6698
-
Teljesen érthető amit írtál és ráadásul még működik is. Nagyon köszönöm. -
eta32 #1517 Nos kezdésnek csak annyit, hogy ez már csak így van,én is magamtól kísérleteztem ki jöttem rá még anno megjelenés másnapján.....
Én szívesen segítek,mindenkinek ha tehetem,... még emlékszem rád az FS sg fórumból is anno.
Nem Szent írás de én így csinálom ,nekem bevált.
Itt találod a mentéseket.
Saját gép/Dokumentumok/My Games/ SnowRunner/base/Storage
Ezután látni fogsz egy hosszú betű-szám sort legfelül ez a mindenkori pillanatnyi mentés állásod amit a játék mindig ment.
Ha ezt mindig elmented (kimásolod egy az asztalon készített külön mappába) mikor kilépsz ,vagy épp olyanod van,ezen részét vissza másolva ugyan ide felül írva bármikor innen kezdheted-folytathatod.
Ha újbóli indításnál ( korábbi mentet állás vissza töltése után) rákérdez hogy a gépről szeretnéd é hogy betöltse-felülírja azt ami eddig előtte volt akkor arra kattintasz ez az első opció a másik a felhőből töltené vissza .
Nekem már többször is kellett használom ,és nagyon nem mind egy hogy 1-2 órám megy a levesbe vagy 1 napom ami lehet akár 7-8 is ...
Az alatta levő BackupSlots is erre szolgálna ,de az nagyon keveset és ritkábban menti az állást.
Pedig ez erre lenne hivatott. (ahogy az FS-ben is megszoktuk,csak ott ugye te magad a játékon belül tudsz menteni bármikor ,itt ezt az opciót kispórolták a játékból.)
De itt van úgy hogy naponta csak egyszer menti az állást.
Pl: ma többször is kiléptem és vissza de itt délben mentett egyet de azóta sem...így ezt nem javaslom.
Nem is értem az ebben levő koncepciót .....
Mondjuk: ma letoltam dél óta amikor a backupSlotsba mentett utoljára 4-5 órát és ez valami folytán elveszne vagy úgy döntenék hogy picit vissza mennék előbbi mentésre akkor téphetném a hajam hogy ennyit elvesztettem mind előre haladásban mint időben.....
Még annyit a végére ha vissza másolsz akkor nyisd meg a hosszú szám-betű sor mappát és úgy egybe kijelölve másold vissza a helyére felülírva ahogy korábban leírtam,
Remélem nem lett nagyon szájba rágós és talán érhetően leírtam.
Elsőre lehet "Kínainak" tűnik ,de nem nagy szám megcsinálni.....
Jó mentéseket
-
Kerestem megoldást a kézi mentésre, de csak anyázást találtam az automata mentés miatt. Azt hiszem azt megtaláltam hova teszi, de hova kéne tennem vagy mit kéne csinálnom vele. Erről senki nem ír a neten. -
eta32 #1515 Én majd most kezdem el őket begyűjteni (upgradet), de szerintem is egyedileg külön külön kocsikra van leosztva ,legalább is amit eddig találtam.
De majd aki már mindet begyűjtötte megerősít vagy cáfol ebben...
Ami a pótot illeti arra abból a vas szögacélból csak egy fér el ,de a hosszabbik pótokra rakhatsz ezekből 2 is vagy a kisebbekből tégla stb 4-et is.
-
eta32 #1514 Úgy látom ti párban jártok ,minden hétre be van egy ügyeletes warez osztva .
Most te vagy soron.....
A másik nagyokost elküldtem legutóbb...
Téged nem foglak, mert egy kalap alá veszlek benneteket így számomra csak karakterek vagytok a billentyűzeten....
Ha vissza olvasol hamar rájössz ki is volt....persze csak ha még megy....mert ahogy látom a vörös köd leereszkedett és nem látsz ki a sok lopott játékod mögül és csak vagdalózol össze vissza mint amelyik kisgyereknek elvették a kedvenc játékát.
" Most akkor büntiből nem segít itt senki, hogy mit is kell csinálni a letöltött nem steam-es DLC-kkel, amiket ki szerettem volna próbálni?"
