6707
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Cooi11, ja hogy te a Mudrunnerral jatszol? Azt hittem a Snowrunnerral, mert most az a tema porog jobban. Persze a forum cime Spintires, igy egy kalap alatt kicsit osszekuszalodnak a temak, de sebaj.

Szoval roviden: ha kinyitod a terkepet, azon lathatod mi hol van. Eloszor nyisd ki a garazsokat, megfelelo mennyisegu garazspontot kell odahordani (ezek lehetnek potkocsikon, vagy felepitmenyen. Ha mar egy garazst megnyitsz (es van meg tobb megnyitnivalo is az adott terkepen) akkor kedved szerint valogathatsz a megnyitott garazsban hogy milyen garazspont rakomany van kedvedre.

A jatek fo celja az hogy a LOG KIOSK-bol elegendo farakomanyt (8 pont erteket) hurcolj a LUMBER MILL-ekbe. A felrakodasnal ki tudod valasztani az autodnak megfelelo hosszusagu rakomanyt (mas hosszusagut nem enged felrakni). Harom hosszusagu fa van: ha manualisan rakodsz akkor a rovidbol (ami 3 pontot er) 2x2 darabot kell felrakni, a kozepesbol (4 pontot er) 3x1-et, a hosszubol (6 pontot er) 2x1-et. Ha egyszerre akarsz tobb fat emelni mint amit leirtam akkor lehet hogy nem fogja elbirni a hidraulikus kar, foleg ha hosszabbra tolod ki. De ha nem hardcore modban jatszol akkor nem kell rakodni, lehet automatikusan is.

Ha manualisan rakodsz, akkor a fa felrakasa utan at kell kapcsolni ADVANCED modba es lerogziteni a rakomanyt. Ezt csak akkor engedi ha eleg egyenesen parkol az autod, foleg a fahordo potok eseteben.
  • eta32 #2056
    Most találtam ezt a vidit a focus fórum egyik topicjában.
    Mit mondjak türelmes és kitartó ember volt ,hogy így megépítette ezeket a hidakat pótokból,le a kalappal,gondolom nagyon unatkozhatott.....
    Minden esetre a kreativitás nem ismer határokat...
    Az már más kérdés mire megépítette ,lehet 3x gyorsabban elérte volna az úti célt az ideiglenes hidak nélkül,de nála gondolom nem ez volt a fő szempont...
  • eta32 #2055
    Anno mikor "vettem" ingyen osztogatták,mellé még jó kedvezményt adtak a Mudrunnerből is...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.13. 06:35:05
  • eta32 #2054
    Elég rég leírtuk a kezdet kezdetén nem egyszer,ha esetleg nem is ennyire szájbarágósan hogy is kell ezt csinálni,hogy átkerüljenek a gépek innen-oda.....
    Nagyon nem érdekelhetett ha eddig nem vetted a fáradságot hogy rábökjél valamelyik opcióra abból a 2-ből ami van,hogy kipróbáld.
    Inkább sokadjára is leírtad hogy nálad ez nem működik....
    Nem űr technológia,még annak sem aki totál semmit nem tud angolul.
    Félre ne értsd, nem bántásból írtam,csak "furi" hogy panaszkodnak emberek....holott minden ott van előttük és működik ,csak....
    Vagy esetleg a Y.T.-ot felütnék és tele van olyannal ,ami minden kérdésre megoldást ad....ha már saját erőből nem megy...
    Nincs ebben semmi én is puskáztam már nem egyszer,épp annyi idő volt ,mint ide beírni sokadjára a kérdést,ott meg vidin bemutatták merre is az arra....
    UI: Természetesen ha ez konzolokon nem működik valóban, akkor SORRY ,ennél a játéknál simán benn van ez is a pakliban...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.13. 06:37:56
  • PagoX
    Nincs mit! Kellemes átrakosgatást! :))
  • Oldgamer
    PagoX!
    Köszi, lehet akkor ez tévesztett meg több alkalommal is.
  • Yag
    Cseles, nagyon cseles :)
  • Yag
    SpinTires steam-elhető HRK-ból 700ért.
  • PagoX
    Ez is teljesen változó. PL. Tajmír első pályájáról csak akkor tudsz továbbmenni, ha teljesítettél kettő szerződést. A szerződés leírásában a Complete mutatja, hogy melyik szerződést kell megcsinálnod, hogy elérhesd ezt. A Reward mutatja a díjat, s abban benne van, hogy Tunnel unlocked, vagyis átjáró nyitva.
    De Alaszkában North Port-White Valley alagutat csak úgy tudod elérni, ha először átmész Mountain Riverbe, onnan White Valley-be. Ott megkeresed a North Port felé vezető alagutat, ahol egy Taskot kell megoldanod, hogy megnyíljon az átjáró.
  • Yag
    Egyes pályákra hogyan lehet átmenni ? Most fejből nem vágom, de valamelyik amcsi pályáról nem tudtam tovább menni az alagút felé, mert azt irta : le van zárva. Mit kell tenni, hogy átjárható legyen vagy melyik az a küldetés ami nyitja az adott pálya további alagútjait ?
  • PagoX
    De ha átmész egy másik régió akármelyik garázsába, kiválasztasz egy empty slotot (üres helyet), majd belépsz a trucks menübe, akkor az ott lévő autókat nem csak eladni tudod, hanem a DEPLOY-al átrakni arra az üres helyre, ahonnan beléptél a trucks menűbe. De ez csak akkor működik, ha üres helyről próbálod meg. Ha áll autó az adott helyen és onnan lépsz a trucks menübe, akkor kizárólag csak eladni engedi az előzőleg "Trucks-ba" retail-lal tett autóidat.
  • Yag
    @cooi11 :
    Pár apróságot irok, hátha segit.
    Elvileg MudRunner-t kérdezed, azt adta nemrég Epic free-ben 3dlc-vel.

