6011
  • Oldgamer
    Jocó!
    Fejhallgatóval játszol? Azért kérdezem, mert azon sok olyan halk szösszeneteket is lehet hallani, amit sima hangszórókon abszolút nem. Már nem is tudnék tv hangszórókkal játszani. Igaz a mostani tévém hangtechnikája kíváló, de akkor sem. Ezt a tűz pattogása miatt jegyeztem meg egyébként. Én is hallom, igaz egy másik pályán...azaz hallottam. ( Paradise w.. ) Továbbra is hiányzik a mod listából. Hogy szakadnának meg! Most emiatt kicsi szünetet tartok, de jó olvasni a szakértői írásaitokat a játékkal kapcsolatban. Igazi fanatikus SR rajongók vagytok. :)
  • RJoco
    Köszi a tippet!
    A garázs nem tudott semmit, nekem meg a raktárban kevés volt a platós verda, a tuning Tátrát meg nem akartam használni, így Banditáztam egy nagyot. Semmilyen módosítás nincs a kocsin. A daruval egész hátra tudtam nyúlni a pótkocsi fölé, amin eléggé meglepődtem, de gyári van rajta.
    És akkor a lényeg itt tekinthető meg.

A felfedezésnél láttam valami nagyon cukit:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cica a háztetőn

És világít a szeme a sötétben

• Jóózsf István #4808
    A nyolcadik fázisban konkrétan torony iránt lehetett közlekedni. Nem is értem minek raktak a pályákra utakat.
    Tényleg nem rémlik, hogy pattogott volna a tűz!
    Ha elfogadsz egy kis rontást, vagy inkább tippet:

Az első pályán a raktártüzekre érdemes rámenni!
  • RJoco
    Tudom, hogy elcsaltad. Mindent elcsalsz és átírsz. Aztán elfelejted :))
    Egyelőre csak a tankkal mentem ki és felfedezgetek. Úgy tervezem, hogy nem használok mod kocsit. A tuning tátra még fenn, de első körben nem akarom előszedni. Annyira nem rossz a terep. A pótoknál majd meglátom. A gyáriak alapból nagyon gázak, de először megpróbálom azokkal.

Közben rájöttem, hogy mi volt az igazán nagy baj, azzal a nagyon egyszerű pályával. Sehol nem volt egy bukkanó, egy gödör. Nem csak az úton, de az erdőben sem. Azért ez a kanadai terep sokkal izgalmasabb, de mégsem olyan vészes. Legalábbis eddig.

Tudom, hogy te halkan játszod a játékot, de az komoly, hogy a leégett erdőben még ropog a fa a tűztől? Tisztára olyan hangeffektek jönnek, minta valaki begyújtott volna a kazánba, kandallóba vagy éppen nyársaláshoz készülne. Nagyon gáz.
  • rebekakocsis
    megnézem, köszi.
  • Jóózsf István #4805
    Persze, hogy nem. Mazochistáknak kifejezetten kötelező!
    Azt majd meséld el, hogy hányszor fordultál a vízért. Minthogy én elcsaltam a dolgot!
  • RJoco
    Akkor annyira nem is vészes.
    Majd ragasztok egy cetlit a dudára, hogy el ne felejtsem :))
  • Jóózsf István #4803
    Addig nincs baj, amíg a megtöltött tartányos póttal egyenesen odamész a helyszínre és ott kiengeded. Át is mehetsz vele a másik pályára!
    Akkor van baj, ha megtöltöd és kilépsz a játékból, vagy átugrasz egy másik járműbe egy másik térképen. Ha ugyanazon a térképen ugrasz egy másikba, az se baj.
    Valamint a járművekre szerelt tartányos felépítményekkel egyáltalán semmi baj sincs. Mindez csak a pótkocsikra igaz!
  • RJoco
    Majd úgy csinálom, mint a krumplival.
    Odaviszem a tartálykocsit. Ha locsolnak, locsolnak, ha nem, akkor VESSZENEK A TŰZBE!
    Ilyen játéknál nincs motiváció a "minden áron 100%-ra" teljesítésben.
  • Jóózsf István #4801
    Jössz tüzet oltani?
    Megküzdeni az elpárolgó vízzel és az üres hiába megépített víztornyokkal?
    Ha jóindulatú akarnék lenni, márpedig miért lennék az a mai világban? Akkor azt mondanám, hogy várd meg az első javítást, de mivel eddig is leszarták a hibákat a kilencedik fázisban és hunyorogva - káromkodva teljesíthető, így... :-)
  • RJoco
    Végre elhagytam Glades-et.
    Crossroads-ban szerintem utoljára csináltam meg azt a területet, amit elsőre kellett volna. Konkrétan a garázs melletti szántóföldet.
    Ezen a területen 3 szántóföld van. Ebből 1 adott krumplit, amit viszont a contract nem fogadott el. Így ez ottmaradt.
  • Jóózsf István #4799
    Bocsánat! Bocsánat! Bocsánat!

