407
Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
-
vg #126 jaj te pedómaci -
#125 gta 4-en mit akarsz kipróbálni? ha tetszik a sorozat, akkor már alap, hogy veszed... a gta-t vagy isteníted, vagy teljesen elzárkózol tőle. nincs más lehetőség.
nem azt mondom, hogy mindenből van demó, de van választék az "értelmes" játékok között is. -
n3whous3 #124 Legtöbb értelmes játékból nincs, hol találsz te pl gta iv demót? -
#123 ne haragudjatok már, hogy veszem a fáradtságot, és LEGÁLIS úton szerzem be a játékot ami érdekel. Nem pedig ellopom másnak a szellemi tulajdonát. Lehet használtan is venni premier után játékokat egy pár ezer forinttal olcsóbban, mert mindig van olyan aki már megjelenés után pár nappal hirdeti a sajátját - csak tudni kell, hogy hol keresd. Valamint teljesen hülyeség azzal jönni, hogy azért warezolok, mert 16.990 egy dvd korong - aki képes megvenni a nagy műszaki áruházakban annyiért, az meg is érdemli... Csak nem vagytok hajlandóak beismerni, hogy sajnáljátok rá a pénzt, ha le is lehet tölteni. Amúgy meg sokkal jobban mutat egy eredeti játék a polcodon, mint valami papírtasakos sz*r.
demo meg nagyon sok játékból van, és pont azért, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e vagy sem.
előbb írtad sanyicks: "pedig flash nélkül az xboxnak nincs értelme, akkor már pisi3, ugyanott vagy vele." - látszik hogy nem nagyon játszottál még xbox liveon keresztül, mert akkor nem ez lenne a véleményed. tudomásom szerint jelen esetben a xbox live-ban sokkal több lehetőség van, mint a ps home-ban. -
n3whous3 #122 de, pont hogy az jön és nem csak azért jött most ilyen, hogy megtömjék a zsebüket, hanem hogy bemelegítsenek még egy menet előtt. Ha most folytatnák ugyanazt a játékmenetet, ami volt az lehet tetszik ennek-annak és bejön, de egyre jobban megunják. Most kis szünet aztán FÚÚHÚÚÚÚ
#120 : attól mert nem jótékonysági intézmény még lehetne eredeti játékot is kiadni nem ilyen sablon szarokat. Egy akkora cég, mint pl az Eidos, Ubisoft, EA és hasonlók megtehetik,h ogy a sok szar mellett 1-2 originált is kiadjanak és nem kellene egyre jobban elhúzni az ilyen sablonkonzol szarok felé -
#121 3: honnan tudod, h nem jön egy "rendes" sc legközelebb?
nem védek senkit, csak próbálom elképzelni, hogy mit tennék a másik oldal helyében... a játékipar üzlet, tetszik vagy sem. százak megélhetése függ 1-1 játéktól. én is rühellem ezt az SC-t, nekem is a CT volt a kedvenc (de szvsz a DA is elment egynek), viszont a saját pénzemből inkább 5 convinction-t gyártanék, mint egy CT-t - és leszarnám a régi rajongókat, majd jönnek újak (mert bizony sokaknak tetszik az uj SC).
persze, mindenki könnyen idealista, amíg nem a saját élete a tét :) -
#120 Nem érzed, mekkora baromságot mondasz
A fejlesztők (a kiadók meg pláne) nem jótékonysági intézmények. Ha úgy vélik, hogy nagyobb profitot hozhat egy butított franchise, akkor nagy ívben sz@rnak arra, hogy mi volt a széria előző részeiben. A piac diktál, ez a szomorú helyzet. -
n3whous3 #119 A Halo PC-re akkor jelent meg, amikor már kezdett általános lenni ez az egész. És attól, mert az újdonság ereje ütött a jó fizikájú gépekkel még mindig sablon volt a játék. Egyszeráen nem tudtam végigtolni, egyik pályán egymás után következtek ugyanolyan termek és külső terek. És ez folyamatosan így volt az egész játékban szinte. -
n3whous3 #118 vagy 3: csinálsz egy fix lövöldét azért, hogy a casual játékosok örüljenek, a fanok köpködjenek, majd amikor lecsengett minden bejelented, hogy folytatod az előző játékmenetre alapuló játékot, hogy a fanok újra örüljenek, a casualok meg már kezdik megszokni az előzőt és ők is belerázódnak
nem tudom amúgy mit, vagy kit akarsz a hsz-eddel védeni, de ez csak a szegénységi bizonyítványát mutatja egy-egy játékkészítő cégnek. Ha profit kell, arra ne lőjenek már el bejáratott és neves címeket szvsz. -
#117 2001-ben milyen szingli fps-ek futottak (konzolon)? melyikekben volt tűrhető járműhasználat, mint játékelem?
