Miért XBOX-ról írják át PC-re?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Több hozzászóláson keresztül olyan dolgokat írsz ami 2 évvel ezelõtt volt igaz - pontosabban hitte a nagy átlag, hogy igaz.

XBOX-od nincs, meg kb fogalmad se, olvasni pedig lusta vagy - vagy épp képtelen 😊

Forza.

arty
Éveken át dolgozol egy játékon, esetleg az egész életed felteszed a sikerre. Erre jön egy warezos kis pöcs, kellemes órákat tölt el vele, de fizetni baszik érte, ha kérdõre vonod csak a pofádba röhög. Élvezd az anarhiát.

Forza.

Balumann
Én azért nem lennék annyira biztos abban, hogy ha pl. a Chaos Theoryt vagy Pandora Tomorrowot fejlesztik tovább, több lehetõség, nagyobb pályák, jobb jelenetek, de természetesen megmaradva annál, hogy gondolkodni, taktikázni kelljen, türelmesen átgondolni a helyzeteket, stb. Szerintem a Convintionnél sokkal kelendõbb játék lett volna, ha csinálnak hozzá egy értelmesebb multit (nekem a chaos theory versusa örök kedvenc marad, zseniális volt, rengeteget játszottunk vele) akkor már alakulnak csapatok, fanok, stb. -> népszerûsödik, következõ lehet még jobb.

És szóval nekem úgy tûnik, hogy bár nem a konzol a hibás, de eszközként használják hogy ránkerõltessék ezeket a tucatjátékokat.

pedig flash nélkül az xboxnak nincs értelme, akkor már pisi3, ugyanott vagy vele.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

nem hinném hogy elavultak az ismereteim, ugyanis tavasszal szedtem össze friss forrásokból. Mondom én hogy olvassál, és akkor hidd magadról hogy tájékozott vagy ha nem 1 évvel ezelõtti infoid vannak 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

n3whous3
Még mindig nem érted a lényeget. A lényeg ott van, hogy ti még a kommunizmusban éltek, mi már a demokráciában. Ha érted mire utal ez a hasonlat.

púúúúú

rastaman
Mi ez az X360 utálat? Mellesleg az RROD már rég a múlté. Látszik hogy szar csicskák vagytok és még mindig itt vagytok leragadva. <#shakehead>

Csak megjegyezném, hogy a Microsoft INGYEN jött a hibás gépekért (beleértve az enyémet is) UPS futárral és javították meg a gépemet röpke egy hét alatt.

TERMÉSZETESEN EHHEZ KELL AZ IS, HOGY NE BARMOLD SZÉT A KONZOLODAT HOLMI SZAR FLASHELÉSSEL, MEG EXTRA HÛTÉSSEL - AMINEK SEMMI ÉRTELME NINCSEN!

n3whous3

púúúúú

arty
Nálad picit jobban képben vagyok róla, hogy mi létezik és mi nem xbox360on 😊

A flash-t is érzékeli az MS. Régebben a szar másolatokat nézték, aztán tavaly õszén jött a ban hullám, ahol olyanok is kihullottak, akik meghajtójában még másolat sem járt soha 😊 (flashelte, lájvra dugta (tesztképpen), BAN). Azután átdolgozták a dvd olvasók firmwarejét a hekkerek és ideig óráig most megint nyugi van a tömegeknek - néhányan azért (fõleg akik ojan idióták, hogy azt hiszik magukról hogy tájékozottak 😄 ) mostanság is elhullanak.

Olyan, hogy ügyes ember nem létezik - az MS ugyanis még ügyesebb, tudod, övé a gép 😊 Van haverom, aki mindent túl élt eddig (nem azért mert ügyes, hanem mert SZERENCSÉS), de nagy általánosságban aki warezol boxon és lájvozik is (pontosaban: be van dugva a netkábel a boxba), az elõbb vagy utóbb megbukik.

