23869
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#23869 must have modok,nekem is fent van mindegyik
-
#23868 valahogy az dolgok árai nem stimmelnek,a kicsi gyárak alig hoznak profitot,mindenképp érdemes a nagyokat használni...illetve figyeljetek a distributionra,mert annak is van költsége,pont most jött szembe egy vidi. a malomból a pékségbe állított distributiont,amikor egymás mellett volt a két épület 55 dollár volt a szállítás,amikor a térkép túlfelén volt a pékség,több mint 4000 :p
szal ha spórolós vagy ,érdemesebb magad szállítani,főleg h már kint van az autoload egy használható verziója,és szépen jönnek a 22 közkedvelt modjai is,super strenght,lumberjack...sőt a courseplay is készül,már van próbálható verzió abból is
én most kicsit pihentetem,addig javítgassák csak a bugokat,és most a courseplay a legvárósabb mod jelenleg :) -
#23867 És működik a V 1.4
Az indítás után a már betöltött kezdő menü ablakban ajánlja a VGA driver frissítését amit "nem"-el lehet elutasítani.
A HD7870 valamikor 2012 táján debütált és kb 2021-ben szüntették meg a támogatását.
Nézegetem az új dolgokat, de az áruk igen jól elszaladt vagy csak én öregszem.
Mindenesetre megvárom a Nvidia 5000 szériát, na nem azért mert venni szeretnék csak remélhetőleg jó hatással lesz a piacra a régi vasak oldaláról nézve. -
Jóózsf István #23866 Szegény fiú!
Biztos nagyon rossz lehet neki a "normális emberek" között.
Hogy hívják azt a betegséget amikor túl affektálja valaki a megnyilvánulását? -
#23865 Igen, az is benne van. -
#23864 DJ részletesen bemutatja a javításokat.
-
#23863 Hmm nem is figyeltem.
Elvileg visszább vették a követelményeket ha jól olvasom, holnap megpróbálok egy másolatot csinálni a játékról és update. -
#23862 Nincs mit. Igen, ez egy hasznos dolog, de még van több ilyen apróság. Én is amúgy tolom még a 22-vel is, mert félbehagytam egy karriert ott. Majd akkor lesz érdemes elkezdeni a váltáson gondolkodni, ha kijönnek a modderek első komolyabb térképei. Addigra már lesz több gép, eszköz is. -
#23861 Köszi!
Akkor szerintem még várok egy darabig és lehet, hogy indítok egy új térképet a 22-ben. Eddig úgyis csak eggyel játszottam.
Bár ez a munkás dolog már nagyon vonzóvá teszi, mert jelenleg mindig leállítgatom őket kilépés előtt. -
#23860 Nagyon sokat játszottam minden résszel, hát figyi, nekem bejön az új rész, de én nem vártam túl sokat tőle. Nagyon tetszik a talajdeformáció, a gépek ahogy koszolódnak, a saras kerekek, szerintem ez feldobja a látványt. Az eső nagyon jól néz ki, a cseppek a gépeken. Nekem jobban fut mint a 22, vagyis a gépigényt tudták úgy csökkenteni, hogy jobb lett a grafika. Ami alapból amúgy túl sokat nem fejlődött, inkább csiszoltak rajta. Ami még bejön az a GPS, sokkal jobban élvezem a saját munkámat a gépekkel. Hangok is javultak, sokkal dinamikusabb, életszerűbb, a környezet hangjai is jók, alkalmazkodnak az évszakokhoz, napszakokhoz. A fények szépek, a növényzet is sokkal élettelibb lett. Ha nagyon szeretted a 22-t és még látsz benne kihívást, akkor szerintem érdemes még kicsit várni vele, amíg kap pár javítást és szépen feltöltik modokkal és utána váltani. Ha nem tart vissza ez, akkor váltanék. Nyilván itt is a modderek viszik majd a pálmát szerintem szuper dolgokat csinálnak majd hozzá. Ami tök jó még pl, ha mentettél, kilépsz majd visszatöltöd a munkásod szó nélkül folytatja a munkát. Tudom ez kicsi dolog, de nekem ez is feldobja. Ha érdekel még valami kérdezz, nem tudom mire vagy kíváncsi ezeket csak úgy írtam ahogy eszembe jutott :D -
#23859 És milyen a játék, milyenek a személyes tapasztalatok?
