24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
na 20 percig rohangáltam almával teli futóval mire rájöttem hogy a mostery az nem monostery ... :Dazt hittem egy monostor,valami látnivaló .. :D -
endy papp #20808 Ha valakit érdekel a DLC privátba keressen..... 
Modern Classics Community DLC -
endy papp #20807 Jött egy javítás az elhelyezhető bálákhoz .
HOF BERGMANN REALOADED - BALE ADDON v1.0.0.1 -
köszi,már bent is van,igy azért kicsit egyszerűbb az élet :D
Báláshoz nem tudok hozzászólni még,ott nem tartok,még csak nyár első napja van :D -
endy papp #20805 Ami tuti nálam gondot okozott nem kicsit a ground modification,már nem emlékszem mit de azt vedd ki.
A round-baler auto-unload ezt is vedd ki
A creator toos-t is vedd ki az is egy összetett valami okozhat gondot.
A Glance sem ártana
Igazából próbálgatni kell
Mire kiszűrtem nálam a problémás modokat ....hát eltelt nem kis idő
Ami még lényeges (a fórumon írták)
Jó ha minden más mod mapot kiveszel a modok közül.
Nem érdekes hogy alapból a játék amúgy sem jeleníti meg de,én kiszedtem az összest,egyenlőre úgy sem használom őket.
Ezt a bála dolgot meg simán minden mod nélkül is próbáld meg először azután rakosgasd vissza a többit a kényeseket hagyd utoljára.
Jobbat nem tudok tanácsolni.
Nálam el ne kiabáljam egyenlőre megy minden,a "piglet" is szaporodik,aztán a többit most a 06-al nem próbáltam végig de szerintem nem lesz gond,legalább is remélem.....
-
Ezeket a modokat zsúfoltam bele 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #20803 Ha valaki megtalálja az arany rögöket megköszönöm a helymeghatározást. 
Ja bocs ,annyira nem merültem bele nem használtam.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.13. 22:46:40 -
Igen benne van a normál verzió, ez meg UAL-os, a linkben írják, hogy ez nem a térképhez tartozó járműpakk része. -
endy papp #20801 Várjál az a cucc nekem benn volt alapból a játékban(maphoz adták) az almáskert faházban van.
Már amiről a linket adtad @Caliphnak@
Bála tárolók....
Na pont ezt mondom ami nálad is van, először én is így jártam (2 hete
) de hamar rájöttem....
1:Át kell kapcsolni azt amit írtam is ,különben vissza veszi a bálákat azért tűnnek el.
A fórumon is téma volt sokaknál....épp úgy jártak mint te.
Na még egyszer fussunk neki.
1:Először megközelíted a bálákat teljesen melléjük mész,majd mikor a súgóban megjelenik az a szöveg (current withdrawal) akkor jó.
Alapból (current stacking) van ezért kell átkapcsolni bal egér gomb,
2:majd eltávolodsz hogy még az a súgó szöveg látható lesz hogy open bale menü,de már az előző ilyenkor nem látható a súgóban,EZ lényeges ,ekkor jó,működnie kell,azért dobja vissza mert közel állsz vagy nem kapcsoltad át.
Nem azt használom ,már mint a Creator tools-t. egy másikat (meg nem mondom a nevét ennyi mód közül)ami csak erre van kitalálva nekem nagyon bejött főleg ezen a mapon,ahol sok mindent könnyebb gyorsabb pontosabb kézzel mozgatni és még "el is hiszem" hogy ennyire "erős vagyok"
-
Hasznos kis cucc, ha érdekel innen töltheted (lehet regisztrálni kell az oldalra)
endy, a bálatárolónál átkapcsoltam, próbálgattam én mindenhogy, nem akar működni, látom ahogy egy pillanatra kidobja a bálákat, majd olyan gyorsan el is tűnik. Mod az van dögivel, közel 5 giga, a térkép meg a járműpark másfél, épp ma szelektáltam, és inkább a komplex csomagokat hagytam bent.
A "Creator Tools"-t használod a kézi emelgetéshez (muscle mode)
?
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.13. 21:42:19 -
endy papp #20799 Ez nagyon adja .... 
Persze nyilván itt majd kelleni fognak télen a tárolók de addig még sok idő van....
Még csak a tavasz 2.napnál járok messze a zima.....
