6011
  • eta32 #4650
    Elnézve a fórum hiba jelentéseket ezt a régiót kiadták épp úgy BUGOSAN ahogy a PTS-en volt....
    Azért van hova süllyedni a csapatnak...
    Más: hogy kerülnek Szovjet rádióaktív hulladék konténerek amcsi területre....CCCP. XD..
    CCCP...
    Volt meglepetés mikor erre akartam menni, teljesíteni ezt a küldit....
    Akadály kőomlás...
    De nem fogott ki rajtam,az akadályok azért vannak hogy leküzdjük vagy kikerüljük...az utóbbi hasznosabb volt....
    Pici kerülő úton..
    Amúgy imádom ezt a régiót is kellően nehéz de nem annyira mint,Amúr ,érdemes jól átgondolni itt is a feladatok teljesítését és akkor sok felesleges utat időt meg lehet spórolni ...menjünk sokadjára ugyan azon az úton ugyan azt szállítva...na ne már...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.03.05. 08:09:58
  • Jóózsf István #4649
    Az nem is lenne lehetetlen. Ugyan a szerződéses feladatokat nem lehet felvenni anélkül, hogy meg ne nyitnánk a térképet, de van pár beeső feladat is.
    De nem veszem fel a kesztyűt. Maj' minnyá mondom miért, csak előbb egy kérdés: Mi bajotok van a térkép nézegetéssel? Honnan a térkép fóbia? Sokszor direkt mutogatom, hogy látszódjon honnan - merre, mettől - meddig.

Hogy miért nem....
    Mert találtam a FALU ALKOTÓJÁTÓL egy ígéretes darabot. Ugyan a dejó alapján vannak fenntartásaim, de hát mégiscsak a falu készítőjétől van!
    Konkrétabban...
  • Oldgamer
    Nálam akkor lennél tökös sofőr Józsi, ha ezen a térképen a map használata nélkül megcsinálnál legalább három feladatot. :))))
  • Jóózsf István #4647
    Elvonási tüneteim keletkeztek. Kínomban újrakezdtem ezt a helyes kis pályát. Igazi tökös paszulyos! :-)
    Miután rögzítettem ezt a dejót észrevettem a húgyúbomon, hogy már több felvételem is van róla. Na mindegy.
  • RJoco
    Akit érdekel a MudRunner, az a Humblebundle verseny kategóriájában pár euróért beszerezheti.
    A SnowRunner a Humblebundle szimulátor kategóriájában kapott helyett. Az alapjáték 15€, mind a 3 éves kiegészítés +51€. Steam-es verzió.
  • RJoco
    Lehet, hogy a konkrét átszerkesztett megoldást kéne nekik betolni.
    Talán a copy/paste még megy nekik, ha már más nem is.
  • Jóózsf István #4644
    Eszembe jutott még egy nagyon butácska hiba, ami szintén bennemaradt a rilízben.
    A kisebbik új autóra lehet víz tartányt tenni szintén és ahhoz utána lehet pótkocsit csatlakoztatni. Igen ám, de ha a tartánnyal használjuk, akkor a vonószem hátrébb kerül kb 30 centivel. De a pótkocsi vonóháromszöge nem ahhoz, hanem az eredetihez csatlakozik! (Áthatol a textúrán!) Természetesen fel is hívtuk a fejlesztők figyelmét, hogy ez így esztétikailag nem túl előnyös. Nem is tartana kijavítani semeddig, minthogy én magamnak meg is csináltam.
    Természetesen leszarták. Úgyhogy majd lepődjetek meg...
  • Jóózsf István #4643
    Na azt a hibát sem azonnal javították! Szerintem csak jóval a kiadása után. De legalább leesett nekik a tantusz. Biztos a víz probléma is megoldódik kb a 12. fázisra, vagy picit később!!! :-)
  • eta32 #4642
    Nem kérdés,nem is azért írtam....tudom hogy szar a játékban....
    No megnéztem az ominózus fatelepet nálam most jól van....
    Fatelep kínálata 3 long logs....
    Sok defektet kaptam leginkább elsőt ezen a kocsin,de ilyet nem sűrűn...
    Tayga hátsó defekt...
    Ha egy úttal leszállíthatod ,miért is mennél többször...
    Rakomány nem volt rajt,de szerencsére menthető volt a motor még járt így egy csörlőzés talpra állította.
    Kicsi a rakás,...persze csak fél útig jutottam a póttal ,de így is jobb volt mint vissza menni teljesen újból...
    A karaván megy,a Ziksz ezért is a legerősebb...

