23835
  • dimre
    Igen, ahol a mods mappa van keress "screenshots" mappát, abba menti a képeket.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.06. 20:10:28
  • Carl Davies
    Van olyan gombom persze. De ha azzal csinálom, akkor azt menti a farming mappájába? Csak azért kérdezem, mert nem találkoztam még ilyennel.
  • dimre
    Milyen klaviatúrád van?
    A legtöbbnél található egy "Print Screen" (PRT SCR) gomb, Steam-es verziónál alapértelmezett az "F12" (változtatható), ha meg használsz valamilyen képrögzítő programot, ott is szabadon választott gombot használhatsz.
  • Carl Davies
    Hogyan lehet 15-ben screen shot-ot csinálni? Egyszer már sikerült, de most nem tudom melyik gomb az XD
  • RODLEE
    Nem tudom megkérdezem a haverom patchelte e! EU szerveren nyomta az a jó?
    Kössz!
    Üdv

Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.01.06. 14:00:42
  • dimre
    Konkrétan nem tudom mire gondolsz, ilyen elhelyezhető újdonságok már vannak, ezek inkább energia farmok.
    Bioüzemanyag finomító
    Takarmány-trágya "finomító"
  • sztanko15
    Sziasztok!
    Van olyan térkép a játékhoz amelyben energiaültetvénnyel is lehet foglalatoskodni?
  • ximix #17539
    RODLEE #17535

Az 1.2 patch ?

sly78 #17536
    Hmm a Steam kliens-t letöltötted ?
    http://store.steampowered.com/about/

A kliensen belül meg
    1. bal klikk a "Játékok" majd a menüben a bal klikk "A játékkönyvtár megnézése" menüpontra
    2. A játéknevére jobb klikk és majd a felugró menüben bal klikk " A játék telepítése..." menüpontra
    3. A felugró ablakban választhatod hova szeretnéd telepíteni ........meg ilyenek

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.05. 22:38:23
  • Carl Davies
    Akkor én sem tudok semmi mást.
    Nekem a Dayz-vel van ez. Nem tudok szerveren játszani. Bedob, és csak egy madárkával repkedhetek. Nekem azt mondták, hogy ez annak a jelen, hogy nem eredeti ... Pedig megvettem hozzá 3 Armát ...
  • endy papp
    Akkor ez szívás nem is kicsi.
    Nekem van egy játékom a steam-n ami ott van látom is el is kezdi betölteni ,de a fekete képernyőnél tovább nem jut.(már többször újra raktam ,sikertelenül,így már töröltem ,legalább a helyet ne foglalja))
    Természetesen régebben játszottam vele több 10 órát ,de 1 éve el sem indul.
    Olvastam a fórumon hogy másnál is volt ilyen gond,mint nálam.
    Nagy valószínűséggel a készítők hibájából rossz,nem updatelték.
    No de ami nálad van az teljesen más tészta te megvetted és egy Win reinstal után már nem is látod a listában,le sem tudod tölteni nem tudod használni.
    Szerintem írja a steam-s supportnak ,hogy miként jártál ,persze mellékelve a számlát amin kifizetted a steam-n ,talán tudnak valamit kezdeni vele,egy próbát meg ér.
  • sly78
    letöröltem mindent, nyoma sincs a játéknak, a registryben sem. rányomok a steamben, hogy play game, nem történik semmi. ez van :(
  • RODLEE
    Hali!
    Egy barátom nevében kérdeznék 1 dolgot!
    Feltelepítette a gamét(2015) elég fullos kis gépe van,de mikor interneten akar játszani azt mondja szaggat neki a játék,de sima szingli módban szépen fut!
    20 MB neteje van!
    Én azt gondolom a szerver miatt laggol neki,esetleg tudtok olyan hazai szervereket ahova érdemes felmenni és jó a kapcsolat is?!
    Előre is kössz!
    Üdv
  • Carl Davies
    Dehogy. Letörlöd, aztán steamen rámész hogy játék (vagy ilyesmi) és elvileg el kell kezdenie tölteni ...
  • kerzsakov
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a Baldeykino v2.2 map-n hol lehet feltölteni a vegyszerezőket illetve a szalmát eladni? Kiegészítésként milyen módok szükségesek a maphoz gépek, stb?
  • sly78
    szerintem újra csak úgy tudom letölteni, ha megint megveszem.
  • Carl Davies
    Próbáld meg letörölni teljesen, és újra letölteni. És hagyd hogy "azt csináljon amit akar" XD Jobbat nem tudok.
  • sly78
    kifizettem érte a pénzt, nem fogok másikat venni. a steamnek pont ez lenne a lényege, hogy nem megy tönkre a dvd, nem hagyod el, három év múlva is ott a játék, leszedheted újra bármikor. ha működne jó lenne :)
  • zolcsika080104
    hát ne hari hogy ezt írom nem ismerem a Steamet azt sem tudom kell e érte fizetni vagy semViszont a dobozos egyre olcsóbb vegyél egy dobozost szerintem minden problémád megoldódik vele.
  • sly78
    így van, írtam, hogy steames, nincs termékkulcs. szopás, az van. :(
  • zolcsika080104
    így igaz van valami gebasz nekem az volt hogy az ill program a vid kari ill program nem volt friss beütöttem a termékkulcsot és kiírta hogy nincs profil hozzáférés pedig nekem akkor már volt parancsikon minden.Szóval amikor a lányomnak adott régi gépre meg felment a win 7 professional és frissítve volt a vid kari.a patch nélkül is lehetett aktiválni a játékot.neki viszont állítólag friss az illesztője ez esetben lehet újra kellene rakni a játékot op rendszere mi vajon?
  • Carl Davies
    Steamon vette gondolom. Onnan nem tudom, hogy hogy lehetne kulcsot kérni, de elvileg nem is kellene kérnie.
  • zolcsika080104
    még telepítés előtt kéri a kulcsot?Az sem baj azt hiszem onnan honnan vetted lehet kérni új kulcsot akkor biztos megvan még honnan vetted nem?
  • sly78
    hali! termékkulcsot nem tudok, online vettem. az a baj, hogy nem tudom telepíteni sem, így parancsikon sincs. a mappájából el tudnám indítani, ott az exe, de kéri a termékkulcsot. a videokari illesztője zsírúj verzió.
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2015.01.04. 17:03:21
  • zolcsika080104
    szia!

