkül is megjelenik az újonnan beletett kieg?.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.31. 16:23:15 -
zolcsika080104 #17500 hát köszönöm ,viszont érdekes nekem a víz lentről áttetsző, fenntről égszínkék .A vízbe sétálás meg nagyon sok mapon ilyen. Itt nem ez volt a lényeg a halas pot evidens n,ekem a mellékelt videó, és az enyim különbsége volt a kérdés ,a rejtély. Hogy kerül az a sok víz a kismedencébe.Szóval én nagyon szeretem a vizet a horgászatot a farmolás mellet a valóságban is ezt tenném,a játékban is annak ellenére ahogy írod sok helyen nagyon gagyi az egész -
endy papp #17499 Nos az előző hsz.-om egyértelmű volt ,válaszoltam a kérdésedre,röviden tömören.
No de mind 1.
Megnéztem ezt a halas mapot.
Már mikor megláttam a tejszerű vizet majd dobtam egy hátast.
Sokféle vizet láttam már de ennyire ..de ha neked bejön.
A halaknál gondolom kell egy olyan pót ami elviszi a halakat,ami tudja szállítani.
Szerintem az enyémek nem jók erre.
Így fogalmam sincs működik é.
Természetesen kukoricával megetettem őket,de ennyi.
A mész vagy akármi,meg nincs is a farmon legalább is a farm tárolóba nem láttam ,de az eladási helyeknél több átvételi pontot is ír nekem.
Csak a TE kedvedért néztem meg ezt a mapot mert különben le se töltök ilyeneket ,ha csak ezen lehetne farmozni akkor biztos nem farmoznék, nekem nem gyerebe.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.31. 15:54:17 -
zolcsika080104 #17498 nem dehogyis úszkálnak benne a halak minden a mellékelt videoban ugyanezen a helyen ez a medence téglalap csurig van vítózzel és két házzal több van valamint az egyiken ott is van egy tábla hogy halgazdaság németül valami script kell az overview. Meg lehet valami építkezéshez kell a mész ,és aztán épül ki a halgazdaság vagy a scriptel ki lehet nyitni valami zsilipet? Mert a halasmedence meg a nagy tó közt van egy közút, alatta meg egy zsilip, de a zsilipen se kar semmi,csak az út alatt van egy csatorna amibe a tóból be is lehet sétálni.Néhány hozzászólással előbb linkeltem be a mapot megnézheted miről írok ha van kedved -
#17497 A Baldeykino mapon is vannak halak, vagy legalábbis valami olyasmi.
Esetleg a kerítéses medence az nem hígtrágya tároló, hogy néz ki így ?
http://marhu.net/phpBB3/viewtopic.php?f=139&t=959
-
zolcsika080104 #17496 Ja ,akkor a 2013 ra gondoltál de mi volt benne olyan rossz?Ezt nem értem a 2015 már fut nekem 1.2 vel is max grafon 1 perc alatt betöltenek a mod mapok is vettem gépet hozzá van win7 is lehet multizni.Szóval kérlek ha nem ittál még túl sok sört,(csak viccnek szántam) vagy mittomén mi ,szóval most kicsit zavarosan írtál.Meg moziba nem, de kérlek segíts annyiban hogy ránézel arra a halas mapra a neufildre amit nemrég is kérdeztem itt ,szóval hibás a map vagy én vagyok pancser?Van ott lime azaz mész, van futóm amibe bele is töltötte de a farmon kívül máshova nem lehet önteni.A halasmedence meg kész rejtély nekem Vaskerítés van meg kör alakú a mellékelt vidiben téglalap és csurig van vízzel.Kérlek less már rá, hátha észreveszed amit én nem.Próbáltam feltölteni is a medencét vízzel de vizet akárhova tud önteni nekem a tartályom,csak simán melléfolyt. Ha tudnék németül akkor érteném a videót is .Endy ne hari ha annyit nyavajgok itt, nektek, de nekem ez a map az ehhez hasonló lenne a zsír.A two riversbe építve a halas dolog az ütős lenne.Nem tehetek róla, szeretem a vizet annélkül mit sem ér a gazdálkodás,.Boldog új évet mindenkinek! -
