24061
  • traktorista
    Igen, nekem is a belefásulás szokott lenni a fő probléma. Olyankor ráunok és hetekig elő se veszem. Az elején még olyat is csináltam, hogy munkást sem vettem fel, de embertelenül unalmas volt úgy játszani. Most már az unalmasabb melókat kiadom a munkásnak, esetleg besegítek egy kicsit, hogy gyorsabban menjen. Nehéz módban viszont a munkabér is nagyon sokba kerül és többször volt már olyan, hogy a termény eladása után aznap nullszaldóra jöttem ki. Erősen kellett gondolkodni, hogy mit csináljak másképp, hogy pénz is maradjon a kasszában. Ez végülis jó móka, az előző részek ilyen szempontból könnyebbek voltak.
    Nagy rákfenéje viszont ennek a játéknak, hogy a talaj 2d-s és undorítóan unalmas így a szántás, vetés, aratás. Ez kellett volna a játék fejlesztése során az egyik alap legyen, mert egy 3d-s talajjal már nagyon szórakoztatóvá válna a játék. Elakadás, billegések, hepehupák, folyamatos korrigálás, igazi móka lenne. Ami jelenleg van, hogy kikúszik oldalra az orra, az nagyon gyenge próbálkozás a készítők részéről, de úgy emlékszem az előző részben ez sem volt, mintha üveglapon ment volna a traktor. Nagy ritkán előveszem az agrar simulatort, ha egy jót akarok szántani, boronálni. Földmunkákban a farming sajnos egy nagy nulla.
  • FrezeR
    Én is a legnehezebb fokozaton játszom. Itt is ugye ha kezded mondjuk 1 régebbi traktorral egy régi kombájnnal, akkor baromi lassan lehet haladni. Főleg ha a 10-15 földterület közül csak 1-2 művelsz meg, mert kis gépekkel az is órákig tart. Idő van nyilván csak azért ahogy haladunk előre kicsit bele lehet fásulni ha nem vált az ember gépeket. A kölcsön meg nem sok mindenre elég, főleg nehéz fokozaton. Csalni sosem szoktam. Ha indítok egy map-ot és megvan a full géppark én azzal kezdem, hogy eladom őket és megveszem a legrégebbi legrozogább gépeket :) Aztán haladok előre ahogy tudok.
  • traktorista
    Én legnehezebb módban szoktam játszani, igaz a reálistól még az is nagyon messze van. Egyedül játszom, borzasztó lassan haladok. Amíg kiépítek mindent és megvásárolom a legdrágább gépeket, már el is telt a két év és jön a következő rész. :D
  • TomgoTom
    Nos ! én nem vagyok hive a MP-nek,versenyt futni az idövel?jo munkához,idö és türelem kel,ami idö határozza meg.Tény,hogy MP,SP modot is lehet szabályozni a növények elszáradását,akkor minek ez a rohanás,kapkodás,nem értem !MP,ne csak abba álljon,hogy a válunkra vesszük a munkát és hupp bele balázs és nyomjuk az igát.Nem vagyok a munkának az ellensége,mert ithon is dolgozunk,de azért ne abol álljon a MP,hogy válunkra tesszük a terhet,amikor mást is tehetünk,pl ismerkedést,hogy közeleb vigyük egymást.Jo ha tisztába vagyunk,hogy kivel dolgozunk együt,még akkor is,ha 1 kicsit fülletenek.Nekemis vanak havejaim,kiknek segiteni szoktam,ha van idöm,de ott nem csak munkábol áll a dolog,ha kel,beszélgetünk,vicelödünk,vagy éppen hülyéskedünk.Igaz!hogy már nem tini korosztály a csapat,de itt mindig jo hangulat van,az mellet,hogy a munka megy,ha viszik:)nincs idö korlátozás,élünk a magunk életét.A játékot nem lehet komolyan venni,mert játék.Sokan ugy veszik a dolgokat,mint ha az életük,karierük mulna ralytuk,sokan beleéljék magukat,anyira,hogy már a betegségére is kihat-hat.Ismerek 1 párat,de nevet nem mondok.