Az olvasgatás rád férne, mert elavultak az ismereteid - ráadásul ami van, az is max felületes.

Forza.

arty
mihez képest 15%?

ha egy pár hónapos játékot megkapok 5-6 ezresért, nekem az "jó akcio", ha régebbit 2-4 ezerért az szintén 😊

Forza.

Tudod amirõl nem tudsz, az nem biztos hogy nem létezik.
Már ott is hibázol, hogy szerinted a flashelt xboxot érzékelik. Hát nem, a másolt játékot érzékelik, amibõl kiderül hogy flashelt. De mint mondtam ügyes embernél nem látszik a játék másoltnak, így nem is bukik le. Nem a firmware stealthrõl van szó az csak elrejti a játék hamisságát 😉
Olvasgass picit.

tudod egyéb üzletek 15%-os izéit én inkább viccnek nevezem nem akciónak 😉

arty
... de, hogy az eredendõ kérdésre is válaszoljak: mert az elsõdleges célplatform a konzol, az xbox360 pedig azé a Microsofté, aki a Windows-t is készíti, elég hasonló a két rendszer játékra (directx) készített része, egyszerû portolni. ami xboxon elfut, az általában egy mai pécén is elmegy.

ennek valahol örülni is kell, hiszen egy port így nagyon olcsó, ez "garantálja" hogy elég sok konzoljáték végül kiköt pécén is

Forza.

arty
jah, pécén is csak steamen vannak akciok, ugye? jajjj 😊

Forza.

arty
nemcsak, hogy tévesen vagy informálva, de olyasmirõl osztod az észt, amirõl fogalmad sincs, durván 😊 javasolhatnám, hogy látogasd az xbox topikokat, de feleslegesen csesznéd el rá az idõd, úgyis pécén játszol 😉

az van, hogy hekkelt boxal ideig óráig lehet lájvozni, eltelik kis idõ, az MS detektálja, hogy flesselt a boxod és buktad a gépet, a garit, a mentéseidet, a tartalmaidat, accountod, amit ébb az adott banhullám elvesz. nem egy és nem két ilyen hullám volt már, hogy az addig "biztosnak" hitt módszerek (védelmek) nem értek szart se egyik pillanatrõl a másikra

Forza.

arty
"(ami ugyancsak sok EULA szerint nem legális, de az már mind1)"

törvény > EULA

Forza.

arty
"Hát én szerintem ha elterjed a bluray akkor úgyis találnak rá megoldást, sõt mintha már olvastam volna, hogy van valami. X360 -on meg hacsak nem hazudott ismerõsöm, a legújabb frissítéssel teljesen simán játszik akármikor warezzal, említése szerint csak azokat bannolják akik olyan hülyék, hogy a játék eredeti megjelenése elõtt felcsatlakoznak a warezzal live-re. Persze javítsatok ki ha nem így van."

nem a bluray a probléma, az a legkevesebb. a mai modern konzolokon olyan durva hypervisor figyel "mindent", hogy "szegény" hekker "mozdulni" sem bír. ha mégis elér valamit, 2 nap és jön a frissitett/javított rendszer. szinte reménytelen 😊

Forza.

arty
egyetértünk, az SC-t folyamatosan butították - azért, hogy minél szélesebb réteget nyerjenek meg a minél egyszerûbb játékmenetnek 😊

ehez a konzolnak semmi köze. kommercializálódik a játékipar, mivel hatalmas pénzek forognak kockán: tömegeket kell elérni a nyereségért. ez a trend platformfüggeten 😊

Forza.