#17495 Hát igen, ha a modderek ekkora szakértők, akkor lehetne fejleszteni új engine-t, de annak senki nem akar nekiállni. Pedig ez a giants-os motor nem a legjobb, biztos észrevettétek, hogy erősen torzít a széleknél, baj van a távlati rövidülésekkel. Kicsit hasonlít egy olcsó FPS motorra, lehet hogy ők is lopták valahonnan. :D Az agrar ilyen szempontból sokkal jobb, nem torzít és a járművek fizikája is realisztikusabb, de azt is félbehagyták, mert ezek még mindig rétegjátékok és nem hozzák be a várt hasznot, mint a gta, farcry, battlefield és a hasonlók. A flight simulatornak is az fsx-el abbahagyták lényegében a fejlesztését még 2006-ban, azóta csak vegetál. Pedig egy olyan fizikai motorral, mint ami most a spin tiresnek van, csodaszép farming simulatort lehetne létrehozni. Csak kellene hozzá 150 ember és 100 millió dollár, az meg nincs. :D
De azzal én is egyetértek, hogy a modolás jó dolog, mert úgymond hátulról rugdalja a fejlesztőket, kikényszeríti belőlük is az újítást. Ha viszont valaki nem védi le megfelelően a saját szellemi termékét, azt bizony mások felhasználhatják és ők még pénzt is fognak kérni érte. -
endy papp #17494 Nem a régi.
Mért tán van új is....13 csak egy van ....gondolom én.
-
zolcsika080104 #17493 Szia! Endyi Itt ennél a hozzászólásnál milyen 13 at próbáltál ki? az mi valami új? -
endy papp #17492 Ha már az év utolsó napja van .
Akkor elsőként szeretnék mindenkinek.
SIKEREKBEN GAZDAG ÁLDÁSOS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI !!!!.
Pár kép ,tűzijáték a farmon.....
Boldog Új Évet!!
Boldog Új Évet!!
Boldog Új Évet!!
-
#17491 Mondjuk újra 2 évet váratni minket, és kb ugyan ennyit beletenni, mint a 13-ból 15-be fejlesztéssel tettek, hát érthetetlenül sok idő lenne. -
endy papp #17490 Na igen teljesen helyt álló amit írsz....de.
Én nem vártam sokat,így csak kellemesen csalódtam,minden téren.
Miért??? Szoktam mondani én sem ma kezdtem ,így tisztába vagyok vele hogy oly nagy forradalmi újítások ,ahogy írtad is ,(már előtte a modderok megcsinálták,) nem lesznek benn.
Persze hogy én is örültem volna egy olyannak ,hogy le se írom mert betelne az oldal,de a játékkészítők ,mindig tudják hogy ha dobnak a népnek valami újabb csontot akkor megint elrágcsálja min 1 évig de legalább is a következő megjelenésig így jobban nem is fogják törni magukat.
Na persze majd mikor elfogy a népnek a türelme és elfordul a játéktól ,nem veszik...
Nem véletlen nyitottak a konzolok felé is ,ott is jól megszedik magukat mivel nincs konkurencia.
Nos erre a lopás dologra meg ,csak annyit tudok mondani.
Mondhatná a Giants (ha bármelyik modder ugrálna) ember ott a lehetőség tessék nekifogni játékot készíteni,terjeszteni promózni stb stb,....
Mivel gondolom egy modder sem védte le úgy a termékét mint a Giants ,így egy,vagyis több SZABADON felhasználható szellemi terméket fejlesztettek tovább,tettek a játékba ,ha meg valakinek nem tetszik pereljen...
Tudom én is hogy ez így nem valami jó de ez van ez a világ már csak ilyen......
