6011
-
eta32 #4690 @Józsi@ Asszem korábban te írtad hogy a nagy rönkdaru nem a legjobb.
Nem tudom, de tegnap pakolásztam vele, igaz nem oly sokat de nem volt gondom, a kettőt is simán vitte és az egyet is.
Ha nem így van akkor sorry lehet csak én emlékeztem rosszul.
Az is igaz, elég rég pakolásztam ezzel a nagy rönkdaruval ...akkor nekem is rosszabbnak tűnt...
Nagy rönkdaru
De lehet majd ha többet használom én sem leszek ennyire pozitív DDD....
Amúrban korábban nagy daru nélkül töltöttem be a rönköket ,mert akkor amivel szállítottam nem volt opciós a daru.
Amikor meg ömlesztve vittem többet akkor az Armatsuval raktam meg... -
eta32 #4689 Fórumról való az idézet....
"Are you on Epic or Steam?? From Epic you can't even create the Coop, reported to Saber support, and apparently they weren't even aware of the problem...."
Hány éve is jelent meg a játék???????? ráadásul először Epikus volt csak XD....... -
#4688 Hiába a frissítés, a vetőmet még mindig nem tudom a traktorhoz csatolni. ;( -
Phara #4687 Felraktam 0.45-re így kb jó is. -
Phara #4686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De megvan a fájlja. Ha a trailernél hátul
SuspensionHeight="0.25"
SuspensionStrength="0.07"
SuspensionMin="-0.4"
Akkor mennyit ajánlott elől? -
Phara #4685 20+ tonna a nagy tele vízzel. És víz nélkül? :) -
Phara #4684 Valahogy nem tudnád átküldeni a 2 pót fájljait esetleg? -
Jóózsf István #4683 Már, hogy a viharba ne csináltam volna!?!?!??! Ugyan nem off road, de rendes becsületes futómű, ami elbír 20'000 liter vizet is! :-) És a másikhoz is, amit VÉLETLENÜL 10'000 literesre sikerült felpumpálnom.
De másik kereket egyik sem kapott. És a súlyuk tényleg 10+ és 20+ tonna!
Ezen látszik mindkettő.
Jocó!
Nálam kósernek tűnik! Te vagy előttem 15:29-kor. De lehet, hogy mire elküldöm, már valaki közbeír, mert még tart a feltöltés a hugyubon és addig nem akarom elküldeni a linket. (15 perc van hátra)
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.03.07. 20:10:49 -
#4681 Nálatok működik rendesen a fórum?
A téma listázásnál kiírja, hogy Phara szólt hozzá utoljára, de én csak Oldgamer hsz-ét látom utolsónak.
Már nem az első eset, csak korábban a saját hsz-em nem láttam másik topicban. -
Phara #4681 István
Nem csináltál véletlen off-road felfüggesztést az új vizes pótoknak? Az off-road trailer mod még nem frissült. -
Oldgamer #4680 Eta!
Ha jól emlékszem, ez egy szellemház, anno olvastam egy fórumon erről. Lesz egy easter egg is mikor más időpontban ( éjfél körül ) visszamész oda. Nem írom le, hogy mi az, de ha kéred akkor megejtem egye-fene. :)
Más: sikerült egy hónapon belül a második mod terképet letöltenem, mely full hibás!!
A mostani az Abandoned collectiv farm. Konkrétan egyetlenegy feladatot sem sikerül felvenni, mert nem jelennek meg a sárga kijelölő négyzetek. Pedig bejártam a map 80%-át szinte, minden kihalt. A játék legelején még működött a kicsi híd feladat felvétele hogy tovább haladhassak,onnantól kezdve semmi. Fura. -
Jóózsf István #4679 Azt mondja a modder, hogy a mod térképeken így működik a földművelés. Ezt azért kifejthetné, mert így olyan, mint amikor a gyereknek azt mondjuk, hogy: "Azért, mert!"
