| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21315 Az egész játék felemásra és félkészre sikeredett,az amcsi map főleg befejezetlen.
Nem véletlen hogy nem mutogatták sokáig,nem nagyon volt mit.....
Jelen pillanatban olyan a map mint ahol atomot dobtak,előtte a csóringerek lelopták az összes villany vezetéket az oszlopokról,de a kocsikat még hajtják a robotok,a madarak meg szerencsére immunisak így azért nem vagyok annyira egyedül.....
A Skynet irányít mindent.....
Kínomban már csak jókat röhögök az egészen.
Több órám ment rá arra mire rájöttem miért fagy ki a játék ha a motor indítást az előre "Giants idiótán beállított" G27kormi,át szeretném rakni máshova,ja mellesleg több gombra is ugyan olyan funkciók voltak előre betéve.....
Komoly elvárás manapság hogy szeretnéd a neked tetsző helyre rakni egy adott funkció gombját.
De most jó működik minden faszányosan.
Elmentettem a beállításokat így ha megint reinstall lesz az újabb pach után,csak bedobálom a dolgokat a megfelelő helyre...
Ja a G27 csak kormányzás ,fék-gáz ,váltófülek guggol-ugrik,ja meg a kamera váltás közelítés azt csá...
13 gombról letöröltem mindent ,beállítást így feleslegesen vannak.
Most akkor hogy is van????????
A fs17 2 évvel ezelőtt simán tudta az összes gombot kezelni bárhova bármit tehettél.........
Még jó hogy van a Saitek panelom,így azért műkszik majd minden még a darukat is sikerült belőnöm,igaz van olyan beállítás amit hiába rakok egy tengelyre mint ha nem is érzékelné(mivel a panelon is van joystick.) csak egérrel hajlandó működni....
Ha csak ezt a részét emelem ki és nézem(vezérlő beállítás) akkor nettó kalap@ar az egész úgy ahogy van.
Ja a tengelyeket az elején beállítottam többször is ,vagy tízszer megtettem (holtjáték, érzékenységG27) mind hiába nem menti el ha kilépek és vissza....
Mind ezek ugyan ilyenek maradtak a javítás után is.
Megspékelték a következővel.....
Jött hozzá ez,valami eszement aki kitalált még egy funkciót a grafikai beállításokba,amitől csak rosszabbul futott a játék,holott szerintük direkt azért került bele hogy gyengébb gépeken is jól fusson,igen ha 100% alá veszed jobban fut de cserébe a grafika vetekszik az fs13-al.....
Ha 150-et közelíted ,de mehetsz 200-ig, akkor cserébe semmivel sem lesz szebb viszont diavetítés max 30 fps-el...
@ Zolcsika tedd fel a javítást ,a felhőkkel volt bajod ,most olyanok lettek mint amilyet szerettél volna...
Mondjuk nekem annyira nem tetszetek,de neked biztos bejönnek.
No de én így is """""szeretem""""",ha már megvettem,tolom vele, ha kell még fél évig is 1.0-val,addigra csak kiadnak egy komplett értelmes pach-et
Komolyan mondom nagyon sok jó és új dolog van,de a sok baromság sajna elnyomja.
Abban biztos vagyok ezzel nagyon öngólt rúgtak.
Nem véletlen a steam értékelések nagy része nem éri el a 2 órát gondolom égett a refund vonal rendesen.
Ebből nehéz lesz az elkövetkező 2 évben kimosakodni a Giantsnak.
Még valami.
Mi az hogy kiadnak egy javítást és több új gép bekerül , bálákat is lehet venni, zsákban új termékek,ezek valahogy nem hiányoztak a játékból anno ,ja azt mondák volt képük, hogy ingyen adták?????
Még jó hogy a pach nem egy fizetős DLC-be jött....
Volt egy vágóasztal 14 méteres john deere ami bruttó 1 dodóért vesztegettek,vettem is a pach előtt hamar 3 gondoltam jó lesz az később,ha már beindul a "ganélapátolás"
Persze ez kikerült.
Na farmerok hajrá,ugorjatok fel a pacira és ugrassatok.....
Ja azt nem mondtam. eddig azt sem lehetett ,most került csak bele....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.20. 19:46:03