szvsz innen nehéz ám megállapítani, h mit jelentett egy xboxosnak 2001-ben :) biztos nem véletlen lett ennyire meghatározó cím... -
#116 gyors szerepjáték ;)
tegyük fel, h van 30 millió dollárod, amit játék készítés finanszírozásába ölsz. a projekt 2 év után bedöglik, a pénz felét máris elbuktad... marad 15 millád, de tudod, hogy a játék neve azért már bejáratott, így a siker valószínüsíthető, de újra kéne kezdeni. kissé ideges vagy, hiszen az előző két év miatt a kockázat dupla. mit teszel?
- biztosra mész és egy könnyed lövöldét készítesz, ami fix sokmilliós eladás
- csinálsz egy chaos theory 2-t, ami az átlagnak nehéz(kes), lehet hogy a jó kritikák ellenére nem fogyna túl jól - de persze az is lehet, hogy ez is jól fogyna
(fenti történet megtörtént eseményeken alapul, méghozzá a Convintionnal... :) ) -
#115 Ez nem jelenti hogy az általam elképzelt játékból nem fogyna ennyi vagy mégtöbb. -
n3whous3 #114 Nem mai szemmel gondoltam, amikor új volt, akkor is unalmas volt. Első 1-2 óra ok, aztán sablon és vontatott volt a történet is sok helyen.
#112: lassan beszivárog ide is (PC) az, hogy multi és egyéb dolgok nem működnek hálózati hitelesítés stb nélkül, így rá leszünk szorulva a pénzes mókára. Ezen kívül a fasznak van kedve 5 megabites nettel 2 dupla rétegű dvd isot letölteni, mikor nincs idő és nem szeretem bekapcsolva hagyni a gépet :) -
#113 mai szemmel a halo valóban hulladék, fél éve álltam neki, h most aztán végigjátszom... nem sikerült :) viszont a halo2 nem rossz, a halo3 pedig kimondottan jó játék. persze az éveket késő pécés fosportokból ezt nem könnyű megítélni... de ne vesszünk el a részletekben, csak példákat hoztam sanyix marhasága ellen :) -
#112 sokan? mennyien? mekkora a kísértés, h ha már ott a warez akkor végigtold? (én se vagyok szent, tudom miről beszélek...)
és aminek van demoja? (bár csomo játékból valóban nincs) -
n3whous3 #111 Az emberek egy nagy hányada nem rendelkezik aggyal és az instanta szarokat szereti. A képlet tényleg működik, ez van. -
n3whous3 #110 halo egy kalap szar, nem tudom mit esztek rajta, egyébként is, a halon eredetileg egy pc-s projekt volt, majd a microfos úgy döntött, hogy konzolon jelenik meg először, így lett a Ti játékotok .De nem is baj, mert ritka unalmas szar az egész, azt is csak lewarezoltam és kidobtam 2 óra játék után a kukába. Ennyit ér az egész. -
#109 2 milla elment szinte azonnal az uj SC-ből. A képlet működik, ez van. -
n3whous3 #108 1. anarChia
2. sokan azért warezolnak, hogy megnézzék, vajon megéri-e megvenni az adott játékot. Mivel a demók ideje a méretekből adódóan már rég lejárt, ez érthető. Én nem kiabáltam és toporzékoltam, mikor megjelent a gta iv pc-re, hogy szarul megy, mert istenverte szarul optimalizálták, de azért bennem volt a kurva anyázás kicsit. -
#107 ps3-ra van halo? geow? többi exkluzív?
esetleg a szarabb multiplatform játékokkal is ugyanott vagy?
mondom én, hogy lövésed sincs a konzolokról :) -
#106 Több hozzászóláson keresztül olyan dolgokat írsz ami 2 évvel ezelőtt volt igaz - pontosabban hitte a nagy átlag, hogy igaz.