• Jóózsf István #4641
    Jól emlékszel, de változott. Külön van szedve egy ideje. Vannak offroad trélerek a boltban, de gyáriak is megmaradnak és nem váltja át őket a mod, hacsak manuálisan be nem teszed az initial.pak-ba az "ort_vanilla_overwrite" fájlokat, amiket manuálisan kell letölteni a mod oldaláról. (Nem arról volt szó, hogy a régi oldal megszűnik márciusra?)

Endy!
    Csak egy adat azokhoz a pótokhoz: A zsámoly elfordulási szöge gyárilag: 50-50 fok!
    Nálam ez 170 - 170.
    Melyik a reálisabb? :-)

• eta32 #4640
    A nagy Azov-al (5 tengelyessel) szoktam húzkodni a piros gyári pótot.... ,na ott talán le is van hegesztve...XD.
    De azért "kínzom" vele magam, legyen valami kihívás is...na meg ahogy a forgó zsámoly "fordul" az ilyen jellegű pótokon az is meg ér egy misét ...de ezt Józsi barátom már korábbi években kifejtette...
  • Phara
    Off-road trailer mod mikor fent volt régebben úgy emlékszem a pályán elszórt trailerek-et is megváltoztatta. Vagy rosszul emlékszem? Mert most amiket találok mindnek betonból van kiöntve a felfüggesztése.
  • PagoX
    Nem tudom, emlékeztek-e a TDU2-re, amit nagyon sokan vártak, aztán egyáltalán nem sikerült olyan jól, majd a hozzá készített dlc még rontott is rajta. (Ugye ismerős). Utána a kiadó óriási leépítést csinált a fejlesztőcsapatnál, akik arra kérték a játékosokat, hogy a játékban lévő fotó móddal küldjenek olyan fényképeket, amellyel a szolidaritásukról biztosítják őket. A dolog teljesen fordítva sült el, mert nem tették zsebre amit a rajongóktól kaptak. A "megérdemeltétek, mert jól kellett volna dolgozni" még az enyhébbek közé tartozott. :)
  • Jóózsf István #4637
    Egyre mélyebbre süllyednek, amit nem értek, hisz szalad szekér! Csak kasszírozniuk kell és elvégezni a kötelező feladatokat, de olyan, mintha a fejlesztők lázadnának és direkt rossz munkát adnak ki a kezük közül. Na jó, de azt miért kell nekünk megkapni? Miért nem üti őket a vezetőség korbáccsal, vagy egyszerűen ne adják ki. Húzzák le a rolót és menjen mindenki amerre akar. Majd mi is találunk magunknak elfoglaltságot.
    De így ennek semmi értelme, hogy ilyen fossal tolják ki a szemünket,, mi meg fizetünk és rágjuk a kefét!
    (Figyeltétek, hogy nem használtam csúnya szavakat? Pedig indulatosan írtam. Mi van velem?!??!) :-)
  • eta32 #4636
    Ezért is teljesen felesleges a PTS szerver,na meg nem csodálom ha már a kutya sem tolja ott és jelenti a hibákat ...így teljesen értelmetlen...
    Mintha a készítők süketek és vakok is lennének a dilettantizmus mellett...
    HOL van a Víz a tornyokból?????
  • eta32 #4635
    Na meg az már vicckategória hogy a PTS-en ha belépek a játékba betöltés után nem jár a motor....
    Régen a rendes játékban is így volt.....
    Megkérdezném az idióta készítőket akkor ,miért kell már egy ideje azzal kezdenem hogy leállítom a motort....?????????
    Persze ha nem hardon toltám nem érdekelne de itt van nem kis jelentősége ....
    De lehetne még sorolni az idegesítő bugokat amiket nem hogy megszüntetnének hanem időről időre újakat raknak bele had szopjon a paraszt...
  • Jóózsf István #4634
    Ez most nem világos. Ha nem tudsz járni, akkor otthon vagy. Játszani nyilván tudsz, ha csak nem a lábaddal nyomkodod a billentyűzetet.
    A kérdés az, hogy: Miért arra találjak pályát, hogy videó készüljön belőle és miért nem azért, hogy játszhass. Játszani játszhatsz, hisz megjelent a 9. fázis, amit tudjuk, hogy megvettél!!! (Tudjuk melyik országban élsz! :-D)
    Szóval pontosan mit is szeretnél? (Komolyan kérdem!)
    Mod pálya természetesen nincs. Egyrészt, mert nem terem minden bokorban, hisz a 80%-ük csapnivaló fércmunka. Másrészt mert ami mégis jó, azt már mind kijátszottam és az továbbra sem működik, hogy kétszer egy pályát!
    Én örülnék a legjobban, ha lenne, mert elég szar a felhozatal unaloműzés terén.
    A TF2-őt likvidáltam örökre, mert elegem van az ottani hitegetésből. A mostani kiadásuk nem hoz szinte semmit, de tartozik hozzá fizetős rész is valami három-négy járművel. "...ANYÁTOKAT!"
    Az X4 legutolsó frissítését még el sem indítottam, mert nem kell a fájdalom!
    Itt meg ugye tudjuk mi a helyzet.
    Az Atomic Heart-ra kíváncsi lennék, de 24 - 36 - 40 péntz kicsit eltántorít ebben a fos világban. (Kenyérre is alig!)