Majd nem elsírtam magam....ez kb olyan 7 éves gyerek szintű megnyilvánulás volt,grat hozzá,ha még sokat gyakorlod menni fog ez jobban is....
Ő is a lopott játékára verte magát .
Picit erősebben fogalmaztam irányába.....
Futott is azon nyomban "anyuci pici kislánya" a modikhoz és elsírta hogy igen is, márpedig őt bántotta a csúnya bácsi pár keresetlen szót írt neki.....(hozzá teszem csak válaszolt az övére ,csak más szövegkörnyezetben tálalta)
Mire a profilomat le is tiltották....
De még mindig itt vagyok,a niknév mögött bárki lehet, így semmit nem ért el az illető ahogy te sem.
Nos akkor most te is mehetsz utána ,csak most saját magad ellen kérhetsz banolást...
Örök igazság, aki csórónak született az is marad....minden téren....
Na akkor jöhetnek a játékkal kapcsolatos hsz.-ok.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.10. 21:48:45 -
Papa51 #1513 Ezt mikor álmodtad, hogy nem tudtam vele játszani? Ne legyen már ekkora az arcod! 3 óra alatt végig játszottam ! És miért szólsz bele a nagyok dolgába? Ne oszd nekem itt az észt, mert nem vagyok rá kíváncsi! Megjátszod a nagy okost, mintha te soha életedben nem csináltad volna ezt. A steam előtt mit csináltál vajon? Nem volt játékod, vagy annyira kis senki vagy, hogy nem is éltél akkor még? Megvettél minden lemezes játékot? Hahaha ! Apuci és anyuci adott rá pénzecskét, te kis.....?
Te meg nyugodtan tapsikolj a társadnak másik nagy okos! A szabályosság mintaképei vagytok!
-
chris0000 #1512 ok :) csak arra gondoltam, h itt a garázsnál meg 1 van rajta...
egyébként egy kocsihoz külön kell megszerezni pl.: a suspension upgradet?
egyszer felvettem az 1500as kocsival de ha leveszem a garázsban, már nem tudom átrakni a scoutra… mert ott "lakatot" jelez. a scoutra nagyobb gumit szeretnék (all terrain, off road) de kéri a suspensiont… thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.10. 18:59:41 -
eta32 #1511 

-
komiki #1510 Ez gyenge szöveg.De jól tetted hogy letörölted,mert játszani nem tudtál vele,meg amúgy is lopott volt.Szép napot. -
Papa51 #1509 Mielőtt eldöntöm, hogy megveszek egy játékot vagy sem, ki szoktam próbálni, hogy megéri-e az árát! Mivel nem vagyok annyira tehetős, mint egyesek és meg kell fontolni, hogy mire adok ki pénzt! De már köszi,nem tartok igényt a segítségre, le is töröltem, nehogy a S.W.A.T kommandó fülön csípjen!
-
Kicsit keresgeltem, ezt talaltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a leghasznosabb info:
https://www.youtube.com/watch?v=SwK10iymrTE
a lenyege:
-a jatek fokonyvtaraban levo Config.xml -t kinyitni (jo lenne elotte csinalni rola biztonsagi masolatot)
-es ezt a reszt:
/>
<MediaPath Path="Media.zip" />
atirni ilyenre (koze tenni egy sort)
/>
<MediaPath Path="Media" />
<MediaPath Path="Media.zip" />
-csinalni a jatek fokonyvtaraba egy Media konyvtarat
-valahova kibontani az uj auto zip csomagjat, es a exet- inditva meg valahova "instalani" (valojaban csak meg jobban kibontja).
-ott ahova kibontodott, belemenni egesz az ottani Media konyvtarba, es a tartalmat atkopirozni a jatek fokonyvtaraban levo Media konyvtarba.
--------------------------------
vagy ez esetleg:
https://www.youtube.com/watch?v=BgibWlHIK6Q
---------------
ez egy szoveg, de nem valami hasznos:
How to install Spintires: MudRunner mods?
Thinking about installing some new mods but still not sure how to install Spintires: MudRunner mods? Don’t worry! It is extremely easy, just follow these six steps and you are ready to play:
Method 1:
Download the Spintires mod you wish to add to the game and extract the mods file.
