23835
  • Rozsdika
    sajnos már nem tudom megnézni mert a mentett játékom eltünt most kezdhetem elöröl az egészet meg üt a guta.
  • Rozsdika
    köszi megnézem, de modokat még nem tettem bele mert még ismerkedek. majd ha jobban megy, akkor probálok modokat mert azokat csak ovatosan csinálom.de hát a jó gazda is holtig tanul. endy amiket irni szoktál abbol szoktam tanulni mert nagyon sokat tudsz segiteni. sok sikert űdv attila
    Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.11.04. 21:49:51
  • endy papp
    Csak ezt találtam,de ezeket ha jól olvastam csak GE-vel lehet bele tenni
    75 objets v1
  • endy papp
    Igazából 10%-nak kell meglennie de én már kevesebbet is le tudtam fedni ott nálad kell jobban körülnézni,talán modok össze akadása...
  • Rozsdika
    néztem az infos ablakot de nem irt ki semmit csak hogy tömöritve 100%ék.Még probálkozom valahogy majd csak sikerül nem adom fel ha rájövök akkor megirom.
  • dimre
    Valahol láttam egy olyan "modot" ami a Goldcrest Valley térképen található "kézzel megfogható" tárgyakat tartalmazza. Ezt a mods mappába berakva, más térképeken is használhatóak, mivel erőteljes sims mánia fogott el, ha valaki tud linket a csomaghoz, ossza meg, mert most nem találom, köszönöm.
  • joceruza
    El nem tudom képzelni mi lehet a baj. Fel sem ajánlja?
  • Rozsdika
    a legnagyobb után futott töltöttem meg 5ször az 300000er elsimitottam letömörittetem aztán semmi valmit roszul csinálok. látszik nem vagyok jó paraszt ember
    Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.11.04. 21:01:44
  • joceruza
    Én csak 36000-t tettem bele,de tömörítés után le tudtam tenni.
  • Rozsdika
    próbáltam rákeresni de nem találtam semmit.
  • Rozsdika
    sziasztok. érdeklődnék hogy a siló tárolót teljesen fel kell tölteni mert már töltötem bele kb már félig van és letömöritettem 100%ig de nem tudom lefedni. Lehet hogy most úgy csinálták meg hogy teljesen meg kell tölteni?Ti már csináltátok. válaszotokat elöre is köszi.
    Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.11.04. 20:35:06
  • endy papp
    Szívesen.
    Nézd, ha az ember szeretné kihasználni a játékban rejlő lehetőségeket,persze a modok segítsége elengedhetetlen (ha már a készítők évek óta erre alapozzák a játékot) akkor jól jön.
    Mivel csak úgy ömlik ránk a sok mód,így jó ha képben van az ember mert hetek-hónapok múlva előkeresni ,sokszor többszöröse időt vesz igénybe .
    Ma is jött egy olyan mod amitől az emelkedőn (de nem csak ott,én ott teszteltem) jobban realisztikusabban viselkedik, terhelés alatt a gép ,azaz jobban érződik a súly.
    De rengeteg van....
  • Laca54321
    szuper jó, hogy Te napra kész vagy! :)
    Danke ;)
  • endy papp
    Ha vissza olvasnál picit erre is megkapnád a választ.
    Nincs külön tároló helyük gyárilag beépítve.
    Bárhova leöntheted igaz nem látod csak szemre mennyi a kupac.
    Vannak erre elhelyezhető módok ahol pontosan látni fogod.
    Ezen az oldalon mindent megtalálsz napra készen a legújabb modokból válogathatsz kedvedre.
    FS 2017 modok letöltési oldala, egy a sok közül.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.04. 18:23:22
  • Laca54321
    Érdeklődnék, hogy a krumplit és a répát hova kell be tárolnom, hogy lássam is a meglévő készletem mennyiségét?
    Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2016.11.04. 15:58:53
  • n0tr3adY
    Spline-ra kell letenned.
  • endy papp
    Hidd el van ennél rosszabb is...így elhiszem,ha nem is ennyire sarkítva ,ahogy leírtad,mert az én hsz.nem erre volt kihegyezve ,talán te érteted félre ,akinek címeztem ,sőt akiről szólt ,nem reklamált.....de láttam hallottam már sok "furcsa" dolgot.
    Hogy témánál maradjunk.
    A játék akkor is olyan volt mint most és akkor is le volt írva (mikor te tetted fel a kérdéseid) az amire most,úgy mond "osztod az észt",és magyarázod, hogy mit hogyan csináljon az illető., és még meg is kérdezed, ő lehet csak most vette meg a játékot és hozzád hasonlóan nem olvas hanem inkább kérdez előbb.
    Nem mellesleg amire válaszoltál kérdésre ,már előtted 2 nappal az illető meg kapta a választ és meg is köszönte,csak olvasni kell a fórumot ,nem nézni...