Jajjj. Jut eszembe! A PTS mentést szó nélkül bevette rilíz, úgyhogy ezt a fázist nem kell újrajátszanom SZORRI!
  • RJoco
    Persze, mennyünk.
    De akkor már ne csak őket, hanem másokat is, mint a m$, meg CDPR, google, stb.

Hozzáteszem én most sok helyre nem megyek, mert eltörtem a nagy lábujjam.
    Úgyhogy jó lenne, ha találnál valami jó kis pályát a következő videóknak.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.02.28. 21:07:10
  • eta32 #4632
    osztom....de úgy is ők nyernének mi meg fizetnénk ahogy eddig is....XD.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.02.28. 18:35:23
  • eta32 #4631
    Nálam is 20.1 ír...XD.
    Azt a fatelepet még fel kell fedeznem még fekete arra még nem jártam...
    Majd kivi leszek rá...
    A javítással megint csak a konzolosok bugjait foltozták....a Pc-sek le vannak szarva.
    Már letettem arról hogy a menüben ne kelljen kotorásznom minden belépésnél hogy a kormány beállításokat újra és újra és újra beállítsam...
    A készítőkkel naponta addig csináltatnám ezt míg a kezük görcsbe nem rándul utána egy kalapáccsal ütném a kezüket míg éreznek fájdalmat...
    Hozzá teszem ez működött még a nyáron a nagy javítás előtt,de mint tudjuk az évek során hibát gyártani és újra előhozni na ahhoz nagyon értenek....
    Ja a betöltési idő megint nőtt....kapják be....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.02.28. 18:36:03
  • Jóózsf István #4630
    Büdös, rühes, tetves, szar, szemét banda!
    Mit szólnátok egy csoportos perhez ellenük?
  • Jóózsf István #4629
    Nem, nem, nem! Erről beszélek! Maine - USA - The Lowland pálya.

