24061
  • mokuci74
    Sziasztok,

A gyari Sosnovka terkepen jatszom, letezik olyan mod ami a merlegelesekrol statiszitkat vezet ? FS 13-ban volt waagenstatistik , de 15-hoz nem talaltam sajnos....
  • DonPedro22
    Megvettem a játékot, és szeretnék csatlakozni csapathoz, régebben már játszottam FS-al.
  • endy papp
    Ha valaki szeretne kopterről permetezni vagy szállítani gépeket tessék.
    Helicopters v1.0
  • endy papp
    Tudom nem sok infó de csak ezt találtam.
    Németül tudók előnyben.
  • Gerileveri
    Teszel róla, hogy megjegyezzük :P Szerencsére már van saját topicja.
  • endy papp
    Ezzel.
    onion ,carrot betekaríró
  • nono28
    Szép estét!!

Szeretnék érdeklődni hogy hagymát mivel lehet betakaritani?
  • Martinez01
    Eléggé értelmesnek néz ki a játék.
    Azon csodálkoztam, hogy amikor valamelyikőtök itt linkelte az új Farming gépigényét, egy az egyben ugyan az, mint ami a 15-nek, sőt a 13-nak volt. Gyanús, hogy ugyanolyan semmitérő lesz...
  • McEachran3
    Ígérem utolsó off :)

Cattle and Crops uraim. Érdemes lesz megjegyezni ezt a nevet :)
  • McEachran3
    Cattle and Crops fórum.
  • FrezeR
    Na kíváncsi vagyok :) De mintha olvastam volna valahol, hogy az FS17-ről is lesz ma valami új infó, de erre ne vegyünk mérget.
  • endy papp
    Szerintem nyitni kellene neki külön topikot ,ne az fs szórjuk tele nem ide való infókkal.
    Akit érdekel átfárad oda.
    Ha megjelenik úgy is lesz infó dögivel.
    Ez maradjon FS topik
  • McEachran3
    14:00 órára igérik az új infót a Cattle and Crops-ról.
    Akit érdekel, az majd itt megnézheti, illetve talál itt más érdekességeket is:
    Honlap
    Twitter
    Facebook
  • McEachran3
    Egyre inkább megkedvelem a fejlesztői csapatot. Már az oldalukon is írták, hogy valódi szimulátor rajongók, és ahogy idáig kezelték az érdeklődőket az nagyon bejön. Havonta 1-2 új infó, képek, videók. És az őszinteség ami benne van minden posztjukban nagyon szimpatikus és barátságossá teszi az egész gárdát. Persze eddig még nem volt olyan sok infó, hogy komoly következtetéseket lehessen levonni belőle, de szerintem szarrá fogja verni az FS-t idén, ha eladás számban nem is de minőségben szinte biztos. Azt sem bánnám, ha nem lenne sokkal szebb az FS-nél, csak töltsék meg tartalommal, és akkor engem már megvettek.
    Na de holnap már egy kicsit többet fogunk tudni. Egy olyasmit írtak ki Twitter-re, és Facebook-ra is, hogy ,,Kemény munkával, ezen a héten elértünk egy mérföldkövet. Vess egy pillantást rá holnap. ,, Szóval ezek szerint valami nagyobb bejelentésre készülnek. Én már számolom a perceket :D
  • FrezeR
    Ideje volna :) Elvégre még idén ki akarják adni. Ahhoz képest még elég kevés az infó. Ha beraknák a 17 megjelenése elé, és ütne a dolog, akkor Giants-ék szívhatnák a fogukat :)
  • McEachran3
    Holnapra ígérnek valami bejelentést, lehet ha pont ez lesz az.
  • mokuci74
    farming-simulator-17-requirements
  • FrezeR
    A Cattle and Crops-nál már szívesen látnék egy dátumot ami a kiadást illeti.
  • McEachran3
    Én is játszom néha mással, mondjuk Fottball Manager-el, meg másokkal is, de annyira megfogott ez a farmos téma, hogy napi fél órában ilyen videókat nézek :) Lehet, ez is a probléma, hogy a játékot összehasonlítom a valósággal. De nem akarom menteni sem a játékot, sem a fejlesztő csapatot, mert eléggé szarik a kiadó a játékosok fejére. Na mind1 nem akarom elvenni a ti kedveteket a játéktól :)
    Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.06.24. 20:39:28
  • endy papp
    Ja akkor értem ....
