24061
  • kitt2000
    Van hozzá üzem csak nagyon lassú a kitermelése!
    Ezért kéne!
    Csak nem találom meg ez a baj!
  • endy papp
    Bocs hogy bele szólok de van elhelyezhető mod homok kavics ,asszem hozzá még valami üzem is.
    Keresgélj a neten tuti hogy van mivel még régebben én is próbáltam, letöltöttem.
    Így nem kell görcsölnöd a berakással átrakással.
  • kitt2000
    -Nem tudom berakni ez a nagy bajom!(GE)-szerkesztővel!!!!
    -Valakit megkérnék hogy segítsen már Kihelyezhető tárgyaként ( Placeable Objects) átrakni?
    -Elég lenne a markológép(homok,sóder helyel)a beton üzem nem kéne!

3:40-nél van ami kéne belőle!
  • Daditsx
    Akkor rakd be! De még mindig nincs kérdés...
  • kitt2000
    Placeable Objects -ként szeretném berakni a térképre!
  • Daditsx
    Mi a kérdés?
  • kitt2000
    Elszeretném helyení a térképen!
    Hogy tudjam használni!
    Vagy valamilyen hasonlót
    (Sóder,homok) kitermelő !
  • kitt2000
    Segítséget kérnék !

ls-2015-re

beton üzem!

valaki át tudná tenni a beton üzemet a hozzá tartozó elemekkel?
    Nem síkerült bettenni így!

• FrezeR
  • endy papp
  • cyber
    Sziasztok!
    FS 2017-hez keresnék igazán jó minőségű mapot mapokat!
    Tisztelettel kérdezném hogy tud e valaki ajánlani valamit?
    Sok van és mindet nem akarom letölteni.
    Előre is köszönöm!
  • n0tr3adY
    AgroBear HD8400 cultivator

jó játékot ;)
    Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2018.03.02. 16:11:05
  • istvan1234
    Farming Simulator 2018
    Ez már elég élethű :)
  • Rozsdika
    sziasztok farmerek! lenne egy kis problémám, az a helyzet hogy a gps funkciot szeretném belerakni a játékba de valamiért nem látja a játék. már több variáciot probáltam de egyiket sem tudom elöhozni a játékba légyszi segitsetek. elöre is köszi. üdv attila
    Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2018.02.28. 21:41:12
  • endy papp
    Üdv
    Egy modot szeretnék ajánlani.
    Most jött ki ez a mod nem rég, aki szereti könnyíteni a munkáját annak jól jöhet ,én leginkább a sok raklap pakolgatás miatt használom,de báláknál is jól jön néha ahogy a fadaraboknál is.
    Igazából nem sokkal gyorsabb mindenhol .....
    Tudom nem annyira életszerű de van hogy nincs kedvem 50-60 raklap leszedésére....a gyáraknál üzemeknél,pedig szeretem őket pakolgatni gépekkel is.
    Nehezebb Tárgyak felemelésére szolgáló mod
  • endy papp
    Erre én is gondoltam .
    Hasonlóan én is egyedül tolom.
    Nem mellesleg a Spintiresben akár 4 főt is tud szinkronizálni egyszerre multiban a dinamikus talaj.
    Így csak kifogás a többi duma....
    Vagy szimplán nem tudja a motor, amit szerintem maguk sem mernek bevallani(nem tudom nem vagyok programozó), így egy új motorral lenne mit tökölni mire működne ,(a régivel is) no meg nem kis befektetés,vagy nem tudják-akarják megcsinálni erre adnék simán 50-50 % esélyt.
    Pedig már nagyon is illő lenne meglépniük ,azért az évek alatt nem kis bevételt produkáltak,közvetve a moddereknek köszönhetően,de ..arnak fejünkre.
    Inkább telerakják felesleges hülyeségekkel(kosár-foci pálya labda,stb..) még sorolhatnám,értelmes üzemet gyárat még soha nem sikerült kipréselni magukból amire épül a termesztés akár növény akár állat.
    Annyi a max, megtermeled leadod és kész azért ennyi jó módból már meríthettek volna ihletet ha akartak volna .
    Így vissza kanyarodva a talajra ezt sem akarják tudják mert lusták majd a modderek.
    Még arra is lusták hogy legalább azt a sarat amit már a 15-ben a modderek egész pofásan és jól megoldottak beletegyék.
  • Hunter of Deer
    Akkor tegyék bele úgy, hogy ha be van kapcsolva a dinamikus talaj akkor ne tudj multiba játszani és akkor kiélheti magát singlebe az ember és mindenki nyer :D
    Én pl 99%ban egyedül játszottam eddig majdnem minden FS-t, sajnos sosem jött össze egy jó társaság.
  • Balázs 17
    nem csak a tied:)
    imádtam amikor már több száz tyúkom volt és volt hozzá ilyen chicken house mód, ami egy helyre gyűjtötte a tojásokat