A rilíz nálam 20.1-es verziót ír. "Én vagyok hülye, vagy tükör görbe?" Nyilván ők is úgy értették, hogy 21.0 de ha ennyit nem lehet rájuk bízni, akkor mit is várunk ettől a csürhétől?
  • Oldgamer
    Eta!
    Igen, próbáltam másik járművel is. Semmi változás. Viszont a faanyagot hogy nem lehet felvenni, az inkább bosszantott. Meg a fuel jármű a mocsár szélén, melyet nem tudok birtokba venni, pedig nem feladat része annak kimentése/megjavítása/esetleges elszállítása. Raadásul az az egy kocsi van mely megszerezhető a játék feladat-listája szerint. Na mindegy, egyszer még valamikor nekiállok, mert maga a pályaszerkezet nem idegtépő, sok feladat sincsen ( 12 ) plusz grafikailag is nagyon tetszik, nálam ez is fontos momentum.
  • eta32 #4627
    Már tölthető az update....DDD.
  • eta32 #4626
    'Zhiravsk-al játszottam. Nem rémlik, hogy hibás lett volna, de nyilván nem foglalhatok állást úgy, hogy nem egy platformon játszunk. Az a darus hiba lehet, hogy általános. Folyamatosan játékról játékra fennál? Próbáltál járművet váltani? Hátha meggondolja magát. Illetve az a feneség ezzel az egész játékkal, hogy hiába tudod, hogy ott van, hiába van a daru hatósugarán belül, elég közel kell kerülnöd a járművel, mintegy AKTIVÁLNI a felveendő ojjektumot!"

Ezzel a darus hibával Amurban is találkoztam nem egyszer....
    Így szerintem általános,akkor szokott előjönni a megfigyelésem szerint ,ha közbe a feladatok között kotorászik az ember meg közbe járművet is vált ,vagy igazából mind egy is ,mert ez Bug...
    Eddig nekem csak úgy sikerült ezt megszüntetnem ha előjött ez a darus Bug hogy kiléptem a játékból és vissza.

"Apropó rönk hiba!
    Endy! Azon a pályán van egy olyan hely, ahol konkrétan nem lehetett felvenni "mind a három szál rönköt" hogy becsomagoljuk rakománnyá!
    Azóta sem derült ki, hogy ez ficsőr, vagy hiba! Nem vicc! Engem nemrégiben is kerestek meg a video miatt amit feljücsüböltem, hogy akkor most mi van?
    És akkor úgy is volt, hogy két helyről kellett felvenni az egyiken kettő a másikon egy szálat...
    Ami elég vicces, mert egy szál rönköt csak oldalfalas platón lehet békésen szállítani. (Nekem sokszor onnan is elvész! :-)
    Majd mondd már, ha találkozol ilyesmivel, vagy nagyjából bejártad és megvizsgáltad annak a régiónak az egyes pályáját. Természetesen rönk szempontból!"

