24054
  • csalad0801
    ezen a mapon van olyan föld amit vizzel lehet elárasztani?
  • Caliph
    a készítőnek a köszönet,nekem csak szembejött a neten,és elsőre látszott h igényes. sajna nem próbáltam még,tegnap baráti összeülés volt,ma délután mozi lesz,majd talán holnap eljutok h kipróbáljam én is
  • csalad0801
    végre egy szép hangulatos és nem unalmas map ,köszönet a megosztásért
  • FrezeR
    Én is belenéztem tegnap, egészen jó a hangulata és nagyon profin kiépített map.
  • Láma!
    wow, köszi! töltöm is le
  • Caliph
    ez egy nagyon durván igényes mapnak néz ki,este tesztelem

modhub

mondanom sem kell h új szintre emelte a halgazdaságot is(elvileg nem kell hozzá a dlc)
    halkaja készítés,kishalak,azokból nagyhalak,aztán jeget készíteni,azzal fagyasztott halat,és az mehet a halsütödébe pl ... és neked kell egy szerkezettel lehalászni a tavat is..briliáns
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.19. 14:43:57
  • FrezeR
    Én a real clockra tippelnék elsőre és az mindegy, hogy csak az időt mutatja bekavarhat attól. Próbáld meg anélkül.
  • csalad0801
    persze minden törölve lett fs 25 seholse volt
  • Caliph
    újratelepítéskor törölted a többi adatot is,savek,modok stb? általában a c meghajtóra username(ez a számítógéped neve,lehet más is ha beállítottad)/documents/mygames/farmingsimulator25 mappában van
    ide rakja be a modokat,és itt vannak a save fileok is,szóval erről csinálj egy biztonsági mentést valahova,majd töröld le és úgy teszteld
    a biztonsági mentés azért kell,mert utánna ha jó,vissza tudod rakni a save fileokat,és a modokat is egy egyszerű másolással.
  • csalad0801
    hihetetlen srácok ,ígyis ugyanaz,erdeti dobozos most vettem ez a fishing dlc- és a cd galaxis áruházból.Tehát se dlc se mod még nem vot benn úgy teszteltem,.Catgdp szerint a magyar nyelvre állítás is gebaszolhat de én már nem próbálgatom
  • csalad0801
    újratelepítettem a játékot,először a modok és dlc nélkül próbálom ki,a fishing,straw harvest ,maccaddon meg precizion farmer dlc voltak benn,modok közül a realistic weather vagy a real clock modra gyanakszom de sose biztos a real clock is annyi hogy mutatja a valós időt is
  • Caliph
    esetleg próbáld ki h átállítás után pörgess le egy hónapot,hátha a hónapváltással visszaáll. de nekem is működik jól
  • FrezeR
    Megnéztem a kedvedért, nekem nincs ilyen gond, szépen váltja a napokat mindegy mire állítom. Akkor valami gond csak nálad lesz.
  • csalad0801
    sajnos nem,sebaj max 7 nap lesz egy hónap
  • FrezeR
    Ma jött egy új frissítés hátha helyreteszi a dolgot.
  • Caliph
  • csalad0801
    Szép napot mindenkinek!Kiszedtem a mods mappábból mindent,új mentési helyen új játék gamesettings xml t is kiszedtem,és ugyanúgy beragad,ha fix hónapra állítom akkor is novemberre állítottam és augusztusban maradt,a textura változott de augusztust ír
  • Caliph
    egy kis farming,más témában: lightyear frontier. akciós volt hétvégén behúztam,eléggé elvagyok vele.. kicsit grindfeszt már a vége felé,de folyamatosan érkezik az új kontent. korai hozzáférés,nagyon pozitiv értékelésekkel.
    ne várjon senki csodát,nincs bázisvédelem,se harcok,ez egy nyugis elvagy játék