Sok idő elment a teszteléssel kitapasztalással,de legalább most már a javított verzió van...
Mivel túl nagyok általában a képeim így tudom csak fellőni....
Na én ilyennel gyűjtöm, a szemetet,magasíthatók a plató oldal falai, spaniferrel rögzíthető,hátra felé billenti ,szépen lehullik a leadóban,plusz mást (terményt, stb..)is tudok szállítani, a híg trágyát meg konténeres szipus kocsival,KotteUniversalból
annyi időm nincs hogy többször forduljak,főleg ha már több lesz belőle.
Már megy az almáskert,az üvegházak is,egész éjjel tolom,aztán még csak az elején vagyok....mindig van mit tenni ahogy írtad is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bála tárolónál nálad valamelyik mod kavarhat be szerintem.
Nálam a kezdetektől és most is hibátlanul működik ahogy a külön elhelyezhető mod is amit most kaptunk
Átkapcsoltad "withdrawal-ra"????,vagyis mikor ezt látod kiírva a súgón akkor jó.
ja és ne állj túl közel hozzá mert akkor sem adja ki ,de át kell kapcsolni mindenképp,de csak egyszer mert utána ,azon marad és csak kiválasztod mennyi kérsz és annyi.
A kiszórt kaját hála istennek nem kell takarítani,kivették belőle csak a trágyát kell az meg nem baj,
No meg nincs is tisztasági skála...
Köszi a linket az állatokról.
Korábban láttam csak nem töltöttem le de most jól jön....
Van egy olyan modom amivel nehéz tárgyakat is lehet emelni,nagy bálák(kör) raklapok konténeresek,itt nagyon jól jön a mozgatásnál.
Tudom nem életszerű
de nincs mindig kedvem gépekkel ide oda rakosgatni őket ennyi munka mellett,jó segítség,felfogom úgy hogy nagyon erős vagyok és nem egyedül emelem ......
-
:D az a platform felveszi a szemetet? én meg dobálom a platóra kézzel :D -
A kukás-szippantós járműkombináció 
Kell a fedett tároló, télen lefagynak a gépek, a hóesés meg tud tréfálni, múltkor egyetlen hópihe volt a trailerben, én meg néztem ki a fejemből miért nem tudok a silóból búzát engedni bele
.
Igen a műtrágya gyártás hiányzik, de van helyette ezer más, én a hígtrágyára, trágyára fogok alapozni, direkt olyan gépeket raktam be.
Állatokat is lehet kinai áron ócsón venni
.
A térképbe integrált bálatároló most sem működik nálam, valakinél esetleg ? -
endy papp #20795 Komolyan átszabtad...... 
Én úgy vagyok ezekkel a jármű tárolókkal,mióta farmozok,(az nem tegnap volt) ritkán állnak benne gépek így számomra haszontalanok ,még jó hogy itt nincs sok de még az a kevés is felesleges.
Nálam a gépek a földön vannak jobbára és dolgoznak nincs idő tárolgatni őket a garázsban,na meg ott nem hoznak hasznot.
Más::: Az is érdekes ,hogy rendes üzemanyag előállítása nincs a mapon,a biodieselt meg nem veszi be a folyékony műtrágyagép (permetszer) melletti kút... csak a sima dieselt.
Igazából nem gond mert lerakható egyik üzemem előállít ilyet (többek közt, egyszerre permetet és szilárd műtrágyát is
) így azt rakom ide le.
Jól fel emelték a juhok, tehenek, disznók árait.....
A minap olvastam hogy valakinek nem tetszett az eddigi ,de ez meg arany áron van,na asszem valami "okosságot" kell kitalálnom ,mert "nehéz fokozaton" két teljes év(seasons 6napos) alatt sem tudok venni a haszonból.
-
Gondolkoztam, hogy megkérdezem, miért nem működik a bálaraktár, most már tudom. Én átrendeztem a terepet, beraktam egy bálatárolót, csak sok helyet foglal, és a farm körül kevés szabad hely van ilyen célra, megkurtítottam a füves részt. Megint rendezhetem a terepet, de legalább felszabadul a nagy hely, helyette rakok be még egy járműtárolót.
endy papp #20793 Kijött az új javított verziója a HBR-nak innen tölthető.
HBR1.0.0.6 map
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.12. 21:49:08 -
endy papp #20792 Itt keresgélj neked valót biztos találsz van bőven hogy aztán neked mi fele meg azt már neked kell eldöntened
.....