XBOX-od nincs, meg kb fogalmad se, olvasni pedig lusta vagy - vagy épp képtelen :) -
#105 Éveken át dolgozol egy játékon, esetleg az egész életed felteszed a sikerre. Erre jön egy warezos kis pöcs, kellemes órákat tölt el vele, de fizetni baszik érte, ha kérdőre vonod csak a pofádba röhög. Élvezd az anarhiát. -
#104 Én azért nem lennék annyira biztos abban, hogy ha pl. a Chaos Theoryt vagy Pandora Tomorrowot fejlesztik tovább, több lehetőség, nagyobb pályák, jobb jelenetek, de természetesen megmaradva annál, hogy gondolkodni, taktikázni kelljen, türelmesen átgondolni a helyzeteket, stb. Szerintem a Convintionnél sokkal kelendőbb játék lett volna, ha csinálnak hozzá egy értelmesebb multit (nekem a chaos theory versusa örök kedvenc marad, zseniális volt, rengeteget játszottunk vele) akkor már alakulnak csapatok, fanok, stb. -> népszerűsödik, következő lehet még jobb.
És szóval nekem úgy tűnik, hogy bár nem a konzol a hibás, de eszközként használják hogy ránkerőltessék ezeket a tucatjátékokat. -
sanyicks #103 pedig flash nélkül az xboxnak nincs értelme, akkor már pisi3, ugyanott vagy vele. -
sanyicks #102 nem hinném hogy elavultak az ismereteim, ugyanis tavasszal szedtem össze friss forrásokból. Mondom én hogy olvassál, és akkor hidd magadról hogy tájékozott vagy ha nem 1 évvel ezelőtti infoid vannak ;) -
n3whous3 #101 Még mindig nem érted a lényeget. A lényeg ott van, hogy ti még a kommunizmusban éltek, mi már a demokráciában. Ha érted mire utal ez a hasonlat. -
#100 Mi ez az X360 utálat? Mellesleg az RROD már rég a múlté. Látszik hogy szar csicskák vagytok és még mindig itt vagytok leragadva.
Csak megjegyezném, hogy a Microsoft INGYEN jött a hibás gépekért (beleértve az enyémet is) UPS futárral és javították meg a gépemet röpke egy hét alatt.
TERMÉSZETESEN EHHEZ KELL AZ IS, HOGY NE BARMOLD SZÉT A KONZOLODAT HOLMI SZAR FLASHELÉSSEL, MEG EXTRA HŰTÉSSEL - AMINEK SEMMI ÉRTELME NINCSEN! -
n3whous3 #99 -
#98 Nálad picit jobban képben vagyok róla, hogy mi létezik és mi nem xbox360on :)
A flash-t is érzékeli az MS. Régebben a szar másolatokat nézték, aztán tavaly őszén jött a ban hullám, ahol olyanok is kihullottak, akik meghajtójában még másolat sem járt soha :) (flashelte, lájvra dugta (tesztképpen), BAN). Azután átdolgozták a dvd olvasók firmwarejét a hekkerek és ideig óráig most megint nyugi van a tömegeknek - néhányan azért (főleg akik ojan idióták, hogy azt hiszik magukról hogy tájékozottak :D ) mostanság is elhullanak.
Olyan, hogy ügyes ember nem létezik - az MS ugyanis még ügyesebb, tudod, övé a gép :) Van haverom, aki mindent túl élt eddig (nem azért mert ügyes, hanem mert SZERENCSÉS), de nagy általánosságban aki warezol boxon és lájvozik is (pontosaban: be van dugva a netkábel a boxba), az előbb vagy utóbb megbukik.
