6713
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2587
    "A Tátrák önmagukban nem hatnak meg! "
    Idézet tőled ...pár nappal korábbról..
  • Jóózsf István #2586
    És ha már daru van rajta... Egy szóló járművön nem csak anyagmozgatásra lehet használni... És még csak nem is életszerűtlen...

Oldgamer!
    Valami azt súgja, hogy kedvelni fogom a Tátrát, de előbb fejezzék be... És főleg; Tegyék lehetővé az alacsony nyerget rajta!!!
  • Oldgamer
    Üdv a nagyok között! :)
    Igen, lehet így is ügyeskedni alkalomadtán, hasonló módon én is eljártam párszor kényszerből, viszont ha nagyon tré az útvonal ahol haladni kell, nem garantálható hogy a felső rakomány egyben marad. Meg irtó borulékonnyá is válik a jármű. Sok esetben ha egy kicsi daru van felszerelve az építményre, már attól úgy oldalra fordul a járművünk, mint egy pajkos kutya a kertben. Viszont van kihívás rendesen, ilyen szempontból jó móka az biztos. :)
    Tetszik a mellékelt fotód, tűéles, jók az árnyékok meg a kontraszt is.
  • RatBaG #2584
    Steames kis kezdő vagyok... egy körrel korábban pont eladtam a trailert, másik meg nem volt a közelben, de a franc se akart visszamenni a map valamelyik végébe megint venni egyet. Megoldjuk okosba'!

• Oldgamer
    Jóózsf István!
    Én már látom a videót!
    Nem mondhatod, hogy nem reagálnak a kerekek a talaj egyenletlenségeire.
    Úgy mozognak mint a zongora billentyűk. :)

Eta!
    A játék elején az üzemanyagok több helyen vételezhetőek, de a későbbiekben gondot okozhat azok hiánya. Még anno normal fokozaton is szívtam egyik másik benzinfaló teherautóval. Ami nekem gondot jelenthet majd, hogy a napszakok nem változtathatóak. Nem szeretem az éjszakai manőverezést, külső nézetben elég gyatra sok esetben a fényerő, főleg párásabb részeken.
    A sérüléseket mikor én játszottam, a menüben a csúszkán a maximumra tettem, így a mostani hardos ütődések fokozata nem okoz szerintem nagy meglepetést a számomra. Teleportálást sem alkalmaztam, csak kétszer a játék legelején. De van sok egyéb nehezítés ahogy olvastam, így valóban kihívás lesz a számodra/számunkra.
  • Jóózsf István #2582
    Még fel sincs töltve. Pici türelmet kérek. Illetve részemről rendben van, de jücsüb még melózik vele...
  • Jóózsf István #2581
    Alap játékban nincs.
    Első éves bérletben sincs!
    Másodikban sincs!
    Mondjuk, ha itt megnézem, akkor nem csinálok magamból hülyét, mert kerek perec le van írva, hogy semmiben sincs benne!!!!

Picit visszatérve a Tátrára: Az egy dolog, hogy (egyelőre) csak magas nyereg van hozzá, de az meg baromira nem adja ki. Csöppöt alacsonka!
  • Aborg
    Meg akartam nezni a Tatrazos vididet, de nem engedi, azt irja hogy private. Majd megmenti a Rajen kozlegeny.
  • Jóózsf István #2579
    Picit Tátráztam.
    Mókásak a kerekei és érdekesen is oldották meg!

De csak azért, mert bóklásztam a virágboltban (Tudjátok, ahol vásárolni szoktam, mert meglepően olcsó minden!!! ) és ezt láttam:

NOTES: Includes the following new DLC:
    > SnowRunner - Anniversary DLC -------------------------------Ezt én is megkaptam. No problémó!
    > SnowRunner - Burning Bright Vinyl Wrap Pack-------------Ezt meg fogom kapni, ha befizetek a második szezonra...
    > SnowRunner - GMC Brigadier-----------------------------------Nade! Ezzel mi van? Ezt csak akkor kaphatom meg, ha külön megveszem????
    Merthogy semmilyen pakkban nem látom. Vagy vak vagyok? Nyugodtan nyissátok fel a szemem!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.05.21. 18:20:28
  • eta32 #2578
    Köszi.
    Az van már mint kitartás ,anélkül kár is bele kezdeni a hard modba.
    Igazából ha már eléred a 6. szintet már nem annyira nyögve nyelős....de utána sem séta galopp....
    Itt a szintek nem jönnek oly gyorsan és a pénz sem.
    Mert ami jön azt muszáj mindig valami fejlesztésre költeni.
    Több mit egy napot bele toltam már ,minden percét élvezem...
    Igazából eddig és még egy jó darabig üzemanyagra nem kellett költenem,annyi az ingyé benya,persze okosan kell bánni vele.
    Mindig tervezni kell komolyan oda figyelős,de ettől jó.
    Most jönnek majd az ingyen kocsik amiket majd eladok,de ezt is meg kell tervezni és a vételt is.
    Sokszor kilépek és mentek ,hogy ha netán beüt a gebasz akkor ne kelljen újból sokat megint elölről kezdeni.
    Olyan kocsikat használok amiket előtte soha....itt muszáj,kihasználni azt ami van,odafigyelős na....
  • Oldgamer
    Köszi eta!
    Idő közben utána néztem, valóban csak javítások. Soknak találtam a 19 gigàt erre, na mindegy. Neked kitartást a HARD mód-hoz! Kipróbáltam én is, de még nem kezdem el, sok még a mod-os egyéb térkép, nyomulok az újabb pályákon, egyik-másik nagyon tetszetős. Szerencsére sikerült újra letöltenem a Trumble ridge-t, ez törlődött az előző frissítéssel. Még jó, hogy csak az elején jàrtam, nem volt gond az elejétől újra kezdeni.
  • eta32 #2576
    A hivatalos fórumon fenn van a javítási lista mit tartalmaz...
  • Oldgamer
    Tegnap este megérkezett a 1.23-as javító patch. ( lehet csak konzolokra ? )
    53-perc alatt tudtam leszedni... Ez, ha jól olvasom, megint valami übergiga javító tapasz kijavítása lesz. Lassan ez a program 100-gigás játékká válik. :)
  • Oldgamer
    A benzin ára összetett folyamatok miatt annyi amennyi.
    20%-ban a benzint terhelő adók, 20%-ban az árfolyam, 60%-ban pedig a világpiaci olajár ami meghatározza az üzemanyagok összegét. Erre jó példa, hogy kisebb különbségekkel a környező országok árai is ugyanezek. Az hogy a keresetek hol mennyik, az már egy másik vita tárgyát képezik.
  • Jóózsf István #2573
    Ráérek. Majd néha megpróbálom. A benzin szerintem teljesen független a forinttól. Na jó, nem teljesen...
    Az leginkább az államháztartástól függ.
  • eta32 #2572
    A forint akkor lenne jó ha az üzemanyagok nem a 450-et vernék...
    Nos esetleg valamilyen más formában(másik kártya) megpróbálhatnád még a vásárlást.
    Tudom hülyeség ,csak eszembe jutott,nekem sincs másik kártyám...
    Ja igen most megnéztem ha van Paypal-od akkor azon keresztül esetleg jó lehet,működhet...
  • Jóózsf István #2571
    "A bankosnéni azt mondja, hogy az epic a szar!"
    "A bankosnéni azt mondja, hogy az epic a szar!" Látja ő, hogy próbálkozok, de valamiért átdobja az "oldal" (epic) egy másikra amikor a két kódot írom be... Jelentsen is ez bármit!!!

Csak azért merült fel ismét, mert egész jó a forint. Gondoltam spórolok vele egy ezrest.

Az árnyékokat minden játékban visszaveszem. Ebben konkrétan próbálgattam, hogy melyik fokozat lenne nekem megfelelő, és talán a kettővel lejjebbinél állapodtam meg.
  • eta32 #2570
    Nos talán rossz a kártya.....
    A gondolat felmerült vételi szándékkal,de átgondolva egyenlőre részemről bőven ráér,...
    Mit kapsz most,? pár festést,tartalom érdemben csak júniusban jön majd az is csak kamion,mint ha abból nem lenne elég.
    Majd aug.-ban jön az amiért érdemes lesz megvenni....
    De mivel most kezdtem a carriert HARD modban,újra... így messze mire oda érek...addig remélem lesz akciós valamikor,no meg a hibákat kigyomlálják,remélhetőleg...
    Nyilván figyelem a fórumot hogy merre is tart a fejlesztés,és a kiadás mit is tartalmaz majd....elkapkodni nem fogom a vételt ha csak az előzményeket veszem alapul ,mennyi idő kellett mire működtek a dolgok ebben a játékban és még most is olyan hibákat tartalmaz amik talán soha nem lesznek kijavítva.
    Most több mint 1 hónappal ezelőtt az árnyékokat barmolták el rendesen a PTS-en,ami ultrán felezi az fps-t...
    Jelezve is lett,volt rá idejük több mint 1 hónap hogy kijavítsák...
    De nem, így szarul bele rakták az élőbe.....(előtte jó volt) erre mit lehet mondani....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.20. 05:41:48
  • Jóózsf István #2569
    Valaki lecsapott már a második szezonbérletre? Folyamatosan visszadobálja az Epic a kártyát. A bankosnéni azt mondja, hogy az epic a szar! Rosszul kezeli az sms kódot és az internetes jelszót.
    Írjátok már meg, ha nektek sikerült!
  • Oldgamer
    Jóózsf István!
    Teljesen egyetértek az észrevételeddel, miszerint változhatna az adott területt egy-egy feladat teljesítése után, ezen már én, meg szerintem sokan mások is elgondolkodtak. Nem tellene nagy melóba nekik ezen változtatni, de úgy gondolom ez mostanra késői bánat. Egy majdani (?) teljesen új játékban talán így lesz, ahogy szeretnénk.