Mapok -
Balázs 17 #20791 Sziasztok!
Tud valaki olyan mapot ami megfelel a következőnek:
- Nagy földek, de ne legyen benne 30-40 föld
- Seasons mód támogatás
- Nincsenek benne plusz dolgok, egyszerű alap minden
kb ennyi :) -
endy papp #20790 Azért köszi ,de mint mondtam nem is működik rendesen a tablet,így ezzel sem vacakolok ,mellesleg azt sem találtam hol a letöltési hely(amire rákattintok) ott ahol a link megnyitja...
-
tordi #20789 Nálam még nincs kedvenc, az van amit a pénzem enged, meg amit a föld nagysága megkíván. Most egy egyszerű Stara Ceres Master-t használok. A csúcs egyébként a Seed Hawk közel 26m széles gépe lenne, de ahhoz kéne egy jó nagy föld, meg egy erőgép ami elhúzza -
Tess: Farming Tablet Fahrzeug Upagrade Shop
A gyári gépeket tudja kezelni, a modokat bizonytalan, attól függ, hogy vannak megcsinálva.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.10. 06:35:28 -
endy papp #20787 Nálam a tablet semmire sem való az alap mapokon jó és más mod mapoknál is de itt haszontalan 0 infoval,csak az elhelyezett objektumokat mutatja,évszakok mod nélkül sem jó....
De mindegy is úgy sem használtam eddig sem csak dísznek volt a modok között...
Kedvenc vető gépem Horsch Pronto 9DC mod ,ennek van több változata nálam most a 15000 ezres kapacitásút használom.
Ezekre a földekre bőven elég ez is.
A Platinum DLC-vel kaptam egy kicsit és egy nagyot,na az utóbbi nagyon baba,de ide nagy ,nehéz vele a fordulás még magadnak is,nem munkásnak, Stara Estrela 14.4m
A Platinum mapon csak ezzel toltam,nem láttam eddig hogy valaki modként megcsinálta volna. -
tordi #20786 Nálam, ahogy beköszönt a tél, nincs aratható fű sehol -
endy papp #20785 Nem olvastam a de ahogy láttam a mapon gondolom igen ,de nekem nem hiányoznak a küldetések....
Azt nem ismerem vagy csak nem tudom ,melyik az ,már mint a F.T. jármű kiegészítője.
Tudnál róla linket adni.Kösz.
-
Melyik a kedvenc vetőgépetek ? -
A táblázat szerint meg nincs aratási szezonja télen
A küldetések le vannak tiltva a mapon, ha jól értelmeztem a fórumban írtakat ?
Kellemes csalódás volt a farming tablet, jármű kiegészítője, szinte minden gépet, pótkocsit stb. lehet tuningolni, ez nekem új, és lelkendezek. -
tordi #20782 Eszembe se jutott ilyesmi, endy! Persze, csak mint jó tanácsot írtam, hogy füvet csak akkor kell adni amikor van fű. Én is mindenféle fű tárolási terveket szövögettem, teljesen fölöslegesen. -
endy papp #20781 Félre ne értsd ,nem okoskodásból írtam,
egyenlőre csak találgatok ,tapogatózok a sötétben,majd ha odajutok akkor tudok érdemben nyilatkozni.
Gondolom te már tapasztalatból mondod ,ezért szívesen veszek minden információt
-
Modern Classics Community DLC (Download Only)
-
tordi #20779 Ahogy gondolod, de télen a füves etető tök üresen maradhat, ezért nem kell takarítani sem. -
endy papp #20778 Nem lesz ilyen amit írsz ,csak nem fognak tejet adni,el nem kószálnak annyira azért nem okosak..... 
Elpusztulni csak közepes és nehéz fokozaton pusztulnak könnyűn nem . -
endy papp #20777 Akkor ezek szerint nem láttad picit lentebb linkelt vidimet.....szerinted????
Nem rakom spoilerbe talán így szembetűnőbb.
Lehet valami rossz ,de kaszáltam a füvet gond nélkül télen szakadó hóesésben....
Fű meg lesz mivel a jó gazda szénaként vagy fűként (arra azt írták hogy tönkre megy nem lehet tárolni ,majd kiderül) előre gondoskodik a tél beállta előtt...
