Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati Radeon X1600 a vidikari. pedig még mediumon is simán elmegy a játék csak épp írás nincs.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP

Van egy kis problémám. Találtam egy kultivátort (Lemken Kompaktor 1500L), aránylag kis helyen megfordul, a munka szélessége 13 m, viszont az a gond vele, hogy nem tudom használni a Vezető segéddel mert, amikor elindítom összecsukja magát. Olyan mintha a munka mód és a szállítási mód fel lenne cserélve. Ugyan ezt tapasztaltam a John Deere Grubber-nél is. Tudna e valaki segíteni nekem. pls
Problémám a következõ:
Miután felrakom a 2.0, vagy a 2.1-es Patch-t a játékba belépve semmilyen írás nincs a menüben, illetve a játékon belül a PDA-ban sem.
Egyszerûen akárhogy próbálom semmiféleképpen nincs írás, még módok nélkül sem. A játék természetesen eredeti.
Hálám üldözze aki a segítségemre van és orvosolja a problémám.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
tudna nekem valaki ajanlani vmi aranylag kicsi mapot, ami jol mukodik van rajta minden, alap noveny eleg nekem, csak legyen rajta allattartas, esetleg biogaz uzem. meretre kb akkora legyen mint regen volt a Mezogep map az FS2011-hez, ha nagyobb az se gond , de ne legyen olyan nagy mint az alap map... koszi
Én azért várnék az elõrendeléssel..Más a trailer, más a game 😊
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Csak azért kérdezem, mert valahol olvastam régebben, hogy a steam az orosz disztribúciókhoz néha elég érdekesen viszonyul 😊
Csak az aktiváláshoz kell a VPN. De mivel alig láthatóan van csak feltüntetve, ezért kicsit kétségbe estem az elején, de miután kaptam egy nagyon segítõ kész levelet az MO-Keys-tõl "Minden le van írva az oldalon" magyarázattal, tüzetesen is elolvastam. Rettentõ egyszerû, csak lehetne feltünõbben is jelölni. Én az 1. megoldást választottam, pikk-pakk megvolt, a továbbiakban nem kell, csak amíg a steam csekkolja a kulcsot. Ami kb. 10mp. Onnantól szépen lejön, multi is megy, minden oké.
http://mo-keys.com/vpn-aktivalas.html
Kifejtenéd ezt az MO Keys-s dolgot? VPN-en csak aktiválni kell, vagy késõbbiekben is kell a játékhoz? Nincs régióhoz kötve?
http://www.modhub.us/search/forest/
A gépek meg egyéb dolgok bent vannak, de a map nincs, ha akarok egy új karriert.
Valami ötlet?
Sajnáljuk, de a következõ elemek ebben az országban nem megvásárolhatóak. Vásárlás megszakítva. Szerintetek mennyire szoptam be?
Pótkocsit én ezt használom, most ez az újabb változat már az erdészeti módal is használható: Kroeger HKD 302 Multifruit
Hagyma,répa aratásra meg ez:Grimme Maxtror multifruit
valaki legyenszives linkeljen be nekem 1 pótót amivel tudok zabot,napra,tönköly,répa,hagyma,köles,rozs,pelyvát meg ilyeneket szálítani megy 1 kombájnt amivel a répát meg a hagymát ki tudom szedni .
Köszi
Hát az lehet hogy úgy vannak vele vegyék meg az újabb játékot, meg ezek a "dlc"-el is csak variálnak hogy veszegesd meg külön-külön aztán ha újra telepíted akkor meg nyavalyog a kódokkal. Meg én ezt sem tartom korrektnek, hogy ha veszel egy új gépet vagy többször újra telepíted akkor lejár, hát jól van hogy "olcsó" de ha egyszer megveszek valamit egy áron amit nem én szabtam meg hogy ilyen alacsony akkor miért nem telepíthetem 10 év múlva is akár 100. jára. (most akkor megvettem vagy csak béreltem?)
a traktorista pálinkával müködik
Csak ha a Steam-en vásároltad akkor lehet 5-ször, ha a Tesco-ba vagy máshol akkor nem számít. De a Steam-tõl is lehet kérni új széria számot ha lejárt az 5 lehetõség, Én így tudom 😊
Valóban az egér gombokat kell használni, mégpedig úgy, hogy egyszerre kell nyomni a jobb és bal gombot és közben elõre, hátra tologatva az egeret, nyílik vagy záródik a rönk fogó , ha pedig forgatni akarod, akkor a két gombot egyszerre nyomva, jobbra vagy balra kell mozgatni az egeret!Üdv.<#integet2>#integet2>
Az egér gombokkal, a forgatást is csak nehéz rájönni. Jobb és Bal egérgomb nyomva tartva közben forgatni az egeret.
Farming Simulator 2013 | Búza aratás
<#integet2>#integet2>
a traktorista pálinkával müködik
Nekem nem rémlik ilyen egyszer használatos kulcs. Bár lehet, mert mióta felraktam én nem töröltem.
vává akkor elõbb ugye kiszedem a modokat esetleg a savegame backitapot mert az csak egy dott játékra vonatkozik nem az egész játékmenetre ahol vannak ezeka trófeák mert a trófea az bármelyik mentésbõl az újakban is ha újat kezdek is él.Szóval ebben az esetben nem tudom mio lesz ha mindet törlöm mert ezt a fõmappát nem telepítéskor teszi rá a gép?Ha törlöm nem lesz gond?Plussz írta valaki hogy újrarakás után nem fogadta el másodjára a szériált.Mintha a dobozos lemez csak egysszer telepíthetõs lenne valahol itt olvastam.Ez igaz lenne?
Igaz, hogy indításkor elõször újra kéri majd a Serialt, de a problémát is megloldja. <#lookaround>#lookaround>
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet a játék újratelepítése nélkül az aratókirály meg patkõ meg az ilyen meglévõket törölni ?Hol és mit kell átírni hozzá?