| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20799 Ez nagyon adja .... 
Persze nyilván itt majd kelleni fognak télen a tárolók de addig még sok idő van....
Még csak a tavasz 2.napnál járok messze a zima.....
Sok idő elment a teszteléssel kitapasztalással,de legalább most már a javított verzió van...
Mivel túl nagyok általában a képeim így tudom csak fellőni....
Na én ilyennel gyűjtöm, a szemetet,magasíthatók a plató oldal falai, spaniferrel rögzíthető,hátra felé billenti ,szépen lehullik a leadóban,plusz mást (terményt, stb..)is tudok szállítani, a híg trágyát meg konténeres szipus kocsival,KotteUniversalból
annyi időm nincs hogy többször forduljak,főleg ha már több lesz belőle.
Már megy az almáskert,az üvegházak is,egész éjjel tolom,aztán még csak az elején vagyok....mindig van mit tenni ahogy írtad is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bála tárolónál nálad valamelyik mod kavarhat be szerintem.
Nálam a kezdetektől és most is hibátlanul működik ahogy a külön elhelyezhető mod is amit most kaptunk
Átkapcsoltad "withdrawal-ra"????,vagyis mikor ezt látod kiírva a súgón akkor jó.
ja és ne állj túl közel hozzá mert akkor sem adja ki ,de át kell kapcsolni mindenképp,de csak egyszer mert utána ,azon marad és csak kiválasztod mennyi kérsz és annyi.
A kiszórt kaját hála istennek nem kell takarítani,kivették belőle csak a trágyát kell az meg nem baj,
No meg nincs is tisztasági skála...
Köszi a linket az állatokról.
Korábban láttam csak nem töltöttem le de most jól jön....
Van egy olyan modom amivel nehéz tárgyakat is lehet emelni,nagy bálák(kör) raklapok konténeresek,itt nagyon jól jön a mozgatásnál.
Tudom nem életszerű
de nincs mindig kedvem gépekkel ide oda rakosgatni őket ennyi munka mellett,jó segítség,felfogom úgy hogy nagyon erős vagyok és nem egyedül emelem ......