  • FrezeR
    Mondjuk ugye itt a Nádasdfalva map és ugye ott minden be van vetve mint írtam is. Viszont mivel nagyon sok a föld egyedül nem bírnám megművelni mindet ezért kell a segéderő. Viszont ha hagyom a növényeket elfonnyadni, akkor a talaj nem "vált" át olyanra mint aratás után és ha bevetettem, nem látszik meg rajta utána pl a vegyszerezés. Ráadásul a bérelt munkás sem tudja hol menjen, mert nem látja, mivel nem volt aratva. Nem tudom érthető volt e amit írtam :D Szóval itt ez is gond és plusz munka lenne mind megművelni egyedül, és nagyon sok is.
  • endy papp
    Nos ha én olyan mapot látok ahol minden be van vetve ,abban a pillanatban ki is lépek,persze ha jó a map akkor nem ,de olyannal még nem találkoztam,tudom nagyon finnyás és válogatós vagyok ,de én a kiválasztásnál nagyon sok szempontot,figyelembe veszek,nem írom le mert hosszú lenne......
    Szeretek mindent én irányítani és a legelejéről kezdeni.
    Felépíteni a magam "kis karrierjét" persze azért teljesen "mazoista" nem vagyok hogy a legnehezebb fokozaton toljam,mindig a legkönnyebben tolom,de azért az elején mindig veszek fel még így is kb,500 ezer induló tőke kölcsönt amit vissza fizetek.
    Igazából nálam úgy kezdődik mielőtt bármibe is komolyabban belekezdenék ,minden mapot tesztelek ha kell több órát is hogy működik é minden és úgy ahogy én szeretném.
    Nem szeretem a felesleges munkát és a pofára esést,mikor 60 óra után kiderül hogy ,ez se, az se műkszik.
    Nos valahogy így.....
  • FrezeR
    Amire konkrétan gondoltam, hogy pl én most a Nádasdfalva v2 map-on játszom. Ugye összesen 210 ha földterület van benne, ami kivéve a füves részeket mind be van vetve valamivel. Na most ha úgy kezdem, hogy én learatom mindent, akkor ha kicsit hülyén hangzik is olyan mintha más munkáját "aratnám" le szó szerint :) Vagy úgy döntök hagyom elfonnyadni a növényeket és elkezdem egy kisebb föld megművelésével nulláról a saját gazdaságomat felfuttatni. Ezért kérdeztem ki, hogy van ezzel a kérdéssel játék kezdésnél.
  • TomgoTom
    Ha nem a termés elfonyadását válassza az ember,akkor végtelen a munka menet,akkor ültet,vet az ember,mikor erre van ideje és kedve:)Ha ellentétes modban dol az ember,akkor enyit ültet,amenyit be tud takaritani,de lényeg,hogy menyien dolgoznak a farmon,mikor hogy:)A töbség dönt,hogy mi képpen legyen a munka,beosztás.De talán jobban kedvelem az egyedül létet,mind a közösséget,mert igy magad ura vagy és nem kel semmitöl tartani,hogy valami elmarad,vagy pocsék munkát végeznek,végeznének.Amit magad megcsinálsz az biztos,hogy tökéletessen jo.
    Magad uram,ha szolgád nincsen:)

• FrezeR
    Ha már pályákról esett szó, ti hogy szerettek játszani, hogy kezditek a játékot? Arra gondolok, hogy mondjuk adott egy map (éppen mondjuk nem az alap) és azon a földek ugye be vannak vetve induláskor. Ilyenkor learattok mindent és bezsebelitek a bevételt utána és kezditek elölről a termelést, vagy hagyjátok elfonnyadni a termést és úgymond a nulláról indítva kezditek 1-1 földet művelve?
  • Hunter of Deer
    köszi, meglesem.
    én megjelenés óta a WestBridge mapon tolom, persze szedtem le hozzá addont és lerakható cuccokat, de ideje kipróbálni valami mást :)
  • endy papp
    Nos a megjelenés után az alap mapon toltam egy rövid ideig 70-80 óra.
    De mikor kijött ennek a map azóta se találtam olyat ami nekem úgy igazából minden szempontból megfelel,így a mai napig ezen nyomulok.
    Ez is az alap mapra épült,átalakított.
    Igaz már tele raktam elhelyezhető objektumokkal ,gyümölcsös stb... de alapból is nagyon hangulatos.
    Itt elsősorban a magára a farmra értem,de az egész úgy egyben is jó.