És még mindig ott van az, hogy ezt a rendes játékban is tapasztaltam, de most emiatt vissza fogok menni Közép Ázsiába és megművelek egy földet, elejétől a végéig! -
eta32 #4678 Ezeket a lufikat sem tudom igazán mire vélni????
Lufis villa ház
Erre még azt mondom oké.
De hogy az udvaron levő hatalmas villamos szék kinek készült??? WTF????.... az már több mint furi....gondolom valami óriások laknak ezen a régión....XD.
Óriás villamos szék ...Ahogy abban a bizonyos filmben(Halálsoron) is mondták (már aki látta) a "vén szikra" -
eta32 #4677 Ja Ja én sem emlékszem hogy lenne ilyen... -
eta32 #4676 Én megmondtam.... pedig én belsőből tolom és már az elején felfedeztem ....jó nekem könnyű volt mert beugráltak a fülkébe mikor a vízbe hajtottam...XD.
Azt a befordulást én nem így oldottam volna meg de így sem volt rossz....DDD. -
Jóózsf István #4675 Effektje lehet. Mint ahogy a vezetőfülkék és minden látható elemnek, (pótkocsiknak is!) van sérülés effektje.
Viszont, csak a jármű, azon belül is az ismert elemek sérülnek: Motor, váltó, futómű, tank, kerekek. A pótkocsiknak nincs olyan bejegyzésük, hogy károsodjanak.
Nem gondolom, hogy ez az én fájljaim sara lenne. De azt akartam is írni, hogy valahol itt lehet a kutya elesve. Hogy pontosan mi-mit okoz és mi az ok mi az okozat azt a franc se tudja. Elsőre is így viselkedett ez a szántó. Így nem sok értelme lenne törölni.
Ezek a mudmaps fájlok büntetlenül törölhetők. A játék hozza létre... Itt ezen a pályán már nem fogom többet használni a szántóföldet, így leszarom az egészet. Ha gondom lesz vele a jövőben, akkor majd talán... De engem nem hoz lázba ez a szántás-vetés, így nem hiszem, hogy valaha is foglalkozni fogok a témával.
KOLOV-val kapcsolatban pár dolog.
Ami más autóknál tömegérték 4-5-6000 szokott lenni, az ennél 28800 volt. Nem csoda, hogy nem tudtam megemelni a daruval! :-D Ez az első jármű, aminek nem növeltem, hanem csökkentettem a tömegét.
A motorbesorolása: Orosz Speciális. Azt gondolná az ember, hogy ez valami bivalyerős csoda. Egy frászt! Azoknál van erősebb sima motor is. Ráadásul, mivel ez egy fellelt, pálya által biztosított gép volt, a leggyengébb motor volt benne! Nem is csodálom, hogy nem akart felmenni az emelkedőn. -
Jóózsf István #4674 Mármint ezt a KOLOV-ot.
Hosszú, unalmas, érdektelen. Tele daruzással és térképnézegetéssel.
Ne nézzétek meg!
Ja, igen. És a bizsuk is előkerültek. Eddig nem azért nem voltak, mert olyan becsületes és jó fej voltam, hanem mert nem volt meg hozzá a rangom! :-) (12-es szint kell hozzá!) -
#4673 Azta rohadt!
Nálad valami nagyon nem kerek!
Nem is vetett semmit. De, hogy még a pótkocsi is!
Lehet, hogy az a fájl nem tuti, aminek tárolnia kellene a föld elhasználódását? Lehet, hogy csak grafikailag tölti be jól, aztán meg ez fogad. Mi lesz, ha kitörlöd? Vagy esetleg egy "nullást" kellene a helyére másolni, ahol még sosem jártak.
Én azért lehet, hogy megpróbálnék egy teljes újratelepítést is. A modok első körben maradhatnak, de az általad változtatott gyári fájlok legyenek gyáriak.
Az, hogy a játék milyen trükkre nem hajlandó, inkább hagyjuk. Ha bent felejtettek egy sort, már kész a baj.