Nos ide(gondolom a 3. évad 9 fázisára gondolsz Canadára) majd csak akkor megyek ha végeztem a mostani Maine régióval ,addigra csak kigyomlálják a hibákat benn...
    Itt meg sok a feladat így nem mostanában lesz a régió váltás ,meg ugye nem mindig tolom a játékkal ahogy időm engedi meg kedvem van hozzá...
    A rönk szállításnak az a titka hogy minél többet raksz egy kocsira NEM becsomagolva értelem szerűen és nem platósra hanem mondjuk az armatsura annál kevesebb esik le mivel megtámasztják egymást.
    Nyilván a long rönköket nem ,de annál is áll ez a verzió ,no meg többet felrakni kell rá és ha pár útközbe el is veszik még a végcélnál marad elég.
    Nekem eddig bevált többször is Amúrban is így logisztikáztam az összes rönkös feladatot le maximális sikerrel és elégedettséggel ,hogy nem kellett 3-4-5-6x ugyan oda szállítani ...ugyan azon az útvonalon...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.02.28. 08:31:32
  • Oldgamer
    ..." nem de laszarom..."
    :)))))))
    Nos, amit véghezvittél, az konkrétan egy tömegbaleset egy szerelvényre értve, egyfajta zsenilitásra utal. :)
    Tudom mit érzel, jártam én is így pl a Village első térképének egyik felén ( sejted hol szerintem ) mikor is a fékező autómat a pótom bebicskáztatta a betonút közepén, majd úgy megszorult a korlátok között, hogy az odairányított plusz 3-kocsim is megfeneklett a roncsok kimentésekor. 2.5-órámba telt míg rendezetem a soraimat. Furcsán hangzik, de erre az idegesítő momentumra még most is jól emlékszem, visszagondolva viszont már egy kellemes emlék a számomra. :)
  • Jóózsf István #4624
    Akarjátok tudni, hogy ennek mi volt az előzménye?
    Nem, de leszarom!
    42 percen keresztül küzdöttem fel azt a két csotrogányt a pótkocsira, hogy aztán annak a degenerált moddernek a jégpályánál is csúszósabb AUTÓPÁLYÁJÁN ez legyen a vége! Soha többe nem akarok hallani sem arról a parasztról! Elmebeteg barom!
  • Jóózsf István #4623
    Ezt magyaráztam a 4609-ben!
  • RJoco
    Az a helyzet, ha nem csak a szükségest teszed meg, akkor még a bőrt is lehúzzák rólad.
    Viszont a programozók dolga, hogy normális programot csináljanak. Na ez ugye elmarad. Ellenben az elektronikai eszközök működnek, ahogy kell. Persze van sok kivétel és ott is el lehet tolni, de mégis. A szoftverből eladnak 100 millió példányt és mindegyik egyformán vacak, míg a készülékeknél azért más a helyzet.
    Amúgy ez a hozzáállás nálunk is. És nem is csodálom. Először minden vackot megcsináltam. De csak tolták rám a többi és a többit és a saját dolgomat nem tudtam rendesen csinálni. Aztán közöltem, hogy oké, akkor jöhet a több lóvé, hamár fejfájást csinálnak nekem, nameg kell a sok éves tapasztalatom és tudásom. Hát azt nem lehet, jött a válasz. Így elkezdtem én is nemet mondogatni, meg, hogy nem az én dolgom. Egy rohadt eszközre 2 évet kellett várnom. Ott is csak akkor indult el valami, mikor megmondtam, hogy a meglévővel nem csinálok egy darabbal sem többet, mert 8 darab után úgy fájt a hátam, mint még soha. Aztán már ott voltunk a megrendelésnél, de a nagyfőnök cseszett aláírni. Aztán lelépett, mert volt jobb dolga is, így mindent aláírt. Most a kolléganőnek kellett volna olyan eszköz, de nem kap. Aztán amit csinál, az kritikán aluli. Részben ő tehet róla, mert nem képes azt mondani, hogy ezzel a cuccal az nem megy.
    Most akkor mégis, hogy álljon hozzá az ember? Többet nem akarnak fizetni, csak többet dolgoztatni. Eszközöket nem akarnak biztosítani, mert pénzbe kerül. Nem mintha nem lenne elég a cégnek, minden jelentésben egyre csak nő a cég értéke. Szóval marad a nyasgem és én vagyok a rossz, mert beintettem. Se mi mégis olyat gyártunk, ami funkcionálisan hozza az elvártakat. Ehhez képest a programozók... Hozzáteszem, hogy azért itt is lehetnek gondok a programmal...

Azt már én is észrevettem, hogy néha nagyon sokat számít a súly haladásnál. És sokszor inkább előnyösen, mint hátrányosan.
  • Jóózsf István #4621
    A világért sem mutatná meg hogyan teszi fel.
    Biztos ő is úgy van vele, hogy a daruzás unalmas és inkább nem mutatja!
  • Jóózsf István #4620
    Van olyan küldetés (csak mezőgazdász) amit kedvedre újra és újra megcsinálhatsz. Az egyik ilyennél van is egy kis bibi. Ha jól rémlik akkor az benne is maradt a játékban. Ugyanis, ugyanott kell leadni mindkét küldetés terményét, ami két-két raklap krumpli. Nem mindegy, hogy az első, vagy a második lehetőséget választod.