Érdemes FS22-ről most átváltani? -
#23858 Újabb javítás
Changelog for Patch 1.4
-
#23856 "19-el játszottam többet, a 22-vel csak egy rövidet" kezdtem el írni, de rálestem youtube-on és a 15-tel játszottam sokat a 19 és a 22-vel csak rövidet.
Anno a 15-ben tetszett az emelkedő a tanya és a kereskedés között, ott teszteltem a nagy Nyuszikat és az őszkerék módot, ha jól emlékszem :)
A biogázos híg és az olajretekre nem emlékeztem. -
GaborST #23856 Én streamben láttam és az alap pályán játszottak nem módolton! Bár többen játszottak szerveren, nem tudom akkor ez lehet szerver oldali beállítás lenne! Bár jó lenne mert szörnyen idegesítőek a táblák, főleg mikor beszorul vagy be bugol valamelyik gép alá! -
#23855 persze,tudom mikor kéne,és mint írtam is,elfelejtettem akkor,csak gépiesen csináltam. És most hogy megtörtént a baj,mi a megoldás azon kívül,hogy felszántom az egészet :D majd ma próbálom a korábban leírtakat,hátha :p nem szeretném így hagyni,mert emlékeim szerint ez így 15 százalékos terméscsökkenés csak a mész miatt
a paletta nem bővült,a 22ben is pont ennyi trágyázási lehetőség van :P meg a 19ben is :p
a gyomok ellen működik az ami a 22ben is,miszerint közvetlenül vetés után átmész a földön a permetezővel gyomírtóval,aztán abban a szezonban többet nem kell foglalkozni ezzel sem
azt még tesztelni kéne ilyenkor beüt e a 15 százalékos permetezés bünti,22ben nem volt ilyenkor
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 07:06:31 -
#23854 Van ilyen Farming Academy
https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?news_id=280
Ott azt írják, mielőtt a talajművelést elkezdenéd.
Egyre bővül a paletta, trágyázni is már 6 féle képen lehet.
-
#23853 hát egy hónapja vetettem szal még az első fázist sem érte el ... megvárom akkor a decembert,hátha akkor,aztán lekaszálom hátha úgy engedi,aztán ha úgy se akkor kezdem előről :D -
#23852 Szerintem a fű kinövése/növekedése közben lehet, utána már nem. -
#23851 arra tipp hogy fűvel beültetett földet hogy szórjam mésszel? nem figyeltem,bevetettem . most vetés után egy hónappal próbáltam szórni és nem fogadja el ... még megpróbálom télen,aztán ha akkor se,akkor biza fel kell tárcsáznom az egészet :p -
#23850 Szia. Én nem láttam még ilyen opciót ami erre vonatkozna, ezt inkább a térképek alkotói tudják beállítani a saját térképükön. Mod térképeken láttad?
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.12.02. 21:48:41 -
GaborST #23849 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a játékban átjárhatóvá vagy nem rombolhatóvá tenni a közlekedési táblákat?
Mert láttam videósokat és náluk úgy működik!
Lehet én vagyok béna vagy nagyon vak de nem találtam ilyen opciót a beállításban!
Előre is köszönöm! -
#23848 Ma mázlim volt, mert pont benézet valaki hivatalos ember a Discordra és írta, hogy a shift billentyűt nyomva tartva kell elindítani a játékot és ott kilehet választani a korábbi verziót, most ép downgradeli magát a játék :) -
manson222 #23847 áh, fotelparasztok :DDDDDDDDDDDDDD -
#23846 Discordon volt egy bejegyzés, ha valaki a 1.3 patch miatt esetleg nem tudna játszani.
https://github.com/nopelt/FS25_D3D12_Error_Fix -
#23845 gyomlálás megbízást még nem csináltam
bálázás: beállítod a munkagép szélességét annyira mint amekkora a kombájn vágóasztala volt amikor arattál. aztán így elvileg pont azon a nyomvonalon fog menni mint a kombájn,ergo elvileg így működik a bálázás -
hawkie22 #23844 Nektek is problémás a gyomlálás? Elfogadtam a gyomlálós megbízásokat, erre amikor elérek a területre és fel akarok venni segítöt, azt írja, a '..' segítö abbahagyta a munkát, nem található terület. Azon a területen vagyok, ahol a munkát el kéne végezni, de mégse indítja el.