Azokat az értékeket felejtsd el!
    Rájöttem, hogy tulajdonképp nem is foglalkoztam az Ank futóművével, csak ÉRINTŐLEGESEN!!!
    Ezt most egy óra alatt rittyentettem.

<Suspension
    Height="0.25"
    Strength="0.018"
    WheelType="front"
    BrokenSuspensionMax="0.15"
    SuspensionMin="-0.7"
    SuspensionMax="0.7"
    Damping="0.5"
    DeviationMax="0.1"
    />
    <Suspension
    Height="0.25"
    Strength="0.011"
    WheelType="rear"
    BrokenSuspensionMax="0.15"
    SuspensionMin="-0.7"
    SuspensionMax="0.7"
    Damping="0.5"
    DeviationMax="0.1"
    />

De mindez kevés ehhez!
    Mert ezen nyomtáv szélesítés is van és nem gyengén helyeztem át a súlypontját.
    Most, hogy babráltam megint, felfedeztem egy érdekességet. Mivel nem lehet cserélni a katonai változat felépítményét, annak külön nincs is súlya. Illetve együtt értendő az alvázzal. (A fülkéjének van.)
    Ez csak azért érdekes, mert a civil változatéval megegyeznek azok az értékek amik az alvázra és a fülkére vonatkoznak, de ott a különböző felépítményeknek van saját tömegük. Itt is tetten érhető a fércmunka...
  • Jóózsf István #4797
    Az pont nem annyira a futóművön múlik. Ugyanis a futóművén én speciel lágyítottam. Az Ank-nak a legnagyobb baja a rossz súlyelosztás. és a keskeny nyomtáv. Ezt mindkettőt a fő fájljában lehet módosítani. A damping-nak annyiban van hozzá köze, hogy azt is rosszul állítgatják be a fejlesztők. Túl kicsi az érték. Azt már feszegettem itt a napokban, hogy az tulajdonképp a "lökésgátló" értéke. Minél nagyobb az érték, annál kevésbé engedi feldobni a járművet a levegőbe. Tehát, elméletileg lehet köze a boruláshoz akkor, ha egyik oldalon megdobja egy kisebb szikla a kereket és az meg lök egyet a járművön. Ha az érték megfelelően van beállítva, akkor csak simán berugózik a kerék. De sajnos ehhez az is kell, hogy a rugóerő is jól legyen beállítva, ami meg túl erősre van állítva gyárilag. Tudod mit...
    Ez az én civil Ank-om (A katonai verzió gyakorlatilag ugyan ez!) AKTÍV futóművének az adatai. (Azt hittem jobban belenyúltam, de nem olyan vészes.)