After doing that, find Steam folder in your computer and open it. Your steam folder could be, for instance: C:/Program Files/Steam
As you opened the Steam folder, go this way: steamapps/common/Spintires
Check for the file ‘media.zip’ in the Spintires folder and open it.
After you opened the ‘media.zip’ file, just drag and drop all files or folders which you extracted earlier to the right places.
That’s it! It is so simple to install and use Spintires mods! Give yourself a try and you will never regret it!
Method 2:
Download the mod
Unpack the file using a programme (WinRar, WinZip, 7zip and etc.), you can also right click -> Winrar/WinZip…-> Extract files -> Choose the destination -> Extract
Place the files inside the correct folder
ENJOY!
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.10. 14:23:22 -
eta32 #1507 Nos én ennyit tudtam segíteni....
Mivel nekem 1 azaz egy játékom nincs ami nem jogtiszta, vagyis warez (illegális, lopott) letöltött....
Mindet megvásároltam,kb 50 vagy több,így nem értek azokhoz amik nem ilyenek.
De itt a fórumon tuti több is van akinek hozzád hasonló játéka van, gondolom majd ők segítenek.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.10. 10:27:19 -
Papa51 #1506 Köszi a tanácsot! 19 steam-es játékom van, most nem sorolnám fel, de ezért, már bocsi, nem adtam pénzt, ugyanis bármennyire olcsó, nem éri meg még azt az árat sem. Körülbelül 3 óra alatt lehet végezni az egész játékkal! És akkor lassú a menet!11 küldetés és azok sem valami nagy durranások! Most akkor büntiből nem segít itt senki, hogy mit is kell csinálni a letöltött nem steam-es DLC-kkel, amiket ki szerettem volna próbálni? Köszi mindenesetre!
-
flyinghigh #1505 Nagyobb tempónál nagyobb sziklába, szalagkorlátba vagy egyéb fix tárgyba akasztod a kereket és már le is ereszt, ha jobban elkapja akkor viszi a lengéscsillapitót is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A nagyobb tempó meg nyilván azért kell mert nem minden esetben a lépésben haladás a legjobb megoldás, pl van olyan hogy mocsárban vagy sziklás részen felfelé low- -ban nincs előrehaladás de low+ vagy high fokozatban meg elég jól leküzdi a terepet.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2020.05.10. 08:48:00 -
Jóózsf István #1503 Azt majd én tudom, hogyan kommunikálok az olyan értetlenekkel, amilyen te is vagy.
Most szándékosan bosszantasz a butaságoddal, vagy még ezredszerre sem fogod érteni amit mond neked az ember?
Kérj bocsánatot mindenkitől, amiért feleslegesen foglalod a tárhelyet! Kár érted minden bit! És a büntetésedet sem kell lerónod, mert már egyáltalán nem érdekel. Ez az utolsó millijoule amit rád pazaroltam! -
Jóózsf István #1501 Na akkor mondom.
Rebekatündérbogár! Azt én mondom meg, hogy melyik képet kell nézned! És én azt mondtam elsőre is és másodszorra is, hogy nézd az éjszakai farkasost!!! még be is linkeltem! A JÓ ÉG ÁLDJON MEG! Büntetésből leírod százszor, hogy; Azt csinálom amire utasítanak!
Sajnos szerencsétlen áldozatok vagyunk mind. Elkezdtem kísérletezgetni és erre jutottam:
A Step 310E Nem engedi
A tajgára már azt sem engedi, hogy egyszerre platóval és daruval szereljem. Pedig megesküdtem volna...! Ennyit az oroszokról.
Az amcsik:
Royal BM17 Nem!
White western Star 4964 Nem!
Éééééééés...
A GMC MH9500 Engedi!
És a Fleetstar F2070A Engedi!
Szóval kölcsönös bocsánatkérések közepette folytathatjuk tevékenységeinket, Kivéve Rebekát, mert neki más dolga van! ELLENŐRIZNI FOGOM!!!
-
eta32 #1500 Ja én is megcsináltam,de elsőre sikerült "túlteljesítenem".
Ledaruztam ,nem szabadott volna,majd elveszett...