Más:
    Most néztem egy élő adást ettől az embertől. (Ő tesztelte kiadás előtt azt a régiót, amit nemrég játszottam) és statáltam kón, hogy mindig tanul az ember valamit. Az élő még zajlik ez egy korábbi adása. Abban a vas gerendákat is élére állítva szállítják, ami roppant praktikus és ha azt vesszük nem is csalás, hisz meg tudták csinálni a játék adta lehetőségekkel. Jó, persze egy oldalfalas hatos pót kellett hozzá, de az is legális. Azt nem mutatták, hogyan küzdik fel a platóra élére állítva a cuccokat, de talán egyszer majd az is látszik. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy én ezzel is bíbelődjek. Akkor inkább a rakoncás csaló félpót! :-)
  • Phara
    Belozersken megcsináltam az Experimental field majd a Like Hot Tomatoes q-et. Majd miután leadtam a 2 mintát újra feldobta az utóbbi küldit. De persze most már nem rakta ki a mező szélére őket. Ez mi? Megint szántani kéne megpróbálnom v mi a rák? És leadáskor úgy nézett ki mintha több fázisból állna a küldi, de a küldetés oldalon ez egyáltalán nem is látszik. (fura is volt)
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2023.02.27. 16:23:29
  • Jóózsf István #4618
    Igen az nekem is fáj, hogy nem tudok ráfeküdni a gyors előre gombra.

A programozókat nem fogom védeni soha. DE... Szerintem globálisan van gond az emberek hozzáállásával! Mindenki ráment erre a "Csak és kizárólag a szükségest tesszük meg." Olyan, hogy szívességből, vagy becsületből már nem létezik.
    Nálunk a cégnél vannak ilyen jelmondatok:
    Nehogymá' én...!
    Ilyenkor...? (Ez általában fél - egy órával a fájront előtt szokott elhangzani!)
    Persze erre a vezetőség jócskán rászolgált, de sajnos a "nem az én dolgom, de megcsinálom, mert különben kínszenvedés az egész..." -ek nélkül már tényleg behegeszthettük volna a kapukat. És nyilván ez nem csak ami kis mikroközösségünkre vonatkozik. Ezt látom az egész világban!
    A 16 - 12 magos processzorok még annak jegyében születtek, hogy: "Haladjunk, hogy minél előbb a Marsra érjünk." Most meg a "Lelassult a föld, valaki lökje meg" van.

A Tátrára visszatérve. Az azért volt rajta a vasgerenda, mert azt a kilométer hosszú pótkocsit azzal kezdtem húzgálni "BECSÜLETESEN" és kellett a ballaszt a tapadáshoz. De amikor rájöttem, hogy nagyon nagy szívás lenne fellogisztikázni a három roncsot rá, akkor elővettem gigadarut. És azzal is húztam vissza a teli pótot.
  • RJoco
    Gondoltam, hogy a végén csak unalmadban szórakozol. El is tűnt az acél a Tátráról.

A vágást megértem. Nincs egy normális program, ami normálisan megcsinálná.
    Itt a 16 magos procim és amikor azt látom előrejelzésnek, hogy lassabban készül el a videó vágása, mint a hasznos hossz, akkor fogom a fejem. És akkor vagy csak összefűzök kettőt-hármat vagy épp kivágok részeket vagy mind a kettő, de semmi extra nem kerül bele. Se szöveg, se effekt, semmi. És mégis egy hulladék az egész. Le kell szoknom a csúcskategóriás cuccokról, mert nincs semmi értelmük. Nincs ami kihasználná őket, mert a programozók még nincsenek azon a szinten, amit a hardver tud. És ahogy kinéz a világ, jó sokáig nem is lesznek azon a szinten.
  • RJoco
    Itt németben ki lehet hívni a rendőrt, ha úgy van. Ha saját házban fúrsz, az nem fog érdekelni senkit, mert nem olyan hangos. Ha viszont van falszomszédod...

Nekem nem is a hosszú videóval van a bajom, hanem, hogy a yt nem hajlandó jobban előtölteni, mint 8s. Az meg a pörgetéshez kevés.
  • Jóózsf István #4615
    Igazad van. Nekem is eszembe jutott. De az már legyen az ő baja. Vagy elkérheti a fájljaimat is! :-D A nagy daru nincs módosítva. A hordozó jármű az igen.

