Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortschritt E516 V1.0.0.0 FS25
GEPES írta (#24121):
Szia.
Köszönöm szépen a választ,akkor nem én vagyok a béna hogy nem találok,😊
kingmods
https://www.kingmods.net/en/fs25/mods/77004/fortschritt-e516-pack
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 05. 07. 08:27
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FrezeR írta (#24120):
Szia! Sajnos nincs működő verzió publikus szinten, amit találsz azok valóban rosszak, nem konvertálták őket át rendesen és senki nem foglalkozik vele azóta.
Szia.
Köszönöm szépen a választ,akkor nem én vagyok a béna hogy nem találok,😊
GEPES írta (#24119):
SZIASZTOK!
Fortschritt E-516 működő módot,nem tudjátok honnan lehetne letölteni Fs25-höz?
Eggyet találtam de az nem működik sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: GEPES, 2026. 05. 04. 21:44
Fortschritt E-516 működő módot,nem tudjátok honnan lehetne letölteni Fs25-höz?
Eggyet találtam de az nem működik sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: GEPES, 2026. 05. 04. 21:44
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a lényge h be kell melegedjen a traki a váltó,ha nem mosod le,a benne lévő piszok miatt melegszik majd a motor munka közben,és elromolhatnak dolgok,ami ki kell diagolni a műhelyben és megjavítani,kerékcsapágy stb stb,egy öreg traktor sok munkaórával hamarabb leromlik stb.mind a diagnosztika mind a javítás súlyos játékbeli órákba telik,szóval vagy megjavítod,vagy kockáztatod a nagyobb sérülést a gépen,ami rángathat stb
15. perctől beszél róla MakaM
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 04. 28. 14:01
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2026. 04. 27. 15:33
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Láttam playert aki semmiről kezdett,nulla ercsi,nulla gép,és megbízásokkal húzta magát egy kis fás területért és egy láncfűrészért meg egy pickupért aztán szépen kinőtte magát
ha nem jön be a kezdő farm,akkor általában kikapcsolom h kapjak farmot,beállítok egy milla ercsit kezdőtőkének és elkezdem felépíteni a saját izlésem szerint a játékot. egy terültere és pár alap gépre simán elég az 1 milla
általában fű silózással kezdek,azzal lehet haladni,majd birkák/kecskék fele veszem az irányt,azoknak csak széna meg víz kell,és szépen adják a tejet/gyapjút,egy kis rét évi 3x kaszával bőven ad kajának való bálát,és a siló bála meg jó pénz amit a maradék fűből marad
az üvegházak is szépen termelnek,és csak víz kell nekik.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 04. 27. 15:21
hawkie22 írta:
Visszatértem a játékhoz, gondoltam, megint belekezdek. Letöltöttem a Witcombe Park Farm mapet, de el vagyok veszve, mint vak gyerek a sötétben. Azt se tudom, merre induljak el. Hgoy érdemes elkezdeni? Adjam el a legtöbb épületet, amire nincs szükségem és vegyek helyettük mást? Mondjuk tejtermelöt eladni, helyette csirkéket venni? A takarmányt se tudom, hova kéne tenni. És hasonló problémák. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
19ben a Lone Oak farm volt nagy kedvenc ami nem az övé,csak 17 ből profi munkával átemelte a 19be,abban a mapban nagyon sok órám van,illetve a Sandy bayt is toltam sokat,annak ellenére h az is angol map
FrezeR írta:
Kint van mától a Witcombe Park Farm ami az egyik legjobban várt térkép volt. Van hozzá pluszban HD csomag pár dolcsiért cserébe, amivel Davidot, a készítőt lehet támogatni, nem mellesleg még jobban felhúzza az amúgy is szép pálya kinézetét. Rengeteget dolgozott a térképpel, újabb csúcsminőség tőle. Érdemes ránézni 😊
Witcombe Park Farm
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2026. 04. 25. 18:47
Akik kipróbálnák, de hozzám hasonlóan nem elég rutinosak, és nem is olvasnak leírást, a letöltött fájl nevet át kell nevezni. "FS25_Witcombe" ...🤣
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2026. 04. 26. 20:20
Witcombe Park Farm

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2026. 04. 25. 18:47
Caliph írta: Valóban,el is felejtettem,valszeg azért figyeltem a megjelenésre mert itt láttam 😛
FrezeR írta:
Caliph írta:
"ismét egy új map,nemrég jött ki,és 4.9 es értékelése van majd 2500 szavazat után,ez nagyon jó a modhubon. a héten ha lesz időm,tesztelem"
Pár hete linkeltem róla videót, hogy jönni fog. Végig néztem ahogy készült, a srác bemutatta részletesen, rengeteg munkát tettek bele és nagyon hangulatos kis pálya lett. Érdemes megnézni.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2026. 04. 13. 18:15
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2026. 04. 14. 00:11
FrezeR írta:
Caliph írta:
"ismét egy új map,nemrég jött ki,és 4.9 es értékelése van majd 2500 szavazat után,ez nagyon jó a modhubon. a héten ha lesz időm,tesztelem"
Pár hete linkeltem róla videót, hogy jönni fog. Végig néztem ahogy készült, a srác bemutatta részletesen, rengeteg munkát tettek bele és nagyon hangulatos kis pálya lett. Érdemes megnézni.