Tegnap lejött konzolra az új frissítés, én örültem neki nagyon! /21 Gbyte ! /
    Megérkezett a hard mode is, igaz egyelőre nem tervezem ennek használatát, új játékot kellene kezdeni ehhez úgy tudom. ( persze ez logikus is ) Jelen pillanatban a letöltögetett mod-os placcokon nyomulok, nagyon sokból lehet válogatni, bőség zavara van számomra jelen pillanatban, próbálok nem csapongani a térképek között. Ja, kaptunk 4 db új Trial játékot is, elég pofásaknak tűnnek, egyelőre csak belepislantottam mindegyikbe.
    Viszont van egy nagy problémám az új frissítés után, kimondatlanul mérges vagyok!!
    A kb 5-napja elkezdett mod-os pályám nem töltődik be, a Tumbler ridge! Egyszerűen fekete a képernyő mikor töltené be a játékot, majd egy idő után kidob a kezdő menübe! Pedig egy nagyon kellemes pályáról van szó, hihetetlenül tetszett, részletgazdag, páramentes!! illetve hegyi patakos, közepesen saras, változatos régióról van szó. Szó szerint élvezet volt vezetgetni a vasakat. Furcsa, hogy a mod browser-ben is eltűnt ez a térkép! Azèrt is bosszantó, mert így elveszett az a "keretösszeg" is amivel ugye letöltöttem egy hete. Nem tudnám eladni, hogy visszakapjam a mbyte keretemet. Ez egyébként jó pár jàrműre is igaz, egyszerűen kiveszik a készítők a listából őket. Ez nagy hiba szerintem! Most akkor minden egyes frissítés után féljek, hogy mi veszik el ( változik ) meg mi nem!?
    Bízom benne, hogy ma este sikerül betöltenem...valahogy.
  • Bercy #2567
    Hát én ezt a Year 2 pass-t valószínüleg el fogom engedni, mert nehezen hiszem, hog a SnowRunnerbe olyan újdonságokat tudnak tenni amitől izgalmas marad a játék még egy évig. Jobban örültem volna, ha inkább új runner játék fejlesztésébe fognak.
  • eta32 #2566
    Ja ja eléggé kacifántos elsőre ez a sok szezon, fázis meg mittudoménmi...
    Nos igen várható hogy az arany tojás tojó tyúkot nem vágják le,főleg hogy most a steam és swtch is beindult....
    Nos történt nem ??? a rakétát kilőtted az űrbe ,magaddal együtt ,még mit szeretnél ?? a holdra vagy a marsra csak nem vihetnek magukkal az ufók....
    Szerintem rájöttek hogy ezzel a bővítgetéssel újra és újra el lehet adni a játékot majd teljes áron ,fele annyi munkával...
    A hibákat-hiányosságokat meg nyeld le....
  • Jóózsf István #2565
    Máris tudom! Mivel tegnap nem fogadta el anyukám bankkártyáját (kétszer!) így...
    De a lényeg egyébként is júliusban jön, ha augusztusra ígérik az ötödik fázist.
    Ja igen. ezzel a fázis - szezon dologgal nem tudnak kibékülni a hivatalos fórumon(se) így ne tévesszen meg senkit a felsorolásban a második (valójában a harmadik, ha a fő játékot is beleszámoljuk) SZEZON FÁZISAI vannak felsorolva!!! (Pedig nem bonyolult!)
    Sokan azt is látnokolják, hogy ez a játék végtelenítve lesz. Magyarán nem lesz több kipörgő kerekek, hanem hófutás lesz bővítgetve, amíg meg nem unják-juk.