Tehát az MR, a SpinTires játékmenetét vette át, ami annyit tesz egy pálya egy feladat. Ezek a feladatok zömében két dologra koncentrálnak. Egy : Fedezd fel a terepet: Old fel a tornyok segítségével a térképet, majd ha már látod az egész pályát, akkor meg tudod tervezni az útvonalakat.
    Mihez kell a terv ?
    Oldj fel a garázsokat, vigyél fát egyik helyről a másikra. A Lumber Mill fogadja a fát ( itt pakolhatod le automatán) és a Log Kiosk (Fakiteremelés) adja a fát, itt pakolhatod fel kézzel vagy munkagéppel manuálisan amit elszállitasz a Lumber Mill-ig vagyis a Fűrészüzembe.

Minden pályához kapsz két három járművet, amit ha elfogadod az eredeti kihivást akkor nem módosítasz rajta,de ha nem tetszik amit a gép dobott, akkor kicseréled a gépeket de akkor levesz majd a pálya bónuszokból.
    Minden térképnek van egy Game Balance : amit csillagokkal jelöl. pl, 4 csillag - 5 csillag akármennyi ... ez a pálya besorolása. Ez annyit jelent hogy az adott pályán ennyi csillagnyi balance pontot tudsz elhasználni. Minden járműnek van egy besorolása hány csillagos. Amennyi csillagja van annyi balance pontja. Egy öt balans-os pályán lehet egy négyes járműved és egy egyes. Vagy az ötöt valamilyen variációban kisztod ezt már neked kell kimatekolni. Javasolt kezdőként az alap default beállitásokat használni. Aztán ha már gyakorlottabb leszel akkor akár MODokkal más térképekkel játszani. Garantált mire az összes pályát Challenges ( Kihivás ) Single Player (Egyjátékos) részt végig viszed, ami legalább 15 pálya, a DLC-k miatt, tudni fogsz mindent.

