mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Fussball bund!
    Jaja igen köszi, utólag beugrott ám, van retail lehetőség, szoktam alkalmazni, de csak azért, hogy a trucks menüben el tudjam adni az aktuális járművet. De hidd el ( tegnap is próbáltam ) egyszerűen nem látni a kocsit a garázsban egy másik régióban. Ha pl Michigan-ban ugyanezt megejtem a saját 4-térképe valamelyikén, akkor úgy tudom csak kivenni a garázsból a kocsit, ahogy az gyárilag tuningmentesen adva van, vagyis ha előtte ráköltöttem pl 25.000 kreditet, akkor azt elbuktam, újra mehetek felpöckölni a kocsit, és úgy kilépni a garázs elé a placcra. Eleinte mikor kevés pénzem volt alapból, akkor érzékenyen érintettek a kredit veszteségek. Megjegyezném, hogy jó pár ps-es játékos sérelmezte a fórumokon ezt a megoldást. Valami miatt a playstation-os változat így működik/működött. Sőt sokszor előfordult velem, hogy egy eladáskor nem adta oda a játék a tuning krediteket, csak a kocsi alap ára jött vissza. Ilyenkor külön előtte el kellett adjam a tunigokat...aztán utána a " nyers" járművet. Tehát kikerülhető volt a veszteség, de sok macerával járt.