    Nem szabad egy játékkal ennyit játszani,főleg nem egyhuzamban.
    Én ezért nem unom még a mai napig,igaz a 15-ben fele ennyi órám van,mindig tartok hosszabb szüneteket..szerencsére vannak más jellegű szimek is amik érdekelnek,így változatos a szimes életem......
  • McEachran3
    Fs 13-400 óra
    Fs 15-850 óra
    Összesen 1250 óra, nem csoda hogy teli lett a tököm :)
    Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.06.24. 20:33:26
  • endy papp
    Nos sok igazság van benne amit írsz.
    De,azért még nyugtával a napot....
    Majd ha megjelenik az általad említett játék ,kipróbáljuk és kiderül mennyire tudta űberelni az fs sorozatot,vagy csak paraszt vakításként raktak bele olyan funkciókat ami,mássá-különbözővé teszi a a többitől.
    Ja bocsi még egy kérdést engedj meg , mennyi órát játszottál eddig az fs13 és az fs 15-el külön külön?
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.24. 20:28:00
  • endy papp
    De azért ezt te sem gondoltad komolyan ugye......
    Akkor kezdem a legelején.
    Tudod van a földön az a növény, olyan zöld színű,fűnek hívják.
    Ha levágod-kaszálod mindig újra nő nem kell ültetni,,persze ha már előtte el volt ültetve .
    Ha te szeretnél ültetni füvet az is lehetséges,bármelyik földbe vethetsz,csak egyszer kell, utána magától nő.
    No azt valamilyen fűnyíró eszközzel levágod .
    Majd a levágott füvet úgynevezett széna forgatóval átforgatod.
    Közbe rendsodrót is használhatsz úgy gyorsabb-könnyebb.
    Ha ez megvan bálázóval összebálázhatod ,vagy gyűjtőkocsival szeded fel,nos így kapsz szénát.
    Halkan megsúgom a telkes takarmányhoz nem kell széna,elég a levágott fű is.
    Utoljára a fs2013-nál annak is a legelején még, csináltam szénát,azóta mindig a levágott fűből készítettem a teljes takarmányt.
    Ezt összegyűjtöd majd egy keverő kocsiba beleöntöd vagy egy "mixstationba" és kész a teljes takarmány.
    Értelem szerűen szalma és szilázs is kell a megfelelő arányban.
    Remélem tudtam segíteni.
  • endy papp
    Ja Ja nekem is meg van, ugyan úgy mint neked....
    De itt ilyenre ne számíts.
  • McEachran3
    Alig várom már a 17 FS-t meg a Cattle and Crops-ot. Tele van a tököm már a 15-el. Annyira lelombozó a pénzügyi fele a játéknak, hogy hiába a szép modolt gépek, meg a szép pálya, teljesen elmegy a kedvem a játéktól. Egy 10 éves gyerek komolyabb szisztémát fel tudna építeni erre mind ami a játékban van, teljesen súlytalan az egész.
    Bár igazából ilyen szinten nem várok sok javulást a 17-nél, viszont a C. and. C-nél annál inkább. Lőttek fel képeket ide, és ebben a két képben több komolyság van mint az egész FS-ben. Méri az állatok súlyát, korát, egészségét, árát, meg hogy tejelő, vagy hízó. A munkásoknál meg éves fizetés, elégedettség, képzettség, feladatok, meg egy csomó minden. Tuti meg fogom venni ezt a játékot, már csak a pénzügyi háttere miatt is.
    A másik meg, hogy semmi szisztéma nincs a termelésben sem. Egy nap alatt beérik a vetés, mindegy hogy hígtrágya, vagy műtrágya stb. stb. Annyi erőfeszítést vesz el, hogy valami rendszert beleerőltessek a játékba, hogy azt veszem észre magamon, hogy nem is élvezem a játékot. Ha nem lesznek drasztikus változtatások a játékban az FS-nél akkor meg sem fogom venni a 17-et. Nem éri meg az idegeskedést.
  • nono28
    Sziasztok!

Szénát miből tudnék csinálni?Teljes takarmányhoz kellene,de sehogy se jövök rá miből lesz széna!