Az egyjátékos rész (Single Player) normál esetben két nehézséget kinál neked. Egy normál mód és egy hardcore. A Hardcore abban különbözik, hogy pár dolgot nem tehetsz meg : Nem ugrathatsz vissza a garázsig ha bajban vagy. Nem lehet átpörgetni az éjszakai időszakot. Sérül a motor és a jármű paraméterei változik. Fogy az üzemanyag rendesen. A Navigációs sávot útvonal látható a játékban. stb.

Challenges ( Kihivás ) részben olyan nehezitések vannak még, hogy csak kabin nézetből vezethetsz a küldi végéig, csak a kijelölt útvonalat használhatsz stb. Extra pontokat szerezhetsz ha rádudálsz madarakra, vagy rámész és szétlapitasz pár földön heverő tököt.
    Összegezve : Állitsd be a pályát, fedezd, fel, szállits extra pontokért fát egyik helyről a másikra. Közben ha elakadsz akkor magadat kell kimenteni. 15 pálya tizenöt logisztikai kihívása megoldása vár rád. GodGame :)
  • eta32 #2044
    Sajnos ilyen lett a játék "ipar".
    Az FS19-nek is kellet 3-4 hónap mire használható lett és viszonylagosan bug mentes....
    Mondjuk ha vissza tekintünk az elődökre ST,MR, nekik is kellet nem kis idő mire kiforrták magukat ,pedig sokkal egyszerűbbek voltak,itt elsősorban a játék sokszínűségére gondoltam.
    Igaz fizikában jobban teljesítenek ,nem ennyire árkádos,de azért ez sem lett olyan rossz ,lenne bőven rajt mit faragni ,de ez már ilyen marad,szerintem.
    Viszont kaptunk egy nagyon jól használható belső nézetet tükrökkel.
    Gyönyörű grafikát,szint úgy a térképekre is igaz.
    Sokszínű térképeket,változatos terepet
    Változatos sokszínű szállítási módot,nyilván lehetne itt is még hova fejlődni ,de elég jó.
    Igazából ezek el is adták a játékot....
    Itt elsősorban a kormányosoknak kedvezően ,nagyon részletes FFB támogatás egyik elődben sem volt ilyen jó az irányítás.
    A fizikát ebből az irányból közelítem meg akkor jobb mint az elődök.
    Viszont ami nagy szívfájdalmam (nem csak nekem) az a normális váltó ,nem ez a vacak automata.
    "H" manuál váltó pedálos kuplunggal,igaz a kuplung működik csak semmi értelme.
    A mai napig már sokadjára elhangzott vegyék már ki az automata hátra menetet a fékpedálból ha nyomva tartjuk.
    Ez eddig legalább oda eljutott hogy csak az"A"-ban van ez,de ez sovány teljesítmény.
    Ha ezt a váltó részt megcsinálnák olyanra amilyen az elődökben volt tuti megint elkezdeném elölről,igaz komolyan bele kellene nyúlnia játékba...még nem adtam fel teljesen a reményt váltó ügyben....
    Ahogy a hangok sem lesznek már jobbak ,ezt a fórumon olvastam,valamelyik fejlesztő írta,némelyiknél borzalmas ,de a többi is ,@ar,úgy a motor hang és a váltóé egyaránt....
    Összességében most már nagyjából elégedett vagyok,használható a játék ha az új tartalmakat több hónap késéssel használom,mivel ennyi kell a bug mentesítésekhez.
    Kb a felénél járok,de már így is benn van a rendesben 11 napom a PTS-ben több mint 2.
    Nagyon le tud kötni jól szórakozok ,de mégsem frusztráló,nyilván van egy két küldi ami picit idiótára sikeredett és ismétlődő egyhangú,de ez kevés...
    Ha akarja az ember jól ki lehet tolni a hosszát ,meg lehet nehezíteni a dolgunkat...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.12. 05:46:32
  • Oldgamer
    üdv eta!
    A 95 % megérzésből ment, tévedés joga fenntartva. :)
    Egy érdekesség: nem régen jelent meg a Cyberpunk 77, szerintem hallottál róla. Annyira optimalizálatlan főleg konzolon, tele van bugokkal, nem is olyan szép részletes a játék mint előzőleg jelezték a készítők, hogy nagy a felháborodás a játékosok között. Szóval amit jeleztem nektek, open world játékokat a megjelenés után nagyjából 3-4-hónap elteltével szabad csak megvenni... már ha jót ( jó játékot ) szeretnénk magunknak.
  • eta32 #2042
    Ahogy olvasgatom már a kezdetek óta a Focus fórumot ,a PS játékosok szívnak minden téren legjobban...
    Azért az a " mostanra 95%-ban rendbetették a game-t" szerintem erős túlzás.
    Kiadtak eddig 2 pass-t majd hónapok múlva nagyjából működőképessé tették.
    Úgy hogy előtte hetekig a PTS-en tesztelték azokat a PC-s játékosok ,mert a legutóbbi is (Yukon) alfa állapotban került a PTS szerverre.....
    Az hogy a játék megjelenés után több hónappal került ki a Beta fázisból nem is említem.
    Soká lesz ez a játék 95%-ban kész....
    Nyilván nem egyszerű ,mert az új tartalmakat (pass) is tolni kell,amivel nagyon is el vannak maradva,de őket ezen része és más sem nagyon hatja meg....
    Annyira nem panaszkodom,jó hogy több hónapot kihagytam a nyáron ,így ahogy haladok előre ,több hónap késéssel nagyjából rendbe teszik az újabb tartalmakat is ,mire oda érek....az első 3 hónap katasztrófa volta megjelenés után,inkább nem is idegesítettem magam vele....
    Most már elég jól játszható,igaz Yukon még erősen bugzik,de remélem mire oda érek az is működni fog.