SzocsA
    "A segítséget vagy a leírást megnézted? elég sok minden le van írva, a térkép előtti oldalon. a favágás is, az állatok, meg az ikonok jelentései. "

Én is megkérdezem így utólag miért nem olvastad el anno a megjelenés után több mint 1 héttel... ahelyett hogy itt kérdeztél???
    Igaz egy valamit én is benéztem a kaja kiszóródást,de nem kérdeztem hogy mit hogyan csak rosszul értelmeztem,mivel helyenként ,nem csak szerintem, a fordítás félre értelmezhető és a valósághoz nem sok köze van a játékban ,ezért egyes dolgoknak fura a vége.
    (Erre egy jó példa ha majd teheneket tartasz és nap végén átvált a másik napra ,na érdekes dolgok jöttek ki.
    Tesztelve és kipróbálva oda vissza a tehén ágazat.....)
    Én az állatokat-helyüket nem érzem tisztának attól hogy a vályúból kiszórt eleséget visszalapátolom nekik,nálam ez a ganézásnál kezdődne...de hagyjuk ezen részét.
    Ezeket te kérdezted pár nappal ezelőtt.

SzocsA
    36 malacom van és 5 óra a szaporodási ráta :D szerintem ezzel lehet majd a legjobban keresni, mivel ez az új fejlesztés ebben a játékban.... 62 juhom van és 15 óra a szaporodási rátám!
    Mennyi a szarvasmarhánál? nincs még silom....
    A termelékenység 78%, csak búza meg kukorica van nekik adva, ahhoz hogy 100% legyen a maradék kajákkal is fel kell tölteni amit írnak? kell neki még cukorrépa vagy burgonya, meg repce és napraforgó meg szójabab. Ha csak kukoricát adok nekik akkor nem lesz 100%os a termelékenységi rátám?
    Nincs még hozzá cuccom meg kevés kukoricám van...
    Ha majd lesz több termékem akkor adog nekik...

SzocsA
    Hát lizingelni sem éri meg a járműveket, vettem földet 2őt nekiálltam segítővel nyomatni, napi 150 000 elmegy erre :D

Nekem nem jó a kaszálás vagy a fűnyírás nem megy segítővel miért?

SzocsA
    Amúgy hol van a krumpli meg a cukorrépa tárolója? csinálni kell neki helyet futószalagokból?

SzocsA
    Hol lehet megnézni, hogy mennyi volt a régi ára a földnek, mielőtt még küldiket csináltam?

SzocsA
    Mennyiért lehet eladni a bálákat?

SzocsA
    Hogyan kell pétisózni vagy permetezni? Nem csinálja automatán mikor nőtt egy ciklust az elvetett tábla. Rálehet menni és lehet pétisózni, mert látszik , hogy sötétedik tőle de nem!
    Azt írják, hogy 3 szor lehet, mindig mikor nőtt.
    Van olyan vetőgépem amibe pétisót is lehet tenni...
    aratás után lepétisózom majd szántom utána tárcsázom, majd vetés közben pétisó. utána mikor megnőtt egyet rámennék és mindig megáll a segítő.
    De ez a pétisózás és baromi drága, és még szórjam meg 3×
    És mi van azzal a gyomlálós géppel? csak az első növekedési ciklusban lehet rámenni.
    Elég keveset ad a napraforgó is meg a szójabab is meg a repce is...

Amúgy a silózást csinált valaki? futószalagokkal lehet automatán tölteni a gépet?

Az utolsó hsz.a kedvencem....
  • Laca54321
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Giant editor, hogy működik? Evvel az új sínes bulival operálnék, már amennyiben lehet és ott kell...?
    https://www.modhoster.de/mods/railroad-tracks-set

Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2016.11.04. 11:13:44
  • dimre
    Még készülőben van.
  • SzocsA
    Amúgy meg elhiszed, hogy van olyan aki még a büdös életben nem látott tehenet,csak a milka reklámban, az lilának képzeli el a tehenet és el is hiszi, hogy olyan....

bigmail

Amíg nincsenek állataid addig nem lesz trágyád, feltéve, ha nem silózol és eladod a biogáz farmon, mert akkor ott lesz. De pétisózni is jó vagy simán permetezni. Úgy kell csinálni ahogy a küldetésekben tetted.
    A segítséget vagy a leírást megnézted? elég sok minden le van írva, a térkép előtti oldalon. a favágás is, az állatok, meg az ikonok jelentései.
  • LeWyTy
    Szuper, letölteni hogy lehet?
  • endy papp
    Akkor nem akarja a játék hogy farmozz....
    Próbáld meg a steam-t ha ott jó akkor küld vissza a lemezt mert rossz...vagy nem tudom.
    A steam-nél 2 órán belül vissza kérheted a pénz és vissza is adják.
    Ha ott jól mükszik akkor megoldódni látszik a gondod ...talán
  • Tuningtrabi
    Módok nélkül is. Feltelepítés után amikor kipróbáltam egyből tapasztaltam.
    Az eredeti előtt kipróbáltam egy töltöttet egy ideig semmi gond nem volt vele az angol nyelvet leszámítva de egy idő után az is lefagyott amikor kiléptem.
  • endy papp
    modok vannak benn????
  • Tuningtrabi
    A gépigénnyel biztos nem lehet baj. Megy a játék is teljesen simán amíg ki nem lépek a főmenübe. Ha a beállításokon módosítok akkor is ahogy a menübe visszalép lefagy.
    /gépigénnyel kapcsolatban pl a GTA5 Mafia3 Project Cars stb mind maxon vannak és hibátlanul mennek/
  • endy papp
    Talán a gépigény kevés neki ,de csak tipp.
    Próbáld low-on a grafikát ,talán segít kideríteni,ha ott nem csinálja ,tedd picit mindig feljebb míg bírja és nem fagy ki.
  • Tuningtrabi
    Sziasztok!

