23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #17586 Igen..... van vonórúd,de asszem láncot is láttam már.
Scaniat nem tudok amin van elöl is ,vagyis nem néztem az enyémeket de Manon biztos van azt már próbáltam.Man vontatás
Itt találsz láncot és rudat is.
Vonó rúd és lánc -
Carl Davies #17585 Van ilyen vonórúd, csak az a poén, hogy mivel álló járművet húzol, blokkolva vannak a kerekek, szóval nem nagyon jó semmire. -
#17584 Az 1.2-es patch módosított valamit a bálázáson? Mert eddig egy föld adott mondjuk 10 bálát, most ugyanaz a föld ad 25 bálát. Ez így túl sok, át lehet ezt írni valahol? -
#17583 Sziasztok
valaki tudja hogy van-e már 15-höz vontatási mód?
ha igen akkor tudna valaki olyan scania kamiont ahol elöl is lehet vontatni? -
#17582 Három variáció van a modban
-
#17581 Én is arról beszélek, az a bocikból jön ki.
Erre gondoltál ?
GuelleMistKalkModPack
Ez a mod megjeleníti a bocik melléktermékét, és hozzáadja a meszet trágya anyagként. -
hekus2014 #17580 Szia, köszi, a választ én arra gondoltam, amit a földekre lehet szórni. -
#17579 A bocik csinálják, már ha erre gondolsz, kétféle megnevezés alatt fut a játékban, trágyalé és iszap, utóbbit a Marhu féle trágyacsomag, sertésmód használja.
Ha valami másra gondoltál akkor sorry.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.11. 17:04:56 -
hekus2014 #17578 Sziasztok, iszapot hogyan kell csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#17577 Ugyanoda ahova a többit, a mods mappába. -
Carl Davies #17576 Azt a Glance nevű modot hova kell berakni? A my games-ben lévő farming mappába, vagy ahová telepítettem? Vagy esetleg máshova? :D -
#17575 A PDA csak a helyet foglalta, helyette vannak modderek által készített különböző speciális "HUD"-ok, persze alapadatokat csak a menüben tudod megnézni, mindent megjeleníteni egyszerre sztm. felesleges, és a látható játékteret is szűkíti.
Leghasznosabb Kijelzők:
Animal HUD
Real Time
Glance
Compass
MInMax
HUD Hider
Inspector
Inspector (Más fajta)
Nekem a Glance a kedvencem, a járműparkról, állatokról ad hasznos információt, inspector és az animal hud helyett használom, egyszerűen beállítható a megjelenítendő infó mennyisége.
A másik, lehet úgynevezett "dedicated server"-re előfizetni, ahol akkor is folyik az élet a farmodon, ha nem vagy játékban.
A nővények elszáradását meg ki-be lehet kapcsolni a menüben bármikor.
Link 1
Link 2
Link 3
Link 4
-
Carl Davies #17574 Az első az engem is eléggé zavar.
A második meg hülyeség szerintem. Nem mindenki tud játszani minden nap. Lehet valaki 1 hétig nem jut még gépközelbe sem. -
fbalfonso #17573 Lehet, hogy hülyeségeket fogok írni vagy kérdezni, de...
1. Nagyon jó lett a 15, csak egy bajom van vele: a PDA megnézése megállítja a játékot... A 13-ban, amíg vártam a másik parasztra a sor végén, lehetett lapozgatni, nézni, hogy áll a gazdaság, de attól még haladt a munka. Kérdésem: van-e valami mod, ami ezt a kérdést megoldja?