Valóban,el is felejtettem,valszeg azért figyeltem a megjelenésre mert itt láttam 😛
Caliph írta:
a gép packok nem sokat értnek,van egy rakás mod megfelelője. A highland fishing ami megfontolandó,az új map és a halászat miatt,ha tetszik,húzd be
Nekem alapból nem jönnek be az angol/skót mapok,illetve lentebb van említve egy mod map,ahol szintén van halgazdaság,ráadásul sztem jobban megoldva
24049 hozzászólásban ott a link hozzá
az meg hogy az idei packban mi lesz,azt a fene se tudja,látatlanban biztos nem venném meg a season 2 packot...a nagy durranás év végén a kép alapján a dél amerikai map lehet,de előbb meglátom mit raknak bele,.addig tőlem nem várjanak pénzt 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 04. 02. 16:27
Be is színezi.
Eddig is ott volt a szöveg alatt, csak nem látszott, hogy ott van egy hivatkozás.
Csak úgy, mint eddig... Kijelölöd a szöveget ami "alá" akarod tenni és utána URL beszúrása. Majd enter.
Bocs, ha tisztában voltál vele, nem akartalak kioktatni, de nem volt egyértelmű, hogy ezért, vagy azért mert az oldal nem jelenítette meg.
Mondjuk azt még elintézhetné valaki, hogy a küldés gombra frissüljön is az oldal és akkor nem kell nekem külön rányomnom a frissítésre.
nagyon szép összetett map
Igen, nagyon hangulatos, én végignéztem a térkép alkotásának folyamtát, a srác YouTube oldalán ott vannak korábbi videókban, szépen végigmegy minden területén és elmagyarázza a részleteket és hogy hogyan csinálta. Szerintem az egyik legjobb térkép lesz, ami idén kijön, a nagysdikerű Szpakowo térkép elkészítése is többek között az ő nevéhez fűződik.
Ha nem látszik egyik link sem és a kép sem, a hivatalos oldalon megtaláljátok a javítás részleteit 😄
Közben kijött egy javítás és egy új ingyenes tartalom a játékhoz.

És még a mosolyok terén is van némi hiányosság! 😊
Pöpec kis dejó!
A lényeg ugyan nem látszik, de nagyon hangulatos!!! :-DDD
A videó nem jelenik meg itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=s61jQIv_Ba8
Vagy elkopott a ceruzátok?
Vagy csak simán nincs mit mondanotok?
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.03.09. 18:56:30
Én arra várok hoyg 25 be megjelenjen agy a 2019 es mapok közül a Pleasant valley maphoz hasonló rendezett összetett látványos map ebben a bányászat valósághő nagy hegyekben volt ,a hegyek belsejében alagutakkal bányákkal
a gépem jól bírja, de ugye a 4x map azt jelenti,hogy sokkal nagyobbak az alap méretű mapoknál,később bármi is lehet 😊
letöltési link a videónál
Számomra az FS 25 bejött több szempontból is,még ha sokat nem is tolom vele.
Első sorba sokkal szebb mint az elődök,és ennek ellenére sokkal jobban fut hála a dlss-nek és a készítőknek....
Ennyi FPS-em soha nem volt FS szériában és ilyen simán soha nem futott...
Az eddigi részekben ha sok mod volt már akadt mint állat és az alap sem volt az igazi.
Sok új növény is van ha állat nem is ...
Rengeteg új gép, új gyárak stb...de hisz tudod ha megvetted....
Az más kérdés hogy ezek a régebbi modokból hivatalossá tett dolgok...
Számomra különösen bejön az fs 25 ,de ez nagyon egyedi,mivel a NLR Motion cokpitem támogatja az FS 25-öt.
Ennél fogva nagyon élethűen adja vissza a fizikát-mozgásokat amik a játékban vannak,persze ennek komoly ára volt ,de nem csak ezt a játékot támogatja amiket használok.
Igaz hogy "elméletileg" csak vizuális a talaj deformáció,de ha bele megyek lassan egy eke által készült gödörbe vagy csak amit a kerekek kijártak ,ennek megfelelően billen a traki...már ha csak az egyik kerék is átmegy rajta,minden mozgást leszimulál a NLR Motion program.
Élethű tud lenni mikor különbözően mozognak alattad a gépek mikor dolgozol velük.....
Bár csak lenne több időm az FS-re de vannak más játékok szimek is amikkel tolom.
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.03.02. 10:57:21
új pályák,új építhető cuccok,de mint mindig,a modok azok amik jobbá teszik főleg
én az alapot megvettem anno,de az új kieget már nem vettem meg,egyrészt az angol környezet sose jött be,másrészt alig ad hozzá valamit,talán csak a halászatot..De ugye a korábban linkelt mod pálya már azt überelte #24049