Lehetne ezen hosszasan lamentálni ...de nem érdemes,max magadat húzod fel, rajt. -
#17489 Sok mapnál elgurul a gyógyszer, egymásra dobálnak egy csomó objektumot és textúrát óriásmapokon, aztán majd csak lesz valami. Az eredeti mapok ilyen szempontból jól össze vannak rakva, csak szarok a textúrák és kicsit meseszerű az egész. Realisztikusabbá kéne tenni, sokszor érzem azt a Bjornholm pályán, mintha a Wow mesevilágában mászkálnék. A two rivers pálya jól textúrázott, de ott valami nem stimmel az optimalizálásban, ha az alappályákhoz nem kell erőmű, akkor a modoknak is illene elfutni azokhoz hasonlóan. Nekem a two rivers laggol távolra nézésnél, pedig elég jó gépet dobtam most össze, i5-ös processzor, 8 giga ram, titán 750-es kártya, ezzel azért már illene futnia egy ilyen programnak. Persze az alappályák futnak is jól, ami meg ingyen van, azért hiába reklamál az ember, de az meg olyan is. Kérhetnének pénzt itt is, mint a flight simulatorban a tengernyi kiegészítőért és akkor lenne terméktámogatás is. Én azért egyértelműen látok különbséget a fizetős és nem fizetős között. Ami meg a lopást illeti, lop mindenki. :) Azért a giantsnál meg is kell élni valamiből, mert náluk programozás is folyik, az nem olcsó mulatság. Textúrákat és objektumokat egymásra dobálni szerkesztőprogramokkal sokan tudnak, de csak kevesen értik a mögöttes folyamatokat,hát azt kell megfizetni. -
#17488 A dobozos verziót lehet csak 5-ször telepíteni, de azt értsd úgy, hogy windows újrarakásnál.. Ha windowson belül letörlöd a játékot és újratelepíted, akkor már felismeri, hogy fent volt azon a gépen, az nem számít bele az öt alkalomba. -
zolcsika080104 #17487 na épp ez az napok óta nem jövök rá mikell a halas mapon a kukoricán kívül a halaknak valóságban is elhorgászgatnék ott közben a növényekben gyönyörködnék ahogy fejlődnek -
#17486 Nekem is tetszik, csak valahogy többet vártam egy profi csapattól, olvastam (fordítóval) Marhu írását, neki is hasonló a véleménye, semmi lényeges fejlesztést nem csináltak, csak a grafikát renoválták, ezért fejezte be modderkedést. Gondolom mindenki örült volna egy komplexebb játéknak ahol mondjuk alapról indulva tudod (szó szerint) építeni, fejleszteni a farmodat gépeidet (nem a mostani formára gondolok), pl. amit zolicska szeret a haltenyésztés, vagy bármi más ami a mezőgazdaságba tartozik.
A favágást a bm moddig csapat csinálta meg (többek szerint jobb, mint a hivatalos), csúnyán fogalmazva, ingyen megcsináltak valamit, a Giants meg pénzt kér érte, vagy a realistic mod amit az angolok fejlesztettek ki, szintén lenyúlta a Giants. Nem tudom te, hogy éreznéd magad a helyükben, létrehozol valami használható dolgot ingyen, más meg pénzt kap, és él belőle. -
#17485 A steames verziómat tényleg csak néhány alkalommal használhatom? -
endy papp #17484 Szerintem akár mit is trükköztek ,engem meggyőztek soha rosszabb minőségű játékot nem kívánok.
Tegnap kíváncsiságból elindítottam a 13 ,hát....nem igazán akarom használni....
Rendbe rakták a fizikát
A grafika szerintem ,szuper
Az új funkcióval (favágás) engem megvettek.
No meg lehetne sorolni...
Nyilván vannak hibái,de a legutóbbi update-el eléggé rendbe rakták
Persze lenne még mit javítani optimalizálni,de őszintén nagyon sok mai játék mellet sem kell szégyenkeznie.
