• endy papp
    Erre én is gondoltam .
    Hasonlóan én is egyedül tolom.
    Nem mellesleg a Spintiresben akár 4 főt is tud szinkronizálni egyszerre multiban a dinamikus talaj.
    Így csak kifogás a többi duma....
    Vagy szimplán nem tudja a motor, amit szerintem maguk sem mernek bevallani(nem tudom nem vagyok programozó), így egy új motorral lenne mit tökölni mire működne ,(a régivel is) no meg nem kis befektetés,vagy nem tudják-akarják megcsinálni erre adnék simán 50-50 % esélyt.
    Pedig már nagyon is illő lenne meglépniük ,azért az évek alatt nem kis bevételt produkáltak,közvetve a moddereknek köszönhetően,de ..arnak fejünkre.
    Inkább telerakják felesleges hülyeségekkel(kosár-foci pálya labda,stb..) még sorolhatnám,értelmes üzemet gyárat még soha nem sikerült kipréselni magukból amire épül a termesztés akár növény akár állat.
    Annyi a max, megtermeled leadod és kész azért ennyi jó módból már meríthettek volna ihletet ha akartak volna .
    Így vissza kanyarodva a talajra ezt sem akarják tudják mert lusták majd a modderek.
    Még arra is lusták hogy legalább azt a sarat amit már a 15-ben a modderek egész pofásan és jól megoldottak beletegyék.