2. (Figyelem! Még nagyobb hülyeség!!!) Az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha lenne a játékban egy ún. "tamagocsi mód"? Arra gondoltam, hogy a rendszeridő alapján történnének a dolgok a virtuális mezőkön. Teszem azt, ha három napig nem játszol, akkor el is fonnyad a növényed... Szerintetek megvalósítható lenne ez? (Az ötletet a Plants vs. Zombies "Zen Garden-"je adta) -
vindzsi #17572 Köszönöm a választ, és a segítséget. már is megpróbálom megcsinálni. :) -
#17571 Ha netán nem vágsz bele, néhány alaptérkép amit módosítottak:
Volksholm
Holmfarming
DtP Map
Westbridge Forest
Mindegyik tele van extrákkal, ezek a legjobbak.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.10. 10:08:22 -
#17570 A Giants Editor-ral, mivel az alaptérkép a játék könyvtárában lapul, ott nem ildomos belenyúlni a dolgokba, ezért ki kell importálnod, majd szerkesztgetheted ahogy akarod, utána becsomagolni, a mods mappába tenni és kész.
Oktatóvideó állatok áthelyezéséről (angol nyelvű a 13-hoz készült, de a szisztéma ugyanaz), ha ráérsz nézd meg az összes videóját, sok hasznos dolgot elmagyaráz, meg lehet érteni nyelvtudás nélkül is.
-
#17569 Vannak hasonló veszedelmes eszközök, ezek még a szolidabbak amelyikkel a sziklaoldalt marják ugyanígy az már nem piskota.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
vindzsi #17568 Üdv mindenkinek.
Tudna segíteni valaki abban, hogy a tehenek tartózkodási helyét hogy lehet megváltoztatni? Mert sajnos én nem tudok rá jönni. Mind ezt alap mapon akarnám meg csinálni. -
#17567 Viszik mint a cukrot
Bruks -
endy papp #17566 Na ezt mikor megláttam.....és kipróbáltam,feküdtem
Simán beaprítja a 15 méteres szálfákat is ,mind egy hogy helyezkedik el a földön ...
Szerintem egy kisebb erdőt fél óra alatt forgáccsá alakít
Ja igen....jól elhelyezted a komposztálót
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.09. 20:50:14 -
#17565 Azért csak gyalultam a térképet egy kicsit, hogy beférjen
-
endy papp #17564 Ez még sajna csak GE-vel beilleszthető nem "Placeable",no de ahogy írtad , így is van rengeteg,ezen kívül is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.09. 19:54:04 -
#17563 Én eddig simán ráöntöttem a szilázsra a szecskát és füvet is. Most, hogy 1.2 lett, azóta nem megy. -
#17562 A link akit érdekel a komposztáló
Compost Master Pack -
#17561 Ha már megerjedt, és szilázs lett, arra nem tudod ráönteni a szecskát, ez régen is így működött.
endy papp #17559
Lassan annyi kiegészítőt csinálnak, nem lesz talpalatnyi hely a térképen a földeknek.
Arra várok, hogy valaki csináljon normális 4X-es térképet, legyen egy kis mozgás lehetőség. -
#17560 Ezt nem értem! Amióta fent van az 1.2-es patch, azóta ne fogadja el a szecskát a teheneknél a tárolóhelyen, ahol szilázs van. Előtte működött. Ez az update miatt van?
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.01.09. 18:04:41 -
endy papp #17559 Itt egy újabb "üzem ami majd mindent hasznosít......komposztálás.
-
endy papp #17558 Ja ja tudom nekem is meg vannak, vagyis le töltöttem őket .
A gyümölcs fák is megvannak,az üveg házakkal együtt,eléggé napra kész vagyok a modokat illetően,csak időm nem nagyon jut a farmozásra......
Valahogy abban kimerül hogy kipróbálom a napi új nekem tetsző modokat.....
Már így is több mint 4 GB van modokból csak tudnám minek,de nincs szívem kidobálni őket mert valamelyik valamiért úgy érzem még jól jöhet,de előbb utóbb szelektálnom kell,de mostanában még arra se nagyon volt időm.
Igazából jót, ami több órát jelent nálam,talán 1 hónapja toltam vele.... -
#17557 Meg az új módi, hogy a vetőgép már "permetezik" is (lassan le is aratja amit elvetett), jó valóságban vannak ilyen gépek, csak azok nem egy szóló vetőgépből állnak.