Ebben a negyedik fázisban hiányoltam sokszor, hogy amikor végzek a küldetéssel, akkor töténjen valami. Mondjuk a helyszín változzon meg. Mindegy, hogy funkcionálisan, vagy csak dísznek, de érezzem, hogy ezt megcsináltam. Mert ugye a pénz, meg a mihaszna pontok, amik hiába gyűlnek-tek egész szezon alatt, nem jelentenek semmit. De akár ha csak egy budit is odarak a játék, akkor büszkén húzhatjuk ki magunkat, hogy "azt mi építettük!"
    Ez nem akkora fejlesztés, hogy belegebedjenek, csak egy olcsó, de hatásos trükk, hogy jobban érezzük magunkat.
    Hogy még miket kellene tartalmaznia a játéknak azt inkább hagyjuk. Nem akarom, hogy huszadszorra is leírjuk!

• eta32 #2564
    Hú én ezt a seggfejet meglátom már nyomom is tovább ,annyira irritál hogy na...
    "Vegyem meg most a második bérletet, vagy ráérek egy-két hónap múlva is?!?!? "
    Ne má az előzőket sem vetted meg.....
    Annyi biztos mire oda érünk hogy kész lesz ,tudni fogod....
  • Jóózsf István #2563
    Csak a link maradt ki az előzőből!

Ha hihetünk a felsorolásnak, akkor júliusig ráérek.
    A Tátrák önmagukban nem hatnak meg!
  • Jóózsf István #2562
    Igazad van. Rossz gombot nyomtam.
    De azt nem magyarázza meg senki, hogy a rilíz miért csak 13.1???????

Az egy dolog, hogy ez a gyökér affektálva beszél, amit semmi nem indokol, de ilyen mértékű seggnyalást sem látni minden nap!
    Csak annyit szerettem volna megtudni, mikor lehet számítani az ötödik fázisra. (Esetleg a bétájára) Vegyem meg most a második bérletet, vagy ráérek egy-két hónap múlva is?!?!?

Tatra Dual Pack (Tatra T813 & Tatra 805) - June 2021
    Season 5: Build & Dispatch - August 2021
    Season 6: Haul & Hustle - November 2021
    Season 7: Compete & Conquer - February 2022
    Season 8: New Expansion - May 2022

Nem vállalom érte a felelősséget!
  • eta32 #2561
    Az élőben 13.1
    Egyenlőre..... de fog ez még feljebb menni.
    Apropó, már kapható a SNOWRUNNER - YEAR 2 PASS
    Amiben:
    "Expand your SnowRunner experience with the Year 2 Pass and gain access to four phases of new content released in the future, with new vehicles, new maps, add-ons and more! You will also get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack, adding four exclusive skins for the Azov 5319, Azov 73210, YAR 87 and Voron AE-4380!

• Season 5: Build & Dispatch
    • Season 6: Haul & Hustle
    • Season 7: Compete & Conquer
    • Season 8: New Expansion

Purchase now and get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack! The rest of the Year 2 Pass will be available later in 2021."
    Még megvárom mik is lesznek majd benne és egy akciót.
    Ha most nekikezdek a hard új játéknak ,kb 1 év mire kitolom...addig kiderül ez a 2.év pass is mit tud...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.18. 08:11:23
  • Jóózsf István #2560
    13.12 Rilíz!
    Vegyétek vigyétek.
    Jó szórakozást!
  • eta32 #2559
    Nem véletlen ,mivel érdekes lenne a teljes játékot a Steam-n eladni anélkül....ugyanis ott 18-tól elérhető a játék.
    Attól még rengeteg hibát fog tartalmazni,amit nyilván fokozatosan javítani fognak ,...vagy nem ...a tegnapi PTS uptdate is nevetséges....ha ahhoz mérem hogy a játékosok mennyi hibát jelentettek.
    Kell ennek még fél év mire helyre zökkennek a dolgok benne.
    A hard mod is benne lesz ,de arról is csak annyit közöltek most hogy majd később vissza térnek más infóval erről.....vagyis még farigcsálják és maguk sem tudják mennyi hibát tartalmaz stb....
  • Bercy #2558
    Community update szerint május 18-án lesz elérhető a phase 4.
  • Wernher
  • Jóózsf István #2556
    PTS Update 29/04/2021 (13.10)

