• endy papp
    Ahogy olvasgatom miket ígérnek hogy benne lesz ,nyilván még bővül a lista.
    Megint a grafikai elemek viszik a pálmát,oké ezen részén is van bőven mit polírozni,de én ezzel a mostanival is kiegyeznék egy dinamikus talajért cserébe,csak ugye azt normális fizikai motornak kellene hajtani és nem kis programozás kellene hogy normálisan működjön is és ne csak grafikai elem legyen ,ahogy ezáltal a gépek fizikája is hasonlóan,ahogy ezt elkezdték megcsinálni a C@C-ban.
    De asszem ezen része egy örök álom marad majd a kezünk beleér a bilibe.....
    De ne legyen igazam és a következő nagy ugrás a grafika után az lesz ha nem is idén de 2-3 év múlva,igazából kénytelenek lesznek előbb utóbb valamivel ezen a téren is elő rukkolni,de ez is csak lehet az én álmom...
    Én már csak az októbert várom előbb tutit úgy sem fogunk látni komolyabbat mi és hogy lesz.
    Max augustusi gamescom után
    Most is azért kattantak rá ennyire mivel a "konkurenciák" kiadták-adják azt amijük van és meglebegtették hogy igen nem felejtettünk el benneteket rajongók, mi is készülünk valami ütőssel(szerintük ...) ne hogy elpártoljatok.
    Sok érv szól mellettük.
    1:Ennyi licencelt márkát senki nem fog tudni össze lapátolni egybe,amik hozzá teszem elég szépen és jól kidolgozottak(szerintem)
    2:Mivel elég rég vannak a piacon nagyon ismertek.
    3:Sajnos ezt ki is használják mert elég sok felesleges dolgot le is tuszkolnak a torkunkon.
    4:Mindig csak épp annyit tolnak előbbre a szekéren hogy fenntartsák az érdeklődést és megint megvedd a terméküket és újabbakat becsábítsanak
    5:hatalmas a modder közönség amiből profitálhatnak,persze mi is
    Folytathatnám még a sort aki évek óta tolja úgy is tudja mi az ami kellene bele ,nyilván ők is ,de már ez is valami hogy legalább a grafikában (talán ) lesz valami előbbre lépés vagy csak megint etetnek bennünket és valami felturbózott ficsőr lesz az egész.
    Ha vissza gondolok az elmúlt évekre ennyi órám "talán már az 1000 is meg van" egy játékban sem volt és ez így is marad, nagy valószínűséggel még egy darabig