Oldgamer#2023
eta32!
Uhh, akkor ezt jól megszívtam bakker! Említettem ( lehet nem ezen a fórumon ) hogy a konzolos verzióban a kezdetekben a garázs nem úgy működött, ahogy annak kellene, vagyis nem lehetett átvinni más régióba olyan járművet, ami ott elvileg tiltva van. Azóta meg nem is figyeltem erre...
Vontatni esetenként gyorsabb, mint nehéz traileken plusz járművet szállítani, nekem ez a tapasztalatom. Mint említettem alább, nálam már huzamosabb ideje ha átmegyek egy átjárón úgy, hogy a vontatmányt nem csatolom le, akkor az a másik pályán összetekeredve jelenik meg. Múlt héten szét sem tudtam választani/húzatni őket, annyira egybeolvadtak a járművek a bugok miatt. El kellett adnom őket egyenként, rengeteg időt veszítettem emiatt.
Azt nem feltételeztem, hogy az időmérős feladatokat trükközéssel teljesíted, tudom te nem az a " fajta " vagy. :) Én sem, de tudni kell, sok olyan gamer van, akik a kimaxolást egyfajta életcélnak tartják. Őszinte leszek, én összesen 2 db időmérős küldetésnél trükköztem, nem tartom ezen feladatokat komolynak, így a játékkal kapcsolatos, előzőekben saját magammal megegyezett szabályokat itt áthágtam. Csak csakis ezeknél.