Úgy emlékszem, hogy a pótkocsiknak is van látható sérülésük, csak nincs jelentősége. Vagy csak a kocsinak és felépítményének van sérülés effektje? -
Jóózsf István #4672 Kérnetek sem kell! Nesztek! Még egy kis daruzás.
Ezt a feladatot nem feltétlen így kellett megoldani, de már a legelején ez a kép jelent meg az agyamban, úgyhogy...
Közben felvettem pár jelenetet a földművelésből. A vége az lett, hogy vissza tettem a vanilla traktort, de azzal is pont ezeket a jelenségeket produkálta, meg még egy érdekeset. Amikor ... Inkább mutatom.
Vízen járni? Az is valami? Majd akkor szóljon, ha egy többtonnás traktorral és egy vetőgéppel a talaj felett húsz centivel tud közlekedni! Addig meg, menjen gyufáért!
Az a sanda gyanúm, hogy megreszelem ezt a KOLOV-ot. Se rugózás, se erő. Értem én, hogy egy nagy batár, de attól még nem kell butának lennie! -
Jóózsf István #4671 Kicsit kezdek összegabalyodni.
A horgászon nem tudunk átmenni, mert az jobbára messze bent van a vízben, de ha ez nem lenne elég, akkor én úgy tudom, hogy mint a farkasok és a medvék "ELLODOL!!!" Tehát: Megközelíthetetlen.
Úgy érted, hogy sebződik a talajművelő eszköz és emiatt nem 100%-os a hatásfoka? Az elég nagy vicc lenne tekintve, hogy ez a játék sokkal komolyabb szinten sem hajlandó ilyen trükkökre.
Ilyen még talán a Tanya Utánzó (FS22) játékban sincs, pedig ott van hanyatlás beleépítve a játékba, de nincs hatással magára a műveletre. Endy bólogass!!!
Oldgamer!
Nem. Nem kormánnyal játszom. Endy játszik azzal. Én Xbox vezérlővel játszom.
És a triál pálya... Ezt csak akkor olvasd el, ha végképp feladtad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Biztos hogy akarod?
.
.
.
.
Még meggondolhatod.
.
.
.
.
.
Na jó!
.
Az úgy van, hogy a Lo4f-al elindulsz és elmész az első olyan pontig, ahol már necces, hogy tovább tudsz menni a mély víz, vagy borulás miatt. Ott leállítod a motort és mivel annak a bicajnak független csörlője van, VÉGIGMÉSZ CSAK CSÖRLŐVEL AZ EGÉSZ PÁLYÁN!!!!! Ahol nagyon nem érsz el semmit, ott esetleg beindítod a motort.
De, nehogy azt hidd, hogy én elsőre ilyen okos voltam! Egy frászt. Szívattam magam mindkét autóval. Rommá romboltam a motorokat és igen.: Nekem is elfogyott a nafta. De nem úgy oldottam meg, ahogy neked javasoltam, hanem (Megoldás "B") A tajgával körbementem a térképen kelet (Vagy észak? Nem emlékszem a pálya tájolására.) felé. Úgy látszik, hogy nem tud átmenni a fák között, de igen.
Néha furmányosnak kell lenni. Ez így volt, Sevrolé 1500-al is, amikor egy lehetetlen terepen kellett öt pontot érinteni. IDŐRE!!! Ott az volt huncutság, hogy balra kellett kezdeni és bele kellett hajtani a szakadékba. Majd, ha esetleg felborult, talpra állítani és innentől már viszonylag könnyem meg lehetett oldani.
IGEN ÁM, de ezt a fejlesztők lefülelték és valamelyik (8. fázis) frissítésnél beletettek egy sérülési rátát, ami elég alacsony volt. Onnantól kezdve a szakadékos módszer nem volt járható út! :-D
-
Jóózsf István #4670 Egy kis daruzás, mert azt tudom, hogy szeretitek! Muuuuuuuhahhahahaha -
#4669 Máskor sokkal szebben is rá tudsz fordulni az új útra.
Annyival volt talán jobb, hogy nem voltak dobozok. De amúgy ja, mindegy.