    Minden működik rajt ,elég jól fut is.,pedig már nagyon tele van ,mivel az összes földhöz a sok gép és az objektumok lassítják ,de kisebb nagyobb akadással így is elmegy éjjel is,ami még nem annyira zavaró,de nálam nagy felbontás miatt azért érthető(5760x1080)
    Töltsd le próbáld ki ,majd meglátod neked be jön é.
    Ez már egy tovább fejlesztett mint az amin én tolom de nem sokban különbözik,max még több minden van rajt.
    Ami kijött a megjelenés óta map majd mindet kipróbálta,de valamilyen hibája volt mindnek,vagy csak nem tetszett,vagy már a 13-ból ismertem így félre tettem ,talán egyszer,megint vissza térek rá.
    Ebben több száz órám van és még ,most is előveszem,néha ha farmozni támad kedvem,

Bjornelux map

Ha bármi kérdésed van szólj nyugodtan,de elég egyértelmű minden és átlátható.
  • TomgoTom
    Jo az észrevételed,valoba sok farmon nincs az állatoknak vályok amibe inának,ha van is nem lehet vizzel megtölteni.Ha valoban majd hullani fognak az állatok,akkor tesznek majd lépéseket,addig nem.Sok Mapom van amit használok meg tesztelek,de sokban nincs az állatoknak olyan,ami lég szükséglet lenne,beleértve a tyukok is.Azért irtam,hogy vannak még,kisseb,nagyobb hibák is,de nagyon panaszra nincs okuk,hiszen potolják azt amit másoknak kellet volna megszerkeszteni,megvalositani.Jo ha van után pótlás,aki lelkessen,odaadoan szerkesztenek.

• Hunter of Deer
    tudsz ajanlani valami jo mod mapot ami rendesen mukodik, es azert van rajta eleg sok minden? az nem lenyeg, hogy legyen 30 fold amit muvelni lehet, mert tok feleslegesnek tartom... az alap mapon is vagy 7 foldet hasznalok abbol 1en csak fu van :) (pl en a 2011ben nagyon sokat toltam a mezogep mapon is :) )
    elore is koszi!
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.06.16. 19:46:45
  • endy papp
    Persze nem hullanak el csak arra a tényre szerettem volna utalni ami egyértelmű,ha már "szimulátorról" beszélünk.
    VÍZ nélkül melyik élőlény tud létezni,de itt a készítőknek még nem tűnt fel,több év után se,hogy illene nem csak kajával tömni őket,ja a tyúkok azt sem kapnak,legeljenek füvet.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.16. 18:25:36
  • TomgoTom
    Érdekes és meglepö az állitásod,én még nem tapasztaltam volna,hogy el hullanak az állatok,bár semmi sem lehetetlen.Amugy a Map terén 1-et értek,ha nem lenne szerkesztök,aki ingyen és bér mentve szerkesztik a Mapot,farmot,akkor elöb utob,csütörtököt lehet mondani a játéknak.De ha jol bele gondolsz,meg van az okuk,hogy mért nem felylesztenek,jobbakat és mutatosabbakat,mert helyetük más kivül állo meg szerkesztik.Ha vissza nézünk az elmult években,kezdve a 2011 es játékra ez mindent elárul.Itt is kivül állok szerkesztetek,mapokat és munka gépeket,ugyanugy,mind most is teszik,attol függetlenül,hogy több menne a rossz,mind a jo,de azért az igyekezetük és lelkesedésük,bennük lakozik,anélkül,hogy kérnének valamit,cserében.A pam szerkesztése,nem 1 orá munkát igényíel,akár napokat,heteket.
  • TomgoTom
    Nekem oda vissza müködik a Patch,anyiszor változtatatom,ahányszor kel,csak tessz probaként probáltam ki,Mind 1,hogy melyikkel kezdem és végzek,oda vissza lehet telepiteni.
  • endy papp
    Nos ami az életszerűséget illeti ,a játékban azért ne nagyon keressen senki.
    (Erről még bővebben.)
    Miért, ha előttük van 3 féle, csak először a legjobb falatokat eszik meg majd ha elfogy akkor nyúlnak a maradék nem oly finom és táplálóhoz.
    Azért szerintem ez még "életszerű" is lehet és hihető.
    Nem ezzel van a baj.
    Még mindig állatok ha már szóba került.
    Alap mapról van szó.