Nem felejtettem el. Addig csináltam, amíg be nem adta a jutalmat. Ezek két küldetés romjai voltak. A leszállítás végén csak majomkodtam, hogy megjavítom és leállok velük a pótról.

Direkt nem zártam la a forgózsámolyt, mert úgy nincs benne semmi érdekes. ÚGY A HÜLYE IS TUD TOLATNI! Csak ugye elszerencsétlenkedtem, mert túl közel mentem a díszlet autókhoz.

Nem is akarok én másfél órás dejókat csinálni, csak mindig belefeledkezem. Az meg, hogy melyik lesz érdekes, melyik nem, háááát a jóisten sem tudja. Vágni kellene, de mint említettem volt: SOHA!
    De most úgyis kifogytam a pályákból. Egy darabig ez a veszély nem fenyeget minket.
  • Oldgamer
    Józsi!
    A daruskocsi valóban az egyik legjobb lehet minden szempontból, ez világosan látszik.
    A módosított kocsikat sokszor elfelejtem, hogy azokkal élvezhetőbb lehet ezt a játékot űzni, miközben ahogy Jocó is megemlíti, a valóság sokak számára hamar visszaköszön. Persze aki megszokta az alapgépek milyenségét azoknak ami nincs, az nem hiányzik. ;)
    Semmi gond a feltöltésekkel, talán a hosszukat érdemes lenne megrövidíteni, vagy csak egyes érdekesebb, tanulságos részet feltenni. Sok esetben másfél óra vidinézés nem fér bele az időbe.

Jocó!
    Nofene, németben nyomod az ipart!? Jah, nálam pont tegnap vasárnap fúrtak faragtak tőlem nem messze, természetesen vasárnap. Nem jellemző, de van egy család akik aznap aktivizálják magukat általában. Hiába szól nekik az ember, csak mosolyognak. Aztán következő hétvégén újrakezdik. Gondolják szenilis vagyok...
  • RJoco
    Az a baj az ajánlásoddal, mint a videókkal is.
    Te még a mod-ot is módosítod, hát még az alapjátékot.
    A kedvenc Tátrámnak, amit a végén olyan szépen leejtettél, nem 880L-es a tankja.
    Az szép látvány, ahogy a gépeid a pótokkal haladnak, de aki nem tudja, hogy az összes módosított, még a módosítottak is, az nagyot csalódhat, mikor kipróbálja és nem érti, hogy neki miért nem úgy megy? Nem érti, hogy a Tayga-ból miért fogy ki az üzemanyag 20 perc alatt? Vagy a daru miért olyan vacak?

Az a szerencsétlenkedés a tolatásnál, hááát.
    Nem is értettem, hogy mi a fene baja van annak a pótkocsinak? Meg, hogy miért nem kapcsoltad pivot-ba? De aztán megjavult. Bár ahogy néztem, mintha elfelejtetted volna, hogy csak 3 kocsi van rajta és mind a hármat leszállítottad már.

Asszem azért kezdtünk el videókat feltöltögetni, hogy mutogassuk egymásnak. Sokkal egyszerűbb, mint regényeket írni és bízni abban, hogy a másik jól el tudja képzelni.
  • Jóózsf István #4612
    Ez egy harminc másodperces dejó akart lenni. És a címe lehetett volna az, hogy Béna Balf.sz.
    Szóval elk.rtam és már annyira belefeledkeztem, hogy hagytam az egészet. Amiért megosztom, az a végén levő bemutató. Ha daruzni akartok akkor ezt bicajt ajánlom! Nyilván nem a köteg deszkához!
  • Jóózsf István #4611
    Itt sem illik már vasárnap zajongani, mert hamar elvágják az ember torkát!

Soha a büdös életben nem fogok videót vágni! Ezt megígérhetem. Ha nem nézi senki, akkor nem fogom feltölteni.
    Azt sem értem miért kezdtem feltöltögetni. Azzal áltatom magam, hogy hátha kedvet csinálok a játékhoz...