24062
  • Caliph
    igen,irtam korábban hogy a törttel játszom,és nézem is épp,hogy az 1.1 update tartalmazza a bga javítást,szal most megint elrakom kicsit,mire kijön arra is a törés.
    Ez most az én kis saját "szabadságharcom" , miszerint nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni egy 17 utánzatért,ami egy 15 utánzat.
    Akciósan meg fogom venni,dobozosban hogy teljes legyen a polcon a sor,de teljes árat szerintem nem ér. Ha a következő jobb lesz,természetesen meg fogom venni teljes áron,de sokat kell bizonyítaniuk sajnos.
    Barnt meg azért írtam,mert angolul játszom,tudom hogy van magyar nyelv benne :)
    A bga meg a 17ben jó biznisz volt, a fő nyíráshoz minimális pénz elég volt,és jól is hozott
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.22. 18:26:28
  • endy papp
    Ha csak ez lenne a legnagyobb gond....persze ez is lényeges mert hogy néz ki.
    De nem is értem először van króm ,gondolom senki nem 5-10 pótot használ egy mapon ,nem hinném hogy akkor erőforrás kellene neki ,de lehet tévedek.
    Egyszerűen nem bírják rendesen megcsinálni,ennyi,a többi csak duma olcsó kifogás.
    Majd lesz mód, ahol festhető lesz és átfestem...röhögnék ha a modderek meg tudnák jobban csinálni...
    Olvastam egy fórumon (német) hogy milyen már, itt a sok épület és még mindig nincs egy nyitható ajtó elhúzható kapu rajt,jó az ólakon van....de hogy csak egy akkorát bírtak össze hozni az elmúlt 10 évben az már több mint szégyen rájuk nézve.
    Biztos azok is erőforrást zabálnak.....
    Nem bír és nem is akar kilépni a Giants a saját árnyékából
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.22. 17:46:54
  • n0tr3adY
    Rossz hir :
    "I get an answer from stefan Geiger, the crome cylinders are too smooth, there is no light reflection, the same for the milk trailers. And if we make more reflection, this needs too much performance."

Szóval marad a hót sötét króm éjszakára. Nájsz.
  • endy papp
    Ha vissza olvasol akkor rájössz többek között,miért is tolom még egy darabig az 1.0-val.
    Abban nem így van.
    De szerintem te Warezzal tolod,azért írtál "barnt"
    Ennél fogva, ha nem így van akkor én kérek elnézést ,ha meg igen akkor nincs miről beszélni.
    DE a fő gond most nem a Warez ,ne hogy megsértődj, a fő gond GIANTS.....
    Persze ettől függetlenül nem így kellene lennie....
    Majd javítják ,tudod mindig ez a szöveg egy """kész játéknál""""
    Nálam szilázs nincs csak fű (majd írom miért is ) de az 1.0 ban írja hogy lehet leadni itt.
    Ezért is ezzel próbáltam.
    Nem változott a helyzet ha megvettem se.
    Leadni engedi,de nem kapok érte pénzt.
    Pedig a beöltés számláló mutatta a mennyiséget.
    Valószínű a szilázzsal is ez van nálam ,de mondom az enyém írja listában.1.0 verzió.
    Emlékszem mikor kipróbáltam a 1.1 verziót ott már a listában úgy szerepelt mint nálad,vagyis nem listázta mint leadó helyet.
    Mellesleg van mérleg is (na nem mint ha számítana bármit is) ,de nem működik,nehéz lett volna megcsinálni ,asszem a mod mapokon már a 13-bn is volt....
    Sok minden van itt ami Bugzik rendesen....
    Megmondom őszintén az FS 17-ben is csak dísznek volt számomra a BGA ,egy kg-ot nem adtam le,egy mapon sem soha.
    Valószínű itt is ez lesz a helyzet.
    Elég volt a BGA-zásból a 15.ben.
    Én mos más irányból közelítettem meg az egészet.
    Más alapokra helyeztem,az egész farmozást és így elleszek vele egy jó darabig...remélem.
    A Giants meg míg nem javítja, kapja be...
    Nekem amúgy sem egyszerű a kedvem szegni nem adom fel oly könnyen,olyan vagyok mint a véreb ha szagot fog ,ne engedi.....
    Nem veréb ,mert azért ne nézzenek már madárnak....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.22. 15:39:30
  • Caliph
    de a bga bunkerbe nem is enged lerakni semmit erjeszteni,abból gondoltam hogy talán meg kéne venni...na mindegy ,csalok magamnak egy kis pénzt és kipróbálom,ha nem jött be akkor biza restart és megyek más irányba :)
  • Daditsx
    Ha a területre rázoom-olsz látod, hogy az ilyen épületek szürkék és nem zöldek. Tehát az nem tartozik hozzá. :)
  • Caliph
    Na én is elkezdtem,farm manager nehézségen , az eu pályán...gondoltam fű siló jó és viszonylag egyszerű pénz volt 17ben is,azzal kezdek: krone fűnyíró,alap felszedő kocsi,medium bunker,egy homlokrakodó meg egy annaburger pót amivel fel lehet emelni a bga leadójáig a hátulját,nem kell futószalagozni vagy rakodni,na meg egy traki és egy viszonylag nagy föld. lizingelt vetőgéppel gyors be is vetettem fűvel,aztán gyorsnyírás bunkerba hordás taposás erjesztés,össze is jött gyorsan 250.000 siló...megpakolom a pótot irány bga,nem lehet leadni...nézem az eladási árakat,csak a barn vesz silót....
    most meg kéne vennem a bga-t hogy tudjak magamnak eladni ? :D vagy hogy képzelték ? :D
  • endy papp
    Szívesen örülök hogy segíthettem....
    Nos igen kell alá a vas ha ki szeretnéd használni a szép grafikát.
    No meg addigra van esély hogy rendbe rakják a játékot....

