| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #17977 Nos ami az életszerűséget illeti ,a játékban azért ne nagyon keressen senki. 
(Erről még bővebben.)
Miért, ha előttük van 3 féle, csak először a legjobb falatokat eszik meg majd ha elfogy akkor nyúlnak a maradék nem oly finom és táplálóhoz.
Azért szerintem ez még "életszerű" is lehet és hihető.
Nem ezzel van a baj.
Még mindig állatok ha már szóba került.
Alap mapról van szó.
A tyúkoknak elég ha csak kapirgálnak,semmit nem esznek,(tudom fényevők
)de tojás az van....
Arról a kis "apróságról" nem is beszélve hogy VÍZ nélkül nem sokáig maradnának életben, nem hogy kapirgálnának.
Ugyan ez érvényes a barikra és tehenekre.
Na ez ám az életszerűség.
Azért a készítőktől szívesen megkérdezném ,hogy ez milyen """"szimulátor""""",vagy ebben az állatok valamiféle klónozott droidok,
Vagy netán konnektorról tölthetők ha lemerülnek???
Ja 2015-öt írunk és még mindig itt tartunk.
Vethetsz alap növényeket(direkt nem írom ki ) mindenki tudja,a többivel mi van???,azért az elmúlt 6 évben ennél tovább léphettek volna,ahogy nem csak az alap állatokat teszik,bele.
Tudom majd a 2017-ben ezek mind benne lesznek.....de vizet még ott sem kapnak a tyúkok ,meg majd még ott is a füvet legelik.....
Na de nem is folytatom,ez csak úgy kikívánkozott.
A sor még elég hosszú......
Legalább a modderektől tanulhatnának és koppinthattak volna valami életszerűséget.
Még a favágás úgy ahogy elmegy ,de egy idő után már az is uncsi,de itt is a növekedésük egy vicc.
A teljes növekedés 10 nap könyörgöm az mennyi óra is.....szigorúan alap mapon ,még az életed is megunod nem a farmozást,de persze egyénenként ez is eltérő lehet ki mit és mikor un meg válogatja.
Na de a lényeg ez az egész akár hogy is szépítjük akkor is, ultra gáz ahogy van ,nem hogy farming """szimulátor""""
De persze ettől függetlenül játszunk vele, szeretjük
igen én is ,de szigorúan csak mod mapon,vagy ha az alap mapra tévedek akkor telerakom minden féle üzemmel,stb ,hogy valami "életszerűség" is költözzék ennek a földtúró parasztnak(természetesen magamról beszélek,nehogy bárki is félre értse vagy magára vegye) az életébe....
Ebben a játékban ha nem lennének a modok már rég halott lenne,vagyis nagyon kevesen lennének annyira "elvetemültek" hogy több száz órán keresztül azt várnák míg a "fák az égig érnek"
stb..., stb....
Bocs ha picit hosszúra nyúlt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.15. 23:38:11