23826
  • Caliph
    pedig van bőven bug.. toltam fa szállítós küldit,darus traki+ pót,3 körbe fért bele a teljes mennyiség,jó pénzt adott,de sajna úgy kitaposta a teli pót egy részén a mapot,hogy szabályosan alig birt elmenni a traki rajta,pedig nem ért le semmije,csak mély volt a vályú és ha nem pont benne mentél hanem kicsivel mellette,már akadt
    találkoztam a mapon láthatatlan fallal is amiben elkadt a traki,illetve csinálta dead wood kivágás küldit is,könnyű mert láncfűrésszel is elég ha kivágod,nem kell a hozzáadott géppel szenvedni. na itt olyan volt,h a megadott körön kívül volt a kivágandó fa,illetve a deadwood belespawnolt egy élő fába,és csak úgy lehetett kivágni,ha először az élőt aztán a halottat,de rinyált hogy ajaj,ezt nem kellett volna,figyeljek a megjelölt fákra...hát kösz bmeg :D

birkáim vannak ismét,nem nő vissza a lerakott legelő sem,ha elfogy.
    írtam nekik bugreportot,majd kezdenek vele valamit

ja és ha lesz üvegházatok,akkor csináljatok mellé egy nagyon kicsi rizsföldet,épp csak akkorát hgy a víz szállító pótkocsi beleférjen. ha elárasztod a földet ,ingyen van a víz,és ha beleállsz a póttal,akkor ingyen fel tudod tölteni vízzel,mintha a folyóból lopnád :D ugye kútról súlyos ezer eurók a feltöltések,szal ott nicns rezsicsökkentés :D
    gondolom majd ezt is javítják,de jelen pillanatban az üvegház salival és így feltöltve nagyon jó pénzt hoz
  • Caliph
    köszi! jól fog jönni,mert a második évben is javítani kellett a trakit,de a tank még félig van :D
    a villódzás is megvan még,van hogy a hó is beragad,meg furán sávosan tűnik el,egy 10 m sávban teljes map szélességben,aztán ha eltűnt rá 1 másodpercre a kövi sáv,aztán így tovább :D furi...nagyon várjuk a patchet,de ilyen amikor nem birja ki az ember,és első héten tolni kell :D
  • hawkie22
    Engem beszippantott, sokkal jobban, mint anno az FS22. 100k-ról kezdtem a farmot, most vagyok (voltam) 630k-n, hitel nélkül és még csak decemberben járok. Most vettem egy vetögépet, meg egy új traktort, a régit eladtam, így most csak 489k körül vagyok, megvárom az újévet, aztán indul az állattartás.
    Egyébként most belefutottam az elsö bugba is, volt két megbízásom, egy köszedés meg egy betakarítás, egyiknél se számolta a teljesítést. Betakarítottam a teljes területet, de a számláló továbbra is 0%-on állt. Elvittem a terményt, leadtam, abból jött valami bevétel, csak emiatt lett +/- 0-ás a megbízás, egyébként buktam volna rajta. A két megbízás együtt hozott volna közel 30k-t, de mivel le kellett mondanom, így -1k-ban zártam. Más buggal még nem találkoztam eddig. Holnap folyt. köv. :)
  • FrezeR
    Nem kövezünk meg, minden hardcore fannak csalódás minden új rész, ezt már megszoktuk :D De azt tegyük hozzá, hogy az alapok valamivel jobbak, mint a 22 esetében (szerintem) és sokkal több most benne a potenciál a moddereknek, hiszen úgy is miattuk lesz ez a játék később nagyon jó.
  • FrezeR
    Már van egy kis script amivel kiküszöbölhető a gépek gyors állapotromlása.

Damage Control v1.0.0.0 FS25
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.11.20. 19:46:25
  • Wernher
    Megkövezhettek, de nekem ez az FS25 nagy csalódás. Jobbat vártam, tudom még javítanak rajta, de maradok az FS22 verziónál szerintem. A menü az kikészít, borzalom szerintem az FS17 jut róla az eszembe.
  • Caliph
    passz,én csak egér bill tolom...