starkpanzer nél láttam hogy tolják,megtetszett
  • FrezeR
    Nem is feltétlenül azért kell azt törölni, mert benne van ami hozzá kapcsolható, nekem pl többször segített ha valamelyik mod bekavart. De akkor lehet ez valamelyik javítással került bele ha többen is tapasztalják most.
  • csalad0801
    ott nincs semmi az évszakra vonatkozóan,de többen is jelezték már ezt a problémát
  • FrezeR
    Értem, hát ez érdekes akkor. Próbáld esetleg törölni a gameSettings.xml fájlt (mentsd el az eredetit ha mégsem jönne be) és próbáld meg úgy indítani.
  • csalad0801
    helo !Maga az alapjáték a hibás új mentési hely új játékot kezdtem modok nélkül egy mod se ,és akkor is beragad
  • FrezeR
    Pedig sajnos sokszor rejtve csinálják meg a bajt. Nekem is sok órám ment rá amíg kiderítettem mi a baj egyes esetekben. A log fájlt érdemes nézegetni.
  • csalad0801
    de a realistic weather viszont játékon belüli modként szedtem le nem hittem volna hogy ezek is csinálnak bugot
  • FrezeR
    Nincs bent valami idővel vagy évszakkal kapcsolatos mod ami bekavarhat? Elvileg nem lenne szabad visszaállni neki mindig.
  • csalad0801
    sziasztok!Valaki tudna segíteni abban,miért ragad be a napok száma egy hónapban opció?Hiába állítottam vissza egyre,végigtekertem a hónapot,de a következőt is 28 nak számolja pedig 1 naposra állítottam
  • csalad0801
    ja nekem chaTGDP ÍGÉRTE HOGY MEGTANÍT PROGRAMOZNI MAPOT KÉSZÍTENI...fáradt vagyok bocs a sok hibáért,azt mondja tetszik neki hogy bevállalós vagyok amiért merek módosítani az xml file-okban,multkor azt írta ha nem tetszik hogy egyik gyár csak úgy önti a cuccost,na ezen behaltam nem is írtam neki ilyen stílusban,erre azt írja levettem hogy bejön neked a lazaság
    Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2025.11.29. 20:55:38
  • FrezeR
    Igen. De a modderek munkáját látva, akik a Giants embereihez képest sokszor kezdők, szóval, hogy mennyi mindent meg lehet oldani egy kis lelkesedéssel és ötleteléssel.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.11.29. 20:13:50
  • csalad0801
    ja hát pessze max igazad van,dinamikus talajt most se látom,rengeteg alap dolog van ami hiányzik,se gombabetegség se rovarok ami ellen permetezni kellene,nem is sorolom fel.
  • FrezeR
    Értem persze és mondom is, hogy ez nagyon jó csak ugye ennek a játéknak nem ez az alapja. Sajnálatos módon még az sincs így kidolgozva pedig arra kellett volna ráfeküdni a Giantsnak is, hogy ha már a látványt nem turbózták fel legalább a beltartalom lenne sokkal összetettebb annak aki igényli. Így a modderekre van bízva mit hoznak ki abból amit őt nem tettek meg.
  • csalad0801
    jó lenne már 2025 be valami hasonló map
  • Caliph
    ilyen cuccra már régóta vágyom,és nem csak gyáraknál,hanem farm épületeknél is pl,h nem csak leteszed és ottvan,hanem pl egy tehénistállónál lerakod az alapot 50k dollárért aztán oda kell hordani(megvenni,vagy legyártani) a szükséges alapanyagokat,és szépen idővel felépülne az épület(igen,valami hasonló már most is van,de lehetne minden ilyen :P )
    persze ez eltér a farming témakörtől,mert fát kell vágni,cementet /téglát gyártani (bár ezek már most is bent vannak) :D
    aztán ami még lehetne,hogy keményebb telek,ahol igénylik az állatok a zárt fűtött istállót,a fűtést meg lehetne oldani a poplar bálákkal ,vagy faforgács bálákkal stb
    persze mindezt kikapcsolható módban,ha valaki nem akar tökölni vele...én pl a köveket kapcsolom ki a játék elején mindig,eléggé időhúzásnak tartom az elején még,később kapcsolom be amikor már lime gyártáshoz jól jön pl
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.29. 09:22:23
  • csalad0801
    a fémipari alkatrészek a gyárak építéséhez kellenek ,konzervgyárhoz,rostoslégyárhoz,húsüzemhez stb digitális kijelző ami a gyár építése alatt bekerül a belső térbe.Ez azért jó hogy nem csk úgy lerakod azt ott van,s ezekhez a gyárakhoz már mezőgazdasági termékek kellenek