Én módolt trágyaszórót használok, átírtam xml-ben, hogy nem köpködje olyan gyorsan a trutyit, de a modderek ahányan vannak annyi féleképpen állítják be akár a permetezőt is.
Most van új üzem Marhu barátaitól, ott mindent fel lehet használni, üzemanyagot csinál még a sz@rból is, és még lóvé is csurog a számlánkra.
Egy másik modder is csinált bioüzemanyag gyárat, mindkettő elhelyezhető a térképen, igaz nagy helyet foglalnak, de megéri foglalatoskodni vele.
Én még a zöldség-gyümölcsös módokat is beraktam, hogy véletlenül se unatkozzam. -
Stormbird #17556 Arról már nem is érdemes beszélni, hogy mennyivel macerásabb a hígtrágya/szerves trágya kijuttatása a földekre, mint a permetezés. Még a legnagyobb szórókkal is csak igen kis területet lehet megtrágyázni egy feltöltéssel, miközben a permetezővel hatékonyabban és újratöltés nélkül lehet hatalmas földeket megszórni. Ezt a nagy különbséget mindenképpen differenciált terméshozamokkal kellene honorálni, természetesen a hígtrágya/szerves trágya javára, mert a jelenlegi formában teljesen értelmetlen vergődni a sok újratöltéssel.
Egyébként meg nem nagyon van miről beszélni, amíg ebben a programban (a 2011 óta) mindenhol esik az eső:) Értsd, kombájn, traktor, kamion kabinja. Fészer, szalmatároló, röviden bármi fedett hely ahol egyébként normál körülmények között nem jellemző a csapadék:D
Az rendben van, hogy az eső lecsapatja a redvát a szabad ég alatt álló holmikról, de hogy ez megtörténik a fészerben állókkal is... -
endy papp #17555 A játékban már ott bukott az egész hogy ugyan abból a tartályból töltöm fel mind kettőt
Azt meg hagyjuk hogy a valóságban hogy is működnek ezek a dolgok......
Mivel a permetezést is másra használják ,mint a műtrágyázást, de itt ugyan azt a célt éred el vele.....
Ahogy a szerves és a híg trágyázással is,de kár is ebbe bele menni ,mint írtam is ez egy ilyen játék.
Sok minden funkció van a játékban amit ha egy picit fejlesztenének átalakítanának akkor nagyon is sokat dobna a játék élményen ,ergo ,lenne értelme elvégezni az adott munka folyamatokat.
Sajna itt csupán a legtöbb csupán vizuális "+" élmény,ha úgy vesszük felesleges,értelmetlen.
Pl.miből állt volna beletenni az alap játékba egy olyan opciót hogy a híg és a szerves trágyát ha nem akarom szétszórni akkor le is adhatom,a 2013,ban a moddereknek nem okozott nagy problémát ,de a 15-nél is van már ilyen a modderek részéről.
De hosszasan lehetne sorolni....... -
#17554 A permetezés azért cseles a játékban, mert Mo. leginkább vegyszerkijuttatásra használják, míg más országokban folyékony műtrágya kikutatására is . -
#17553 Meg kakit is lehet spriccelni
-
endy papp #17552 Én speciel vetés után szoktam.
De csak egyiket mert mind kettőnek semmi értelme és jelentősége,ez egy ilyen játék....
-
endy papp #17551 -
hekus2014 #17550 Sziasztok, azt szeretném meg kérdezni, hogy mikor kell műtrágyázni és mikor kell permetezni? -
sly78 #17549 megoldódott a problémám. kivételesen én voltam a hülye, elfelejtettem, hogy két steam fiókom van, és amikor a windowst újratettem, a régibe jelentkeztem be. naná, hogy onnan nem tudtam letölteni :) -
Carl Davies #17548 Van már 1 kép ott, már egyszer rájöttem akkor, csak elfelejtettem XD Kösz a segítséget. -
sly78 #17547 írtam nekik, most várok türelmesen :)