• endy papp
    Na most értem a küldi végére.
    Kicsit érdekes dolgok jönnek itt ki,ha csalni szeretnék.
    Mint mondtam küldi,amcsi map ,legnehezebb szint, 8-as mező, tengeri aratás, +23,371 amit kapok érte.
    Most a végén ha lemondom, -60,092
    Igaz az elején picit eltoltam,mert kb felét a küldinek adtam így nem tudok pontos végső árat,de ha a végén maradt fele termény duplán számolom,akkor kapok érte ha nem a küldinek adom össz 90.000 körül.
    Nos ha ebből levonom a 60-at marad a legjobb jóindulattal is 30.
    Igaz ha lenne nagy pótom hozzá kamionom egy másik leadóban többet kapnék érte ,mivel ezek hiányában csak vonattal tudom leadni,így azért csak ennyi a végső haszon...akkor talán elérné a 45 is ,értelem szerűen több mint a 23.
    Ha netán bérelnék leadáshoz az előbb említett gépeket,akkor meg a bérlet vinné el.
    Nehéz szinten nem oly egyszerű ez.
    De abban igazad amit írtál ha dobod és jó termény ára leadod ,(dobod a küldit) jobban jössz ki belőle,de ez akkor is ügyeskedés csalás.
    Persze ha úgy vesszük a modok is azok valamilyen szinten mert némelyik megkönnyíti gyorsítja,olcsóbbá teszi ilyen-olyan formában a munkád.
    Már van olyan siló amibe mindent tudsz tárolni majd végtelen kapacitással......még meg sem jelent a játék,gondolom pár héten belül a pénz csalás is befigyel.....
    Persze nincs ezekkel gond mindenki úgy tolja ahogy neki szimpi ,csak egy kis eszme futtatás volt ....