• eta32 #2041
    PC vagy konzol?
    Na akkor mégis csak kezd össze állni ezen része is....
  • eta32 #2040
    Leárazáskor vedd meg a Passokat szerintem megéri jó kihívások új kocsik,vannak bennük,de persze te tudod...
  • Oldgamer
    Fussball bund!
    Jaja igen köszi, utólag beugrott ám, van retail lehetőség, szoktam alkalmazni, de csak azért, hogy a trucks menüben el tudjam adni az aktuális járművet. De hidd el ( tegnap is próbáltam ) egyszerűen nem látni a kocsit a garázsban egy másik régióban. Ha pl Michigan-ban ugyanezt megejtem a saját 4-térképe valamelyikén, akkor úgy tudom csak kivenni a garázsból a kocsit, ahogy az gyárilag tuningmentesen adva van, vagyis ha előtte ráköltöttem pl 25.000 kreditet, akkor azt elbuktam, újra mehetek felpöckölni a kocsit, és úgy kilépni a garázs elé a placcra. Eleinte mikor kevés pénzem volt alapból, akkor érzékenyen érintettek a kredit veszteségek. Megjegyezném, hogy jó pár ps-es játékos sérelmezte a fórumokon ezt a megoldást. Valami miatt a playstation-os változat így működik/működött. Sőt sokszor előfordult velem, hogy egy eladáskor nem adta oda a játék a tuning krediteket, csak a kocsi alap ára jött vissza. Ilyenkor külön előtte el kellett adjam a tunigokat...aztán utána a " nyers" járművet. Tehát kikerülhető volt a veszteség, de sok macerával járt.
  • cooi11
    Céltalanul?
    Egyszer kaptam feladatot!
    Szeretnék még!
  • Bercy #2035
    Igen, én xbox-on játszom.

A kép alább ha jól látom PS. Ott van alul a "retain" ami kiveszi a járművet a slot-ból és utána a "tucks" menüben érhető el akármelyik garázsban. De egyébként erősen javaslom, hogy minél több járművet próbáljon ki mindenki, főleg ha már magas szinten van és jól tuningolhatók, mert akár a highway GMC is jó terepre ha fel van tuningolva. Számomra ezért nem vált unalmassá a játék, mert mindig variálom a járműveket. Érdemes tudni, hogy pont annyiért lehet őket eladni amennyir rá költöttél, szóval ha veszel és eladsz semmit nem vesztesz.