<Suspension
    Height="0.25"
    Strength="0.04"
    WheelType="front"
    BrokenSuspensionMax="0.25"
    SuspensionMin="-0.6"
    SuspensionMax="0.6"
    Damping="0.5"
    DeviationMax="0.1"
    />
    <Suspension
    Height="0.18"
    Strength="0.045"
    WheelType="rear"
    BrokenSuspensionMax="0.25"
    SuspensionMin="-0.6"
    SuspensionMax="0.6"
    Damping="0.5"
    DeviationMax="0.1"
    />

Hátul még pont, hogy erősítettem is. Amit magam sem értek, de valamiért így csináltam...

Jocó!
    A plató (felépítmény) fájljában módosítottam!
    Tudod a demencia!
    Ezt miért is írtam? :-)
  • rebekakocsis
    Egy kérdésem lenne, van ez a ank gyöngyszem, kedvenc lenne, ha nem billegne, mint szarka a dögön. Hogy kellene átírni a futóművet, kevésbé hajókázósra? A damping érték lenne a megoldás?
  • RJoco
    Látszott is, hogy nem tudod, mit akarsz :)
    Ezt most a nagy autók fájljából törölted vagy a plató fájljából?
    Ha az előbbi, akkor a nagy autók hogy haladnak most keresztül a lombokkal teli erdőn?
  • Jóózsf István #4795
    Csak erős idegzetűeknek, mert nagyom béna voltam! Valahogy zsibbadt vagyok ma reggel, pedig még be sem vettem a marék xanaxot! :-)
    Annira tudtam!
    A megoldás pedig.: NoFoliageCollisions="True" -ról "False"-ra. De nem is értem, hogy minek bele ez a sor. És, hogy a nagy teherautók kerekeinek mi köze a lombozathoz!?!?!
    Valószínűleg ugyanez az eredmény, ha simán csak kitöröljük.
  • RJoco
    Érdekes.
    Viszont amúgy sem nagy verdák szállítására van.
    Ellenben van egy olyan, ami nagy verdákhoz lenne. Csak az is kicsi sokszor. Viszont érdemes lenne megnézned a fájlját, hátha ki tudsz belőle bányászni valamit, amit átültethetsz ebbe.
  • Jóózsf István #4793
    Próbáltam rá felállni egy másik Royal-al és nem vette figyelembe a kerék a platót. "NINCS ÜTKÖZÉS" mintha ott sem lenne. Aztán a nyolcszázassal is megpróbáltam, az meg simán felállt rá.
    Majd belenézek a fájljába. Szerintem csak a scout kerekekre írtak KOLLÓZIÓT!!! Ami elsőre hülyeség, mert ha a platóval nekitolatok valaminek, akkor is koppan. Szóval van egy kis navazze benne!
  • Llajti
    Magyaritasok.hu-n, felülírós módszerrel fog menni. Szinte mindent lefordítottam eddig, küldik, teherautók, térképek, fejlesztések, stb. coop hiányos.
    Utoljára szerkesztette: Llajti, 2023.03.19. 11:39:39
  • RJoco
    Pont ez a plató bugzik nálam, a tátrán, ha árut szállítanék rajta. Pedig van, amikor megy. De általában úgy beremeg, hogy a verda a levegőbe száll.
    Vicces volt a végén ahogy a jeep ott maradt a levegőben. Ennyi év után sem tudták rendesen megcsinálni. És soha nem is fogják.
  • Jóózsf István #4790
    Minden frissítéssel feladatot is hozzátesz. És ha nem lennék annyira figyelmetlen, akkor nem csinálnék hülyét magamból. (Talán)
  • RJoco
    A reptérnél csak egy megmunkálható terület van. Összesen 10 krumpli kell, 8+2.
    A haladással nincs gondom. De ezért jó, hogy törölni lehet a fájlt és visszaáll alapállapotba.
    Bár a K-7-esek szerintem nem cseszik annyira szét, mint a K-700-as.
    3 trakeszt is használok. Az aratón van a 8 gumi. Annak úgysem kell annyira kanyarodnia, mert előre egy csík, majd hátra egy csík módszerrel aratok. A másik kettőnek viszont jól kell fordulnia, azok 4 gumisok.
  • Jóózsf István #4788
    Ez az a föld, ami a reptérhez van legközelebb?
    Esetleg azt a feladatot csinálod, amikor tízet kell leszállítani?
    Mert akkor ezen a földön vettem észre, hogy a déli részén egyre nehezebben tudtam haladni a traktorral, mert egyre jobban szét volt cseszve a talaj.