nekem ez a szedegessem össze hülyeség nem kéne, nem túl valósághű... egy rendes tyúkól kéne, nem pedig szarni erre a részre
  • endy papp
    Azért ez csak kifogás ,persze nem egyszerű, csak nem akarnak-tudnak vele foglalkozni,gondolom attól (kiszámolták) nem lesz több bevételük ,aki ezt igényelné.
    Elég némi grafikai ficsör..... nekik.
    Igazából a csilli-villi grafika jobban eladja, többet hoz a konyhára,nekünk "HC" farmozóknak meg marad a vakond túrás művelése......
    Remélem azért ha már a kutyát-macskát bele teszik kell őket etetni-itatni,vagy ők is a tyúkok sorsára jutnak fény evők-ivók lesznek lassan már egy évtizede tudom hogy ez csak az én "heppem" de régebben még meg lehetett őket venni, már az sincs, csak össze szedheted a tojást,de minek....lehet azért vagyok erre ilyen érzékeny mert, anno régen nagyapámnak komoly tyúkfarmja volt ,keltetővel stb stb...és ott volt dolog velük rendesen ,nem csak tojás szedegetésből állt.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.19. 18:20:45
  • Caliph
    írjanak újat,ideje lenne :D
  • Daditsx
    magyarán alkalmatlan az engine...
  • Gerileveri
    Nem lesz. Gondolkoztak ezen de a legnagyobb probléma nem az engine (tudja, meg lehetne csinálni) hanem a multiplayer-net kód.
    Gondoljatok bele, egy multi sessionben, tök ugyanazokat a változásokat kéne legenerálni minden gépen, ami játszhatatlanná tenné az egészet.
  • Daditsx
    Biztos, hogy nem tudja a dinamikus talajt. fs19-be még nem lesz.
  • endy papp
    Akkor most tudja vagy nem ,de szerintem az utóbbi ahogy én is sejteni véltem....
  • n0tr3adY
    [3:27 PM] Lisertan: Dynamic terrain .. who knows. It's not that our engine can't handle it (or that we can't add what's needed to the engine) it's about performance, playability and stuff like that
    [3:28 PM] Lisertan: I've yet to see a feature where our devs turn around and go. Sorry, engine can't do that