    A tyúkoknak elég ha csak kapirgálnak,semmit nem esznek,(tudom fényevők)de tojás az van....
    Arról a kis "apróságról" nem is beszélve hogy VÍZ nélkül nem sokáig maradnának életben, nem hogy kapirgálnának.
    Ugyan ez érvényes a barikra és tehenekre.
    Na ez ám az életszerűség.
    Azért a készítőktől szívesen megkérdezném ,hogy ez milyen """"szimulátor""""",vagy ebben az állatok valamiféle klónozott droidok,
    Vagy netán konnektorról tölthetők ha lemerülnek???
    Ja 2015-öt írunk és még mindig itt tartunk.
    Vethetsz alap növényeket(direkt nem írom ki ) mindenki tudja,a többivel mi van???,azért az elmúlt 6 évben ennél tovább léphettek volna,ahogy nem csak az alap állatokat teszik,bele.
    Tudom majd a 2017-ben ezek mind benne lesznek.....de vizet még ott sem kapnak a tyúkok ,meg majd még ott is a füvet legelik.....
    Na de nem is folytatom,ez csak úgy kikívánkozott.
    A sor még elég hosszú......
    Legalább a modderektől tanulhatnának és koppinthattak volna valami életszerűséget.
    Még a favágás úgy ahogy elmegy ,de egy idő után már az is uncsi,de itt is a növekedésük egy vicc.
    A teljes növekedés 10 nap könyörgöm az mennyi óra is.....szigorúan alap mapon ,még az életed is megunod nem a farmozást,de persze egyénenként ez is eltérő lehet ki mit és mikor un meg válogatja.
    Na de a lényeg ez az egész akár hogy is szépítjük akkor is, ultra gáz ahogy van ,nem hogy farming """szimulátor""""
    De persze ettől függetlenül játszunk vele, szeretjükigen én is ,de szigorúan csak mod mapon,vagy ha az alap mapra tévedek akkor telerakom minden féle üzemmel,stb ,hogy valami "életszerűség" is költözzék ennek a földtúró parasztnak(természetesen magamról beszélek,nehogy bárki is félre értse vagy magára vegye) az életébe....
    Ebben a játékban ha nem lennének a modok már rég halott lenne,vagyis nagyon kevesen lennének annyira "elvetemültek" hogy több száz órán keresztül azt várnák míg a "fák az égig érnek" stb..., stb....
    Bocs ha picit hosszúra nyúlt.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.15. 23:38:11
  • traktorista
    Ez már az előző részekben is így volt és nem tudom, hogy hiba-e, vagy egyszerűen így csinálták meg. Ha van kevert táp, akkor csak azt eszik, ha nincs, akkor fogy a többi is. Persze nem életszerű, hogy ott van a tehenek előtt mindhárom takarmány és csak az egyikből esznek.

A másik érdekesség, hogy a játék honlapján ott van még az 1.2-es patch is. Ezek szerint biztos ami biztos alapon még fent hagyták, hátha ez az 1.3-as selejtes lesz. De azt nem tudom, hogy visszafele hogy lehet patchelni.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2015.06.15. 23:05:02
  • Sysfox
    De azért látom, azt a bugot még mindig nem sikerült kijavítani, hogy a tehenek csak a kevert tápot fogyasztják, hiába öntöd fel az etetőket fűvel és szilázzsal! Azok egyáltalán nem fogynak.
  • TomgoTom
    pontossan nem tudtam,hogy milyen fajta kel,csak kiragadtam 1 párat.Sajnálom,hogy nem tudtam ebbe segiteni,de ez van,amit tudtam nyujtani.
  • Hunter of Deer
    sry ki is ment a fejemből, köszi.

de igazából egyik sem olyan amit kértem :)
  • TomgoTom
    Látom ! nem igen adtál hangot a linkekhez,amit összeszedtem neked,nagyábol.Talán anyi,hogy köszi ! Itt nem divat a köszönöm?
  • traktorista
    Most már működnek a silók a Westbridge Hills pályán. Valamint a darálóba ürítés után felugrik egy zöld számsor is, ami mutatja a bevételt.
    Az AI vetés, permetezés szerintem nem hiba, inkább nem akarják megcsinálni, mert túl sok munkát igényelne plusszban még azokat is figyelni, ha valakinek sok a földje. Bár megcsinálhatnák opcionálisan, ha valaki úgy akarna játszani.