• FrezeR
    Azért készülget már pár igényes map, de ezeknek pont emiatt idő kell. A jövő év már bíztatóbb ebből a szempontból.
  • FrezeR
    Ez nagyon szuper, hogy ennyire részletes az a map és én értem, hogy mi fogott meg téged benne, de ez még mindig a Farming simulator és nem bánya és fémipari szimulátor :D Az lenne fasza, ha a farmolás köré is ilyen részletességgel lenne kiépítve minden.
  • FrezeR
  • Caliph
    a fórum kb halott,nemsokára be is zár sztem,már megy a cég törlése :P

Szép amit leírtál,de a hivatalos giantstől ezt semmiképp ne várd. meg 19 óta már volt 22 is,ha abban sem csinálta meg a modder csapat valszeg ebben sem fogja. nagyon sok régi jó modokat gyártó ember feladta ,pl a no mans land,ami 2-3 változat óta az egyik legnagyobb sikerű map volt,a 25re még nem láttam és úgy emlékszem nem is lesz. persze hasonlóak vannak,meg van egy másolat is,de az nem az igazi

25 ben még nem is nagyon találtam olyan mapot,ami újdonság (nem az előző részek sikeres mapjainak az újrahasznosítása),eredeti,igényes,nagy és jó is :P

vagy legalábbis olyat ami nekem bejött volma
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.28. 16:10:09
  • csalad0801
    úgy látom van élet a fórumon
  • csalad0801
    sziasztok,szerintem az fs19 pleasant valley mapot semmi sem tudja überelni,valaki ismeri?abban igazi bányák vannak amit be kell robbantani alagutakat amik bevezetnek a hegyek belsejébe ,a gyárakat fel lehet építeni,be lehet menni van amelyikben lift is van,minden anyagot acél,beton betonacél gyárakban lehet legyártani,minden gyáron digitális kijelző raktárak az anyagiokat be lehet cargozni hajón szállítani a bányák hatalmasak némelyik majd akkora mint itt egy alapmapelőször olyan gyárat kell építeni amihez fa kell csak meg mész ilyesmi a mész olyan gyárból jön ahova kövek kellenek abból lesznek anyagok,van a másik gyár ami ragasztót gyárt ami kell a gipszkartonhoz majd. az acélgyár ahol lehet betonacélt acélrudat,szeget,ólmot ezüstöt stb gyártani,a hidakat fel kell építeni, van dellgyár ahol még számítógép alaplap is van de a sok száz anyag mindegyik kell valamihez nemcsak úgy ott van,rézgyár ami rézalapanyagot gyárt ami a dell üzeméhez kell,az anygok nemcsak odaspawnolnak a gyár elé hane, bemész a gyárba belépsz az ikonba majd egy kitolőszerkezet kitolja a helyére az inputok is így vannak megoldva a betünözem is teljesen belül bejárható sőt a kamionnal be kell menni az anyagért bárcsak megcsinálná ezt a mapo a dajnet csapat 25 be is
    Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2025.11.23. 09:16:12
  • Caliph
    yepp,fun fact h van ilyen a valóságban is,de a játékban kb használhatatlan...hacsak nem lehet húzni vele 120al a trailert :D
    én egyelőre nem költöttem az új dlcre,az angol éra mapok amúgysem a kedvenceim,és a halas cucc sem érdekel túlzottam...
    továbbá fogadok h fél év múlva jön egy halas fanmade mod,ami jobb is lesz mint a gyári :P