kezdem új pályát,ismét amcsi,előzőben csak teszteltem a dolgokat.
    normal módban,az összes gép sok üzemórás,de fullos az állapota. mire learattam az meglévő földeket,felkultiztam,lime vetés permetezés,a challenger már megint tropára ment,miközben a nafta alig fogyott :D olyan mintha a kettő fel lenne cserélve,a naftának kéne fogynia ennyire annyi meló után,nem a traktornak :p

most a gyapotot tolom,azt 22ben keveset csináltam,szal most azon lesz a fókusz.
  • moho79
    MSFS 2024: Login queue :)
  • Hefti
    Találkozott olyannal valaki, hogy több játékvezérlő esetén hiába állítom be a gombot nem mindegyik működik ?
  • FrezeR
    Bizony, az összes gép és eszköz alaposan megtépázva került átadásra az öregtől :D
  • Caliph
    az fel sem tűnt,milyen állapotban kaptam,szerencsére párezer euróból olyan mint az új...a festést kivéve,mert az még mindig horror ár,ki tudja miért :P
  • FrezeR
    Nincs mit!
  • FrezeR
    A trakid azért lett hamar tropa, mert az nagyapád már elég használtan adta át neked a farmmal együtt :D
  • Hefti
    Köszönöm szépen a választ !
  • hawkie22
    Na végre, kint van a More contracts mod. Éjszakás ügyeletben buli lesz ma este. :D
  • Caliph
    a köd annyira szerencsére nem zavaró,mint a képeken volt annó,és foltokban van lent,nem egyben az egész mapon. fura h a kezdő trakim hamarabb lett tropa,mint hogy fél tank gázolaj elfogyott volna belőle,most feltoltam highra a fogyasztást,hátha :D
    összeségében nem rossz,amit eddig tapasztaltam. de lehetne jobb is :p ja és van már pár használható életet könnyítő mod is,de várjuk még a nagy kedvenceket :P
  • Caliph
    én steamen húztam be végül,alapból a steam nyelvére állítja a játékot is,gyorsan vissza is tettem angolra ,annyira állt a szőr a hátamon egyes fordítási megoldásoknál :D

sajnos nekem is villog az amcsi map,szal várom a patchet,ahogy az új dinamikus legelőkre is,mert nem nő vissza a cucc. vagy valamit benézek. ugye amekkora legelőt csinálsz,az eltart x állatot,azaz úgy értelmezem hogy a tél kivételével mindig rendelkezésre áll elég legelni való gaz. én a teheneket eladtam és birkákat vettem,mert annak elég a fű a max termeléshes,aztán azt vettem észre h a második évben nem nőtt újra a legelőn a gaz :p
    rákeresve más is írta h nála is előfordult,
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 07:50:07
  • FrezeR
    Igen beállítható, de amúgy már alapból magyar.
  • Hefti
    Sziasztok!
    Érdeklődnék valaki megvásárolta esetleg a Farming Simulator 25: Collectors Edition verziót?
    Telepítésnél vagy utána beállítható magyar nyelvűre a játék ?
    Utoljára szerkesztette: Hefti, 2024.11.17. 16:03:55
  • hawkie22
    Én kedden elkezdtem, két farmot a "földbe állítottam" elég gyorsan, de most már 20. órája nyüstölöm a farmomat a kínai pályán, 100k-val indítottam, jelenleg vagyok 240k-n, még csak szeptember van, most ráálltam a betakarításos megbízásokra, aztán újév elején elültetem a rizst meg a borsót és lassan elkezdek majd állatokat is tartani. :) Valahogy jobban tetszik, mint a 22, pedig gyakorlatilag ugyanaz a kettö, de ott valamiért nagyon hamar elvesztettem a kedvem, hogy tovább csináljam a farmomat. Itt nem tudom, miért más.
  • Caliph
    pár napja jelent meg a játék,sztem még nicns hozzá sok. modhubon néztem pár gép van még csak,de 22ben volt menüben beépített mod letöltő rész,sztem ebben is van,nézd meg ott
    én még tartom magam,de holnap lesz időm,esélyes hogy elcsábulok :P
  • hawkie22
    Kérdés: van már olyan mod 25-höz, ami megnöveli a felvehetö megbízások számát? Három megbízás egyszerre, kicsit keveslem. De eddig nem találtam megfelelö modot. De lehet, hogy csak rossz helyen kerestem.
  • BmwMan86
    Igen ezeket Én is olvastam. Pár barátomnak is volt hasonló problémája ami a beállítások finomításával megoldódott.
    Sokan felnyomják maxra (200%) az alábbiakat is:
    -Resolution Scaling
    -Resolution Scaling 3D
    Ezeket érdemes 100%-on hagyni főleg az elsőt, mert ha felnyomod a jelenlegi felbontásnál is feljebb akar skálázni, de úgy sem fogod látni. Cserébe lerohad a VGA. Sőt, ha gyengébb gépen játszol akkor érdemes levenni 80%-ra és meg is szűnt a lag party.
    Persze a Giants is hibás, méghozzá az ajánlott gépigényben. Oda illett volna írni, hogy medium-high settings. Ha ultrán akarod akkor egy 3070/3080 vagy 6700XT ajánlott legalább. Ha QHD vagy 4K akkor illik egy 3080Ti/4070/RX6800 is.
    Eddig 8 spanomnak segítettem belőni és egyik sem panaszkodik már. Persze a térkép betöltésnél úgy is be fog akadni pár percig mert tölti a shadereket. Ez a motor egyik nagy hátránya. De egy gyors SSD-vel (ha lehet Dram cache-es legyen) még jobban csökkenthető.