Totti5
Ugyan úgy vannak leértékelések, nyilván nem a hazai üzletekbõl kell kiindulni, mint ahogy a steam se magyar. Amúgy azok közt ami fent van pl Liveon ugyan úgy vannak akciók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem beszélve hogy konzolon nincs steam, sem -50, és -75%-os akciók, mint pl ezen a héten 😄
én is összehoztam 18 eur-ból egy gta4 + eflc-t. Konzolon ez mennyi is lenne? 😄

nem vagyok tévesen informálva 😊 az m$ azt látja és bannolja aki nem figyel eléggé oda 😉 aki odafigyel, azt az életbe nem látja. De mint mondtam a többség nem is liveozik, hiszen egy híg fos.

n3whous3
nem baj, az a lényeg, hogy a konzol az fasza. Én gépen lewarezolok bármit, kipróbálom, ha tetszik fogom és megveszem, ti meg több, mint 1,5x-es áron veszitek meg úgy, hogy ha szopóka a game, adhatjátok nagy nehezen tovább használtan (ami ugyancsak sok EULA szerint nem legális, de az már mind1)

púúúúú

Balumann
"akinek vacak gépe van, viszont játszana, majd rájön, hogy ez így szar, és vesz egy konzolt"

Hát vagy látja, hogy mennyivel több játékot adnak ki rá, meg nem számol utána hogy hosszabb távon a drágább játékokkal (1-4 ezer ft) pontosan mennyivel is éri meg jobban a konzol.

Balumann
"Aki mást mondd, az hazudik."
xDD Aranyos.

"A PC gamerek(azaz mindenki) brutális pénzeket ölnek a gépbe, de a program vásárlást már majd "letorrentezük" felfogás szerint élik meg."

Van ebben is igazság, én megintcsak másik oldalról közelítem meg a kérdést. Van aki gyûjt egy ideig (vagy kikönyörgi szülõktõl), hogy meg tudjon venni egy jó gépet, mert ki tudja használni a letöltött szoftverekkel, kiadni nem fog több ezret viszont értük... vagy pedig megint a másik helyzet, hogy csak kikönyörgte vagy ajándékba kapta a gépet is, saját keresettel nem rendelkezik.

Az hogy jó gépe van valakinek, messze nem jelenti, hogy simán költhetne játékokra is. A torrentért könyörgés se jelenti azt, hogy késõbb nem veszi meg, vagy nem vesz meg idõnként sem olyan játékot, ami nagyon tetszik neki. Akik megveszik eredetiben, azok közül is nagyon sokan kipróbálják elõtte warezban, vagy demóval.

Van akit meg annyira érdekel, hogy még akkor se kérné eredetibe ingyen, ha ingyen adnák ha el kell menni érte a boltba.

"PS3 soha nem lesz megtörve, xbox is csak offline hatékony(aki live-ozott akár egyszer is az tudja milyen jó móka, szóval nincs értelme), ezért annyira nincs nagy warez ott mint pc-n."

Hát én szerintem ha elterjed a bluray akkor úgyis találnak rá megoldást, sõt mintha már olvastam volna, hogy van valami. X360 -on meg hacsak nem hazudott ismerõsöm, a legújabb frissítéssel teljesen simán játszik akármikor warezzal, említése szerint csak azokat bannolják akik olyan hülyék, hogy a játék eredeti megjelenése elõtt felcsatlakoznak a warezzal live-re. Persze javítsatok ki ha nem így van.

Balumann
Hát kinek mi, én úgy kb. 60% -ra jogosnak tartom a romlást, mert élvezhetetlenek (saját vélemény), és maradék 20-30 -al meg az a bajom, hogy jó... lenne, csak túl egyszerû, kihagynak jó ötleteket amik már beváltak, és nincsenek benne újdonságok. Pl. számomra rosszabb egy Splinter cell convintion mint bármelyik elõbbi, Double Agent se tetszett annyira de ez már pláne, de még sorolhatnám.