Minden más megbízástípus müködik, csak a gyomlálás nem.
Egyébként bálázáshoz nem lehet felvenni segítöt? -
#23843 Discordon próbálkoztam, ott ajánlották a game.xml-ben írjam át a renderinget VULKAN-ra, a menü betöltődik, de a map betöltésekor félúton "kikressel" a játék.
Akartam már új gépet,de eléggé elszaladtak az árak.
Majd holnap még kipróbálom az újra telepítést, majd a shaderfájlokat kimentem és megpróbálom felül írni a mostanit. Nem értek hozzá, de meglátjuk :) -
#23842 Értem, hát ez nem jó hír, de hátha lesz rá valami megoldás. -
#23841 Majdnem az aktuális trendnek megfelelő csak a szám előtt nem RX hanem HD szerepel :D
HD7870 GHZ edition, sajna shader modelt felemelték 6-ra ez meg csak 5.1-es.
Az indokot nem értem, de ez van. -
#23840 Ohh, ez kellemetlen :D Milyen kártyád van? -
#23839 A jó játék már el is múlt az 1.3-as Patchel, mert azt írta frissítsem a VGA drivert, de sajna azt már több mint 2 éve nem támogatják, így most letöltöm az utolsó hivatalost és reménykedem.
A poén, hogy tegnap és mai is játszottam gond nélkül, erre most meg már nem jó :D -
#23838 Ha korábban is toltad már vele, akkor szerintem nagyot nem fogsz csalódni. Jó játékot :) A javításokkal és a modderek elkövetkezendő munkáival csak egyre jobb lesz, mint eddig minden rész. -
#23837 Tegnap sikerált nagy nehezen telepíteni 3 lemezes verziót, sok sok éve nem használt DVD író/lejátszó megmakacsolta magát.
Mindjárt töltötte is az 1.2-es patchet kb.9GB-ot ma meg ezt a 1.3-at kb 2GB-ot.
Az úgy volt, hogy a Faternak néztem egy kisrádiót a MediaMarkban mondom elnézek a PC-s részlegre is vettem egy dokkolót, hogy a régi winyokat átnézem és akkor ránéztem a PC-s játékokra és ott megláttam a farming simet.
Nem követtem már rég mi folyik az FS háza táján, de ez amolyan impulzív vásárlás volt, 15999Huf volt, adtak még egy FS feliratos gumi kulcstartót +MacDonPack + egy game server kódot 1 hónap +3 barát(ha jól értettem).
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.11.27. 21:11:35 -
#23836 Megjött az első peccs.
-
Carl Davies #23835 Csak abban a mentésben rossz amúgy amiben használtam, a másik működik. Már töröltem a modot, de így is rossz. Bár nem garancia hogy a mod okozta.
A mentésnek a mappájában nincs amúgy valami file, amit ha törlök, megmarad a mentés, de "alaphelyzetbe" állítja?
-
#23834 Pont tegnap jött ki a GIants Editor,azzal kell. hogy hogyan,fingom sincs,talán már lehet youtube gyakorló vidit 25ről,de 22ről biztos van,és mivel kb ugyanaz a két játék,gondolom az editorban sem lesz különbség.
hogy egyszerű e? jó mapot csinálni biztos nem egyszerű,találkoztam már sok olyan mappal,ahol a részletekre már nem volt kedv vagy idő,nem illeszkedtek az út textúrák stb...sok idővel és türelemmel biztos lehet jó mapot csinálni,van rá rakás példa a 22ben,de többszöröse az ami gagyi :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 18:40:46 -
hawkie22 #23833 Van valami egyszerü módja, hogy saját térképet csináljak? -
#23832 nekem ilyen még nem volt,bár az általad említett modot én nem szedtem le,de este kipróbálom -
Carl Davies #23831 Ha már bugok, olyannal nem találkoztatok még, hogy a megbízás fül beragad? Nem tudok át lépni a teljesítettre, csak ha kész egy megbízás, de aztán meg vissza lépni nem tudok. Érdekes mert azóta csinálja, hogy leszedtem az autómata víztöltés modot, de ha ki van kapcsolva, akkor is fennáll a hiba. Olyan is elő fordul néha, hogy nem bírok kiszállni egy gépből, csak TAB-bal, vagy nem bírtam lecsatolni a gépet. -
#23830 Helyes, én is szolgálatba állítottam már :D