    Mert az sem életszerű, hogy beállítok egy munkást dolgozni és akkor nekem kell figyelni, hogy mennyi mag van a vetőben. Azt a munkásnak kellene megtölteni, ha kifogy. Ilyen teljesítményt viszont egyelőre nem lehet elvárni ettől a buta AI-től.
  • FrezeR
    Én az auto tractor mod-ot használom ha így veszek fel embert, akkor megáll szépen ha elfogy a vetőmag, vagy az üzemanyag.
  • Sysfox
    Ja, ezt én is észrevettem ma.
  • endy papp
    Sajnos, de ezen része eddig is ilyen volt, hogy ment tovább,de a durva az hogy már a 13 óta fenn álló bug,azóta illet volna kezdeni vele valamit
  • Hunter of Deer
    az jo dolog, eleg idegesito volt hogy egy dombosabb reszen jocskan visszacsuszott mire kiuritette a cuccot :)

viszont azt vettem eszre, hogy ha az AI vet vagy permetez akkor nem all meg ha kifogy a cumo a gepbol, hanem megy tovabb ...
  • Sysfox
    Úgy nézem, a csúszás bugot is kijavították!

(Amikor ürítesz pl. kombjánnal, akkor csúszott hátrafelé az egész úgy, hogy nem forogtak a kerekek)
  • endy papp
    Na igen ,már kezdtem unni a hosszú betöltögetést...így most felére redukálódott, már megérte
  • FrezeR
    Már éppen ideje volt.
  • kjhun
    Kijött a végleges 1.3-as patch. Link

Patch Notes:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Farming Simulator 15 Update 1.3
    Reduced memory usage with Mods (1.3)
    Added display of amount that money has changed by the last action of the player (1.3)
    Improved vehicle handling (1.3)
    Cuttings trees works more reliably (1.3)
    Fixed crashes with wood cutting (1.3)
    Fixed crashes on 32bit computers (1.3)
    Fixed Jenz chopper movement issues (1.3)
    Reduced used network bandwidth in multiplayer (1.3)
    Fixed wrong movement of trees in multiplayer (1.3)
    Visual fixes for the Kuhn Profile1880, Case IH Quadtrac, Lemken Heliodor, Grimme Maxtron, Capello Quasar F4, Krampe SB 30/60, Liebherr Tl 436-7, Ponsse Scorpion King, Ponsse Buffalo, Jenz Hem583, Väderstad Carrier 820, Krampe BB 900, Deutz 6.61 (1.3)
    Fixed error with the ChurchClock script in mod maps (1.3)
    Fixed sapling pallet not locking to trailers (1.3)
    Fixed wrong placements of trees in the map (1.3)
    Fixed field texture disappearing in the distance after removing windrows (1.3)
    Increased capacity of manure heap (1.3)
    Reduced loading times (1.3)
    Improved performance when working on the fields (1.3)
    Added possibility to sell wood chips with a shovel (1.3)
    Fixed crash when placing objects near map boundary (1.3)
    Reduced multiplayer synchronization times (1.3)
    Fixed rendering of fields on DirectX (Intel GPUs) (1.3)
    Fixed Biogas silos when almost empty (1.3)
    Fixed Grimme Tectron unloading animation (1.3)
    When disabling the mini map in the options, the full screen option now is still available (1.3)
    Fixed power usage of the balers (1.3)
    Fixed selling price of saplings (1.3)
    Fixed difficulties when washing attached tools (1.3)
    Fixed slot capacity in WebStats of Dedicated Server (1.3)
    Fixed saving of multiplayer client permissions (1.3)
    Fixed issues with the helper (1.3)
    Fixed crash when removing a gamepad on MacOSX (1.3)
    Fixed issues the tyre tracks (1.3)
    Fixed unfolding of combines after resetting (1.3)
  • TomgoTom
    http://www.farmingmods2015.com/garant-kotte-feeder-trailers-v-1-fs-2015/
    http://www.ls15mods.com/veenhuis-slurry-tanker-trailer/
    http://mods2015.com/zunhammer-liquid-manure-v-1-0/
    http://fs15.lt/en/kaweco-liquid-manure-trailer-v-0-5-beta/
    ezek vanak,amit használok.
  • TomgoTom
    Nincs nagyobb dögös traktorom fend 950 es a legnagyob nekem.Nézek neked linket a trágyaszorot,nekem van, 1 pár.