Amúgy többször leírtam más topikokban is, hogy például a Call of Duty -t egyáltalán nem lett volna megerõltetõ egy kicsit átalakítani ,vagy legalább beállíthatóra tenni, hogy egy kicsit taktikaalapúbb legyen (pl. ugrás közben nincs lövés, és utána is kicsit vár, lassabb mozgás, csapat helyjelzések, pl. leader kijelölés, hardcore mód sebzései de ne úgy, hogy ha meglõnek egybõl lehessen ráfordulni még az ellenségre, nehezebb célzás is persze). Ezek nem olyan módosítások amik komolyabb átírásokat igényelnének, és tényleg megfognák vele az idõsebbeket is, akik jobban szeretik a nem berohanok meg ugrálok az ellenség között közben osztogatom a headshotokat típusu játékmenetet. És ezt már pl. a CoD 2 óta simán megtehették volna, de hát le se szarják, a 6 -ban már kihajolni se lehet, há minek is az... ? (át is kellett állítanom a Q -rõl a gránátdobást, mert mindjárt az elején elparazoltam a falaknál). Ráadásul az az egybõl gyógyulás is... Akkor már inkább a Far Cry 2 -es megoldás, hogy meggyógyítja magát (pl. ha fejbelövik kiveszi a golyót a lábából xD ).

"nem fogynak a pc játékok,hanem a warez miatt"

A PC gamerek(azaz mindenki) brutális pénzeket ölnek a gépbe, de a program vásárlást már majd "letorrentezük" felfogás szerint élik meg. Aki megveszi a játékot, az pár casual gamer(vagy inkább szülõ a gyerekének), akinek vacak gépe van, viszont játszana, majd rájön, hogy ez így szar, és vesz egy konzolt. Aki mást mondd, az hazudik. Érdemes pár juzert aláírását is megnézni milyen gépe van, majd persze van pofája torrent-ért könyörögni az új játékok topicjaiban.

PS3 soha nem lesz megtörve, xbox is csak offline hatékony(aki live-ozott akár egyszer is az tudja milyen jó móka, szóval nincs értelme), ezért annyira nincs nagy warez ott mint pc-n.
arty
" "Csak röhögök amikor a konzolra van fogva a pc játékok minõségének romlása. Hatalmas fail."

Az elõbbivel ellentétben ez viszont nem fail, hanem tény sajnos."

Tény? Inkább félreértelmezés. A játékok minõsége nem romlik, hiszen szarabb egy Arma2, mint egy OFP? Szarabb egy Lock on mint egy Falcon4.0? Jahogy nincs fizetõképes kereslet napi két ilyen címre? Egen, ez jogos. De errõl a konzolok tehetnek a legkevésbé!

Forza.

arty
te tévesen vagy informálva, nem utánaolvasáson mulik 😊 az ms idõrõl idõre "átlát a szitán" és bannolja a szerencsétleneket, akár mennyire is "olvasott" emberek 😊

Forza.

arty
xbox360on van warez. szarok az eladások? nem. ennyit errõl.

Forza.

Balumann
Én így két tapasztalatból indulok ki, egyrészt régebben én sokat codoztam (United Offensive -ben még klánban is voltam), és nagyon ritkán találkoztam 18 év felettiekkel. Más klánok ellen is játszottunk, ott se voltak nagyon idõsebbek, 20-nál biztos nem több, és játszottunk jó pár ellen. Biztos vannak természetesen sokan, de ha az összes játékost nézzük (warezzal együtt), akkor sokkal több a 18 éven aluli.
Ellenben ha megnézel pl. egy ArmA 1/2 vagy talán Opf2, illetve kicsit kevésbé az ilyen nagyonegyszerû szép látványakcióra törekvõ játékokat (pl. Ghost Reconok, SWAT, stb.) ott már azért az idõsebbek vannak többségben.

