Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ár most az alap 10x. Ami nem látszik az a gyapjú, fű, széna, szalma, takarmány, kevert táp, tej, trágya, tojás ára.
Ezeket is 10x drágábban lehet eladni <#idiota>#idiota> Az adatokat a "careerSavegame.xml fájlban lehet változtatni (Dokumentumokban)
Jegyzettömbbel megnyitod, majd Ctrl+F és beírod hogy: price. A sorban olyat keress hogy price="0.21000" vagy hasonló szám.
Ez a jelenlegi ár. Ha átírod 2.1000-re, akkor az ár 10x lesz, mint lentebb a képen.
Utána van írva hogy previousHourPrice="0.19000" Ezt is ugyan annyival kell beszorozni, mint az előzőt.
Ha kész, akkor mész tovább a sorban és ugyan ezeket az értékeket keresd. Az árak elé van írva, hogy minek az ára az adott szám. Átírás előtt nézd meg minek árát írod át, mert ott van az üzemanyag és a permetszer/műtrágya ára is.
http://kepkezelo.com/images/ypt6eei3hjyu21b9ovh9.jpg

Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.21. 12:47:16
Árban most 25-30€ körül van, ~8-9000. De CD Galaxis-nál és 576-nál lehet olcsóbb lesz, ha előrendelhető lesz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Steam
(A steam-en rendelt játékban nincs magyar nyelvű verzió !!!)
FS Hivatalos oldal
(Az Amazon-tól lemezes verziót rendelhetünk)
Hazai üzletekben pár héten belül lesz előrendelhető (lemezes verzió).
X universe Home, sweet home
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A fakitermelés valószínű opcionális munka lehet, ami plusz pénzhez jutás. De vagy csinálod vagy nem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tehát még nem lehet kapni ^^
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nem akarod megosztani velem a 3d modell (nem játékba, egész másra kellene)?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Még nem lehet kapni a 2015 öset sehol ugye?
Látszik még az is hogy vakuval csinálták a képet.
Az még odébb van mikor ilyen kép köszön vissza a játékból,de reméljük a 15 már szebb lesz az elődjeinél.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.09.14. 18:43:11
legyen szíves valaki nézze már meg nekem hogy amikor az alap mapon új játékot kezd akkor induláskor az eke előtt van neki kistraktor és a boltban hány féle kistraki van?olyan mintha nekem eltűnt volna belőle pedig alapból benne van.Előre is köszönöm....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
egyáltalán nem vagy zavaró.meg erre való a fórum ráadásul egész fejtörősek a kérdéseid.RAJTAM MÁR EGYSZER SEGÍTETTÉL MÁSIK FÓRUMON A SILENT Hunter 4 uboat missions telepítéssel biztos emlékszel még
Volna egy újabb kérdés,amire sehol nem találom a választ. Megpróbáltam mindent de még most sem jó.
Azt szeretném kérdezni hogy ez mitől van? (nem engedi jobban fordulni az "attacher" ?)

Véletlenül nem tud valaki egy olyan SCR-es Fendt 828-at amiben van szántásmód? Már két leírás alapján próbáltam megcsinálni,de nem akar összejönni.
Köszönöm!
Itt még jó...
Itt már gondok vannak...

Egy Fendt 936-ra ráraktam az ALOE FRONTLOADER-nek a konzolát. Rajta van, működik,de ha csatlakoztatom az emelőszerkezetet,rögtön elkezd pörögni a levegőben a traktor amég fel nem emelem. Lekapcsolni sem lehet mert ha megpróbálom leengedni akkor megint pörög a gép. Olyan mintha összeütközne valamivel. (egyszer már tapasztaltam ilyet egy JD-vel is)
Ha valaki tudja hogy mi lehet a probléma,legyen kedves és segítsen! Köszönöm előre is!
kapsz ezért ezért egy nagy baráti ölelést!<#law>#law><#integet2>#integet2>
Csak amiatt "zavarnálak",mert írtad hogy szóljak ha van valami érdekes map.
Ha erre jársz ezt a multi mapot érdemes kipróbálnod szerintem.<#integet2>#integet2>
Kivi leszek mit szólsz hozzá.
Gondoltam szólok ,hátha megtetszik,most találtam,sok fajta növény van és szerintem elég hangulatos ,főleg ha mindent felfedezel<#wink>#wink>
Multi map.
Segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy Giants tutorial-ra ami alapján plussz lámpát tudnék rárakni egy modra és külön gombbal lehetne bekapcsolni őket. Eddig nem találtam ilyet. Ha valaki tud,kérem segítsen! Köszönöm!
Erről lenne szó:

Csak szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, én használom a modok letöltéséhez mert pl. az "Uploaded"-nél is várni kell ha több modot akarsz letölteni egymás után. Prémiumba lehet vele letölteni egy csomó oldalról (32 szervert támogat!) csak regisztrálni kell, ad 2 Gb kreditet, de feltölteni is megéri utána mert prémium sebességgel tölt le (508Ft-ért 8 Gb letöltést ad). Pl. az "Uploaded"-ről is teszteltem.
Superload.hu
Már adom is el a trágyázót, permetező jó nagy területen nyomja.
Igen, ezt gondoltam én is, hogy felhalmozok jó sokat ebből-abból, és várok a keresletre.
A repce tényleg jól fizet, viszont kevesebb terem belöle adott területen, mint mondjuk árpából, vagy búzából. Annyival viszont nem fizet jobban, hogy a különbséget pótolja. Inkább tárold a silóban és várd meg míg valamelyik átvevöhelyen megnö rá a kereslet. Akkor éri meg elpasszolni annak a boltnak.