Llajti!

Na, ebből én kiestem.
    De drukkolok neked! És köszönjük a törődést!
    És amúgy hogy terjeszted a fordítás fájljait? Készítettél mod-ot, vagy felülírós módszerrel?
    És miket fordítottál le? Csak az alapokat, vagy mindent, beleértve a küldetéseket is?

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.03.18. 22:46:04
  • Llajti
    Sziasztok!
    Lassan elkészül a SnowRunner fordítása, de szükségem lenne segítségre hozzá. Hosszú a játék, én csak az alapjáték első két térképcsomagját (Michigan, Alaszka) tudtam végigjátszani és letesztelni, illetve co-opot egyáltalán nem. Ezért a segítségeteket kérem tesztelőként. Aki vállalná, jelentenie kellene minden angolul maradt feliratot vagy hibát képpel és leírással (mit jelenthet, hol jelenik meg, stb.), esetleg videóval. Írjatok privit vagy emailt.
  • RJoco
    A lassú haladás nem segít. Más irányban kell haladni, akkor beveti.
    A másik térképről hozott krumplit cseszik elfogadni. Ha innen viszem, akkor beveszi.
  • RJoco

Ami a képen látszik, hogy a szürke rész be van vetve, a sárga nincs. Annak is látszódnia kellene a képen, hogy körkörösen haladok. A jobb oldal szép szürke, a bal oldalon viszont valami nem stimmel.
    A megmunkált földterület közepe alacsonyan van. Valamiért a bal oldalon a dombon felfele haladva nem vetett. Kereszt irányban dolgozott valamennyit, de már macerás volt a manőverezés.
    A végén viszont azt vettem észre, ha nem Low+ sebességben haladok, hanem Low- sebességben, akkor vet. Végül sikerült bevetnem. Aratásnál már nem volt ilyen gond.

Ennek ellenére a korábban a szállítási pontra vitt krumplit nem fogadta el. Úgyhogy elmentem ezért a kettőért, de úton a célba sajnos úgy bebugzott a kocsi, hogy mérgemben altfnégyeltem.
  • Jóózsf István #4784
    Ennek semmi köze a szerkesztett kocsijaimhoz! Ez a pálya béna!

Úgy érted, hogy a mod szerkesztőt futtatod PS-en? Nem túl valószínű.
  • RJoco
    Értem, hogy mi a gondod a pályával.
    A szerkesztett kocsijaid itt értelmét vesztik.
    Bár tény és való, hogy némileg több akadályt is elszórhatott volna az utakon, de pl. az agyonkavicsozott aszfalt nem hiányzik.
    Viszont egy-két tócsa, útmegmunkálás az tényleg hiányzik.
    Ezen a pályán talán még mocsár sincs.
    Viszont jó sok lóvét lehet keresni és a járművekkel sem spórolt.