• cooi11
    Segítsetek elindulni!
  • macleody
    3 napja toljuk haverral coopban, eddig nem volt gebasz.
  • cooi11
    Egy kérdés!
    Egy küldetés ment!
    Ennyi!
    Hogy lehet itt előre haladni?
  • Oldgamer
    Fussball Bund!
    Köszi az infót! Te konzolon játszol? Csak mert ez a " retain " nem rémlik nekem, nem látom ezt a lehetőséget, de este akkor ennek jobban utánanézek. Igazából mindegy mostanra, hiszen lényegében " kivégeztem " a játékot. Legalább nem ugyanazzal a járművel haladtam végig ami a kedvencem, talán kihívás szempontjából jobb is így. Tovább tartott a game. :)

eta!
    Konzolokon pl csupán 2-hónapja, hogy a járműveknek van szemből nézve világítása, eddig csak fénycsóva volt látható, ahogy a sárga villogók sem működtek, meg a tolatólámpa sem a féklámpával együtt. A Hummer hangja mostanáig serceg ez a hiba megmaradt, nem is használtam 2-percnél tovább ezt a kocsit emiatt. Így hogy szinte végeztem, mostanra 95%-ban rendbetették a game-t. Ez is valami.
  • Bercy #2030
    Nem elég a garázsba tenni hanem el is kell tárolni a "retain" opcióval. Ekkor eltűnik a garázs slot-ból, de a "trucks" menüre kattintva ismét előhozható. Ha a jármű a garázs slot-ban van akkor az csak abban az adott garázsban elérhető. Igazából nem is értem mi célja van a garázs slot-oknak. Talán még a fejlesztés első fázisaiban került bele, amikor még nem létezett "retain" funkció.
  • cooi11
    Sziasztok!
    Az Epic Games ingyen adta így letöltöttem +a 3 DLC-t.
    Hogy lehet játszani?
    Küldetésre gondolok ez alatt!
    Mert csak céltalanul bolyongok, + angolul sem tudok!
    Esetleg át lehet vinni a Steam-ra?
  • eta32 #2028
    " Jellyfoosh Community Manager about 18 hours ago Reply Quote

Hi everyone!

This issue should be fixed in our next patch. Thanks for your patience!"

A fejlesztők kommunikációja ebben ki is merül.....
    Napi szinten bele olvasok a fórum topicjaiba,de sajna ez megy már régóta...
  • eta32 #2027
    Sajnos legalább is a PS4 játékosokra nézve hogy nem minden olyan és úgy működik mint nálunk PC-seknél.
    Ezért nem tudod a gépeid bárhol használni,vagyis nem tudod másik régióba átvinni.
    Ezzel nem azt mondom hogy mindent átviszek más régiókba ,de azért néha jól jön egy kis plusz,na meg ha van kedvenc akkor azt tudom máshol is használni.
    Ezért is jó volt Michiganben használni az alaszkában talált és használatos AKN....vagy mi a pontos neve,annyira nem jegyzem egyikét sem ,tetszik és annyi.