  • akyyy
    train simulatornál :D 2014-et vettem meg és azóta a 2016 van a gépen (mindig patcholja). (de meg is van az ára, minden kis bizbasz kiegészítőért, ami max csak egy mozdony szinét cseréli, vagy egy gomb világítást, drágábban adják mint magát a játékot.)
  • joceruza
    Még az is lehet hogy a 19-et is megkapod majd.....
  • endy papp
    Én még ilyenről nem hallottam.
    Miért hol van ilyen????
  • akyyy
    üdsv. itt is úgy van, hogy ha meg veszem a 2015-öt, akkor ha kijön a 2017 akkor azt már nem kell meg vennem?
  • endy papp
    Tegnap hogy böngésztem a netet új infók után,kb 4-5 különböző nyelven több csóka ugyan ezt "elemezte" 8-10 percen keresztül.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.18. 08:36:33
  • endy papp
    Igen.
    Nos igen többe veszik a tengerit de a CCM nem kimondottan eladási céllal van ,hanem az állatokhoz kell kevert takarmányhoz ,de nem csak ez hanem a répából a H3-ban kapott "feldolgozott" répa is kell, hogy teljes legyen a kevert táp.
    Természetesen az előbb említettek mellé a szokásos ,fű,szalma,szilázs is kell, hogy egy teljes értékű kevert tápot kapjál.
    Nyilván ha ezek nem elegek ,vagy nem akarsz ennyit veszkődni, leraksz egy keverőgépet amibe a szokásos kell és az úgy kapott kevert tápot is megeszik és 100%-on termelnek az állatok.
    Igazából itt direkt ezekre a plusz dolgokra mentek rá ami egyedivé teszi ezt a mapot a többitől és ezáltal változatossá.
    Nem véletlen hogy a BGA,Depo és az állatok is csak 8-22h-ig látogatható,ténykedni ezekben lehet ezen kívül is, csak kicsit "trükközni" kell.
    Szerintem itt minden úgy jó ahogy van.
    Igazából itt nem lehet olyan gyorsan meggazdagodni,még akkor sem ha kölcsönt veszel fel ,még könnyű fokozaton sem.
    Pl: az üvegházban ami virágot termeszt, asszem a 3. nap után tudtam leadni az első adagot mindenből és majd meglátod milyen szépen nőnek kifelé idővel.
    Az ezért kapott sem nagy összeg.
    Ha jól emlékszem a H2-ből leadottért (de nem biztos már régebben adtam le) kaptam a legtöbbet de azt is csak a Wool trigger leadónál.
    Bármi kérdés felmerül csak szólj,vagy bárki.
  • McEachran3
    Endy, te kukoricából csináltál kukoricaport vagy mit?
    Gondoltam a kukoricát nem csak leadom, hanem előbb fel is dolgozom, végül is ezért játszom ezen a mapon, erre látom hogy a kukoricát többe veszik mint a ccm-et. Nem fordítva kéne legyen? :)
  • FrezeR
    Igen aztán a valóságot látva koppantak sokan :) Ezért nem szabad most bizakodni, Giants-ék nagy mókamesterek. Arra kell készülni, hogy minimális a változás grafikában és beletettek pár a modderek által megcsinált dolgot. Jaj de nagyon kellene egy erős konkurencia...mint egy falat kenyér.
  • joceruza
    Kérem vissza ezt a nyolc percet az életemből!
  • gumikacsa
    A 15-nek is volt hasonló videója, ami a favágó gépet mutatta be.
  • endy papp
    Csak a te kedvedért....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.17. 20:41:54
  • endy papp
    Egy vicc kategóriás nyűglődés.
    Igazából elmagyarázta a csóka 7-8 percbe azt amit mindenki látott a bemutató E3 trailerben 1 perc alatt.
    Vagyis megmagyarázta azt ,ami majd mindenkinek egyértelmű volt csak talán neki nem>.......
    Feltett saját magának pár kérdést,stb stb...
    Nem vesztettél semmit vele.
  • Carl Davies
    Mi volt a videóban? Sajnos a felhasználó eltávolította.
  • n0tr3adY
    Elnézve a trailert, az az érzésem, hogy a régi graf.engine-re kapunk pár felújitott shader.xml -t és annyi.
    Amit viccesnek tartok, hogy a trailerben elég sok snitt van, ami inkább agyoneffektezett 1080@60p videó, mint CGI anim. De majd októberben "möglássuk".