Oldgamer: Vagy egy olyan mondás, hogy aki nem tudja csinálni, az tanítja. Ha már nem tudsz mod pályán játszani, csinálj egyet, amit elfogad a PS Store is.
    Amúgy van pályaszerkesztő PS-re vagy az csak PC-s kiváltság?
  • RJoco
    Úgysincs jobb dolgom (kedvem), megnézem.
  • Jóózsf István #4781
    Akkor pont a lényegről maradtál le. Addig volt érdekes.
    Azt akartam bemutatni, hogy milyen, amikor egy lelkes amatőr odaszabadul a pályaszerkesztőhöz.
    Nézz bele a későbbi részekbe. Akár csak pörgetéssel is. Érzeni fogod, hogy amikor ajánlok egy pályát, az miért van és ha nem ajánlok... Nos arra ez lenne a példa!
    Hogy polkorrekt legyek: Lehet, hogy valaki ezzel is el tud játszogatni, de ez nem az amire azt mondjuk, hogy JÓ PÁLYA!
  • RJoco
    Két és fél percnél nem bírtam tovább. Ezt még nézni is szőrnyű. :))
    Ilyet normális ember nem tud csinálni a játékban. De te a normális fölött állsz :))))))
  • RJoco
    Azért a bankok sem szoktak ám olyan rosszul váltani. Bár tény, hogy visszafele nem szokott jönni a pénz, mindig forintosítunk.

Mi rokonokkal szoktunk szállíttatni. Van a környéken tesó, unokatesó is. A szülők meg otthon. Valaki mindig megy, jön.

@Oldgamer: Érdekes amit írsz, mert az emag (edigital) egy elég nagy cég sok üzlettel, hivatalos eladók. A garanciának ott is érvényesnek kell lennie. Én rengeteget rendelek neten. Az ebay-es eladókkal néha van némi gond. Ilyenkor kapnak egy negatív értékelést. És mindjárt normálisak lesznek. Legalábbis azon kevesek közül a legtöbb, akik megpróbálnak sinkofálni.
    Rendes boltokkal eddig sosem volt gondom.
    A monitor nem annyira ritka, tegnap csak 3-at adtak el. Korábban kifogyott a raktárból is. Szóval eléggé kelendő, ráadásul nem is játékra tervezték. Az eladó üzlet 100 nap visszaküldési garanciát ad rá. Ami azért nagy szám, mert 14 nap a törvényes, sokan 30 napra hosszabbítják, de többre nem jellemző. És ami fontos, hogy nem én fizetem a visszaküldést. Egy ekkora monitornál az legalább 40€ lenne.
    Az említett bank valami kicsi vacak lehet vagy hitelintézet. Sosem hallottam róluk.

Akiknek gondja van az email címükkel: Először is nem kellene topic-okat szemetelni ilyennel csak azért, mert a moderátor nem adott azonnal választ. Aztán meg regisztráltok újra, ezt az acc-ot meg elfelejtitek. Ennyire egyszerű.

De ideje visszatérni a játékra, mert mindjárt jön eta ;)
  • Kicsizoli
    Én próbáltam írni moderátor fórumban pont emiatt válaszra sem méltattak.
  • chris0000
    hi. OFF csak ez egy aktív forum... vki tudja, h h tudom a fiókomat törölni? email cím változtatást nem enged, és a citromailes belépés már nem lesz aktuális ápr 14-től! így inkább csinálok egy másik fiókot ha lehet... thx. üdv.
  • Jóózsf István #4776
    Azért büntetem magam, hogy nektek ne fájjon annyira! :-)
  • Oldgamer
    Józsi!
    35-éve a legjobb barátom az illető, ő piszkál, hogy miért nem vásárolok kintről többet, kifizeti előre, majd rendezem felé. Szívesen segít! Sok minden hozott már nekem így kintről.
    Rendeltem már online házhoz termékeket, volt amelyikkel voltak gondok. Számla nuki, garancia nuku, levelekre nem válaszolnak. Jah, románoktól érkezett a cucc ( tablet ) pedig emag-tól rendeltem. Jobban bízom már a bolti vásárlásban, netről innentől kezdve nem rendelek. Annyit hozzáfűznék, hogy nem műszaki terméket merek rendelni online.
    Továbbá nekem nagyon jól vált egy illető, de ezt most nem részletezném. :)
    Viszont általánosságban igazad van amit írtál, vettem a lapot. Kivétel vagyok ez ügyben hidd el. :)
    Nem a 13.000 ft a lényeg, hanem irtó mérges voltam a kialakult helyzetre, miszerint pont akkor hanyatlik a ft, mikor kellene az euro. Dacból hezitáltam, de beláttam, nem késlekedem a vétellel. Mert lehet ennél sokkal rosszabb is a helyzet... egy-két banki csőd=láncreakció Lásd, már egy német bank is csődbe került. Azt hiszem Credit suisse. (?)

