-
eta32 #2044 Sajnos ilyen lett a játék "ipar".
Az FS19-nek is kellet 3-4 hónap mire használható lett és viszonylagosan bug mentes....
Mondjuk ha vissza tekintünk az elődökre ST,MR, nekik is kellet nem kis idő mire kiforrták magukat ,pedig sokkal egyszerűbbek voltak,itt elsősorban a játék sokszínűségére gondoltam.
Igaz fizikában jobban teljesítenek ,nem ennyire árkádos,de azért ez sem lett olyan rossz ,lenne bőven rajt mit faragni ,de ez már ilyen marad,szerintem.
Viszont kaptunk egy nagyon jól használható belső nézetet tükrökkel.
Gyönyörű grafikát,szint úgy a térképekre is igaz.
Sokszínű térképeket,változatos terepet
Változatos sokszínű szállítási módot,nyilván lehetne itt is még hova fejlődni ,de elég jó.
Igazából ezek el is adták a játékot....
Itt elsősorban a kormányosoknak kedvezően ,nagyon részletes FFB támogatás egyik elődben sem volt ilyen jó az irányítás.
A fizikát ebből az irányból közelítem meg akkor jobb mint az elődök.
Viszont ami nagy szívfájdalmam (nem csak nekem) az a normális váltó ,nem ez a vacak automata.
"H" manuál váltó pedálos kuplunggal,igaz a kuplung működik csak semmi értelme.
A mai napig már sokadjára elhangzott vegyék már ki az automata hátra menetet a fékpedálból ha nyomva tartjuk.
Ez eddig legalább oda eljutott hogy csak az"A"-ban van ez,de ez sovány teljesítmény.
Ha ezt a váltó részt megcsinálnák olyanra amilyen az elődökben volt tuti megint elkezdeném elölről,igaz komolyan bele kellene nyúlnia játékba...még nem adtam fel teljesen a reményt váltó ügyben....
Ahogy a hangok sem lesznek már jobbak ,ezt a fórumon olvastam,valamelyik fejlesztő írta,némelyiknél borzalmas ,de a többi is ,@ar,úgy a motor hang és a váltóé egyaránt....
Összességében most már nagyjából elégedett vagyok,használható a játék ha az új tartalmakat több hónap késéssel használom,mivel ennyi kell a bug mentesítésekhez.
Kb a felénél járok,de már így is benn van a rendesben 11 napom a PTS-ben több mint 2.
Nagyon le tud kötni jól szórakozok ,de mégsem frusztráló,nyilván van egy két küldi ami picit idiótára sikeredett és ismétlődő egyhangú,de ez kevés...
Ha akarja az ember jól ki lehet tolni a hosszát ,meg lehet nehezíteni a dolgunkat...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.12. 05:46:32