A másik amibõl kiindulok, hogy én is ismerek jópárszáz gamert, mert sok játékban rendeztem hamachis multizásokat, meg amivel tudtam azt kipróbáltam neten is, és eddig akivel beszéltem az eltelt idõ után, szinte mindenki megunta a hasonlóan árkád játékokat (ahogy én is). Persze lehet hogy ha nem szokunk hozzá ennyire az ArmA -hoz meg taktikai fps-ekhez, meg szimulátorokhoz, engem se zavarnának az ilyen ultraegyszerû játékmenetek 😄

Totti5
Honnan veszed hogy 18 év alattiak a COD célcsoportjai? én sok gémert ismerek akik 20 felett járnak jócskán és éjjel nappal COD vagy Csé. Ez nem életkorfüggõ ahogy a géming sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

igen, a játék csak annyit lát a gépbõl, hogy amd/intel cpu, lekérdezi milyen képességei vannak, és használja, és emellett a videokártyákból is annyit hogy hanyas verziójú opengl/directx. Ezen kívül az adott hw-ra, vagy inkább gyártóra lehet optimalizálni (mert gyártón belül adott grafikus api verzión belül nincs különbség), de az annyit jelent hogy olyan adatszerkezeteket próbálnak a grafikuson motorban használni, ami a gyártó gpu-jának jobban fekszik... ugyanezt csinálják pisi3 koxboxon is, hiszen ott is 2 gyártó gpu-ját használják.
Tehát adott grafikus apin belül ugyanannyi az optimalizálás pc-re mint egy konzolra, a többi csak bullshittelés.

mind2 gagyi vér istván játék, fõleg a kód. Miért vennék sokan?
A minõségi játékoknak jók az pc-s eladásaik, ez hogy van (witcher, arma/ofp sorozat, gta sorozat, stalker sorozat)?

Azt tudod hogy kis utánaolvasással kikerülhetõ a ban live-on? Más kérdés hogy a warezolók többsége nem olvas utána, így fel se megy live-ra (igaz minek is, az egy szar).

"Mert így egyszerûbb nekik egy szabvány konzolra egyszerûbb egy alapot készíteni mint 10millió féle pc configra."

Erre találták ki a directX-et és az openGL-t....

Balumann
Nem ez messze nem tény, lehet benne igazságot találni, de akkor is hibás nézõpont, megközelítés. Hogy arányában ennyivel többet adnak el konzolon az annak köszönhetõ, hogy sokan - leginkább azok közül akik eredetiben is meg szokták venni a játékokat - fõként a játékkínálat (és a PC-re kiadott játékok minõsége, késleltetések, stb.) miatt megvették a konzolt (x360 -at warezosok is sokan persze), és arra veszik meg a játékokat.

A CoD 4 -et hozod föl példának, én arra azt mondom, hogy csoda hogy eladtak PC-n belõle 500ezer db -ot, úgy hogy a vásárlók közül inkább konzolra veszik meg. Persze 2 millióan tolják, kicsi gépigénye, könnyû leszedni, könnyû netezni is vele, ráadásul pont fõként a 18 év alatti korosztály kedveli (multiban legalábbis) akik saját keresettel nem rendelkeznek. Játszanak vele, mert le tudták tölteni. Egyébként meg nagyon sokan azok után vették meg, miután elkezdtek vele játszani, megszerették, és föl akartak menni eredeti szerverekre ahol kevesebb a csaló is.

A Starcraft 2-bõl se fognak sokkal többet (ha nem kevesebbet) eladni, lan nélkül, jobb ha elhiszed. Pláne nem hosszabb távon nézve.

Minél jobbra, hosszabb távon élvezhetõbbre sikerül a játék, annál többen fogják megvenni. Nekem van egy olyan rosszabb elõérzetem, hogy azért veszik ki a LAN-t, mert hamar megunható lesz, és a neve miatt akarják csak eladni.

Próbáld meg kicsit átgondolni ezeket végre, és ne nyögd a hülyeségeidet tovább, mert már tényleg annyiszor ki lett tárgyalva. Warezosok közül is van jónéhány aki tényleg megvehetné és meg is venné úgy, hogy ha nem tud vele warezban játszani, de ha tényleg azt hiszed, hogy ez jelentõsen változtatna az arányon, akkor én nem tudom melyik világban élsz.