Így indult a buli elölről...na ezért mentek én annyit így már nincs annyi és akkor szívás.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.09. 23:58:32 -
eta32 #1499 Figyelj elsőre is megértetem és el is hiszem neked miért is kételkednék benn.
Hobbiból miért is írnád és szívatnád magad ,ép elég hogy nem működik úgy mint másnál.
Gondolom a játék eredeti....????
így ezzel sem lehet gond.
Márpedig ha ezek ilyenek, akkor vannak itt érdekes dolgok.....van gond bőven. -
Újrakezdtem, most engedte. Köszi . -
RaKmaTakaTa #1497 A pakolásnál mutatja, hogy melyik áru hány egységnyi helyet foglal el. A kisebbek mint a pl. a bricks, concrete blocks, csak egyet-egyet, a nagyobbak mint az általad említett metal planks (és pl. concrete slab) kettőt, vagyis az utóbbiak egy normál platót teljesen elfoglalnak, de vannak 4 és 5 egységet elfoglaló áruk is, amikhez természetesen nagyobb, vagyis hosszabb pótkocsi kell. Pótkocsi vásárlásánál is látható, hogy hány egységnyi árut pakolható rája. :-)
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2020.05.09. 23:30:01 -
Jóózsf István #1495 Aktív volt a küldetés? Be volt kapcsolva a követése?
Előfordulhat, hogy ugyanoda kell letenni, ahol más esetben fel lehet venni valamit, ha nem aktív a küldetés, akkor neked lehet, hogy a felvételt ajánlotta fel, de valahogy át lehet váltani, hogy te lerakodni akarsz, csak fejből nem tudom. -
Jóózsf István #1494 Felejtsünk el mindent amit eddig beszéltünk!
Most hunyd be a szemed és képzeld el: Bármilyen teherautót, ha daruval és rakfelülettel szerelek, nem engedi felcsatolni a pótokat!
Menü, utánfutó felcsatolása, és azt az üzenetet kapom, amit a 1475-be beraktam!
Nem próbáltam végig az összes kombinációt, de nem is érzem szükségét!
Rebeka!
Rossz képet nézel!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.09. 23:10:06 -
chris0000 #1493 metal plankset miért csak kettesével engedi felrakni? 1-et kellett volna vinnem, de only 2... gondoltam nem terhelem mert ha elakadnék még nagyobb szívás...
a concrete blockot meg engedi... gmc9500 kocsira raknám... black river Michigan.. thx
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.05.09. 22:26:41 -
eta32 #1492 Nos simán lehet bug is ,sajna van benn rendesen,de ha többen is simán teljesítették akkor sincs garancia semmire.
Amit tudok javasolni kezd újra a küldit.
Vagy tegyél vissza korábbi mentést,talán akkor műkszik rendesen.
Még a Michigen is tág fogalom ,mert ott van 4 map....
,de mivel írtad hogy most kezdted ,feltételezem Black River map.
Na majd ránézek megyek úgy is vissza oda pénzért és kocsikért....
-
Köszi a reagálást. Mivel most kezdtem Michigen pályán járok ott nem műxik a warehouse-ben nem tudom lerakni. Néztem vidiket, mindenki simán unload és csóközön,ezért gondolom, hogy bug. A felület is megjelenik a felirattal csak nem reagál rá.
Utoljára szerkesztette: Endre, 2020.05.09. 21:30:23 -
eta32 #1490 Nagyon nem néztem végig az összes küldit mivel 3 régióban 3-4 térkép van tuti ilyen lost konténeres is van több ,legalább is rémlik hogy többel is találkoztam-láttam de hogy találjuk ki pontosan neked melyikkel van gondod.
Így segíteni is lehetetlen.
Ha lehet pontosan hol melyik merre ,akár képpel illusztrálva.... -
eta32 #1489 Ha Steam-es a játékod ,nincs különösebb teendőd.
Megveszed a DLC-ket letöltöd és az benn lesz a játékban nincs más teendőd mint használod őket a játékon belül.
Ha ajánlhatom Az összes modot a Steam műhelyből töltsd le így semmi gondod velük automatikusan látni fogod a játékon belüli felületen ahogy kiválasztod a térképeket és a járműveket.