Ezt a képen látod is
  • Jóózsf István #2026
    Érdekes az a hiba, amiről beszéltetek. Olyan egyszerű szarvas hibának tűnik. Végül is 2 helyett 10 kabint kér. Az már más kérdés, hogy ha leteszed a kabinokat akkor megőrül a térkép menüje!
    De nem is ez az érdekes. Más játékokban bétázok, ha ott belefutnak egy ilyen hibába, akkor még aznap(!), de legkésőbb másnap kiadnak egy gyorsjavítást. Ami ugye rém egyértelmű. Szóval nálam az érthetetlen, hogy "majd valamikor javítják"!
    Apropó! Tudunk valamit a következő peccsről?
  • Oldgamer
    Látom nem kispályázol, egyszerre kettőt cipelsz. :)
    No, kipróbáltam amit újra felvetettél, kíváncsi voltam működik e.
    Michiganon belül mindegy melyik pálya, természetesen át tudom vinni a garázsból a Freightliner M916A1-ot...ahogy eddig is. Ha beteszem a garázsba deploy vagy sem, pl Taymyr-ben nem használhatom, tiltja a játék! Magában a garázson belüli beállókban pedig nem jelenik meg az adott jármű, egyszóval üres minden. Tehát jól sejtettem/tudtam, nem mindegyik régióban tudom használni a kedvenc kocsimat. Nem olyan nagy gond, sőt! Így esetenként nem a legoptimálisabb járművel kell ügyeskednem. Minden fő feladatot teljesítettem egyébként, összesen maradt 4 db task időmérős munka. :)
    Aztán szedem össze a trailereket, van nagyjából 40 egyéb ilyen, aztán eladogatom őket, kíváncsi vagyok mennyi pénzem lesz a végére...érdekességként. ja bocsánat, 2 db járművet meg kell keresnem, ezek hiányoznak a kollekciómból, minden más már a birtokomban van. Na ez nem lesz egyszerű feladat. Nekem az alapjáték van meg, vagyis 3×4 pálya. Így értve, hogy végeztem lassan.
  • eta32 #2024
    Ja Ja nem is azért mondtam ,mindenki úgy játssza a játékot ahogy neki a legmegfelelőbb ...
    Én meg nem sietek inkább felrakom a trailerre ha lehet és elszállítom őket nekem ezen része nagyon bejövős.
    Én is ki szeretném maxolni ,de nekem ráér....
    Akkor a PS4-en eléggé tré ezen része,a fórumon is olvasom a legtöbb gond a konzolos verziókkal van azon belül is a PS-ekkel...
    Itt most egyik Alaszkairól vittem a másikra őket ...igazából hol ezzel megyek hol azzal a kamionnal ,meg vittem az időmérősre a Khant...
    Szálllítás...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 21:52:46
  • Oldgamer
    eta32!
    Uhh, akkor ezt jól megszívtam bakker! Említettem ( lehet nem ezen a fórumon ) hogy a konzolos verzióban a kezdetekben a garázs nem úgy működött, ahogy annak kellene, vagyis nem lehetett átvinni más régióba olyan járművet, ami ott elvileg tiltva van. Azóta meg nem is figyeltem erre...
    Vontatni esetenként gyorsabb, mint nehéz traileken plusz járművet szállítani, nekem ez a tapasztalatom. Mint említettem alább, nálam már huzamosabb ideje ha átmegyek egy átjárón úgy, hogy a vontatmányt nem csatolom le, akkor az a másik pályán összetekeredve jelenik meg. Múlt héten szét sem tudtam választani/húzatni őket, annyira egybeolvadtak a járművek a bugok miatt. El kellett adnom őket egyenként, rengeteg időt veszítettem emiatt.
    Azt nem feltételeztem, hogy az időmérős feladatokat trükközéssel teljesíted, tudom te nem az a " fajta " vagy. :) Én sem, de tudni kell, sok olyan gamer van, akik a kimaxolást egyfajta életcélnak tartják. Őszinte leszek, én összesen 2 db időmérős küldetésnél trükköztem, nem tartom ezen feladatokat komolynak, így a játékkal kapcsolatos, előzőekben saját magammal megegyezett szabályokat itt áthágtam. Csak csakis ezeknél.
  • Bercy #2022
    Nekem az 5 tengelyes Azov a kedvencem. De majdnem mindegyik járműből van egy és váltogatom őket, hogy izgalmasabb legyen. Volt, hogy Lake Kovd pályán a Ford 9000-el szállítottam, pedig azon se AWD se diff lock.
  • eta32 #2021
    "a 3-régió egyébként sem teszi lehetővé, hogy ugyanaz a kedvenc kocsink mindig velünk legyen."
    Gondolom ezt viccnek szántad.
    Nem mellesleg 5 régió,van,nyilván akinek alap játék annak 3....
    Ha beviszed bármelyiket bárhol a garázsban, onnan beteszed a "nagy" garázsba(truck storage),majd bármelyik régióban ,ahol van garázs elő tudod venni...
    Elég rég jelen van ez a funkció (megjelenés óta)
    Ezt ingyen kaptam a Kanadai régióba DLC-vel jött,amint látod simán használhatom akár Michiganben is....
    DLC Yukon kamion