Jocó!
    Na akkor te sem a tömegcuccokat vásárolod, komoly összegű termékekben gondolkodsz! Pc esetében tudom, az isten pénzét is el lehet költeni. De megfontolt vagy ahogy olvasom tőled, ha jól megy a szekér ha nem..
  • Jóózsf István #4774
    És azzal, hogy átírtad INSTALLED-re KAPCSOLHATÓVÁ vált?
    Megmondom miért.:
    A Royal BM-ben egyáltalán nincs difizár. De az a sor ugyanúgy benne van (DiffLockType="Installed")
    Majd kipróbálom Ólvézzel, de nem akarom, hogy ólvéz legyen! Azt nem tudom, mitől lesz benne egyáltalán!?!?

Amíg el nem küldtem a hozzászólást támadt némi pozitív gondolatom:
    BOTSÁSKA! :-)

A műtét bonyolultabb volt, mint az ólvézes verzió. De semmi komoly.
    A White tuning mappájából átmásoltam a difire vonatkozó két fájlt a Royál tuning mappájába és a royal fő xml-jébe belemásoltam a White xml-jéből az ide vonatkozó passzust. (Két vagy három sor)
    MÉG CSAK ÁT SEM NEVEZTEM A FÁJLOKAT vagy a hivatkozásokat white-ról royal-ra!!!

Megint csaltam? DEHOGY! Szépen ügyesen elfáradtam az éjjel-nappali differenciálzár boltba, kértem a Royal-oz való difizárat, majd elvittem mindkettőt a szakműhelybe és beszereltettem.
    Hogy ilyen ficsőr nincs a játékban? A tiétekben nincs! Mert még nem fedeztétek fel a térképen!

Jocó!
    Azért azt se feledjük, hogy amikor a bankok váltják egy-egy külföldi vásárlásnál, vagy pénzfelvételnél a valutát, akkor nem igazán szoktak szemérmesek lenni.
    Én is látom az ajrós vásárlásoknál, hogy nem a közép árfolyam a jellemző.
    Persze lehet presztízs kérdést csinálni belőle, de 13 pengőért nem nagyon érdemes.