Ha frissítés jön rájuk is egy adott készítőtől azokat is automatikusan letölt.
Ennél egyszerűbb mod használatot még nem láttam.
Plusz ha a műhelyben kinézel valamit magadnak ott elég részletesen le van írva az adott modról minden képekkel vidikkel illusztrálva.
Hsz.okból is sokat meg lehet tudni mint értékelés csillagokat kapnak,persze ezek relatíve nem jelentenek semmit ,neked kell eldöntened mi az ami jó és megfelelő számodra.
A mod letöltésnél annyi hogy a "feliratkozásra" kell kattintanod és már tölti is.
Ha el szeretnéd távolítani ,bemész a műhelybe és leiratkozol róla és törli.
Ha segítség kell csak szólj 400 óra után már elég jól eligazodok .....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.09. 21:04:25 -
eta32 #1488 Szerintem nem maradtam le semmilyen lényegről....mert a lényeget a mostani hsz-ban sem írtad le csak részbe....
Előre bocsátom nem vitázni szeretnék ,segítő szándék vezérelt ,emiatt is írtam pontosan írd le melyik kamcsi,a pótoknál mindet kipróbáltam.
Ha abból a képből (tök sötét van és oldalról a többi is hasonló) pontosan ki tudnám venni és te leírtad volna könnyebb lett volna.
De mivel most azt írtad mindegy melyik kamion,már nyilván amire ezt a kombót rá lehet tenni.
Így egy hasonlót kipróbáltam, International Paystar 5070
Nos abban teljesen igazad van hogy hülyén van megoldva hogy a KCR után a platókat nagyon hátra helyezi az alváz végéhez képest és ezáltal a vonófej-szem is nagyon bent van a plató alatt.
Ezáltal amikor ráakasztod a pótokat amelyiknek rövidebb a forgózsámolytól előre álló rúdja annál sajna nagyon rövid hely marad ,a plató vége és a pótkocsi eleje között és emiatt nem is lehet velük érdemben fordulni....
Mivel mindet (mármint pótokat) kipróbáltam ,nem mind reménytelen.
A vibro, a sima oldalfalas platós(piros) ,a javitós(szervizes),és a tartályos pótok ilyen rosszul megoldottak....
A 4 tengelyes platós aminek az oldalán függőleges tartók vannak és a jármű szállító pót gond nélkül fordulnak .
De a lényeg most jön .
Ugye azt írtad többször is hogy nem lehet felakasztani egyik pótot se,nos el kell hogy keserítselek ,ez "nettó hülyeség" ez így nem igaz, nem helytálló a kijelentésed.
BÁRMELYIK pótot fel lehet akasztani és le is ,bármikor újra is felcsatolható bármelyik ezáltal vontatható .
Mint írtam is a szűk távolság miatt nehéz fordulni velük de ennyi.
Ezáltal el kell hogy fogadd nem a játékkal van a baj legalább is az enyém műkszik így ,de ahogy látom más hsz.ból nem csak nálam van ez így.
-
Sziasztok! Most kezdtem játszani ezzel a játékkal és van egy kis gondom. A lost container küldinél nem tudom lerakni a cuccot, az unload megjelenik aztán semmi. Próbáltam a daruval is letenni, de nem hatotta meg. Ez bug? -
Jóózsf István #1484 Lemaradtál a lényegről!
Abban az összeállításban, ahogy azon képen van... Tehát bármelyik teherautó KCR-el és rakfelülettel. Az mindegy, hogy lapos, vagy oldalfalas!
Mivel a daru miatt hátrébb helyezi a platót a vonószem meg marad a helyén, a játék nem engedi felcsatolni a sima pótot! Ez inkább ficsőr, de szerintem butaság!
Az életben olyan hosszú alváza lenne a teherautónak, hogy ez még beleférjen. Itt a játékban esetleg meghosszabbíthatná az alvázat automatikusan, amikor konfigurálom a járművet.