Azt azért nem mondhatja senki hogy nem érte meg az árát,nyilván van akinek ha 999 forintba kerülne az is sok lenne érte... -
#17483 A bannerban megtalálod, a legigényesebbek az angolok, minden modot tesztelnek, mielőtt felteszik az oldalra, ez nem jelenti, hogy neked tetszeni fog, de a fenn levőkben nincs hiba.
A németeknél mindent megtalálsz, ami szem-száj ingere (még faömlést is ), vannak hibás modok is, viszont a felhasználok kritikája sokat nyom a latba. Az "ajánlott" kategóriában igényes darabok között lehet válogatni. -
#17482 A hivatalos oldal :)
http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en -
endy papp #17481 Ahogy én látom minden oldalon mindenféle mod megtalálható.
Igazából neked kell kiszűrni és szelektálni.
No meg kinek mi a jó, eléggé relatív,mindenki mást részesít előnybe, -
endy papp #17480 "Szép" is"működik" is de egyenlőre felejtős ahogy dolgozik ,az irányítást meg hagyjuk.
Akkora körön fordul meg hogy .....
De aki szeretne vele küzdeni ,tessék, innen töltheti(nálam rövid úton ,próba után, delete)
KRONE BIG X650 CARGO BEASTPACK v3.0 -
#17479 Van valami olyan hely ahol csak a legjobb minőségű modokat gyűjtik össze? -
zolcsika080104 #17478 te kis perverz TEE!!!! -
#17477 Semmi extra nincs, normál világítást használ.
Véleményem szerint, pont fordítva van a dolog, a Giants modderek nélkül már nem létezne. A program motorja kissé már elavult, de még mindig ezzel húzzák le a játékosoktól a lóvét. Amit a 15-be újítottak, azt a moddereknek köszönhetik, pár gép kivételével amit a szponzorok miatt kreáltak (a legtöbb egy sablonformára épül), a régebbieket meg le se sz@rják. Ezt hívják parasztvakításnak, a régi cuccokat újra texturázták, ez az új játék. A legtöbb játékgyártónál ugyanez a helyzet, romlik a színvonal, mindezek ellenére számomra élvezhető a játék, pont azért mert "személyre" lehet szabni a módosításokkal. -
#17476 Itt megtalálod: #17424
-
Carl Davies #17475 Én szerintem ki is kapcsoltam volna a játékot XD -
endy papp #17474 Először valami mást olvastam,hogy ......ömlésed lesz
Szépen össze raktad a rönköket
Én mielőtt szállítom mindig mentek,így nem érhet meglepi.. -
#17473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mikor nagyon ráizgulok a játékra előfordul, hogy faömlésem lesz.
Nálam is dübörög a fabiznisz
-
endy papp #17472 Vótmáááááá
Igaz régebben.....
Természetesen nem gond hogy belinkelted... -
pack #17471
LINK -
#17470 Az alsó képen a fénycsóva valami mod eredménye? Mert nekem úgy rémlik, hogy a melósoknak éjjel nincs fénycsóvájuk, csak a reflektor világít.
Amúgy nagyon hangulatos ez a Salzburg map, de sajnos ezek a mod mapok nem érik el azt az optimalizáltsági szintet, mint a gyáriak. A 2013-ban is eddig akárhány mapot kipróbáltam, minidg ezt éreztem. A modderek nem képesek úgy belelátni a program mélységeibe, mint a Giants, oda már komoly programozói tudás kell és gondolom kóddal védettek a lényegi dolgok. Nem igazán tudják felmérni, hogy mire képes az engine és mire nem. A Giant-os gyári mapok viszont dizánjra fosok, nincs igazi, az adott tájra jellemző mezőgazdasági hangulatuk. -
#17469 hali errol a lopakodo packrol tudnal dobni legyszi egy linket? :)
amugy nagyon jo kepek, es neked is BUEK. -
#17468 Lehet korai
Mindenkinek Boldog új Évet !
-
#17467 Jaj nagyon gagyi szegény, amolyan sufni tuning.