  • Hunter of Deer
    ha valaki tud jo tragyaszorot (manure / liquid manure) ami jol is nez ki es aranylag nagy teruleten dolgozik dobjon egy linket pls.
    lattam jokat de mind kicsike es kis foldekhez jok csak. (nem kell elvetemultnek lennie de ne legyen olyan kicsi mint ami alapbol bent van. (kicsi alatt a munkateruletet ertem.))
  • Hunter of Deer
    nyilván ha egy helyben áll és pörög akkor nehéz a rakomány. szerintem a kép amit linkeltél azon is elég kicsi a traktor ahhoz a nagy póthoz, 9millaból már csak telik erősebbre :)
    én is használom azt a Krone BigX100K-t nekem semmi bajom nincs vele, azon kívül hogy illúzióromboló :) megy szépen addig amig tele nem lesz aztan megáll szal minden frankó vele.
  • TomgoTom
    http://www.kephost.com/image/FfQV

a kép ilusztrállya,hogy mivel,hogyan szedem fel,de mikor a tréner félig van be inbolyog az egész munka gép.A másik
    dolog,valamikor ellen sulyozom a gépet,hogy ne csuszon meg,de valamikor,ha ráteszem a sulyt a kerék kipörög és 1 helyben áll.Hol
    tudom a gépeknek az erösségét növelni,ugy,hogy könyeben vigye a trénert,trénereket.A 3 dolog,hogy kroneBigX1100_100k használom
    szecska vágásra,mert nincs ami potolná,más munka gép a müveletet.Enél az a gond,mikor félig sincs a tartály,lelassul,megál,vagy
    éppen nem tud megfordulni,de üresbe tökéletessen müködik,fordul,gyorsul és stb.Evel mit lehet tenni a kroneBigX1100_100k,hogy hiba
    mentessen tudjon dolgozni,ne legyen teher az amit elkéne neki végezni.Elöre is köszi a segitség.
  • traktorista
    Nem az a baj, hogy túl nehéz szerszámokat raksz a traktorra, amit nem ellensúlyozol az elején kellőképpen? Akkor szokott a traktor "korcsolyázni". Van alapból 3 súly, azokkal lehet próbálkozni. De ha az adott traktorra túl nehéz az a szerszám, akkor a legnagyobb súly sem segít.
  • TomgoTom
    Üdv mindenkinek.
    Hogy és mi modon lehet orvosolni a kerék tapadását,mert már lassan ,már koriznak a gépek,minden 1_es farmon.Lassan el megy a kedve,hogy tegyen,vegyen valamit az ember.De ha,nincs lo,jo a szamár is.Amugy egyetértek veletek,ahogy olvastam,teljesen igazatok van,ezt már fel iberelni nem is lehet,puding probálja az evészet:).
  • FrezeR
    Növénytaposást a modderek által készített gépek tudják, de ott sem mind. Való igaz, hogy nem jött túl nagy változás az előző verziókhoz képest. Sajnos eddig is csak a modderek tartották a lelket a játékban, sokszor meglepően jó dolgokat készítenek bele. A következő részbe nagy dobás kell, mert elfogy a türelem. Egyszer még el lehetett adni a rókabőrt, de legközelebb már lehet nem fog menni. A föld beállítást szimplán szarul fordították a koszolódás helyett :) Az irányítást max a kormányom saját beállításaival tudom finomítani, de nem az igazi persze. Na hát ez van sajnos, nincs a piacon verseny és így nem igazán késztetik rá a céget a fejlődésre.
  • traktorista
    A "föld" beállítás arra vonatkozik, hogy milyen gyorsan koszolódjon a jármű. Három mód közül lehet választani.
    Amúgy való igaz, a játék engin-je torzít, ez már így van az első rész megjelenése óta, széthúzza a képszéleket. Az engine-t toldozzák-foldozzák, de igazi áttörés még nem volt a sorozatban. Külsőre sokat csinosodott főleg gépek tekintetében, de funkcionálisan elég ramaty az egész. Ezt tudjuk jól mindannyian, de hát úgy néz ki így is van rá igény és lehet pont ez a baj, mert a fejlesztők ellustulnak. Minek fejleszteni, ha megveszik így is, sajnos ez a hozzáállás.