a17 nél, volt erre megoldás egy hengerel végig toltad és tiszta lett,kiszedte belőle.
    A modok között keresd meg tuti van hozzá ,én már nem találnám ,meg mivel 10GB ,már nem egyszerű keresgélni.
    A minap itt már kérdezte valaki nincs é hozzá ha vissza olvasol megtalálod.
    Azért is írtam. no meg jó az .
    Pl most hogy tervezgetem hogy hov rakom majd a dolgokat ha odáig eljutok ,jó hogy van elé mani rá .
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.21. 20:37:33
  • Thothem
    @Endy
    Köszi az informatív leírásaidat. Többek között ez is ösztönzött arra, hogy kölcsönkérjek egy olyan Steam accot, amin megvan a 19. Ki is próbáltam. Végérvényesen fent marad a 19 a kívánságlistán.

DE

Mivel írtam, hogy guruló krumplin játszom, ezért az első beruházás egy VGA lesz. 15-17 FPS nem elégséges. Majd utána jön a 19.
    Addig is, megyek vissza 17-re a birkáimhoz meg a báláimhoz, ide hallatszik a bégetésük, mert már 3 napja nem néztem rájuk.

Szerk.:
    Pénzhack program? Minek?
    Erről jut eszembe, az állandó probléma a 17-nél, hogy a bunkersilót nem lehet rendesen kipucolni? Letiportam 2000m3 silót a biogáznál(Goldcrest V.), majd felszalagoztam pótkocsira. Mikor szemmel láthatóan kifogyott, a számlálón még volt bent 0,6-0,7m3. Próbáltam a szalagot végigjáratni rajt, oda-vissza, keresztbe-hosszába, de nem szedte fel. Notepad++ megoldotta, de gondolom, nem ez a normál módja...
    Utoljára szerkesztette: Thothem, 2018.11.21. 20:32:48
  • endy papp
    Na mondtam én nem sokat kellett várni,erre sem.
    Már a minap valaki nagyon akarta ezt, most itt van tessék mindenki használja kedvére .
    Annyit adsz magadnak amennyit szeretnél........
    Money Cheat Tool v1.0
    Megérkezett a nagy raklap szállító mod is.
    FLIEGL SDS 350 v1.0.0.0
    Nagyon beindult a mod készítés....
  • endy papp
    Annak örömére hogy sikerült beállítanom a vezérlőket ,egy próba favágás rakodás ,picit nyögve nyelős mert még meg kell szoknom az irányítást,a 17-nél egyszerűbb konfigolni oda ahova én akartam,nem ahova engedte...
    Amúgy jó ez a kamion meg a többi új erdészeti gép,na nem mint ha oly sok lenne de elég,főleg hogy nincs is mit nagyon kivágni velük.
    Ezeket az ólakat bármelyiket a nagyot elég lerakni bárhova is .....valamibe biztos ütközik ,valamiért mindig reklamál,csak próbálgattam hogy majd hogy legyen...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 23:01:30
  • Daditsx
    Itt az eredménye, hogy a 17-hez 3dlc-re baszták el az időt és nem maradt elég a 19-re. Eleve csúszás is volt és még így se sikerült jól. De szerintem abból több pénzt bezsebeltek, mint ebből. :) Lehet megérte nekik így is. Most lesz több hónapjuk kijavítani a hibákat és reménykedhetnek, hogy azok akik refoundolták újra megveszik, ha majd kész lesz.
  • endy papp
    a játéknak is akkor kellett volna......
  • n0tr3adY
    1-2 hónap múlva jön a kövi patch...
  • endy papp
    Na ez még egy érdekes és vicces dolog.
    Eddig nem volt ilyen map (17Platinum DLC) most hogy megjelent a 19 érdekes mód máris kijött a 19-hez....