"Supported permanent disabling of crane hints via the settings menu" Ez csodás ötlet volt!
    "Fixed a bug where it was impossible to attach trailer combined with some of the addons or crane installed on Azov 64131" Ezzel meg rohadtul elkéstek. Épp a fináléban futottam bele, hogy nem húzhatom haza a kihelyezett tartányos félpótot, mert KCR is van a Kamazon!
  • eta32 #2555
    Nem nem azt a 4. részt azt tőlem kapod ajándékba mert hűséges játékos vagy és időre teljesítettél minden küldit ...
    Ennyi csak jár neked...
    Az elsőnél ha jól emlékszem valami akkora akció volt,hogy szinte ingyébe volt,a második ,meg fél ár alatt na az sem vágott hanyatt.
    Ez már húzósabb pénzt kért,de nagy levegő vétel után szódával elment....
    ÁÁÁ negyediket nem várd inkább állj neki a hard modnak majd ha megy élesben.....
  • Jóózsf István #2554
    És az étteremben is utólag fizetek, feltéve ha ízlett az étel!
    Van amiért előre fizetek... Például a repülőjegyért. De ha leesik és meghalok, akkor visszakérem!
    És rossz hírem van a fejlesztőknek is! Már három szpintájörszért fizettem. A negyedik a ráadás lesz!
  • eta32 #2553
    Köszi ,megyek meg is veszem arra is a full verziót...
    Legyen meg ott is az Epic mellett...
  • SenorGrande
    Steames tervezett megjelenés május 18.
  • eta32 #2551
    Miért is nem lepődtem meg.....mondjuk értelmetlen játékokra még akciósan sem költök....de te ezt megtetted,teljesen feleslegesen ,le is wazerolhattad volna,nem is értem...ennyi pénzt kidobni az ablakon.
    Nem is tetszett csak bosszankodtál végig...ennek aztán sok értelme volt...teljes felesleges pénzkidobás.
    Értelmesebben is elkölthetted volna anyukád nehezen megkeresett forintjait,mint sem ilyen haszontalan szar játékra ami csak bosszúságot okozott számodra.
    Azt nem mondta anyukád ami nem megy ne erőltesd...
    Gondolom a boltban is megvárod míg akciós a kenyér majd csak utána veszed meg,ja bocs anyukád megveszi neked.
    Dehogy tépem le a fejed arra ott van anyukád....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.29. 06:09:24
  • Jóózsf István #2550
    Sajnos az sem túl békés megoldás. Mert amikor ki kell szedegetni a platóról a rönköket, akkor elcsattan pár "MIANYÁNK"!!!
    Ez inkább amolyan melyik ujjamat harapjam meg kérdés. Azt is meg kell említeni, hogy ha így felpakolunk, akkor tud még nehezebb is lenni a rakomány. Ezért is borult. Ha "lekötöm" a "rendes" adagot, akkor lehet jobban megúsztam volna. Amikor visszamentem Yukon-ra, ott még kacifántosabb volt, mert a Mod Uralra tettem közepes rönköket és húztam utána egy közepes szállító pótot. Igen ám, de azt ugye nem lehet megcsinálni, hogy csak a póton csomagolja be, (ami ugye szükséges a leadáshoz) így kellett egy másik gép, amire átkötöm. Szóval van vele szöszölés, de nem megyünk végig ugyanott hatszor!!! Nálam ez volt a szempont.

Oldgamer!
    Megszámolhatnám a régióknál, de az nem lenne valós adat! (Jóval többet!!!) Mert sokáig hiába kérleltem anyukámat, hogy vegye meg a játékot, de sajnos kellett a pénz kenyérre!
    Vagy csak egyszerűen sajnáltam rá a húsz pengőt és megvártam, hogy lemenjen hétre. Egyedi ajánlat volt. Tízbe került volna, de az Epic váratlanul megdobott három ruppóval...

Endy-nek ne mondjátok meg, mert letépi a fejem!!!

Így, hogy teljesen kész és számomra ki is fújt (talán még néha gurulok egyet-egyet valamelyik szimpatikusabb pályán...) Akármennyire is bosszantott néha, (Túlnyomórészt!) máris hiányzik!

Jöhet a negyedik!
  • Oldgamer
    Gratulálok a teljesítményedhez!
    Vajon mennyi km-t tehettél meg ezidáig összesen!? :)
  • Aborg
    Megneztem a videodat. Erre a modszerre mar en is gondoltam, hogy igy rengeteg pontot el lehetne cipelni a platon egyszerre. Te meg is csinaltad :) Kimaxoltad a gamet? Gratula!