Szóval az számomra elfogadhatatlan, hogy egy darus-platós autó ne húzhasson egy zsámolyos pótot! -
Papa51 #1483 Sziasztok! Pár napja kezdtem el játszani a Mudrunner verzióval és szeretném különböző DLC-kkel, módokkal bővíteni a játékot. Segítenétek abban, hogy azok letöltése után hogyan tegyem bele a játékba, ha lehet, akkor lépésről lépésre? Vannak ugyanis játékok, amikbe kibontva kell belemásolni egy mappába, de vannak olyanok is amikbe zipp vagy rar változatban kell betenni. És persze a másik lényeg, hogy a játék melyik mappájába kell ezt tenni! Köszi előre is a segítséget! Üdv.!
Utoljára szerkesztette: Papa51, 2020.05.09. 15:20:36 -
Talaltam en is egy erdekes listat, rajta az orosz verdak eredeti nevei.
"Vágd defektesre valamelyik első kereket..." ezt hogy kell? :) Nalam serules is alig van. Ha a jutuben kinyitok valami realis orosz teherautos virgonckodast csak amulok es bamulok milyen kimeletlenul hajtjak oket, en meg a jatekban is kimeletesen banok veluk :) -
Yag #1481 Ja. G27es lehet hogy müxik. Én még OldScoolban tolom egy MS SideWinder-el ami Customban nem reagál. Így jártam ... Egyébként a világ minden szimulátorával preciziós és pontos, de ez ? Minek is. Na mindegy ... -
flyinghigh #1480 Vágd defektesre valamelyik első kereket rögtön fogod látni a változást pláne nagyobb tempónál.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2020.05.09. 12:42:35 -
eta32 #1479 Működik a kormi ,csak pici kompromisszummal ,G27,a semminél jobb... 
Mármint a kontrollernél vagy billnél...
Szerintem egy komolyabb javításra még jó pár hetet várni kell,főleg hogy minden fronton konzol PC van dögivel belőle....
No meg ebből is tuti több is lesz... -
eta32 #1478 Ha pontosan leírod melyik kamiont melyik póttal nem tudod összekapcsolni akkor szívesen megnézem ,most már engem is érdekel ,hogy ez általános bug vagy egyedi error... -
chris0000 #1477 én is így gondolom...még Michiganen vok mindig első térkép és már vagy 20 óra benne van... nálam nincs RECOVERY! :)
hányszor felborultam mert volt egy apró figyelmetlenség, egy kis árok, kő ami kibillentett... aztán lehetett gondolkozni, h egyáltalán mivel tudok odamenni menteni... vagy ha, be vagyok süllyedve a sárba és megint menteni kell... de ez így az igazi... nincs mentés játékon belül.. -
Yag #1476 Szóval, kijött még egy Pach, de ebben sem volt kormány beállítás. Tehát kettőből semmi. Alakul.
SnowRunner Patch Notes - 1.2 Hotfix
Egy Steam-en kívüli áruházban is le van occsózva a Spintires. Ha valakinek még nem lenne meg ... HRK - SPINTIRES
-
Jóózsf István #1475
Én láttam, hogy be van süllyedve! Úgy oldottam meg, hogy nekitolattam IZOMBÓL. Néha a józan ész kevés ebben a játékban! Kell az agyatlanság is!
Nohab!
Állhatok akárhogy a pót elé. Mindig ezt kapom:
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.09. 10:14:11 -
RedRiot #1474 "Ilyenekkel eddig nem találkoztam,de az aszfaltba elsüppedő póttal már igen."
Ilyenbe egyszer futottam bele, de elég bosszantó volt. Michigan első mapon volt egy három részes küldi, az utolsó fuvar az volt hogy a hegy tetején lévő gyárból kell lehozni egy odakészített speciális pótot, valami böszme nagy alkatrésszel. Na az alá nem tudtam betolatni a vontatóval mert a lábak amin a tréler eleje állt vagy 30 centire be voltak süllyedve az aszfaltba. :/
Nem volt nagyon feltűnő (mert a kerekek nem voltak besüllyedve csak az eleje) ezért először azt hittem hogy rossz forgózsámoly (vagy mi a szar az amire a trélert akasztják) van az autón, ezért visszamentem a garázsba. Nyilván így sem lett jó. Küldi restart és akkor már rendesen spawnolt az a nyamvadt tréler. Így háromszor kellett nekifutnom. :/