| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
TomgoTom #17990 Nos ! én nem vagyok hive a MP-nek,versenyt futni az idövel?jo munkához,idö és türelem kel,ami idö határozza meg.Tény,hogy MP,SP modot is lehet szabályozni a növények elszáradását,akkor minek ez a rohanás,kapkodás,nem értem !MP,ne csak abba álljon,hogy a válunkra vesszük a munkát és hupp bele balázs és nyomjuk az igát.Nem vagyok a munkának az ellensége,mert ithon is dolgozunk,de azért ne abol álljon a MP,hogy válunkra tesszük a terhet,amikor mást is tehetünk,pl ismerkedést,hogy közeleb vigyük egymást.Jo ha tisztába vagyunk,hogy kivel dolgozunk együt,még akkor is,ha 1 kicsit fülletenek.Nekemis vanak havejaim,kiknek segiteni szoktam,ha van idöm,de ott nem csak munkábol áll a dolog,ha kel,beszélgetünk,vicelödünk,vagy éppen hülyéskedünk.Igaz!hogy már nem tini korosztály a csapat,de itt mindig jo hangulat van,az mellet,hogy a munka megy,ha viszik:)nincs idö korlátozás,élünk a magunk életét.A játékot nem lehet komolyan venni,mert játék.Sokan ugy veszik a dolgokat,mint ha az életük,karierük mulna ralytuk,sokan beleéljék magukat,anyira,hogy már a betegségére is kihat-hat.Ismerek 1 párat,de nevet nem mondok.