• Caliph
    ahogy olvasgatom az értékeléseket is,villódzó shaderek probléma van ,ami a 22 indulásánál is volt,jelenleg ezt mondják a legtöbben
    reddit stb
  • Jóózsf István #23802
    Aha.
  • BmwMan86
    Ez azért erős kijelentés. Nekem a 22 és a 25 is folyékonyan fut 90-110 fps-el 1440P-ben. Legelső map betöltésnél mindig fog akadni a motornak köszönhetően, amíg feltölti a shader mappát. Ez kb. 5-10 perc.
    Ráadásul a 22-ben 16x-os térképen vertem bele 2400 órát akadásmentesen.
    Minden beállítás ultrán van. (Z790 lap, 13700K és RX6800XT, 32GB DDR4 B-die ram 4133-ra felhúzva.)
    Se lag, se akadás és Freesync-el tud 90-130 fps között játszani.
  • Jóózsf István #23800
    Óvatosan a meghatározásokkal!
    Ez a játék, vagy bármelyik elődje SOHA SENKINEK SEMMILYEN ÖSSZEÁLLÍTÁSON NEM MENT "DÖCCENÉSMENTESEN" ÉS NEM IS FOG! :-)
  • Carl Davies
    Mi számít nem optimalizáltnak? 1070Ti-m van. Fulhd-ban, autómata high beállítással, plusz bekapcsoltam még pár dolgot, simán megy, döccenésmentesen.
  • FrezeR
    Semmi extra nem kell, egy 80 lóerőnél erősebb traki, szépen rátolatsz vele és felcsatolja a hátsó részére :)
  • FrezeR
    Aki nem vette meg vagy nem akarja még annak ott a virágbolti verzió is kipróbálásra ;)
    Olvasgatom a fórumokat, Facebook csoportokat, hát vannak problémák bőven amit javítani kell, de ez nem lepett meg sajnos. Kíváncsi vagyok mennyire kapkodnak majd a javításokkal. Nagyon sok alapgép hiányzik amúgy ami benne volt a 22-ben is, de elvileg azért, mert még optimalizálniuk kell és utána szépen ki lesznek adva. Ez tűnt fel, hogy kevesebb gép van alapból.
  • Caliph
    én koncerten voltam tegnap,hajnalban értem haza,ma alvás van tervben,hétvégén talán ránézek ha nagyon nem bírom ki,de egyelőre még tartom magam :P
  • hawkie22
    Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a sárgarépaszüretelöt (dewulf P3CL Profi), azt melyik traktorral lehet húzni? Mert sehogy se bírok rájönni. :D
  • eta32 #23794
    Toljuk persze az fs 22-őt.
    A steam értékelésekből kiindulva nem sokat érő játék lett.
    Majd ha min. fél áron lesz elgondolkodom a vételen addigra minden téren talán játszható lesz de ez legalább 1 év...
    A preciziós gazdálkodást is kihagyták ahogy olvasom....
    Totál optimalizálatlan mondjuk a 22 sem volt az igazi de használható volt.
  • FrezeR
    Na toljátok már a játékot? Milyen? :D
  • FrezeR
    Preview: Farm Shops, Farmer's Markets, Greenhouses & Products

• FrezeR
    Kíváncsi vagyok majd úgy az egész összképre, mert elvileg a gépigény nem nőtt, meg állítólag optimalizáltabb is lett az új motorverzióval, de ennyi év alatt már eljuthattunk volna odáig, hogy ne akadjon egyáltalán, legalább az alap térképek :D A mod térképeknél ez extrán látványos sajnos az akadozás, persze nem mindnél, de soknál igen.
  • Caliph
    lehet mondta,de én láttam :p

1:11:30,tölt a visszapillantó tükör,akad
    áll ki a szín alól akad,pár másodpercel később megy rá területre akad

ez pont az amibe belekattintottam amikor néztem,a többit nem néztem végig,szal lehet h utánna nem volt gond,de itt 1 percen belül több is

• FrezeR
    Kivéve amikor a tükröket bekapcsolta, azt még mindig nem tudták megoldani, hogy azok miatt ne akadozzon.
  • Láma!
    pont azt mondta a streamben, aztán a másnapi ázsiásban is, hogy nem akadt egyszer sem, nagyon szépen futott
  • FrezeR
    Cutest Preview & Interview: Baby Animals, Variety & Dynamic Pastures

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.11.10. 14:20:36