A horgászon is át tudsz menni? -
#4668 Csak erős idegzetűeknek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Retkes redvás fórum! Megírtam a hsz-t és a köcsög hibaüzenettel nem küldte el.
A lényeg az volt, hogy szerintem van sebződés értéke ezeknek az eszközöknek.
És én is hasonlóan szállítottam, mint te. Nem is tudom a traktorra csatolni.
Te vagy az XML mester. Meg tudod lesni? -
Jóózsf István #4667 Szerintem nem jobb, vagy szebb, de döntsétek el ti. Meghajlok a nép ítélete előtt! :-)
Endy!
Amióta mondtad, most láttam először halakat a játékban. Pedig rohadtul figyeltem!
De nem túl interaktívak! :-D -
Oldgamer #4666 Igen, az a Trial pálya amit említesz. Gondolom neked sikerült teljesíteni. Hülye kérdés ugye...!? :)
A linkelt videódban a nagy tartállyal rendesen megbírkóztál azzal a monstrummal. Ha jól emlékszem kormánnyal játszol ugye? Egyébként igen, a tiéd jobban fordul... vajon miért. :) -
Jóózsf István #4665 Najó, látszik. Értem. De mi a rettenetes búbánatért maradt ott ki? Szerinted én úgy húztam azt nyomorult vetőgépet, hogy oda ne ültessen?
Tehát... Érted!?!?!?
Igen a fordulásnál az volt a fejemben, hogy azon a p.csányi kis kapun aztán biztos nem fordulok ki. De megnézem a dejót és revideálom magam...
Megnéztem, de nem biztos. Ellenben van még egy ugyanolyan pót készenlétben. Nem is messze. Azzal megpróbálom és kiderül. Ha jobban megy, mindenkinek elmondom, hogy te vagy a legnagyobb király a világon és/vagy tartozom egy sörrel! :-) -
#4664 Vagy a szántóföld bugos, vagy az eszközeid.
Egyértelműen látszik, hogy mi az, ami nincs bevetve. Szóval a kijelzett százalékos érték jó.
Amit talán nem vettél észre, hogy nem vet mindenhova. Éppen csak a képernyő alján látszódik, hogy nem teremnek ott a zöld csokrok. Vagyis nem rakott oda semmit. Ezért nem is számolja. Ugyan ez a helyzet az aratásnál is. Nem tűnik el a virág és lesz a helyén krumpli.
Nekem utoljára még jól működött a dolog. Sőt, jobban, mint mikor először próbáltam. Nem kellett ténylegesen teljesen megcsinálnom a területet, maradhatott néhány nagyon minimálisan kihagyott folt és megadta a 100%-ot. A mostani frissítéssel még nem próbáltam.
A jól működöttbe nem értem bele, hogy az egyik vető egyáltalán nem működik, mert nem lehet a traktorra csatolni. A kasza és az arató megy.
A nagy szállítmánynál azt nem értettem, hogy miért nem vitted be egyenesen arra a telepre és úgy fordultál volna rá a hajóra. Szerintem ott több lett volna a hely a forduláshoz. Vagy nem fértél volna ki a kapun? -
Jóózsf István #4663 Nem rémlik, hogy volt-e már róla szó, de részben teljesült a vágyunk. Ugyanis a játék menti a pálya állapotát. DE...!
Csak és kizárólag a megművelhető területekét. Minden olyan pályának, ahol van szántható mező, van egy plusz fájlja a mentésben: blabla_mudmaps_level_blablabla. Ez nem egzakt, de többek között azt is menti milyen állapotban van a talaj. Ha megfigyeltétek, akkor például a nyolcadik fázis végén, amikor azt a kuli munkát kell végezni, hogy 10 vagy 12 krumplit szállítsunk le a reptérre, akkor tapasztalhattátok, hogy a traktor egyre nehezebben mozog a szántón. Aki eleget bíbelődött vele, az tudhatja. -
Jóózsf István #4662 Azon is csodálkozom, hogy kijött alóla.