-
Ha nem veszek akkut a tehénkarámhoz,akkor mi lesz? elkószálnák aztán bukom mintha elpusztult volna ?
-
tordi #20775 Még annyi endy, hogy télen nem lesz fű, nem tudsz füvet adni a szarvasmarháknak. De ez semmi gondot nem fog okozni, sőt, télen a tej és trágya termelés megugrik. Ezt csak azért írtam mert én először teljesen kétségbe estem amikor nem volt fű. -
endy papp #20774 Kedvcsináló a télre a, 3. vidi "érdekes" télen is lehet füvet kaszálni....
a hóban..
A vidiken nem hallani mivel nem mászkáltam de az is tetszetős hogy ropog a hó a lábad alatt ha gyalogolsz....
Asszem még nem volt ez a csirke farmos.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.09. 14:12:07 -
endy papp #20773 Ne is mond az éjjel arra vetemedtem örömömben,hogy az évszakok nélküli játék állásom mentést átraktam , egy új évszakokra,különösebbet nem buktam sőt
egy megvett földemet kell újra szántani vetni de nem sajnálom.
Eddig ott megszerzett gépparkommal és egyéb nyalánksággal,igaz első nap este van még,nagyon nem haladtam,de azért már elég szép alapokat teremtettem,igaz kölcsönből de azt itt már csak max 600 000 ezret ad ,azon bőven túl vagyok
így az már nem játszik csak a kamat majd amit nem lesz egyszerű kinyögnöm...
Nehéz fokozat így nem is baj ha van némi induló "segítség".
Elpörgettem az időt nem volt galiba,eddig is amiket írtam hogy nem műkszik gondolom a modok miatt lehetett.
Arra viszont figyelni kell ha az éjszakát át akarod ugrani.
Na ott egyszer úgy begyorsult 12000-tolta ment mint állat...
leállítani nem lehetett csak ha kiléptem az asztalra....
Valószínű érdemesebb éjfél után "ugrani" a reggelre,mert mikor a gond volt már előtte este indítottam,
De ez nem biztos...
Olyan szép a tél is hogy be---rás így nem kérdés csakis seasons moddal tolom 6 napos,az állatok is szaporodnak ,már ha el nem pusztulnak mert közepes nehézségi fokozattól felfelé simán ha nem látod el őket rendesen.
A 100-ból újbóli tavaszra 3 naposban mind beadta kulcsot....
Fél év után a gépek be sem indulnak csak ha megjavítod őket,akár a szerszámos ládát viszed oda úgy is.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.09. 10:38:15 -
Én megszívattam magam, egy mod miatt újrakezdtem évszakok nélkül, de visszarakom mert hangulatosabb, hab a tortán, csúcs ez a map. A "farming tablet" modnak van egy MP kiegészítője, az nálam megkutyulta a rendszert, persze most egyedül játszok, de már ott tartottam, hogy újrarakom a játékot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alaptérképen sem tudtam beszállni semelyik gépbe
endy, kedvenc videós leányzód is be van integrálva
A tűzoltóság is poénos (aki nem próbálta, középen van a kapcsoló
)
Mögötte, víz bugyogás hang kíséretében egy csatlakozó, és egy b... hosszú szó, nem tudom mit lehet itt, eladni vagy venni, az élő szótáram nincs most velem, hogy lefordítsa.
Egy hely ahova be kell állni a szippantós Ifával, és máris lesz folyékony aranyunk
-
endy papp #20771 Mégis nektek lett igazatok. 
Valami nagyon betett nálam eddig vagy mod vagy valami kavarta össze a dolgokat, az utóbb napokba rengeteget kiszedtem....vagy nem tudom,talán mert közepes nehézségen próbáltam??....

Most könnyűn megint kipróbáltam,3 napos seasons állítottam és láss csodát most nálam is szaporodnak,nyilván nyáron
,tovább nem pörgettem az időt.....
SORRY mindenkitől....
-
endy papp #20770 Nincs
Csak Kalk van a jobb felső sarokban a mapon a bányában pénzért hozhatsz onnan.
Én raktam le elhelyezhető üzemet ami egyszerre több mindent is gyárt.
Én nem csak a vetőgépbe használom ,hanem a Platinum DLC-vel kapott nagy permetező gép tud műtrágyát is szórni így abba is kell.
Én is olyan vetőgépet használtam mindig...