A másik: (Ez már nem neked szól! Azért nem címzem meg, mert mindenkire vonatkozik, aki került, vagy kerülhet hasonló helyzetbe.)
    Megveteted az akárkiddel külföldön a motyót. OK. És akkor? Annak el kell jutnia hozzád. Onnantól már csak kellemetlenség kellemetlenség után. Vagy neked, vagy minden érintett félnek.
    Persze-persze.: "Az neki nem kellemetlenség!" DE AZ!!! Hidd el!
    És akkor el is érkeztünk a lényeghez.: Miért is nem veszem meg itthon egy onlájn boltban és szállíttatom VALÓSZÍNŰLEG INGYEN oda ahova akarom???????? Mennyit ér meg egy-egy embernek a SZÍVESSÉG, hogy megveszi és eljuttatja hozzád?!?!?
    Mondom mindezt úgy, hogy Németországból szoktam rendelni kerékpáralkatrészt, mert onnan ha összerakatok egy pakkot, még mindig olcsóbb, mintha itt egy nem katolikus szatócstól venném meg! És mivel nekem nincs bankszámlám egy harmadik személyt is be kell vonnom. (És már az is kellemetlenség, ha szigorúan veszem!)
    De azt a boltból az otthonomba rendelem, vagy ha igazán jó fej akarok lenni és nem akarom szívatni a futárt, akkor a munkahelyemre.
    Nincs szívesség!
    Nincs sértődés!
    Nincs tartozás!
    Nincs rossz szájíz!
    ETC.
  • RJoco
    Értem én, hogy sokat akarsz spórolni, ki nem.
    Én is most egy monitort nézegetek. Mikor elkezdtem nézegetni, akkor 1589€ volt. Ma 1305€. És nem veszem meg (falba verem a fejem mosoly), mert azt mondtam, hogy meg kell várnom a hónap végét. A múlt hónapban 1700-ért vettem 3D nyomtatót és majd csak a hónap végén lesz teljesen rendezve. Ettől függetlenül éppen lenne rá, mert van elég megtakarított pénzem, de valahol meg kell húzni a határokat. A 4K-s 1250€-s monitoromat már megkapnám 950€-ért. Eladni csak nagy veszteséggel lehet. Úgyhogy bízom benne, hogy most nem döntök rosszul és áprilisra 1300 alá megy a kiszemelt. Vagy jön jobb.
    Viszont te gondolhatsz arra, hogy akik otthon veszik a PS5-öt, azok 420 forintos árfolyammal veszik. Ahhoz képest a mostani árfolyam valahol 400 körül van. És 550 alá nem valószínű, hogy menni fog. Ha jól emlékszem, akkor eleve emelt a Sony az alap 500€-os áron.
    Emellett jó sok évig tudod majd használni, nem úgy, mint a PC-ket. És eddig az a hír járja, hogy nem lesz Pro verzió sem belőle. Ráncfelvarrást már most is csináltak. Ha minden igaz, te már a kisebb hűtőt (könnyebb gép) és a kisebb csíkszélességű procit kapod. Vagyis ugyanaz a teljesítmény, mint nekem, de kevesebb hő és kisebb fogyasztás mellett.

A játék esetén nem tudom mi a helyzet. Mivel úgyis nemsokára megkapod, majd megírhatod.
    Szerintem a mod-ok oldalán jelezve kellene lennie, hogy milyen platformokon mennek. De még sosem néztem őket. Nem hiszem, hogy PS4 és PS5 között különbséget tennének.
    Én a Subnautica PS4 és PS5 verziója között nagy különbséget nem láttam. De a PS5 verziót csak annyira indítottam el, hogy megnézzem. Amúgy kijátszottam a PS4 verziót. Az is eszméletlen szép volt PS5-ön és OLED TV-n.
  • Oldgamer
    Köszi a tippet!
    Megveszem, nem nézem a garasokat! Haverom jön hó végén magyar honba, ha elhalasztom a vételt a segédletével, akkor várhatok hónapokat míg újra jön felém. Egyébként onnan kintről meghozatom a Snowrunner PS5 játékot, 25 eur, tehát kb 4-ezerrel olcsóbb mint itthon. Amiatt nézegettem ám az árakat ennyire, mert az elmúlt 2-hónap alatt ezzel a PS-vétellel 750.000 ft-nál járok majd amit műszaki eszközökre költöttem, észnél akartam lenni. ( tv+tablet+PS )
    Kérdésem: a PS 5-re a Snowrunnerhez valóban nagyságrendekkel kevesebb mod letölthető anyag van mint PS4 esetében? Esetleg van erről egy oldal ahol a listát elolvashatom?
    Illetve mit tudsz arról ( mert pc-s vagy úgy tudom...vagy az is? ) hogy a PS5 SR mennyivel szebb grafikailag mint a ps 4-es verzió? Sokkal?
  • RJoco
    15 feladat van még vissza a farmos régióban.
    Ebből 2 contract, amit nem tudok leadni, 6 pedig task, amiből egyet nem tudok leadni. És ahogy nézem, minden egyes megművelhető földet meg kell művelnem, hogy a task-ok teljesüljenek.
    A maradék 7 időfutam a 9-ből. Kettőt teljesítettem.
    Éljen!