Nem értem miért vontatod egyik mapról a másikra?
    Rakd fel a trailerre és vidd át ,most hogy működik nem használod?.
    auto szállítás

Kamion szállítás

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 20:17:50
  • eta32 #2020
    Amiken nincs AWD az nálam kuka,nem ETS ez...
    Majd mindet próbáltam használom,vagy csak kipróbáltam,de nekem fele ennyi kocsi is elég lenne...
    Michigent,3-4-el letoltam abból is egyet alaszkából hoztam át ....
    Alaszkában sem lesz sokkal másképp...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 19:37:56
  • eta32 #2019
    Na így én nem játszom,,nekem ebben a formában ahogy leírtad nincs értelme teljesíteni.
    Mindenhol letolom a task-okat az idő futamokat majd jönnek a nagy feladatok,majd megyek a következő régióba...
    Azért is nem sietek mert sajna a bugok kijavítása egy egy régióban fél év kb mire minden ,majd minden klappol.
    Vannak akiknél még michigenben is bugzik egy küldi....
    Ja mikor is jelent meg a játék???????
  • eta32 #2018
    Az a része felejtős ,tele hetek óta a fórum ezzel a buggal és a többivel ,javítják ,majd valamikor elkészül...
  • eta32 #2017
    Ja... van erre is arra is egy egy kocsi....
    Minden régión belül egy adott mapra ráeresztek 3-4 kocsit ,abból egy csak tankol ha kell,meg kihúz a bajból,felfedezőt is általában 2 cipelek a trailerrel ide oda,asszem orosz mapon is van elhagyva pár kocsim itt-ott.
    Ja Yukonban is van 2 kocsi ha jól emlékszem ,már rég jártam arra most Alaszkát tolom.
    Igazából ha pénz szűke van eladok 1-2 amik csak úgy ott maradtak valahol.
    Mire a végére érek úgy is annyi lesz a lóvé hogy.....
    Na meg a pénz azért van hogy elköltsük...
  • Oldgamer
    F..Bund!
    Nehéz olyan járművet mondani, ami minden terepre megfelelő volna, a 3-régió egyébként sem teszi lehetővé, hogy ugyanaz a kedvenc kocsink mindig velünk legyen. Az én egyik bevált kedvencem a Freightliner M916A1! Az egyik leggyorsabb jármű, hihetetlen fordulékony, jól néz ki, lényegében egy izomgolyó. Ha dupla kerekeket szerelünk rá alacsony rugózást alkalmazva, saját daru nélkül, akkor abszolút nem lesz borulékony, ami jó pár járműnél bizony megtapasztalható. Ez a teherautó felfedezni is remek, szűk részeken elfér, a sár szinte alig akadályozza a haladását. Hogy kinek mi a kedvence viszonylagos, hiszen mindenkinek mws a stílusa a vezethetőséget illetően.
    Nálam bug mostanában az átjáróknál figyelhető meg, mikor vontatott játművel együtt szeretnék átmenni egy másik térképre. A másik oldalon egymásba akadva, levegőbe feldobódva, összeakadva/csavarodva vannak a kocsik. Kikerülhető hiba/bug, de jelen van sajna.
  • Bercy #2015
    Sajnos a legújabb patch (10, Kanada DLC) óta a játék egy igazi bugfest lett. Elötte nem sokszor találkoztam zavaró hibákkal, maximum a fizikai motor által okozott glitch-ekkel, de azokkal együtt tudok élni.

Amúgy van kedvenc teherautótok és pályátok?