• endy papp
    Remélem ez vagy valami komolyabb hasonló az FS-be is bekerül az idén ,már illő lenne.....
  • endy papp
    Ahogy olvasgatom miket ígérnek hogy benne lesz ,nyilván még bővül a lista.
    Megint a grafikai elemek viszik a pálmát,oké ezen részén is van bőven mit polírozni,de én ezzel a mostanival is kiegyeznék egy dinamikus talajért cserébe,csak ugye azt normális fizikai motornak kellene hajtani és nem kis programozás kellene hogy normálisan működjön is és ne csak grafikai elem legyen ,ahogy ezáltal a gépek fizikája is hasonlóan,ahogy ezt elkezdték megcsinálni a C@C-ban.
    De asszem ezen része egy örök álom marad majd a kezünk beleér a bilibe.....
    De ne legyen igazam és a következő nagy ugrás a grafika után az lesz ha nem is idén de 2-3 év múlva,igazából kénytelenek lesznek előbb utóbb valamivel ezen a téren is elő rukkolni,de ez is csak lehet az én álmom...
    Én már csak az októbert várom előbb tutit úgy sem fogunk látni komolyabbat mi és hogy lesz.
    Max augustusi gamescom után
    Most is azért kattantak rá ennyire mivel a "konkurenciák" kiadták-adják azt amijük van és meglebegtették hogy igen nem felejtettünk el benneteket rajongók, mi is készülünk valami ütőssel(szerintük ...) ne hogy elpártoljatok.
    Sok érv szól mellettük.
    1:Ennyi licencelt márkát senki nem fog tudni össze lapátolni egybe,amik hozzá teszem elég szépen és jól kidolgozottak(szerintem)
    2:Mivel elég rég vannak a piacon nagyon ismertek.
    3:Sajnos ezt ki is használják mert elég sok felesleges dolgot le is tuszkolnak a torkunkon.
    4:Mindig csak épp annyit tolnak előbbre a szekéren hogy fenntartsák az érdeklődést és megint megvedd a terméküket és újabbakat becsábítsanak
    5:hatalmas a modder közönség amiből profitálhatnak,persze mi is
    Folytathatnám még a sort aki évek óta tolja úgy is tudja mi az ami kellene bele ,nyilván ők is ,de már ez is valami hogy legalább a grafikában (talán ) lesz valami előbbre lépés vagy csak megint etetnek bennünket és valami felturbózott ficsőr lesz az egész.
    Ha vissza gondolok az elmúlt évekre ennyi órám "talán már az 1000 is meg van" egy játékban sem volt és ez így is marad, nagy valószínűséggel még egy darabig
  • zolcsika080104
    grafikailag elég lenne a gta 5 motorja is példának hoztam fel, mert az megvan nekem, és ismerem tudom véleményezni.Normálisan esik benne az eső,dörög villámlik ,és pocsolyák lesznek a tag ruhája vizes.Járműben épuletben nem esik.Az égboltnak nincsenek szélei mint farmingban,nincs az a gagyi kockaszerű égbolt.Szépen látszik a nap korongja is .Összehasonlítva azzal hogy a farming 19 lesz kb 5000 ft pussz a dlc ért fizetni kell. a gta 5 14000 ft volt de mióta megvettem minden tök ingyen van hozzá ,már kb 30 gigányi frissítést kaptam azóta.a farming is megerőltethetné magát legalább ennyivel.szinte semmi fejlődés grafikailag évek óta.Benn az épületekben is esik az eső.kimész az erdőbe ,se egy madár se egy rovar semmi.Pedig 2019 re ennek is alapnak kellene lenni.a dinamikus talajjal kellett volna kezdeni.
  • dimre
    Grafikailag szebb lesz, a gépek, növényzet, talaj újratextúrázva, esetleg egy-két új márka, és amit lenyúltak a moddiktól azt csókolom. Még így is ők maradnak e játék "királya", népszerűségük (ismertségük) miatt, és azért nekik van a legnagyobb tapasztalatuk, a többi fejlesztő eddig csak másolni próbált az FS szériáról.
  • FrezeR
    Bizony elég sokan elhiszi most is, hogy ilyen lesz a grafika. Ez volt a 17-nél is. De én biztos vagyok benne, hogy minden amit eddig kitaláltak a modderek benne lesz alapként, vagy legalábbis a nagy része tutira. Bíztam benne, hogy lesz majd aki megszorongatja őket a konkurens játékok közül, de eddig mindenki alulmaradni látszik. Aztán remélem csalódni fogunk az FS 19-ben, de pozitívan.
  • Caliph
    írtam is hogy cgi trailer ami nem összekeverendő a gameplay trailerrel
  • endy papp
    Ahogy mondod, ha olyanom van a Spintires MudRunner-el tolom....na az a talaj és fizika és végelgyengülésemben leesnék a székről....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 17:35:48
  • dimre
    Vizuálisan látszik, szép göröngyös a talaj, ingame meg tükör lesz. Egyszer megélném, a talaj miatt, a kormányt kellene fognom erősen, hogy ne essek le az ülésről. A first person nézet követné a billegést, ami opcionálisan kikapcsolható, tudom van, de a sima felületen nem az igazi. Ha ezt megcsinálnák, utána felőlem a bolhától kezdve a dinoszauruszig minden jöhetne, ne mindig egy új macskát, vagy kutyát kreáljanak. Álmodozni jó .....
  • endy papp
    Épp most akartam valami hasonlót írni.
    Jó lenne ha a valóságot nem kevernék a játékkal.
    Ilyen soha nem lesz az FS.....
    Ne kutyát macskát rakjanak bele azt majd megoldják a modderek ahogy eddig is,hanem élethű földmunkát időjárást normális esőt stb stb...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 14:31:11
  • FrezeR
    A 17 trailere is pofás volt aztán jött a hideg zuhany :)
  • Caliph
    na igen,cattle and crops a legigéretesebb jelen állás szerint,de mire az kész lesz , az még években mérhető...

kíváncsi lennék itt egy gameplayre,milyen új grafikát terveznek :)
  • Gerileveri
    Inkább a konkurencia próbálja megrázni magát mindig. Nem sok sikerrel.
  • Caliph
    na remélem jó lesz az új grafikai motor,végre talán látható lesz hogy a konkurencia miatt talán megrázzák magukat a fiúk

cgi trailer

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.15. 13:20:58
  • Gerileveri
    FARMING 19
  • Gerileveri
    https://www.facebook.com/SADJatekok/?hc_ref=ARSpRmUGGoEK7s5sPWPW3WMnn6_m7skpF8AfdNu-IXbdmIoHdbqQRx-NA7Wez7HVIYs&fref=nf
    Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2018.02.15. 12:54:03