    Ha netán valakit érdekel.
    Estancia Lapacho v1.0.0.0
    Megnézem én is nem másért hogy össze tudjam hasonlítani az eredetivel...
    De ha jó akkor dobom "armagendont"...
  • endy papp
    Akkor lopjál....innentől küldiben a betakarított termény megtartom és elküldöm a GIANTS-nak....
    Ne itt van paraszt ebből gazdagodj meg ha tudsz és még a nyakába akasztok egy jó kis adósságot....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 19:54:08
  • endy papp
    Az egész játék felemásra és félkészre sikeredett,az amcsi map főleg befejezetlen.
    Nem véletlen hogy nem mutogatták sokáig,nem nagyon volt mit.....
    Jelen pillanatban olyan a map mint ahol atomot dobtak,előtte a csóringerek lelopták az összes villany vezetéket az oszlopokról,de a kocsikat még hajtják a robotok,a madarak meg szerencsére immunisak így azért nem vagyok annyira egyedül.....
    A Skynet irányít mindent.....
    Kínomban már csak jókat röhögök az egészen.
    Több órám ment rá arra mire rájöttem miért fagy ki a játék ha a motor indítást az előre "Giants idiótán beállított" G27kormi,át szeretném rakni máshova,ja mellesleg több gombra is ugyan olyan funkciók voltak előre betéve.....
    Komoly elvárás manapság hogy szeretnéd a neked tetsző helyre rakni egy adott funkció gombját.
    De most jó működik minden faszányosan.
    Elmentettem a beállításokat így ha megint reinstall lesz az újabb pach után,csak bedobálom a dolgokat a megfelelő helyre...
    Ja a G27 csak kormányzás ,fék-gáz ,váltófülek guggol-ugrik,ja meg a kamera váltás közelítés azt csá...
    13 gombról letöröltem mindent ,beállítást így feleslegesen vannak.
    Most akkor hogy is van????????
    A fs17 2 évvel ezelőtt simán tudta az összes gombot kezelni bárhova bármit tehettél.........
    Még jó hogy van a Saitek panelom,így azért műkszik majd minden még a darukat is sikerült belőnöm,igaz van olyan beállítás amit hiába rakok egy tengelyre mint ha nem is érzékelné(mivel a panelon is van joystick.) csak egérrel hajlandó működni....
    Ha csak ezt a részét emelem ki és nézem(vezérlő beállítás) akkor nettó kalap@ar az egész úgy ahogy van.
    Ja a tengelyeket az elején beállítottam többször is ,vagy tízszer megtettem (holtjáték, érzékenységG27) mind hiába nem menti el ha kilépek és vissza....
    Mind ezek ugyan ilyenek maradtak a javítás után is.
    Megspékelték a következővel.....
    Jött hozzá ez,valami eszement aki kitalált még egy funkciót a grafikai beállításokba,amitől csak rosszabbul futott a játék,holott szerintük direkt azért került bele hogy gyengébb gépeken is jól fusson,igen ha 100% alá veszed jobban fut de cserébe a grafika vetekszik az fs13-al.....
    Ha 150-et közelíted ,de mehetsz 200-ig, akkor cserébe semmivel sem lesz szebb viszont diavetítés max 30 fps-el...

@ Zolcsika tedd fel a javítást ,a felhőkkel volt bajod ,most olyanok lettek mint amilyet szerettél volna...
    Mondjuk nekem annyira nem tetszetek,de neked biztos bejönnek.