Ha nem mozgatható tárgyak lettek volna, akkor ott a büdös életbe nem kanyarodok be. Az első gondolatom az volt, hogy békén hagyom őket. Aztán rájöttem, hogy nem majomkodok...
Amúgy 48 feladat van ezen a pályán. A pálya mérete 1600 X 1600 méter. A falu gondolom kétszer négy négyzetkilométeres volt. Szóval ez kisebb, de eddig engem nem zavart. Sőt! Ezzel is csak a felesleges gyötrődésektől kímél meg.
Más.:
Ezen a pályán van, de ezzel a problémával találkoztam a rilízben is. Szántok vetek becsülettel de a játék nem számolja el rendesen a munkám. Kihagyásokkal dolgozik. Van ahol látszik is, hogy műveletlen a terület és van amikor olybá tűnik (mint itt) hogy rendben van, de ő azt mondja, hogy kurvára nem teljesítettem... A dejóban az látszik, hogy már az egész mezőt bevetettem, de mégsem adja meg. Ilyenkor szoktam azt amit a dejóban is keresztbe-kasul csalinkázok rajta és szép lassan összegyűlik a 100%.
Ez a 100% is fura, mert a PTS-ben még sokszor elég volt a 75% is. (Ez nyilván beállítás kérdése!) De ha nem is 75 egy 90-ben kiegyezhetnénk és akkor nem kellene rágnunk a kefét!
Nálatok is előfordult már? Vagy csak engem utál a játék?
Itt ez a művelet nagyjából működik. De ebben is vannak hiányosságok. És elég hektikus, hogy mikor melyik művelettel szívat. -
#4661 Kellemes negyed órás kikapcsolódás. Leszámítva a ládás esetet a végén. Az szomorú volt. -
Jóózsf István #4660 Az a Lo4f-os? Amikor egy Lo4f-od van meg egy tajgád?
Se térkép, se mod, se bizsu. (Dögunalom! :-)
Minden eszköz a pályához jár. Talán annyi plusz van az én bicajomban, hogy ez kanyarodik.
-
Oldgamer #4659 Köszi az infókat!
Nem, hanem a Zalukodes. Mikor 5 vagy 6 (?) db magaslati tornyot kell megtalálni böszme magas hóban.
Aztán ami nem megy az a Farkasvölgy. A mocsaras részen lényegében csak csörlővel lehet előrehaladni. A cél előtt eddig mindig elfogyott az üzemanyagom. Igaz, itt van lehetőség a terképet használni. -
Jóózsf István #4658 Azzal a modderrel beszélgettem a Mojave Dessert révén. Mindkettőt ő csinálta. Az is egy patikamérlegen mért orosz pálya :-) A terep ugyan nem nehéz, de a feladatokat csak úgy tudod megoldani, ahogy a készítője elképzelte. (És ajánlatos is úgy csinálni!!! Egyszer megszivattam magam, hogy előre okoskodtam. Mint ahogy ezen a pályán is már KÉTSZER!!!) Mindettől függetlenül jó pálya. Annak tervezi a bővítését régióvá. Eredeti nevén KOLHOZ és nem lehet benne szántani. Szántani ebben lehet amivel most játszok és Paradicsom Völgy a neve.
Az a havas triál pálya teherautós és van benne egy hosszú jeges csúszda és csak az ima segít talpon tartani a járgányt?
Phara!
Igen!
És a akkor jöjjön a
Büntetés egy és
Büntetés kettő -
Phara #4657 Tennessee-ben a Coop verseny is kell a 100%-hoz? Most járok 66%-nál. -
Oldgamer #4656 Hopp ez lemaradt, valaki erről infó!?
Ez az Abandoned Collective Farm nevű pálya az, amelyikben lehet földmunkákat vègezni traktorokkal? Szántani akarok na... :) Eddig az az élmény eddig lemaradt sajna. -
Oldgamer #4655 Józsi!