"Csak röhögök amikor a konzolra van fogva a pc játékok minõségének romlása. Hatalmas fail."

Az elõbbivel ellentétben ez viszont nem fail, hanem tény sajnos.

Skynet
Persze,csak ha ez végbemenne szépen behoznák PSN-en át ugyanúgy a banolgatást,és hopp máris csak annyi lenne a warez mint x360-on. A pc-hez képest elhanyagolható.
Igaz, mivel PS1 PS2 XBOX on is nagyon nagy mértékû warez van, csak más kérdés hogy nem kimutatható.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

n3whous3
Istenem kérlek add, hogy egy egyszerû flashelést találjanak ps3-ra és akkor végre ott is akkora warez lesz, hogy eltûnik a béka segge alá

púúúúú

Sadist
Scriptelt akkor lenne, ha ki lennének jelölgetve egyesével a pályán, hogy honnan hova lehet ugrani. A játék motorja a geometriát veszi figyelembe, ha van valami kiálló darab, amiben meg tud kapaszkodni, akkor oda fog ugrani.
Az nem scriptelés, hogy a játékost segíti a játék, hogy ne kelljen milliradián pontossággal célozgatni egy párkányt.
Azt meg felróni, hogy nincs végtelen számú animáció, finoman szólva is botor dolog.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Skynet
Call of duty 4,a készítõk sírtak mert a pc még az 500ezer eladott példányt sem érte el,mégis több mint 2millióan tolták. De elég csak ránézni bármelyik komolyabb multiplatform eladásra. Mass effect 2...Cod6...Pc eladások a béka segge alatt.
Bye
n3whous3
tudsz kérlek mondani statisztikát, ami alátámasztja a mondanivalód? Na ugye, hogy nem, bye.

púúúúú

Skynet
Hiába rázod,a tényeken nem változtat semmi,az sem hogy milyen véleményen vagy,az sem hogy én milyen véleményen vagyok. A PC_t nagyívben leszarják és ez hatalmas részben a pc wareznek köszönhetõ. Ennyi.
Nem a minõség hiánya miatt nem fogynak a pc játékok,hanem a warez miatt. Ha pedig ez ellen egy játékfejlesztõ védelemmel lép fel akkor egybõl teleordítják a warezpistik a topikokat hogy "Na ezért nem veszem meg"...Szánalmas.
Csak röhögök amikor a konzolra van fogva a pc játékok minõségének romlása. Hatalmas fail. Talán nem szarnák le a fejlesztõk a pc-t ha nem lenne bármelyik komoly pc-s címnél kimutatható (aminél a warez megoldott könnyedén), hogy vagy 10szer többen játsszák ahhoz képest ahányan megvették. Lehet ez akármekkora cím,ha a Starcraft 2 kijönne simán lannal és megoldanák semmi perc alatt a warezmultit,az sem érné el az 1-2 milliós eladott példányszámot..Játszani pedig legalább kétszer többen fognak vele...
n3whous3
hagyd már magad holnapra, a konzol és az élethûség soha nem voltak barátok

majd ha lesz jogsid, esetleg menj el tesztvezetni valami sportkocsit

púúúúú

n3whous3
van egy pár év a két játék megjelenése közt

púúúúú

mondjuk tény hogy az átlag konzolos játékhoz képest amik nélkülöznek minden fizikát, élethûbb 😊 de úgy összességben kb olyan mint azt mondani hogy a blazing angels élethûbb mint a pc-s il2 (mert a konzolost is lebutították) 😄

Sima betonpályás körversenyt látni autóversenynél, na az az atyaég az a sablon 😉

csak jobb féle kormánnyal? Mert kormány nélkül lebutul a fizika? Mert amúgy pont fordítva kéne lenni kormány nélkül csak meglepetés, kormánnyal meg már kevésbé mert azzal már irányítani is lehet.

edios
sablonos44444444444444444444444444444444444444444444444444

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Balumann
<#shakehead>