Eredeti dobozos játéknál mitől lehet, hogy amikor a menübe visszalépek /beállítások után vagy kilépve a karrierből/ fekete képernyő és lefagy az egész gép. Csak rezet működik. Indításnál normálisan működik minden amíg vissza nem lépek valahonnan a főmenübe.
    Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi!!
  • joceruza
    Nem fest rosszul!

• endy papp
    Ezeket már rég nem vágom,mert a 13-at is kontrollerrel toltam és azóta is.
    Ja Ja az van....
  • istvan1234
    A bolt/garázs menüben ott van az összes eszközödről minden adat amit szeretnél látni. Érték, kor, üzemóra.
    A bérlés sem megoldás ha sokat használod a gépet. 19 üzemóra alatt kifizeted a gép értékét, az meg gyorsan összejön. Bérelni is csak azt érdemes amit nagyon ritkán használsz.
  • istvan1234
    Bocsi, azt a választ nem neked szántam hanem a feletted lévőnek.
  • joceruza
    Neked is nagyon köszönöm,de nem ez volt a baj..... (Bocsi!)
  • joceruza
    Köszönöm,de a helyes válasz:
    1. Enter
    2. Q

De tényleg köszönöm! Feltalálom magam,csak feltettem két teljesen felesleges kérdést. Próbálom hozni a fórum színvonalát.....
  • endy papp
    Most ez komoly????
    De a kolléga neked címezve megválaszolta a problémád megoldva.

""Válasz 'joceruza' üzenetére (#19554""
    "Ha PC-s vagy elméletileg van egy SavegameBackup mappád a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimularor2017 mappában. Abból vissza tudod."

Egyszer nálam is csinált hasonlót az elején,próbáld a vezérlő beállításoknál.
    Irányítás (visszaállítás alaphelyzetbe.)
    Nekem megoldotta.
    Manuális eszköz felcsatolás móddal itt a 17-nél még nem találkoztam,így ótómatán, megnyomod a megfelelő bilt.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 18:33:36
  • Nesuten
    ... ezen felül F1 a segítség
  • istvan1234
    Ha PC-s vagy elméletileg van egy SavegameBackup mappád a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimularor2017 mappában. Abból vissza tudod.
  • bigmail
    Köszönöm a válaszod.
    Azóta újabb eretvágó problémába futottam, lekaszáltam a farm körül a füvet, eddig minden oké, majd begurulok az udvarra és lecsatolom a fűkaszát, közben éppen felkelt a nap is.
    Abban a pillantban haogy megnyomtam a Q betűt a játék kifagyott, legalábbis azt hittem, de nem mert fél perc múlva ugrott a kép egy picit, majd megint egy picit.
    Ha jól számolom az FPS leesett 0.1 lett, betöltöttem újra gondoltam hátha, de sajnos nem, a menü még hibátlan a töltés idő jó, de a képet több mint 1 perc alatt jeleníti meg, ekkor a menübe való kijutás is 1 perc, a kilépés meg idegpálya mire érzékeli, hogy a gombra kattintottam, majd a menü fut simán újra,
    Sajnos a biztonság miatt gyorsan elmentettem még amikor a hiba előállt, vissza lehet valahogy tölteni egy régebbi mentést vagy oda gazdaságom ?
    Mondjuk akkor sem fogok sírni mert az első játék mindig tutorial nekem.

Közben a BACKUP megvan:
    c:\Users\U[username]\Documents\My Games\FarmingSimulator2017\savegameBackup\
    Utoljára szerkesztette: bigmail, 2016.11.02. 17:45:57
  • joceruza

Beülök a traktorba,nyomom a W-t,de nem megy! Mit rontottam el?
    Még egy kérdés! Mivel tudom a pótkocsit felakasztani?
  • joceruza
    Ne haragudjon meg a világ! Ezektől a kérdésektől az ember eret vág! A játék magyar,az illető feltehetőleg olvasni is tud. Miért nem nyomja a Call of duty-t? Tölt,lő,tölt,lő...... Ahhoz nem kell ész!

Azt miért nem kérdezi meg hol kell a PC-t bekapcsolni?...... "Még pá kérdés az időt mivel tudom felgyorsítani és vissza?"...BES**RÁS!
  • endy papp
    Hagyjad már, megmondta hogy ""nem vagyok még aranykalászos gazda,""