Az olvasgatás rád férne, mert elavultak az ismereteid - ráadásul ami van, az is max felületes. -
#97 mihez képest 15%?
ha egy pár hónapos játékot megkapok 5-6 ezresért, nekem az "jó akcio", ha régebbit 2-4 ezerért az szintén :) -
sanyicks #96 Tudod amiről nem tudsz, az nem biztos hogy nem létezik.
Már ott is hibázol, hogy szerinted a flashelt xboxot érzékelik. Hát nem, a másolt játékot érzékelik, amiből kiderül hogy flashelt. De mint mondtam ügyes embernél nem látszik a játék másoltnak, így nem is bukik le. Nem a firmware stealthről van szó az csak elrejti a játék hamisságát ;)
Olvasgass picit. -
sanyicks #95 tudod egyéb üzletek 15%-os izéit én inkább viccnek nevezem nem akciónak ;) -
#94 ... de, hogy az eredendő kérdésre is válaszoljak: mert az elsődleges célplatform a konzol, az xbox360 pedig azé a Microsofté, aki a Windows-t is készíti, elég hasonló a két rendszer játékra (directx) készített része, egyszerű portolni. ami xboxon elfut, az általában egy mai pécén is elmegy.
ennek valahol örülni is kell, hiszen egy port így nagyon olcsó, ez "garantálja" hogy elég sok konzoljáték végül kiköt pécén is -
#93 jah, pécén is csak steamen vannak akciok, ugye? jajjj :) -
#92 nemcsak, hogy tévesen vagy informálva, de olyasmiről osztod az észt, amiről fogalmad sincs, durván :) javasolhatnám, hogy látogasd az xbox topikokat, de feleslegesen csesznéd el rá az időd, úgyis pécén játszol ;)
az van, hogy hekkelt boxal ideig óráig lehet lájvozni, eltelik kis idő, az MS detektálja, hogy flesselt a boxod és buktad a gépet, a garit, a mentéseidet, a tartalmaidat, accountod, amit ébb az adott banhullám elvesz. nem egy és nem két ilyen hullám volt már, hogy az addig "biztosnak" hitt módszerek (védelmek) nem értek szart se egyik pillanatről a másikra
-
#91 "(ami ugyancsak sok EULA szerint nem legális, de az már mind1)"
törvény > EULA -
#90 "Hát én szerintem ha elterjed a bluray akkor úgyis találnak rá megoldást, sőt mintha már olvastam volna, hogy van valami. X360 -on meg hacsak nem hazudott ismerősöm, a legújabb frissítéssel teljesen simán játszik akármikor warezzal, említése szerint csak azokat bannolják akik olyan hülyék, hogy a játék eredeti megjelenése előtt felcsatlakoznak a warezzal live-re. Persze javítsatok ki ha nem így van."
nem a bluray a probléma, az a legkevesebb. a mai modern konzolokon olyan durva hypervisor figyel "mindent", hogy "szegény" hekker "mozdulni" sem bír. ha mégis elér valamit, 2 nap és jön a frissitett/javított rendszer. szinte reménytelen :) -
#89 egyetértünk, az SC-t folyamatosan butították - azért, hogy minél szélesebb réteget nyerjenek meg a minél egyszerűbb játékmenetnek :)
ehez a konzolnak semmi köze. kommercializálódik a játékipar, mivel hatalmas pénzek forognak kockán: tömegeket kell elérni a nyereségért. ez a trend platformfüggeten :) -
#88 Ugyan úgy vannak leértékelések, nyilván nem a hazai üzletekből kell kiindulni, mint ahogy a steam se magyar. Amúgy azok közt ami fent van pl Liveon ugyan úgy vannak akciók. -
sanyicks #87 nem beszélve hogy konzolon nincs steam, sem -50, és -75%-os akciók, mint pl ezen a héten :D
én is összehoztam 18 eur-ból egy gta4 + eflc-t. Konzolon ez mennyi is lenne? :D