• endy papp
    Ne is mond az éjjel arra vetemedtem örömömben,hogy az évszakok nélküli játék állásom mentést átraktam , egy új évszakokra,különösebbet nem buktam sőt egy megvett földemet kell újra szántani vetni de nem sajnálom.
    Eddig ott megszerzett gépparkommal és egyéb nyalánksággal,igaz első nap este van még,nagyon nem haladtam,de azért már elég szép alapokat teremtettem,igaz kölcsönből de azt itt már csak max 600 000 ezret ad ,azon bőven túl vagyok így az már nem játszik csak a kamat majd amit nem lesz egyszerű kinyögnöm...
    Nehéz fokozat így nem is baj ha van némi induló "segítség".
    Elpörgettem az időt nem volt galiba,eddig is amiket írtam hogy nem műkszik gondolom a modok miatt lehetett.
    Arra viszont figyelni kell ha az éjszakát át akarod ugrani.
    Na ott egyszer úgy begyorsult 12000-tolta ment mint állat... leállítani nem lehetett csak ha kiléptem az asztalra....
    Valószínű érdemesebb éjfél után "ugrani" a reggelre,mert mikor a gond volt már előtte este indítottam,
    De ez nem biztos...
    Olyan szép a tél is hogy be---rás így nem kérdés csakis seasons moddal tolom 6 napos,az állatok is szaporodnak ,már ha el nem pusztulnak mert közepes nehézségi fokozattól felfelé simán ha nem látod el őket rendesen.
    A 100-ból újbóli tavaszra 3 naposban mind beadta kulcsot....
    Fél év után a gépek be sem indulnak csak ha megjavítod őket,akár a szerszámos ládát viszed oda úgy is.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.09. 10:38:15