No de én így is """""szeretem""""",ha már megvettem,tolom vele, ha kell még fél évig is 1.0-val,addigra csak kiadnak egy komplett értelmes pach-et
    Komolyan mondom nagyon sok jó és új dolog van,de a sok baromság sajna elnyomja.
    Abban biztos vagyok ezzel nagyon öngólt rúgtak.
    Nem véletlen a steam értékelések nagy része nem éri el a 2 órát gondolom égett a refund vonal rendesen.
    Ebből nehéz lesz az elkövetkező 2 évben kimosakodni a Giantsnak.
    Még valami.
    Mi az hogy kiadnak egy javítást és több új gép bekerül , bálákat is lehet venni, zsákban új termékek,ezek valahogy nem hiányoztak a játékból anno ,ja azt mondák volt képük, hogy ingyen adták?????
    Még jó hogy a pach nem egy fizetős DLC-be jött....
    Volt egy vágóasztal 14 méteres john deere ami bruttó 1 dodóért vesztegettek,vettem is a pach előtt hamar 3 gondoltam jó lesz az később,ha már beindul a "ganélapátolás"
    Persze ez kikerült.
    Na farmerok hajrá,ugorjatok fel a pacira és ugrassatok.....
    Ja azt nem mondtam. eddig azt sem lehetett ,most került csak bele....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 19:46:03
  • zolcsika080104
    a realitásról beszéltem nem a játszhatóságról.Elvégre simulátor.Innetől kezdve kb 6 éveseknek.Rögtön a semmiből te azt mondod legolcsóbbat vetted értem én,59 ezer euróért a legkisebb földhöz.A valóságban nincs ennyi egy jó új traktor ráadásul 1 -kb 3 hektárig egy jó erős kisebb traktor is megteszi,a valóságban 3 milláért induló traktor és vadi új felszereléssel együtt.9000 euró.Ez annyira irreális lett hogy a valóságban hamarabb elkezdhetsz gazdálkodni mint játékból és az idődet is hasznosan töltöd el. erről ennyit.
  • endy papp
    Látom nem nagyon jutott el amit többször is leírtam USA map....
    Szerinted itt kidolgozott egyhuzamban....
  • komiki
    Üdv.Német map-on kezdtem hard módban.Nincsenek hibák.A vezetékek nekem megvannak .van gyalogos forgalom is.Persze enyhén debil mozgással.A legkissebb földet vettem meg a legolcsóbb gépeket.Mi a baj?Dolgozni kell aztán jön a cash :).Egyébként ez a széria erröl volt híres.
  • Daditsx
    Annak idején azt mondták, hogy akár állattenyésztéssel is kezdhetsz. Abba megegyezhetünk, hogy csirke, birka jöhet szóba, mert a többihez már sok cucc kell és arra nincs pénz az elején. De a gyapjúnak olyan szar ára van, hogy abból nem lépsz tovább. A tojás meg rohadt sok idő. Szóval az se jó. Már a marketinggel átbaszták az embert. Küldizés se hoz pénzt.
    Meg a normál módba ahol "sok" pénzel kezdesz hiába veszed a területet nem lehet normálisan lepakolni rá, mert mindenbe beleköt.
    Ezek az "újítások" is már eléggé felemássá sikeredtek.
  • zolcsika080104
    Üdv!

Mi a baj?
    a patch mit ront el vagy mi?Semmit nem értek,még nem tettem rá a javítást.Csak ront semmit nem javít?Gondoltam ill azt is a félkészségnek tudtam be hogy pl. rámentek arra hogy testreszabjuk a farmunkat ebből az következne hogy sokkal több elhelyezhető objektum lesz.erre még az sincs ami 17 ben már megvolt.Se üvegház se szélerőmű se kaptár.Farmház még csak elmegy de az istállók böhöm nagyok.semmi realitás.Ha valaki a nullról kezd akkor nem egy böhöm istállóval fog megindulni hanem csak néhány férőhelyessel kevés állattal.Mire kigyűlik a pénzed a nagyra megöregedsz még a játékban is .Traktor is csak nagy van na ne már 1 hektárhoz minek a nagy traktor?60 ezer euróért?ha ez a valóságban így lenne sose lehetne gazdálkodni.ez még a valóságtól is nehezebb fokozat.Leadtam 30 tonna cukorrépát ,kaptam érte 4000 eurót ott ahol a legtöbbet adták érte.A kombájn ára sose jön vissza ez badarság
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.20. 16:49:44
  • traktorista
    Ide vezet a piac diktálta kétéves kényszermegjelentetés. Nincs idő a játék tesztelésére és félkészen jön ki. Még egy kicsit kivárok, addig nosztalgiázok a 2011-el, az a kedvenc részem a szériából.
  • Caliph
    még jó hogy nem töröltem a 2017et,akkor még inkább azzal tolom,aztán karira ránézek mi lett vele,illetve van e akció :D
  • endy papp
    El is hiszem.
    Én nem vagyok csak egyszerű mezei felhasználó,vásárló....de most TÖRÖLTEM az FS 19-et.
    Rakom vissza a pach nélkül.
    Azt le is törlöm úgy szar ahogy van.
    Majd ha lesz újabb 2-3 akkor felrakom,csak jobb lesz mint a mostani.
    Az amcsi mapon semmit nem javítottak villany vezeték és gyalogosok nélkül van a javítás után is,hogy csak a leg szembe tűnőbbeket mondjam.....
    Vissza rakom a mentéseim azt tolom így ,habár most ahogy feltoltam az agyam lehet félre dobom...1 napra
  • n0tr3adY
    Az az igazság, hogy akárhány modder ismerőssel beszéltem, legyen az magyar vagy külföldi, egyik sem nyilatkozott túl pozitiv véleménnyel eddig.
  • endy papp
    Nem jól látod, éjjel a grafitisek átfestették...
    Én mióta megjelent folyamatos zavarban vagyok.
    3 héttel eltolták a megjelenés és ezt kaptuk.
    Tele is van negatív véleménnyel a steam.
    Szerintem ebből talán ha felét eladják mint a 17-ből,ha csak össze nem szedik magukat amire vajmi kevés esélyt látok.
    A 17-hez képest ez bukta lesz,attól tartok....
    Jó tudom én is megvettem mit reklamálok.....
  • n0tr3adY
    Chrome