Kicsit félreértettél, lehet szűkszavúan fogalmaztam. Az adott mapot néztem, és bizony egy hatalmas erdei placcot láttam alig utakkal, emiatt poénkodtam, hogy itt feladatokat térkép felhozatala, vagy alig használatával ( alig van irány-támpont ) bizony nagyon neheten lehet teljesíteni. Szóval abszolút nem piszkálódásként írtam azt amit!!
Köszi a " Falus " újabb terület megemlítését, ahogy konzolokra letölthető lesz már neki is veselkedek, már most várom! :) Ami tetszik első blikkre, hogy az általam a végletekig gyűlölt párásságot csak alig látni a videóban, szép hangulatos a táj. A feladatok majd aztán eldöntik szimpatikus lesz e. Lehet tudni összesen mennyi feladat lesz benne? Task-al együtt...
Tegnap letöltöttem ( eddig nem lehetett ) az Abandoned Collective Farm-pàlyát, kicsit ez is a Village-re hajaz. Ezt ismered? 53-feladat vár rám. :) Az elején vagyok, tetszik a terület, kíváncsi leszek beszippant e.
Véleményed erről esetleg?
Jocó!
Igen, illetve az úgynevezett Trial pályák némelyike is térkép használata nélkül teljesíthető csak, úgy emlèkszem kettő ilyen van, az egyik egy havas. Azóta sem tudtam megcsinálni, szítb..sz az ideg. Meg ugye menteni sem lehet a játékmenetet, tehát egyben kell megcsinálni, ez egy nagy nehezítése ezen Trial feladatoknak.
-
Jóózsf István #4654 A térkép forgatása engem azért zavar, mert már anyám hasában megtanultam (tudnék mondani korábbi időpontot, de azt mondanátok, hogy g.ci vagyok! :-D )
Szóval nálam a tárkép észak déli tájolású. aki elforgatja nyomós indok nélkül, az degenerált barom. (Elfordítja a gyökér és úgy magyarázza, hogy mi mihez képest merre van!)
Én azért forgatom, hogy a köcsög címke mögé lássak ! :-)
Azt gondoltam, hogy ez hozzá tartozik a játékhoz és része is kell hogy legyen a dejónak. De megértem, hogy ti csak a csapatást és a vergődést szeretnétek látni. Viszont ezen nem fogok változtatni.
Azt ugye tudjátok, hogy még a hugyubon is meg lehet állítani a dejót és tájékozódni. Sőt! Ki is lehet kockázni.
Sokszor amikor én nézek valakit hiányzik, hogy lássam a pálya rajzát. Amikor bevillantja a térképet, meg szoktam állítani és fel szoktam mérni, hogy mi merre van és magamban útitervet készítek és esetleg fikázom az alanyt, hogy miért nem úgy csinálta, ahogy én gondolom! :-))) -
#4653 Mudrunner-ben volt egy olyan acsi, hogy teljesítsd a pályát a térkép megnyitása nélkül.
Na az aztán izgalmas volt. Oda kellett figyelni, hogy ne fogyjon ki az üzemanyag vagy ne ragadj a mocsárba, mert járművet csak úgy tudtál váltani, ha elég közel mentél hozzá. -
#4652 Egyszer réges-régen, talán nem is ebben az életben volt, mikor egy videót nézve hülyéztük a játékost, hogy minek forgatja a térképet, elszédülünk és értelme sincs.
Amúgy tök jó, hogy te nézegeted, de nekünk az túl gyors. És fogalmunk nincs, hogy mit nézel, mert azt nem jelzi a térkép. A gyors egér tologatás sem segítene. Te tudod, hogy mit akarsz rajta nézni és mivel videón kívül is játszol, így jobban ismered a térképet, mint mi.
Na, emiatt sem szoktam más játékát nézni. Nekem eleve más a tempóm. -
Jóózsf István #4651 Pár óra játék után.: Ez a pálya jó! Nehéz a terep, a feladatok aljasak, de jól lehet fűzni őket. Ezt majd a következőben mutatom.
Olyan OROSZOS pálya. Hű a Faluhoz.