Én is nemrég vettem egy erősebb gépet, lényeg a lényeg, amit vettem egy linux op rendszeres volt, raktam rá egy home prémiumot.Frissitened kell a videokari illesztőjét valamint ha feltelepítetted a játékot azonnal tedd rá az 1. 2 es frissítést.Ha ezzel megvagy akkor indítsd el a játékot.Ha kiír valamit írd már le hogy mit.Én is 2 napig kínlódtam vele míg sikerült.Elvileg ha az 1-2 re megvan frissítve és indítod kéri a termékkulcsot aminek a beírása után sikerülnie kell az indításnak.Miután telepítetted a játékot parancsikont hozott létre?
  • traktorista
    A farming classics modot, ami volt 2013-ban is, átkonvertálták már 2015-re?
  • sly78
    most annyit sikerült megoldani, hogy már látom a játék könyvtáramban, de elindítani nem tudom...
  • Carl Davies
    Kösz, hogy megnézted. Akkor szerintem az update lesz a probléma.
    Sajnos nem eredeti, ezért. Persze meg akarom venni, csak nincs most rá keret. :S
    De ahogy hallom nem is valami jó. Várok még akkor valami jobbra.
  • sly78
    segítsetek már pls. újra kellett tennem a windows, hogy tudom újratelepíteni a játékot? steames. belépek, de nincs ott a profilomban, nem értem...
  • dimre
    Egy kisebb már készülget
    Claas Mega 208
  • dimre
    Az a kombi elég van megcsinálva, ha türelmes vagy előbb-utóbb lesz normális Claas kombi.
    Nem koszolódik (csak a kerék), a világítása sz@r, 20km/h arat stb, ez is egy, az átgányolt 13-as cuccokból.
  • endy papp
    Bocs hogy csak most de most értem haza...
    Nálam minden rendben.
    Látja a játék és működik is rendesen,kipróbáltam
    Természetesen a legújabb 1.2 update van fenn és eredeti a játék...
    Nálad lehet a gond valahol,ezt már neked kell megkeresni.
    Ennyit tudtam segíteni.
  • sly78
    köszi, töltöm! majd beszámolok.
  • dimre
    Tessék, az alsó a kicsi, hibátlan.
    Auenbach
  • sly78
    sziasztok!

tudnátok nekem ajánlani egy jó kis mapot? valami kicsit, kisebb táblákkal, amolyan családias hangulatút, régi gépekkel mókuskodnék rajta, nosztalgia, ilyesmi :)

előre is köszönöm
  • zolcsika080104
    sziasztok !

ami modokat később késszítettek azok ált. az 1.2 es Patch -el futnak.

ha visszafrissítek 1.1 re akkor a meglévő modok fele sem látszik.
  • Carl Davies
    http://uploadfiles.eu/hnndafixlf6x/Claas_Lexion780_Pack.zip.html
    Ez az.
  • endy papp
    Némelyiknél előfordulhat de nem ez a jellemző.
    Ha dobsz róla letöltési linket, én is kipróbálom és akkor kiderül....vagy nem
  • beatrix0425
    Köszi !
  • Hunter of Deer
    neked kell feltolteni
  • beatrix0425
    Sziasztok
    Vettem üvegházakat, azokat nekem kell feltöltenem vízzel és trágyával vagy automata ?
    Köszönöm !