Enyhe zavart érzek...
    Az, hogy a vizes póton nappal nem folyamatos a "tükröződés".. (bal oldala / vége) , hogy nem csillan be rajta a case munkalámpája..
    De hogy éjjel fekete a króm, best of 2018.

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2018.11.20. 10:13:29
  • endy papp
    Üdv.
    Azt meg tudja valaki mondani hogy a pach-et-javítást le lehet é törölni,kiszedni,vissza állítani a játékot az előtte levő állapotára úgy hogy azt ne kelljen újra telepíteni.
    Dobozos verzió.
    Számomra csak vissza lépésként kezelem,összességében semmit nem tett hozzá érdemben csak még jobba össze kuszálta azt ami eddig is szar volt.
    Így még az sem és nem úgy,működik ami eddig ment...
    Igazából ha nem lesz más megoldás újra rakom, a mentéseim kiszedem és vissza rakom,pach nélkül.
    A GIANTS meg nagyon de nagyon "szégyelje el magát". és még finoman fogalmaztam.
    Lesz itt még javítás bőven.
    Ilyen ütemben,talán Karácsonyra ,eléri az FS 17 szintjét,de mérget nem vennék rá,lehet simán tavasz,mire úgy tudom minden funkcióját használni.
    A kormányosoknak még annyit,ne szenvedjetek,ez egyértelműen billre és controllerre készült.
    Talán majd a jövőben elérik vele a 17 szintjét ami a kormi és egyéb beviteli eszközök,kezelését illeti.
    Egy példa a G27 kormival együtt nem működik az a vezérlő SAITEK panel amit kifejezetten erre terveztek találtak ki.
    A 17 pik-pak minden gond nélkül kezelte ,nem így hogy közbe a controllerrel keveri.
    De ez még nem lenne akkor gond de konkrétan ez a kombó javítás után,használhatatlan,kifagy tőle a játék és az egész PC.
    Előtte (pach) is volt ,de sikerül kiküszöbölnöm ,több óra, újra beállítással.
    Tovább nem is részletezem ,mert ilyenek hogy nem menti el azt amit eddig a kormánynál a főmenü beállításnál ,új beletett grafikai funkció nem működik normálisan ,bugos....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 09:44:15
  • endy papp
    Nos az első belépés alkalmával ,most ott tartok mint csütörtök reggel mikor legelőször elindítottam a játékot.
    Totál mindent kezdhetek elölről,az összes beállítást újra kell kezdeni.
    Hogy örülök én ennek......
    Ami nem tartott sokáig ,totál kifagyás,kilépés csak kijelentkezés után.
    Pedig még hivatalosan meg sem jelent.
    Minden pach után ez lesz akkor nagyon király lesz
  • endy papp
    Még jó hogy ingyenes ,mikor már egyszer megvettük,áthúzták a 17-ből kb pár óra alatt meg volt.
    Ezeknek benne is kellett volna lennie alapból még ,mi legyünk hálásak....vicces fiúk ezek ott a Giants-nál.
    Hirtelen most csak ennyi sikerül...
  • FrezeR
    We will release some Mods for FS19 this week. They will show up in the ModHub and, of course, are free for everyone. Here is the plan:

Giants Mods this week
  • endy papp
    Tölthető a javítás .
    Farming Simulator 19 Update 1.1 (*) All Languages 1.7 GB » Download » Changelog Update 1.1 (*) Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
    Ez is előbb jött akár csak a megjelenés,persze nem baj....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 21:55:47
  • endy papp
    Azért valahol érthető nem? ,ha te lennél a helyükben......
  • endy papp
    Na most értem a küldi végére.
    Kicsit érdekes dolgok jönnek itt ki,ha csalni szeretnék.
    Mint mondtam küldi,amcsi map ,legnehezebb szint, 8-as mező, tengeri aratás, +23,371 amit kapok érte.
    Most a végén ha lemondom, -60,092
    Igaz az elején picit eltoltam,mert kb felét a küldinek adtam így nem tudok pontos végső árat,de ha a végén maradt fele termény duplán számolom,akkor kapok érte ha nem a küldinek adom össz 90.000 körül.
    Nos ha ebből levonom a 60-at marad a legjobb jóindulattal is 30.
    Igaz ha lenne nagy pótom hozzá kamionom egy másik leadóban többet kapnék érte ,mivel ezek hiányában csak vonattal tudom leadni,így azért csak ennyi a végső haszon...akkor talán elérné a 45 is ,értelem szerűen több mint a 23.
    Ha netán bérelnék leadáshoz az előbb említett gépeket,akkor meg a bérlet vinné el.
    Nehéz szinten nem oly egyszerű ez.
    De abban igazad amit írtál ha dobod és jó termény ára leadod ,(dobod a küldit) jobban jössz ki belőle,de ez akkor is ügyeskedés csalás.
    Persze ha úgy vesszük a modok is azok valamilyen szinten mert némelyik megkönnyíti gyorsítja,olcsóbbá teszi ilyen-olyan formában a munkád.
    Már van olyan siló amibe mindent tudsz tárolni majd végtelen kapacitással......még meg sem jelent a játék,gondolom pár héten belül a pénz csalás is befigyel.....
    Persze nincs ezekkel gond mindenki úgy tolja ahogy neki szimpi ,csak egy kis eszme futtatás volt ....
  • Thothem
    A tékában lett tiltólistás. ;)
    Bocs, nem voltam egyértelmű.
    Utoljára szerkesztette: Thothem, 2018.11.19. 21:47:13
  • endy papp
    Pontosabban ?? Nem lehet rendelni?
    Nem hiszem hogy ne lehetne holnap megvenni valamelyikben?
    FS 19 Boltok.
    Szerinted ez kinek üzlet?

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.19. 21:21:44
  • Thothem
    Valószínű mégis Steam 2 óra lesz először, a Giants/hazai forgalmazó ügyvédjei jól dolgoznak, tiltólistás lett a 19. :D
  • endy papp
    Igazán nincs mit.
    Nekünk olyat nem adnak mert még elmondanánk a hibáit is a játéknak és az ugye nemgyerebe a készítők szerint.
    Azért is van majd egy A4 lapnyi pach lista és ez még szerintem csak kb a fele.
    Na igen a 2 óra nem sok de ha komolyan érdekel szerintem el lehet dönteni,hogy tetszik é,no meg eléggé részletesen benn van a hsz-imban mi merre meddig,láttál vidiket hogy néz ki .
    Ja a mentés szerintem is működni fog,vagy nem.
    Ezért nem is wazelogatok,főleg nem FS-t,ennek nem lehet mellé nyúlni ,persze ízlések és ficamok.

De igazából szavam sem lehet mert a FS17-nél mikor kijött a Platinum DLC az egyik fórum társunk @Gerileveri@ a SAD GAMES-től aki a hazai kiadások forgalmazója.
    Volt oly kedves hogy felajánlott egy tisztelet példány csak úgy ingyen,mivel értékelte az itteni sok éves "munkám",
    Írtam is róla itt egy "értékelést",jó kis map volt az is, toltam rajt nem keveset,teljesen más hangulata volt,mint az alap mapoknak,abból vettek át rengeteget,a 19-be ,mind a map objektumokból mind a gépekből egyaránt.
    Valószínű ezért is az amcsi mapot tolom először.

Pár óra és a steam-esek tolhatják itt a hivatalos megjelenés.
  • Daditsx
    Szerintem működni fog mentés.